|
|
#1862 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
A mnie nikt tu nie słucha
|
|
|
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że jeśli kogoś nie ma przez jakiś czas na forum i nie zawsze nadrabia to co piszemy to nawet nie zauważy, że o coś pytałam ale... na większość moich pytań nie dostaję tu odpowiedzi
Nawet jeśli są kierowane do konkretnych osób
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
O-o.
Ja szczerze mówiąc przeczytałam tylko poprzednią stronę i z tego co pamiętam to pytałaś się o farbę.. |
|
|
|
#1866 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście to nie jest żaden zarzut
![]() Tylko... ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Mówię ogólnie o wszystkim co było odkąd z Wami piszę, jeszcze w poprzednim wątku. Tylko teraz jak zapytałam o tą farbę (co jest dla mnie ważne) to tak sobie uświadomiłam, że znowu pomijane jest moje pytanie. Ale spoko, już jest ok, już mi przeszło
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
1. takie wesele jakie chcielibyśmy mieć kosztowałoby nas fortunę, a nie interesuje nas używanie półśrodków
![]() 2. bycie w centrum uwagi przez jakieś 15 godzin, to też nie dla nas 3. jak by nie było, to i tak wszystkim się nie dogodzi i znajdą się tacy którzy będą potem marudzić i obrabiać są jeszcze inne powody, ale to już zostawię dla siebie
|
|
|
|
#1868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I to mi się podoba
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z tym wszystkim plus mam jeszcze inne powody
![]() Ale ja nie chciałabym w ogóle ślubu a co dopiero wesela ![]() Ale najgorsze w tym jest to bycie w centrum uwagi i nerwówka Najlepiej jakby można było załatwić to przez internet Nikt nie patrzy, nie widzi mnie, mogę posiedzieć spokojnie, nie pomylę się przy przysiędze Edytowane przez Niebieska Poziomka Czas edycji: 2010-10-24 o 23:38 |
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Niebieska ja niestety na farbach do włosów się nie znam bo nie farbuję
Madziarka ja ogólnie jestem za tym żeby mieć wesele ale: 1. zgadzam się, nie lubię gdy wesele jest robione na siłe, byle jak, tylko żeby się odbyło bo takie jest widzimisie młodych 2. hmm.. ![]() 3. zawsze, niezależnie od sytuacji znajdzie się taka osoba Cytat:
konferencja na skype, dla 100 osób i obrączki przez USB ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- co tu taka cisza
|
|
#1872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio byłam 4 lata temu ![]() W tym roku w maju miałam iść, ale pewna osoba namówiła mnie, że lepsza jest majówka ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść
.A ja byłam na weselu w 7.08.2010 . Mi się podobało i chyba na tym polega organizowanie swojego wesela . Najważniejsze, że młodym się podoba, a reszta niech się 'faka' na sosenkę . Denerwowałam się jedynie przed ubraniem się . Bo fotograf już był, orkiestra już miała przyjechać, a moja mama zamiast przyjść i mi pomóc prasowała sukienki swoim wnuczkom . Prawdopodobnie spóźniliśmy się na swój ślub . Jak już się ubrałam to wszystkie nerwy puściły. Aż się sama sobie dziwiłam . M. denerwował się jeszcze bardziej i zamiast "Biorę ciebie Małgorzato za żonę" powiedział "Biorę ciebie Małgozato za zonę". Musiał się poprawić. No i zapomniał o pocałowaniu obrączki przed nałożeniem mi na palec. Zastanawiał się, dlaczego ja chowam rękę...czyżbym się rozmyśliła . Ogólnie połowa weseliska przeszła nam na robieniu zdjęć na łonie natury, więc nie byliśmy tak ciągle w centrum uwagi, choć to nawet było miłe .Kasa...kasa...o tym to wolę nie mówić. Sam fotograf kosztował 2800
Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2010-10-25 o 10:44 |
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam DWT
. Mieci nie sprzątałam w domku, bo miała czysto. Zostawiłam jej słodkie gniazdko w spokoju. Stasiowi posprzątałam i dziś znowu ma tonę papieru w chałupce . Zrobiłam zdjęcie spiżarni Mieciulki, gdzie również nie sprzątałam, bo było mi jej żal Domek Stasia Załącznik 3490618 Obgryziony kołowrotek Załącznik 3490627 Spiżarnia Mieciulki w pudełku po domku Załącznik 3490628 Nowy kołowrotek Stasieńka Załącznik 3490630 |
|
|
|
#1879 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie to opisałaś |
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko takie kołowrotki były - cena 10E. Jak teraz obgryzie to pogryzę sprawcę tego czynu
. To już 3 jego kołowrotek |
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia
. Dobra Dziewczyny ja na chwilę znikam, bo nie mam nic na śniadanie i podpaski mi się kończą ![]() Jak przyjdę ze sklepu to napiszę
|
|
|
|
#1884 | |||
|
Zakorzenienie
|
No już no
![]() ![]() Jak ona tam się mieścił?? ![]() Choć w sumie takie maleństwo z niego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Same smakołyki ![]() Cytat:
czerrrwony ![]() pasuje mi do pazurów ![]() ![]() A my dziś mamy DWT ![]() Jak to szybko mija
|
|||
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
ACHTUNG ACHTUNG Gosi kończą się batmany
![]() mmm mam prince polo orzechowe ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- uhahany Łoś bieda po domu z moją frotką na ręke w pysku i nie daje się złapać
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2010-10-25 o 11:06 |
|
|
|
#1886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I wracaj do nas szybko ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
podziel się ![]() ![]() Apropo przypomniała mi się Kama, jak zwiewała z kiełbasą w zębach
|
|||
|
|
|
#1888 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja pytałam Łucję bo pisała, że malowała kiedyś takim kolorem. Ale jak inne wypowiedzą się to dobrze a jak jeszcze powiedzą mi gdzie mogłabym takową kupić to już całkiem super ![]() Cytat:
![]() Trzeba było mnie zatrudnić Ja biorę duuużo mniej |
||
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Niebieska może na KWC poszukaj? https://wizaz.pl/kosmetyki/kategoria...oloryzacja.htm
|
#1890 |
|
Raczkowanie
|
Ale mam pyszne śniadanko
kanapki z nutellą ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

lubie chodzić na wesela

Nawet jeśli są kierowane do konkretnych osób

konferencja na skype, dla 100 osób 

uj ze MNOM!