![]() |
#1861 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Ciszę przerwało dobrze znane mi łkanie.
To serce nie wytrzymało, znowu. 0,01 sekundy. tyle czasu potrzebował, by zniszczyć to co budowaliśmy miesiącami. bezinteresowność? tymczasowo brak. i tak samo jak wy, ja też mam prawo do ciężkostrawnych myśli. jak serce nie daje rady, niech żołądek się męczy. nie wierzę w magię, ale gdybyś tak nagle zniknął, byłoby mi niezmiernie miło. cholera, czyli ja go tak, on mnie nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za pochwały, za kradzieże i takie tam.
Fajnie ze Together jest z nami. Agrr bądź częściej dobrze ? Jutro chce tu koniecznie zobaczyć ekhem_sorry z większą serią opisów. Okradłam was mnóstwo. Talenty ![]() Kocham was ogólnie, tylko nie mam nastroju dzisiaj, wiec tak trochę nijako. Do mnie nigdy nie pisales kochanie. nie dostawalam od ciebie sms na dobranoc nie chciales ciagle do mnie dzownic. nie pisales caly czas na gg. A podobno to mnie kochales nad zycie. Bo nigdy nie byles wart ani jednej z tysiaca mych lez. ` I wtedy rozmawiaja godzinami przez telefon, To jest takie oczywiste ze ona traci kontrole` Nie pozwól mi zauważyć, że Cię kocham. `I tylko ona jeszcze raz spojrzy na niego tym wzrokiem pełnym bólu, a on odwróci glowę, by nie patrzeć
Chcialaby znac slowa jakimi moglaby z nim porozmawiac..`
#1863 |
Raczkowanie
|
"Kiedy ktoś cię kocha, inaczej wymawia twoje imię. Po prostu wiesz, że twoje imię w jego ustach jest bezpieczne"
"Miłość jest wtedy, kiedy mówisz chłopakowi, że podoba ci się jego koszulka i on ją później nosi każdego dnia". Noelle - lat 7 Prawdziwi przyjaciele wbijają ci nóż tylko od przodu. 'przez ulice zakażone bezradnością dni. przez korytarz betonowych spraw...' nie ufam prognozie pogody, nalepkom na opakowaniach i mężczyznom. no cóż. latarnie bezwiednie mruczą szalone modlitwy. milczenie jest niebezpieczne. milczenie to pogarda. jeżeli nienawiść poniża człowieka najbardziej na świecie, to spadłam na najniższy szczebel drabiny społecznej. zgadnij przez kogo?
#1864 |
Raczkowanie
|
w końcu Was dogoniłam ! szalone <3
dziękuje za pamięć! jesteście cudowne ____ nie budzisz się już koło mnie , masz gdzieś miliony wspomnień. i piszę sms'y , których nigdy nie wyślę .. oddycham za nas oboje obraz miłości stukł się o złamane serca jestem słońcem, które zawsze wraca - dla Ciebie .
#1865 |
Raczkowanie
|
She's my best friend, break her heart, i break your face.
/ facebook / Limit zakochiwania powinien skoczyć się po pierwszym razie. Byłoby zdecydowanie lepiej dla mnie. ` Jesteś poza moim zasięgiem. Ważne, że jesteś ` Widzisz to jak spadamy w dół, kochanie? W przepaść bez dna? |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Raczkowanie
|
a jeśli nie będziesz mógł usnąć, to nie myśl o mnie nawet przez chwile *** ja w rękawach mam nie jednego asa... *** a głupia byłam, jak oddawałam ci ostatnią kostkę czekolady *** eej nie pójdę do nieba, po co mam się łudzić, i tak będę miała w piekle all inclusive *** Diament to niezależność, szacunek to skarb. ***
![]() |
#1867 |
Raczkowanie
|
Mam hardcorowy roz.******* w mojej psychice.
