Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-12, 10:22   #1861
efcia90
Zadomowienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Hej dziewczyny, śledzę wątek praktycznie od samego początku i trafiłam wczoraj na profil tego Marcina na nk. Spojrzałam tylko na zdjęcie główne, po czym od razu wyszłam. Dzisiaj dostałam wiadomość od niego (pewnie nie tylko ja), cytuję: "hejka duzo ludzi do mnie wchodzi i cgcialbym sie zapytac jak mnie znalazłas ". Cóż, nic nie odpisałam, ale chłopak chyba musi być ostro podejrzany przez innych skoro jego profil jest tak oblegany.

A co do Iwony .. Mam jedynie nadzieję, że znajdzie się cała i zdrowa. I żeby również znalazła się osoba, która prawdopodobnie wyrządziła jej krzywdę.

Pozdrawiam.
efcia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 10:22   #1862
mmm3m
BAN stały

.

Dziewczyny, mam do was apel

Podejrzewam, że osoba, która założyła tą część wątku już tutaj nie wchodzi. W każdym bądź razie dawno jej nie widziałam tutaj.
Ale jak można zauważyć ja napisałam II posta. Więc jeśli chcecie, mogę zamieścić w nim jakieś ważne informacje, które waszym zdaniem powinny być na pierwszej stronie. Takowe proszę zgłaszać na priv

.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 10:24   #1863
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martii_czarna Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie wysłałam maila do redakcji strony pudelek.pl prosząc o umieszczenie informacji o zaginięciu Iwony. Tam zaglądają codziennie miliony ludzi! Myślę, że powinnyśmy zrobić zmasowany atak na najczęściej odwiedzające strony! Może ktoś wykaże się ludzkim zachowaniem i pomoże. Wysyłałyście gdzieś takie prośby??!
Pisałam do nich 5 dni temu i do dziś żadnego odzewu...a szkoda bo mogliby w końcu przydać się do czegoś pożytecznego
Stary 2010-08-12, 10:24   #1864
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez efcia90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, śledzę wątek praktycznie od samego początku i trafiłam wczoraj na profil tego Marcina na nk. Spojrzałam tylko na zdjęcie główne, po czym od razu wyszłam. Dzisiaj dostałam wiadomość od niego (pewnie nie tylko ja), cytuję: "hejka duzo ludzi do mnie wchodzi i cgcialbym sie zapytac jak mnie znalazłas ". Cóż, nic nie odpisałam, ale chłopak chyba musi być ostro podejrzany przez innych skoro jego profil jest tak oblegany.

A co do Iwony .. Mam jedynie nadzieję, że znajdzie się cała i zdrowa. I żeby również znalazła się osoba, która prawdopodobnie wyrządziła jej krzywdę.

Pozdrawiam.
Czy ludzie na prawdę są tak niedomyślni i nie potrafią wyłączyć jawność odwiedzin? :O Pewnie wielu o tym nie pomyślało i dlatego facet teraz się poukrywał. A szkoda, bo tak jak pisałam, może ktoś go rozpozna jako osobę, która mogła tamtego ranka zaczepiac Iwonę ;/
Stary 2010-08-12, 10:29   #1865
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Hmmm...przeczytałam teraz jeden z komentarzy pod filmikiem na youtubie odnośnie butów Iwony,dlaczego szła boso. Czy dlatego,że obtarła stopy (buty były pierwszy raz założone) czy dlatego,żeby móc szybciej iść?? Jak Wam się wydaje?

Mnie przyszła do głowy zupełnie inna myśl-buty były Jej mamy zupełnie nowe,nigd nie noszone może zrobiła to celowo bo bała się,że po taaaakim długim spacerze buty będą no nie będą już nawet wyglądać jak nowe... taka moja sugestia
Stary 2010-08-12, 10:33   #1866
efcia90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Czy ludzie na prawdę są tak niedomyślni i nie potrafią wyłączyć jawność odwiedzin? :O Pewnie wielu o tym nie pomyślało i dlatego facet teraz się poukrywał. A szkoda, bo tak jak pisałam, może ktoś go rozpozna jako osobę, która mogła tamtego ranka zaczepiac Iwonę ;/
Nie przesadzaj, nie będę specjalnie się ukrywać tylko po to. Zresztą nawet jakby miał możliwość sprawdzenia wszystkich osób które do niego wchodziły, a ja włączyłabym jawność z powrotem to i tak bym się wyświetliła w odwiedzających. Zresztą co za problem, imię, nazwisko jest, dużo osób go zna więc ja żadnego nie widzę, skołowanie zdjęcia to nie jest jakiś wyczyn.
Stary 2010-08-12, 10:35   #1867
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przesadzaj, nie będę specjalnie się ukrywać tylko po to. Zresztą nawet jakby miał możliwość sprawdzenia wszystkich osób które do niego wchodziły, a ja włączyłabym jawność z powrotem to i tak bym się wyświetliła w odwiedzających. Zresztą co za problem, imię, nazwisko jest, dużo osób go zna więc ja żadnego nie widzę, skołowanie zdjęcia to nie jest jakiś wyczyn.
jeśli zrobiłabyś to jakiś czas po odwiedzeniu go to nie wyświetlisz się
poza tym ciekawe jak się rozwinie sprawa z tym młodym policjantem...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 10:37   #1868
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Nie wyświetliłabyś się. Kiedyś sprawdzałam to na profIlu chłopaka.mimo od razu włączonej jawności, stwierdził, że nie pojawiła się informacja o moich odwiedzinach SPRZED 2 MIN

