![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
![]() |
#1865 |
Nindżopesz
|
Muszę się wyżalić na podłego P. (mojego, nie Floh).
Uwaga, długie i nudne: Miałam jutro robić wielkie sprzątanie i mycie podłóg, okazuje się, że nie mogę bo w salonie rozłożona folia, będzie malowany sufit, w dużym przedpokoju leżą świeżo przywiezione panele, w kuchni i małym przedpokoju położone świeże fugi, nie można moczyć, zostają dwa pokoje pełne gratów, których nie ma gdzie przenieść. Więc rzekł "nie spiesz się, bo i tak rano nie zaczniesz". W południe chce żebym jechała do banku, o 18 planuje imprezę na zakończenie remontu. Więc wychodzi, że gdzieś między 14 a 17 mam ogarnąć całą chałupę - zamiatanie, szorowanie podłóg szczoteczką, mopowanie, wycieranie, pastowanie... I pretensje, że przecież mogłam to zrobić dziś, kiedy się wydarłam, że po kiego grzyba dziś skoro jest non stop brudzone, malowane, szlifowane, odparł, że to tylko moja wina bo uczepiłam się dziur w suficie i innych niedociągnięć. Wg niego było ŁADNIE i do wprowadzenia. Co jeszcze ciekawego usłyszałam: że jestem leniwa (cały dzień pakowałam graty ale tego nie odnotował), że mogłam odebrać zaśw z pracy w piątek (że rozbolały mnie plecy i brzuch po dźwiganiu i nie chciałam już się telepać do roboty też zapomniał). Normalnie płakać mi się chce i mam wrażenie, że przez tą chrzanioną ciążę ma do mnie pretensje, w sensie, że symuluję i się opitalam. Koniec smęcenia, idę spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Najlepiej 2 lata wcześniej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No co Ty ![]() ![]() Przepraszam nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czyli jak przestaniesz zrzędzić, to przestaniesz fiksować? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Znaczy chyba kciałaś napisać, że nic nie pijesz, bo i tak nic nie czujesz ![]() ![]() Boże ale dziś miałam busy dzień od rana do nocy i to jeszcze nie koniec ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-18 o 22:36 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i w żadnym wypadku się nie spiesz, nie mogą Cię bolec plecy i brzuch, a teraz spac zmykaj ![]() no jutro, no ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
![]() wyśpij się i odpocznij ![]() nad fiksowaniem da się zapanować... ![]() Ale nad zrzędzeniem chyba już nie ![]() Cytat:
![]() Dobranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-18 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() juzem sie tyle dzis naoglądała ze spać nie bede mogła ![]()
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
koniec na dziś
![]()
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
No, dziewuszki, idę spać.
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |||||
BAN stały
|
Polly! Jeśli będziesz chciała spacyfikować Majutę, to daj mi tylko znać
![]() ![]() A mauż Red to podły kutafon jest(a przynajmniej dzisiaj był takowym) ![]() "Zmuszam męża do małżeńskich obowiązków - czy zwierzaki mogą przebywać z nami pod jednym dachem? Proszę o poważne odpowiedzi" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Albo samogwałcić, co kto woli ![]() Zgadywałem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Dobra... wracam do Schlegla i Polenlyrik ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#1877 |
BAN stały
|
Florsycja! Słyszysz? Nadstaw ucho tylko... no, teraz... taaak... to małżeńskie obowiązki wzywają
![]() ![]() Zagnajta mje do notatkuf! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
grozi wypollizowaniem
|
#1879 |
Zakorzenienie
|
No cóż to trza będzie odwołać śluba i weselicho
![]() Po dobroci ![]() Boshe jeszcze mam tyle do zrobienia ale już mocy nie mam ![]() Dobranoc ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-19 o 00:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
BAN stały
|
Yyy... a może te obowiązki chrapią, bo doszły do celu?
![]() Polly coś przeczuwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic nadstawiac nie będę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
![]() A ja posiłkuję się trzecim Żywcem,bo jestem dzisiaj sama jak palec a nie chcę obudzić demonów ![]() Ciiii...chyba je uśpiłam,więc czas na mnie ![]() Wszystkich mocno pozdrawiam ![]() ![]() Gryx-siu, ostatnio jakiś taki zgorzkniały chyba jesteś, ![]() Justysiu, gdzieś ty się podziała,dziewczyno,a:con fused: Acha! Rozterko Masz najbardziej śmiejące oczy na świecie! Red, uważaj na siebie ![]() Ślązaczki ![]() ![]() ![]() itd itp roza: Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-10-19 o 00:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | |
BAN stały
|
Byliśmy normalni, konserwatywni i purytańscy, a tu popatrz, co SB z człowieka robi
![]() Cytat:
![]() --- Spadam... ciekawe tylko, czy do pisania pracy? ![]() ![]() Edyto, zgorzkniały powiadasz? Nie wiem... może trochę ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-10-19 o 00:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
cześc Edyta
![]() nie czytaj baru ![]() ![]() mykam spac dobranoc zboczuszki ![]() ![]()
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#1886 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 | ||
Zakorzenienie
|
Raczej nie, mimo posiadania słitasnych kosmetyków (bublegumowe peelingo do ust czy bananowe odzywki) to chyba (?) jeszcze się nie "zaciurliłam".
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
2. ![]() ![]() A tak serio to remonty itp. wyciągają z ludziów najgorsze zachowania. Nie pamietam ani jerdnego remontu itp. w domu u rodziców czy moim bez masy niepotrzebnie wylanych złośliwości. 3. Ja na Twoim miejscu to bym zlała to mycie, szorowanie i sprzątanie jak źle się czujesz albo i nawet jak dobrze się czujesz. Ciąża nie jest choroba ale tez nie jest normalnym codziennym stanem przy którym można robić to co zwykle. Czasem wystarczy 1 małe "przeciążenie" i może się co nieco skomplikować sytuacja. Alem się wygadała. Ale serio mnie drażni jak facet nie potrafi zrozumiec ze kobieta moze sie zle czuć. ------------------- Fitam z rana!
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
![]() ziiiimno
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.