Jeśli masz tonę chusteczek, słodkie wino , lody i popcorn to możesz do mnie wpaść. Czuję się jakbym spadała z dachu budynku i liczyła ile jeszcze pięter mi zostało. To normalne?
![]() |
#1868 |
Raczkowanie
|
-Iwonkaaa .? A co to znaczy kochać .?
- jak sie dowiem to ci wytłumaczę. (i wytłumacz 4-letniej dziewczynce co to znaczy kochać , mając swój bagaż niee za miłych doświadczeń -.- ) Szukam cie wśród ludzi , którzy nigdy nic dla mnie nie znaczyli . Nie ważne jak jest źle kiedyś bedzie dobrze. Bo płomień nadziei jeszcze nie zgasł . nie pozwólmy na to by zgasł . |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
![]() One for all kamisha bajkowa dziekuję, że zawsze pamietacie. ♥ papergirl jesteś nareszcie, nawet nie wiesz jak tu Ciebie brakuje <3 genialna, najlepsza! caroline060 mandarynka_ oto jest agrr ![]() " zawsze zostawiał po sobie ciszę, pustkę i obowiązkowy brak nadziei to dziwne niegdyś cały świat robił wszystko, byśmy ze sobą byli teraz ten sam, nie pozwala nam się nawet zobaczyć rozpamiętuje każdą chwilę po raz pierwszy w życiu naprawdę tęsknię jeszcze są sukienki w mojej szafie, które pachną twoim 'kocham' "
![]() |
#1870 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale się naaakradłaaam! ale to nie moja wina, że jesteście taakie cudowne! ; * _____________________ 'Sometimes I feel like I'm standing on a rock
and You were on the opposite side.' Czasem czuję jakbym stała na skale, a Ty stałbyś po przeciwnej stronie. 'You said You loved me. Why did You leave me? You make wanna fall from the sky. You make me wanna cry. You make me wanna die.' Mówiłeś, że mnie kochałeś. Dlaczego mnie opuściłeś? Sprawiłeś, że chcę skoczyć z nieba. Sprawiłeś, że chcę płakać. Sprawiłeś, że chcę umrzeć. 'Will You be by my side? We’ll do this together. Just You and me. Nothing is impossible..' Będziesz przy moim boku? Zrobimy to razem, tylko Ty i ja. Nic nie jest niemożliwe.. 'I'm going through the same day, same place, same way I always do. Then.. I saw You from the corner of my eye.' Zamierzałam przejść przez ten sam dzień, to samo miejsce, ten sam sposób, co zwykle. Wówczas.. zobaczyłam Cię kątem oka. 'Oh yeah, the world can sometimes make You feel bad, oh yeah, but don't forget the things You have. Oh yeah boy, You can always count on me.' O tak, świat czasem sprawia, że jesteś zły, o tak, ale nie zapominaj rzeczy, które masz. O tak, chłopcze, zawsze możesz liczyć na mnie.
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Rozeznanie
|
to może być tylko moim urojeniem,
ale to jest mój mały sens istnienia. Co u Ciebie? Nic. Jak wygląda to nic? Duże,szare,bezkształtne. Dusi mnie w nocy, w dzień śmieje się szyderczo. Nie mogę zrobic stop klatki. -to nie film. Nie mogę sprawić byś stanął zastygły, obok mnie.
#1872 |
Zakorzenienie
|
Wypijmy do dna byle się nie zachlać nie dać...