Poza tym, słodki jeżyk Twojego autorstwa?

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-12 o 10:38
Stary 2010-08-12, 10:38   #1869
efcia90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
jeśli zrobiłabyś to jakiś czas po odwiedzeniu go to nie wyświetlisz się
poza tym ciekawe jak się rozwinie sprawa z tym młodym policjantem...
To zależy, bo jeśli ma wykupione te całe "zobacz kto to" to może zobaczyć nawet 40 ostatnich osób odwiedzających z tego co się orientuję.

Cytat:
Nie wyświetliłabyś się. Kiedyś sprawdzałam to na profIlu chłopaka.mimo od razu włączonej jawności, stwierdził, że nie pojawiła się informacja o moich odwiedzinach SPRZED 2 MIN

Poza tym, słodki jeżyk Twojego autorstwa?
Kurcze, a jak ja kiedyś próbowałam to wyłączyłam tę opcję, żeby mogli mnie widzieć, weszłam na czyjś profil, następnego dnia z powrotem ją odblokowałam i widniałam na liście odwiedzin. To już sama nie wiem.

Hehe, ja bym jego oczu nie umiała narysować a co dopiero całego

A wracając do tematu .. Czytałam, że prawdopodobnie na tych dwóch nagraniach (przy molo i na tym czarno-białym) to nie ta sama osoba. Na jednym jest Iwona a na drugim nie wiadomo. To potwierdzona informacja ? Bo to byłby aż za dziwny zbieg okoliczności.

Edytowane przez efcia90
Czas edycji: 2010-08-12 o 10:42
Stary 2010-08-12, 10:39   #1870
dominikmeller25
Zakorzenienie

zauważyłem że wiele osób twierdzi że mogła wiedzieć że ją ktoś śledzi i dlatego szła dosyć szybkim tempem (i faktycznie bo na nagraniu wolno nie idzie), a poza tym pewnie czuje się jak ktoś dłuższy czas za nami idzie i skoro ktoś za nią by szedł a ona by o tym wiedziała to w rozmowie z koleżanką by o tym wspomniała (lub nie dzwoniłaby do koleżanki ale na policję, lub po znajomych), więc albo koleżanka coś ukrywa (bo nawet ta rozmowa między nimi coś mi nie pasuje) albo potencjalny sprawca spotkał ją dopiero na plaży, czyli wychodziłoby na to że to nie ten "pan ręcznik" jest sprawcą a ktoś inny.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 10:40   #1871
muciula25
Rozeznanie

Ja tez jestem bardzo ciekawa ale i tak uważam,ż etrzeba czekac na konkretne informacje w sprawie tego całego Marcina.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-12, 10:42   #1872
mmm3m
BAN stały

Cytat:
To zależy, bo jeśli ma wykupione te całe "zobacz kto to" to może zobaczyć nawet 40 ostatnich osób odwiedzających z tego co się orientuję.
Miał wtedy wykupione.
Masz wyłączoną jawność odwiedzin, to masz, i nawet jak ją włączysz, to już nikt się nie dowie, że wcześniej odwiedzałaś profil.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-12 o 10:48
Stary 2010-08-12, 10:49   #1873
muciula25
Rozeznanie

Są może jakies nowe wieści gdzieś w prasie czy cuś?Czy od wczoraj nic nie wiadomo?
Stary 2010-08-12, 10:51   #1874
paula-zla
Zakorzenienie