Pokonując granicę własnej wytrzymałości wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Follow your heart and then you’ll see - there’s always a way. hold on tight, tomorrow will
bring every key to every locked dream. it ain’t hard as it seems. Podążaj za swym sercem a wtedy zobaczysz - zawsze jest sposób. trzymaj się, następny dzień przyniesie wszystkie klucze do wszystkich zablokowanych marzeń. to nie może być tak trudne, jak się wydaje. Your mind carries heavy weight and your knees are kinda weak. you wanna run and fly away but you hurt. Twoje myśli przenoszą duży ciężar a twoje kolana są tak jakby słabe. chcesz biec i odlecieć ale cierpisz.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Pokazuje w jaki sposób, można coś co chce się, osiągnąć
Na kolejny level wspiąć się znaczy poziom. ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Nie czas umrzeć na zawał, nerwowego życia nadmiar Bierność to banał ja wybieram szereg działań Podejmuję każde z wyzwań, więcej robię niż gadam |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Przyczajenie
|
i choooj! fuck yooou! ;/ ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Przyczajenie
|
" - Ja jestem daleko, a koledzy na miejscu, tuż obok Ciebie. - To, że koledzy są na miejscu nie oznacza, że znaczą dla mnie więcej niż Ty. Nawet gdybyś był na końcu świata i nie mogłabym cię nigdy spotkać, czułabym do cb to samo, co teraz. Kochałabym Cię." (osobisty cytat) ![]() Edytowane przez misia1173 Czas edycji: 2010-09-17 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Raczkowanie
|
little happiness - ![]() ![]() __________________ muszę czuć cię w powietrzu nawet gdy w dłoniach drży mi zapalniczka , mimo że to uśmierca moją duszę . chce byś był tam gdzie pod stopami czuję dywan upadłych liści . nie dotykając moich ust , serce mi nie płonie , dlatego marznie . to , że cię dość często widuje i zamieniam kilka słów nie oznacza przecież że jesteś .. móc zacząć od nowa wszystko : być , śnić , czuć , ciebie kochać .
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-09-17 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Rozeznanie
|
I love the way you touch me I love the way you look at me (Kocham sposób w jaki mnie dotykasz
Kocham sposób w jaki na mnie patrzysz)
Edytowane przez Love Story Czas edycji: 2010-09-17 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Rozeznanie
|
nieliczylamwcalesie, uwielbiaj, otojest - okradzione
![]() marikab - na zdrówko ![]() katastroficzna - jeejq jak miło <3 i też podebrałam I zastanawiasz się po sto trzydziestym upadku go czego tak dążysz, za kim właściwie tak biegniesz. Przychodzi czas, że uparcie siedzisz w bujanym fotelu upijając duże łyki za gorącej herbaty parząc sobie język i stwierdzając mało radosne fakty. Aleje przekwitłych miłości, drzewa smutnie ogołocone z uczuć. Nie czuję tego co chcę i nie potrafię okiełznać swych myśli, uparcie podejmuje decyzje bez jakiegokolwiek przemyślenia i regularnie nabieram za dużo powietrza w płuca by je potem wypuścić i przypomnieć sobie, że ja właściwie i tak nie dam rady. Czasem ma się po prostu ochotę położyć głowę na poduszkę ... i nic więcej. Udawało rzucić jej się fajki do czasu kiedy On nie przeszedł i nie powiedział "cześć". Rozumie daj życiową mądrość na szczęście, a serce niech pompuje krew, a wielu uczuć nie produkuje. Łyk wody, dwie tabletki i nawet przez barierę snu nie dasz się przebić Kochanie. Pójdźmy razem do mojego snu, bądźmy nieprzyzwoici i pijmy wino z Cin Cinem. Egoistka ze mnie, wiem.
#1881 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() cudowne, okradam ![]() " Ty co najwyżej możesz za mną drinki nosić
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Raczkowanie
|
Witam...tęsknię za wami szaleńczo.. I już w poniedziałek nie mogę doczekać się piątku.. ![]() ![]() Okradam prawie wszystkie..no oczywiście na miejscu pierwszym najlepsza z innej bajki `.i tylko wspomnienie, co jest miłe jak Twój dotyk
Nie pozwala zapomnieć, że miłość to narkotyk, Że potrafi zaczarować, dać sens i wiarę,`
![]() |
#1883 |
Przyczajenie
|
'Nie przyzwyczajaj się do mnie . Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę . Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać...' uwielbiaj - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
' wielu facetów mi się podoba. kilkunastu mnie kręci. na widok kilku, zapiera mi dech w piersiach. w paru podoba mi się ich niezwykła osobowość, a w kilku innych, zabójcze spojrzenie. jednak kochać, mogę tylko tego jednego. i nie wiedzieć czemu, ale padło na Ciebie. gwarantuję, że będą trudne chwile. gwarantuję, że kiedyś oboje lub jedno z nas będzie chciało odejść. ale gwarantuję też, że jeśli nie poproszę Cię o rękę, będę tego żałował do końca życia, ponieważ w głębi serca wiem, że jesteś dla mnie stworzona. chillout całe życie. ' tęsknię za Tobą. ale to już nic nie zmienia. dziś już wiem. nie byłeś wart tylu poświęceń. zniszczyłeś wszystko. gratuluję.
#1885 |
Raczkowanie
|
-Skąd wiesz że mnie kochasz? -A skąd wiesz że Cię dotykam? -Czuję to. -No właśnie. ______________________ |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
; **************
z innej bajki miło, buziak! ![]() bez zakochań, zauroczeń i tym podobnym,
proszę
![]() |
#1887 |
Zadomowienie
|
dziękuuję
![]() Inne chcą się tobą dzielić .. a mi nawet kawałka siebie nie chciałeś dać .. Pamiętasz dobrze ten obraz, te niespełnione marzenia . Patrzysz na coś gdy jest .. za chwilę już tego nie ma. A gdy nadejdzie północ, spytaj ją czy chce o nim dzisiaj śnić . Przyjaciółko fałszywa .. uwierz , że nie zależy mi na twoim kłamstwie.
#1888 |
Zadomowienie
|
Dziękuję wam moje kochane <33
cudownie wiedzieć, że mam do kogo wracać ![]() okradzione:Chocolaaate, ciiri, BananowaDelma, uwielbiaj, latin, agrr, poprostuAsiss, marikab, otojest, happyend, little happiness, inquiring, caroline060, Paralogiczna, nieliczylamwcalesie booskie !
![]() Margaretta_1, lucyferowa, absorbeed, chocapic, limitowanaa, impresion Gdzie Wy jesteście ? ![]() 'Kobieta jest jak lilia: subtelny nie ośmieli się jej dotknąć, ale przyjdzie osioł i ją zażre..' 'To nie jest tak, że dzisiaj mnie nie chcesz, a jutro masz..' 'Moje serce nadal bije, pomimo tylu absurdalnych wspomnień.' 'Powoli, małymi kroczkami.. dzień po dniu, idę na przód. Układam wszystko, kawałek po kawałku.. od nowa.' 'Pozwól mi przeczytać Twoje myśli.' Nie wiem dokąd zmierzamy, nie wiem kim jesteśmy. 'Potrzebowała kogoś obok siebie.' 'Słodycz mnie kocha, smakuję mnie, słyszy mnie.' braak weny ;|
#1889 |
Raczkowanie
|
Twoja oschłość mnie przeraża. I tak uroczo wyglądasz z uśmiechem. nawet najtwardsi mają chwile, kiedy potrzebują klęknąć . mam swojego pana o specyficznych oczach. Zapach gorzkich migdałów przypominał mi zawsze los trudnych miłości.
![]() |
#1890 |
Raczkowanie
|
![]() -Masz pięknę zielone oczy... -Ej.Ja nie mam zielonych oczu! -Tak? A Karol mówił , że masz... _____________________ -Co ty się tak nad nim użalasz? Wolisz kaleki? -Kaleki? i dlaczego sądzisz , że się nad nim użalam? -Bo niemożliwe , aby taka dziewczyna jak ty była z tą ofiarą losu... - Jesteś idiotą! Więc masz u mnie szanse... _________________________ ___________ Kup mi żelki to pogadamy
![]() _________________________ ________________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.