O kurczę, nie było mnie prawie dwa tygodnie, a wątek o Iwonie rozrósł się do przeogromnych rozmiarów. Nie byłam w stanie przebrnąć przez wszystkie części, ale podczytuję Was od mojego powrotu. Mam nadzieję, że trop z młodym policjantem może wiele wyjaśnić w sprawie zaginięcia.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 10:56   #1875
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
Są może jakies nowe wieści gdzieś w prasie czy cuś?Czy od wczoraj nic nie wiadomo?
NO WŁAŚNIE NIC NIE WIADOMO.
W ogóle mnie dziwi, że wszyscy piszą jak to ta sprawa jest popularna w mediach a w sumie poza internetowymi artykułami nie trafiłam na tę sprawę nigdzie indziej. Może ja skutecznie to pomijam? :O
Stary 2010-08-12, 10:57   #1876
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
O kurczę, nie było mnie prawie dwa tygodnie, a wątek o Iwonie rozrósł się do przeogromnych rozmiarów. Nie byłam w stanie przebrnąć przez wszystkie części, ale podczytuję Was od mojego powrotu. Mam nadzieję, że trop z młodym policjantem może wiele wyjaśnić w sprawie zaginięcia.
Pożyjemy, zobaczymy. Ważne, że jest kolejny trop w sprawie - choć nie wiadomo czy słuszny. Myślę, że policja sprawdzi tego młodego człowieka

......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .
A tak w ogóle przeraził mnie ten tarot...
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 10:59   #1877
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
W ogóle mnie dziwi, że wszyscy piszą jak to ta sprawa jest popularna w mediach a w sumie poza internetowymi artykułami nie trafiłam na tę sprawę nigdzie indziej. Może ja skutecznie to pomijam? :O
No właśnie ja tez nic nie znajduje ale ja ogólnie to sierota jestem dlatego pytam ale widać w tym przypadku faktycznie nic nie ma skoro Ty tez nic nie możesz znaleźć
Stary 2010-08-12, 11:01   #1878
titina
Zakorzenienie

Cytat:
.

Dziewczyny, mam do was apel

Podejrzewam, że osoba, która założyła tą część wątku już tutaj nie wchodzi. W każdym bądź razie dawno jej nie widziałam tutaj.
Ale jak można zauważyć ja napisałam II posta. Więc jeśli chcecie, mogę zamieścić w nim jakieś ważne informacje, które waszym zdaniem powinny być na pierwszej stronie. Takowe proszę zgłaszać na priv

.

Umieść w drugim poście zdjęcia tych poszukiwanych świadków - złomiarzy:

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/z...ie_154035.html

Poza internetem widziałam też reportaż o Iwonie w programie "INTERWENCJA", który leciał bodajże 4 razy.

Tutaj można zobaczyć ten reportaż:

http://interwencja.interia.pl/archiwum/news?inf=1516449

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-12 o 11:04
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 11:04   #1879
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Pożyjemy, zobaczymy. Ważne, że jest kolejny trop w sprawie - choć nie wiadomo czy słuszny. Myślę, że policja sprawdzi tego młodego człowieka

......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .
A tak w ogóle przeraził mnie ten tarot...
Jasne. Tak jak piszesz - najważniejsze, że jest trop.

wymienię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-12, 11:13   #1880
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Umieść w drugim poście zdjęcia tych poszukiwanych świadków - złomiarzy:

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/z...ie_154035.html

Poza internetem widziałam też reportaż o Iwonie w programie "INTERWENCJA", który leciał bodajże 4 razy.

Tutaj można zobaczyć ten reportaż:

http://interwencja.interia.pl/archiwum/news?inf=1516449

Reportaż mnei pominął, ale znalaz lam go w necie. Mówisz leciał 4 razy? To ja serio telewizji nie ogląda. Chcoć staram się codziennie obejrzeć fakty lub wiadomości na tvp1 i nic nie było.

Co do linku to tak zrobię, ale zarazem prosze o takie info na priv następnym razem. będzie mi łatwiej.
Stary 2010-08-12, 11:15   #1881
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
ja trafiłam na info w Polsacie i tvn24. Chyba jeszcze tvp1, o ile dobrze pamiętam. I nie jednorazowo
Stary 2010-08-12, 11:20   #1882
paula-zla
Zakorzenienie

Było, było. Nawet moja mama w trakcie mojej nieobecności informowała mnie, że są reportaże na temat Iwony.

wymienię
Stary 2010-08-12, 11:20   #1883
anusia9292
Raczkowanie

GG do anusia9292

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
nawet jeśli tak jest, to nie rozumiem - powinniśmy przestać pomagać? ja o majątku Iwony słyszałam tyle, co dziewczyny powyżej. jeśli jednak jest inaczej, to nadal priorytetem jest to, żeby ją odnaleźć, a nie zaglądać w portfel.. gdyby jej rodzice mieli dużo pieniędzy, to i tak byłby świetny przykład na to, że pieniądze to nie wszystko... jak widać.
naucz się czytać ze zrozumieniem,bo widzę,że masz z tym problem. przecież mówię, że to dobrze,że ludzie jej szukają więc nie wiem skąd to pytanie,czy powinnyście przestać pomagać.nikt jej w portfel nie zagląda tylko po prostu się zastanawiam dlaczego akurat o niej się słyszy na każdym kroku spośród tylu zaginionych.gdyby każdego tak traktowano to wszyscy mieliby równą szansę na odnalezienie i tyle.chyba nic w tym dziwnego,że coś mi nie pasuje kiedy dzieli się ludzi na ważniejszych i mniej ważnych-bo tak to wygląda.gdybyś nadal nie zrozumiała: powinno się wszystkich szukać tak intensywnie jak Iwonę,a nie Iwonę tak mało intensywnie jak wszystkich;]
anusia9292 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-12, 11:27   #1884
mmm3m
BAN stały

Odpowiada wam jak zmieniłam drugi post na stronie pierwszej?
Stary 2010-08-12, 11:28   #1885
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia9292 Pokaż wiadomość
naucz się czytać ze zrozumieniem,bo widzę,że masz z tym problem. przecież mówię, że to dobrze,że ludzie jej szukają więc nie wiem skąd to pytanie,czy powinnyście przestać pomagać.nikt jej w portfel nie zagląda tylko po prostu się zastanawiam dlaczego akurat o niej się słyszy na każdym kroku spośród tylu zaginionych.gdyby każdego tak traktowano to wszyscy mieliby równą szansę na odnalezienie i tyle.chyba nic w tym dziwnego,że coś mi nie pasuje kiedy dzieli się ludzi na ważniejszych i mniej ważnych-bo tak to wygląda.gdybyś nadal nie zrozumiała: powinno się wszystkich szukać tak intensywnie jak Iwonę,a nie Iwonę tak mało intensywnie jak wszystkich;]
A co zrobiłaś w tym kierunku żeby mówiono o zaginionych?

Stary 2010-08-12, 11:30   #1886
Loczek90
Wtajemniczenie

Cytat:
Odpowiada wam jak zmieniłam drugi post na stronie pierwszej?
jest dobrze.

'..This time, this place... misused, mistakes.
Loczek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 11:31   #1887
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
chyba nic w tym dziwnego,że coś mi nie pasuje kiedy dzieli się ludzi na ważniejszych i mniej ważnych-bo tak to wygląda.gdybyś nadal nie zrozumiała: powinno się wszystkich szukać tak intensywnie jak Iwonę,a nie Iwonę tak mało intensywnie jak wszystkich;] ___________
wiesz co - za rozgłos w sprawie Iwony odpowiada jej rodzina oraz zatrudnienie Rutkowskiego, dziwne że nie zdajesz sobie z tego sprawy i piszesz takie głupie opinie. Nie każda rodzina nagłaśnia zaginięcia aż tak, niestety....
Zastanów się trochę nad tym wszystkim. Bo tu nie chodzi o dzielenie ludzi na ważniejszych i mniej ważnych, raczej policja w ten sposób nie postępuje jeśli chodzi o zaginione osoby.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 11:32   #1888
anusia9292
Raczkowanie

GG do anusia9292

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
A co zrobiłaś w tym kierunku żeby mówiono o zaginionych?
mnie kochanie nikt nie zaginął, więc nic nie robię bo nic o takich sprawach nie wiem, ale pomyśl, myślisz, że te osoby nie mają rodzin ani znajomych? myślisz, że nikt nie chce ich odnaleźć i się nie stara nagłośnić? ale kurczę, nie wydaje mi się, żeby o każdym spośród tych setek tysięcy osób mówiono we wiadomościach,uwadze,pisa no ciągle w gazetach.. wydaje ci się, że rodziny by tego nie chciały? bo mnie się wydaje inaczej ..
anusia9292 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 11:39   #1889
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez nasstasia Pokaż wiadomość
czyli ukryl ok ale po co ta hipokryzja polowa z was widziala jego profil i co do niech tez napisz ze szukaly taniej sensacji skoro weszly tam . jak piszesz pisz do kazdego
A czemu sama nie poszukasz jak Ci tak zależy ?

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 11:39   #1890
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia9292 Pokaż wiadomość
mnie kochanie nikt nie zaginął, więc nic nie robię bo nic o takich sprawach nie wiem, ale pomyśl, myślisz, że te osoby nie mają rodzin ani znajomych? myślisz, że nikt nie chce ich odnaleźć i się nie stara nagłośnić? ale kurczę, nie wydaje mi się, żeby o każdym spośród tych setek tysięcy osób mówiono we wiadomościach,uwadze,pisa no ciągle w gazetach.. wydaje ci się, że rodziny by tego nie chciały? bo mnie się wydaje inaczej ..
Nic nie robisz kochanie czyli dla Ciebie żadna z tych osób nie jest ważna....

A szkoda.....

Masz jedynie pretensje do osób które pomimo tego że to obce dla nich osoby "coś robią" w tym kierunku.

Chciałabyś żeby o każdej z tych setek tysięcy osób mówiono we wiadomościach,uwadze,pisa no ciągle w gazetach a nic w tym kierunku nie robisz...
No wiesz, samo się nie zrobi....

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-12 o 11:45
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości