Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-02, 20:15   #1861
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dodalam klik

samara, ale ja juz mialam dlugie, ostatnio w lipcu bylam obciela mi 7cm, a teraz znowu widze, ze tak sie wykrusyzly, ze mam przeswity i ciagle si elamia i rozwajaja
a ty jestes z Wro, mozesz polecic jakiegos fryzjera bo ja mam jechac tak daleko na pilczyce do jakies babki pierwszy raz, niby robi to co sie chce, ale i tak sie boje i ciagle mysle cyz pojade tam, jutro mam sie umoiwc na wizyte

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

o tanio, ja placilam 24 z czyms

ja widze, ze my tak we dwie borykamy sie z tymi koncowkami przekletymi
ee nie tylko Wy, ja tez musze wloski mocno odbudowac

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 20:20   #1862
angelinmyheart
Zakorzenienie

Shadii mój tak mówi. Często nawet nie zauważa, że mam makijaż lub go nie mam.

caate i znów zachwycam się Twoją urodą. Nabawiłam się teraz kompleksów i nie widać, że masz zniszczone włosy.

Jak byłam w piątek u fryzjera. Poszłam tak spontanicznie i wcześniej za bardzo nikt o nim nic mi nie mówił, ale wyszłam pierwszy raz w życiu zadowolona. Wreszcie mam takie włosy, jak się umawiałam z fryzjerką. Nie za krótko, a widać, że ścinałam. W ogóle fryzjerka powiedziała, że w ogóle nie mam zniszczonych włosów. A na suche doradziła mi saunę na włosy. Próbowała któraś z Was tego? Koszt do 35 lub taka lepsza 50 zł. Podobno fajne efekty daje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 20:21   #1863
Soph
Zakorzenienie

ja też moje regeneruje...

póki co Wax im służy bardziej niż przy pierwszym podejściu

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 20:28   #1864
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
dodalam klik

samara, ale ja juz mialam dlugie, ostatnio w lipcu bylam obciela mi 7cm, a teraz znowu widze, ze tak sie wykrusyzly, ze mam przeswity i ciagle si elamia i rozwajaja
a ty jestes z Wro, mozesz polecic jakiegos fryzjera bo ja mam jechac tak daleko na pilczyce do jakies babki pierwszy raz, niby robi to co sie chce, ale i tak sie boje i ciagle mysle cyz pojade tam, jutro mam sie umoiwc na wizyte

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

na pilczycach to ja kojarzę tylko salon jak z zeszłej epoki,a kobieta,która tam pracuje nawet nie wie co to jest balejaż to jest salon na ul. koszykarskiej.
mnie ostatnio fajnie ścieli w salonie na szybowcowej 44. na bajana 1 zawsze mają klientów, więc chyba dobrze tam strzygą.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 20:29   #1865
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ee nie tylko Wy, ja tez musze wloski mocno odbudowac
ja ma wszystko przez to sciaganie koloru, to mi zniszczylo wlosy, zaluje ze nadal nie farbuje to chociaz mialabym je cale a nie kruche
domyslalam, ze Twoj problem tez stad sie wzial, bo z tego co pamietam to nie jedna polke cenowa jak ja przerobilas

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

caate i znów zachwycam się Twoją urodą. Nabawiłam się teraz kompleksów i nie widać, że masz zniszczone włosy.

Jak byłam w piątek u fryzjera. Poszłam tak spontanicznie i wcześniej za bardzo nikt o nim nic mi nie mówił, ale wyszłam pierwszy raz w życiu zadowolona. Wreszcie mam takie włosy, jak się umawiałam z fryzjerką. Nie za krótko, a widać, że ścinałam. W ogóle fryzjerka powiedziała, że w ogóle nie mam zniszczonych włosów. A na suche doradziła mi saunę na włosy. Próbowała któraś z Was tego? Koszt do 35 lub taka lepsza 50 zł. Podobno fajne efekty daje.
mialas dodac zdjecia, czy cos przeoczylam?

gdybys zobaczyla mnie na zywo,tzn wlosy ktore maja pelno biaoych tych kropeczek, to by Ci szybko minal mna zachwyt
jezeli ja mam te kropeczkiprawie do ramion, tzn ze tyle musze stracic wlosow u fryzjera?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 20:29   #1866
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
wlasnie Snow pomoz mi , nie chce juz zawracac glowy na wlosowym 3 raz mam odcien 901S- przeczytalam jak pisalas ze jest to odcien superrozjasniajacy, a czy to znaczy ze farba jest duzo mocniejsza? Kupilam dzis ta 9, na ulotce jest napisane ze albo 9 albo 12 ale nie chce spalic sobie wlosow pomoz mi bo nie wiem co robic moze powinna byc 6? dzis juz nie zafarbuje, ale moze w czwartek bo mam dzien wolny
wiesz nie mam pojecia, nigdy nie mialam stycznosci z ta farba, ten odcien pewnie mocniej rozjasnia ale nie wiem za sprawa czego? skoro mozna dac do niej zarowno utleniacz 9% (jak do reszty majiblondow bez "S") i 12% Czytalam kiedys ze te farby sa w miare lagodne takze raczej nie masz sie czego obawiac Tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103829&page=28 w poscie #821 masz jeszcze opinie jednej dziewczyny, bardzo ladny kolor jej wyszedl tylko nie napisala na jaki go kladla Utleniacz 6% do majiblondow chyba sie nie stosuje Tylko 9 i 12% tak mi sie zdaje

Cytat:
dodalam klik

Chyba musze Cie zaprosic bo nie widze Twojego albumu

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 20:31   #1867
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate miałam, miałam, ale na razie nie robiłam jeszcze zdjęć po fryzjerze. Chyba, że na rocznicy, ale ich jeszcze nie mam.
Ja kiedyś też miałam, ale na końcówkach białe kropeczki podobne nie trzeba ścinać włosów. Da się je zregenerować. Gorzej, jak byś miała je do ramion rozdwojone.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-02, 20:33   #1868
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
na pilczycach to ja kojarzę tylko salon jak z zeszłej epoki,a kobieta,która tam pracuje nawet nie wie co to jest balejaż to jest salon na ul. koszykarskiej.
mnie ostatnio fajnie ścieli w salonie na szybowcowej 44. na bajana 1 zawsze mają klientów, więc chyba dobrze tam strzygą.
to to moze to jest! bo mi dziewcyzna na watku o wroclaiwu podala tam namiary a ulicy nie pamietala, ale zawsze jak tma przejezdzma jadac do babci za wro, widzialam takie wiekowe sklepy itp:d
osz kurde, zadzownie jutro i zpaytam o ulice

a na bajana to tam po schodkach co pracuja na joico? jak z cenami? bede wdzieczna za pomoc
Stary 2010-11-02, 20:34   #1869
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja ma wszystko przez to sciaganie koloru, to mi zniszczylo wlosy, zaluje ze nadal nie farbuje to chociaz mialabym je cale a nie kruche
domyslalam, ze Twoj problem tez stad sie wzial, bo z tego co pamietam to nie jedna polke cenowa jak ja przerobilas

mialas dodac zdjecia, czy cos przeoczylam?

gdybys zobaczyla mnie na zywo,tzn wlosy ktore maja pelno biaoych tych kropeczek, to by Ci szybko minal mna zachwyt
jezeli ja mam te kropeczkiprawie do ramion, tzn ze tyle musze stracic wlosow u fryzjera?
taak ja tez przezylam sciaganie koloru, ale powiem Ci ze to mi nie zniszczylo wlosow prawie wcale (nie odczulam tego w ogole, kondycja wlosow byla bez zmian), najbardziej zniszczyly mi wlosy blond pasemka ktore pozniej zrobilam to byl pierwszy raz od roku i ostatni w moim zyciu nigdy wiecej rozjasniacza

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
wiesz nie mam pojecia, nigdy nie mialam stycznosci z ta farba, ten odcien pewnie mocniej rozjasnia ale nie wiem za sprawa czego? skoro mozna dac do niej zarowno utleniacz 9% (jak do reszty majiblondow bez "S") i 12% Czytalam kiedys ze te farby sa w miare lagodne takze raczej nie masz sie czego obawiac Tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103829&page=28 w poscie #821 masz jeszcze opinie jednej dziewczyny, bardzo ladny kolor jej wyszedl tylko nie napisala na jaki go kladla Utleniacz 6% do majiblondow chyba sie nie stosuje Tylko 9 i 12% tak mi sie zdaje

Chyba musze Cie zaprosic bo nie widze Twojego albumu
racja, dziekuje Ci oczywiscie farbe kupilam przez tą dziewczyne, z tego posta czyli uzyje 9 i mam nadzieje bedzie dobrze

Stary 2010-11-02, 20:34   #1870
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate miałam, miałam, ale na razie nie robiłam jeszcze zdjęć po fryzjerze. Chyba, że na rocznicy, ale ich jeszcze nie mam.
Ja kiedyś też miałam, ale na końcówkach białe kropeczki podobne nie trzeba ścinać włosów. Da się je zregenerować. Gorzej, jak byś miała je do ramion rozdwojone.
to ja wlasnie mam do ramion od spodu te biale kropeczki
Stary 2010-11-02, 20:37   #1871
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
to to moze to jest! bo mi dziewcyzna na watku o wroclaiwu podala tam namiary a ulicy nie pamietala, ale zawsze jak tma przejezdzma jadac do babci za wro, widzialam takie wiekowe sklepy itp:d
osz kurde, zadzownie jutro i zpaytam o ulice

a na bajana to tam po schodkach co pracuja na joico? jak z cenami? bede wdzieczna za pomoc
na bajana salon jest na mini osiedlu "pod skrzydłami"-bardzo ładne,dosyć nowe bloki 3-pietrowe. nie wiem,jak więcej mogę wytłumaczyć a z cenami to nie wiem,według mnie wszędzie jest drogo gdzie nie chodzę to jest za ścięcie ok. 40-50zł.
Stary 2010-11-02, 20:39   #1872
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate to chyba nie fajnie masz. Ja, aż tak nie miała, tzn. ja miałam tak, że gdzie były te białe kropki to mogłam złamać tak włos. Nie wiem, czy wiesz o co mi chodzi.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-02, 20:41   #1873
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
na bajana salon jest na mini osiedlu "pod skrzydłami"-bardzo ładne,dosyć nowe bloki 3-pietrowe. nie wiem,jak więcej mogę wytłumaczyć a z cenami to nie wiem,według mnie wszędzie jest drogo gdzie nie chodzę to jest za ścięcie ok. 40-50zł.
no to drogo, ja w matrixie mialam za 25-30zl, ale juz nie pracuje ta fryzjerka i inni mi tam nie odpowiadaja. zaraz poszukam w googlach dzieki

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
caate to chyba nie fajnie masz. Ja, aż tak nie miała, tzn. ja miałam tak, że gdzie były te białe kropki to mogłam złamać tak włos. Nie wiem, czy wiesz o co mi chodzi.
wiem i dlatego ciagle mi sie lamia i to sie tak zrobilo tera zpo ostaniej wizycie u fryzjera a pielegnuje je tak samo, no ja nie cierpie siebie w krotkich wlosach
Stary 2010-11-02, 20:45   #1874
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate, ech ja siebie też w krótkich nie lubię. Niby nie mam zniszczonych teraz, ale rosną do pewnej długości, a potem nic... . Ważne, że chociaż teraz są zdrowe, a co używasz na włosy? Może kosmetyki powinnaś zmienić.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-02, 20:45   #1875
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
no to drogo, ja w matrixie mialam za 25-30zl, ale juz nie pracuje ta fryzjerka i inni mi tam nie odpowiadaja. zaraz poszukam w googlach dzieki

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

wiem i dlatego ciagle mi sie lamia i to sie tak zrobilo tera zpo ostaniej wizycie u fryzjera a pielegnuje je tak samo, no ja nie cierpie siebie w krotkich wlosach
a gdzie ten matrix?
Stary 2010-11-02, 20:46   #1876
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Olej jojoba na buzi mnie zapchał, ale na włosy jest super Pomieszałam go z kokosowym i mam po tej mieszance takie mięciutkie i błyszczące włosy...
musze wypróbowac, jak na razie to kombinowałam tylko z olejem rycynowym i kokosowym

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
a gdzie go kupiłaś ?

zamówiłam Vatikę Dabur...
dużo pozytywnych opinii czytałam
a ja bym chciała amlę....

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Kochane
No tragedia, istna tragedia - wczoraj również nie było internetu,a od dzisiaj zaczęła się już szkoła i mam meksyk - teraz chwilę sobie przerwałam, żeby chociaż się z Wami przywitać! Nadrabiania już widzę, że mam co niemiara - mam nadzieję, że chociaż jutro uda mi się przysiąść i Was poczytać

Jedyne co jeszcze tak napiszę, to że od dziś zaczynam regularną kurację skrzypokrzywą - czyli 1 torebka skrzypu + 1 torebka pokrzywy jako jeden napar I takie napary 2 w ciągu dnia będę pić. Zobaczymy czy coś pomoże I do tego codziennie jeden kubek zielonej herbaty. I oczywiście będę łykać kompleks witaminowy z grupy B , żeby uzupełnić niedobory

Kurczę, jak mi się za Wami tęskni! Ale w tym tygodniu już na pewno znajdę czas na Wizaż wygospodaruję go choć trochę !

Także ja wracam teraz do nauki .... Miłego wieczoru piękności!
wracaj do nas szybko i pisz

Cytat:
dla mnie to idealne polaczenie
a w jakiej cenie w DOZ jest jojoba? teraz mysle nad vatika bo ma efavita kokosowy ale zastanawiam sie cyzm sie one roznia

haha, a co z nadgodzinami? wyplata=piekno

jakbym siebie czytala
tylko, ze mi 2przepadly od soboty, w sobote wyregulowalalm na szybkiego brwi pesta ta ktorej nie lubie i mnie boli, wiec tylko na odwal sie sie to zrobilam, w nadziei ze znajde ta pierwsza, wczoraj szukalam i nie ma ani pierwszej ani drugiej chyba kupie 3 i jakims lancuszkiem przyczepie do kosmetyczki

porobilam zdjecia wlosow i takie krzywe mam, ze ja sie boje isc do fryzjera ze zetnie mi je do ramion
śliczne masz te włosy, wcale nie widac że zniszczone...

a jeżeli już są zniszczone to nie żaluj i obetnij - ja tez niedawno stracilam sporo z długości ale teraz przynajmniej są w miarę zdrowe...

Cytat:

mam to samo patrząc na zdjęcia caate

a ja jestem dzis mega zmęczona... ale nałożyłam olej kokosowy na włosy, potem jeszcze maseczke joanny miód i cytryna- niedawno wszystko zmyłam i nałożyłam lorysa wężowego...
zrobiłam peeling twarzy, nałożyłam krem i pastę cynkową na wypryski...
idę chyba pod szybki prysznic i spać... myślałam że zrobie sobie dziś większe spa ale nie mam sily....

aaa... co do sauny na włosy- ja robię sobie co 2 miesiące u fryzjera- są po niej fajnie nawilżone

dziewczyny robiła sobie któraś sama w domu henne na brwi i rzęsy???

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-11-02 o 20:47
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 20:53   #1877
snowhitee
Zakorzenienie

Buahhot rob spokojnie Mysle ze wyjdzie super Na KWC ta farbka ma nawet dobre opinie i duzo osob pisalo o tym 901s wlasnie

Caate jaka Ty sliczna jestes Brwi rzeczywiscie bosko robisz Ale wloski troszke bym podciela, bo takie "piorka" masz na dlugosciach, bez obrazy pisze to z dobrymi intencjami Wbrew pozorom szybko odrosna A zobaczysz ile zycia nabiora

Dbam o siebie

Stary 2010-11-02, 20:56   #1878
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
a gdzie ten matrix?
na olesnickiej, nie wiem czy jest nadal, bo ta fryzjerka sprzedala salon, wiec nie wiem cyz pod ta sama nazwa jest terazniejszy
Stary 2010-11-02, 21:08   #1879
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Buahhot rob spokojnie Mysle ze wyjdzie super Na KWC ta farbka ma nawet dobre opinie i duzo osob pisalo o tym 901s wlasnie

Caate jaka Ty sliczna jestes Brwi rzeczywiscie bosko robisz Ale wloski troszke bym podciela, bo takie "piorka" masz na dlugosciach, bez obrazy pisze to z dobrymi intencjami Wbrew pozorom szybko odrosna A zobaczysz ile zycia nabiora
w czwartek zrobie i porobie fotki

Stary 2010-11-02, 21:10   #1880
dianulaa
Zadomowienie

chyba zacznę brać silicę ktoś bierze i jest zadowolony?
Stary 2010-11-02, 21:11   #1881
snowhitee
Zakorzenienie

Buahhot bede czekac z niecierpliwoscia na relacje

Dbam o siebie

Stary 2010-11-02, 21:17   #1882
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
chyba zacznę brać silicę ktoś bierze i jest zadowolony?
ja brałam, jakos po Merz Spezial
chyba trochę pomogły

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-11-02, 21:20   #1883
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

dziekuje nie obrazam sie, wkleilam je po to zebyscie szczerze ocenily i przygotowaly mnie na to ile fryzjer mi zetnie wlosow minialnie
ja mam wlosy krecone i one rosna max teraz 1cm na miesiac
Cytat:
caate, ech ja siebie też w krótkich nie lubię. Niby nie mam zniszczonych teraz, ale rosną do pewnej długości, a potem nic... . Ważne, że chociaż teraz są zdrowe, a co używasz na włosy? Może kosmetyki powinnaś zmienić.
no to wlasnie z kosmetykami nie powinno byc zle, zaraz wkleje Wam pol kwc, bo ja na wlosy nie zaluje, pragne miec je dlugie,geste i mocne
wiec tak:
maski:
Loreal absolut repair
Loreal elseve repair5
Matrix color.smart
Kallos

odzywki:
Joico
Matrix color.smart
Goldwell

ampulki(tzw.sauny):
Loreal ampulka B
Matrix
Matrix

szampony:
Loreal absolut repair
Joico
Babydream

bez splukiwania:
Matrix
Loreal

i tez po dekoloryzacji wiernie chodzilam na sauny z matrixa czy loreala, jednak teraz robie je sama w domu, dla mnie ten sam efekt.

chodzi o to, ze ta gorna wartwa wlosow jest w miare okej, aoe ta od spodu jest juz krotsza i tam jest najwiecej tych bialych kropek

i boje sie, ze mimo ze znowu strace na dlugosci one nadal beda sie rozdwajac

Dziewwczyny, prosze nie idealizujcie mnie, ja to doceniam, bardzo mi milo ale nie moge tego sluchac jak patrze rowniez na wasze zdjecia i widze na nich piekne, atrakcyjne,dbajace o siebie kobietki

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-02 o 21:23
Stary 2010-11-02, 21:37   #1884
loluska
Zakorzenienie

caate moim zdaniem podcięcie twoim włoskom się przyda, bo widać że na końcach są zniszczone. nie bój się fryzjera, ładnemyu we wszystkimładnie nawet jesli będziesz musiała ściąć więcej niż zaplanowałaś to i tak będzie ci ślicznie a włoski będą zdrowsze rosły...

ja miałam ostrą fazę jakiś czas temu na tą fryzurkę krótką Jessicy Alby ale się powstrzymałam i jestem w trakcie zapuszczania... niestety jak to przy zapuszczaniu mam fatalną fryzurę ;/ jak nie pozwijam jakoś i nie popodpinam to wyglądają źle bo są takie oklapnięte bez życia... przydałoby się jakieś podcięcie ale na razie brak funduszy mnie powstrzymuje bo mój fryzjer dość drogi a do innego nie pójdę

temp nadal mnie trzyma, ale jutro idę na zajęcia bo poza tym czuje się w porządku. Pytanie do naszej Pani Doktor, Tallulah jest jakiś konkretny powód stanu podgorączkowego? Mam od piątku od 37,1 do 37,3 ... a poza tym czuję się ok...

idę spać, dobranoc śliczne

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 21:38   #1885
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej
a ja dzisiaj postanowiłam że pod koniec listopada wracam do brązu ( moego naturalnego koloru) , nie chcem ich uż męczyc, a poazatym mam 3 odcienie blonu na głowie i brzudko to wyglada..

Dzisia taka podstawa nie chce mi się dziś wiecej nic robić , estem przed @ i mam lenia
Stary 2010-11-02, 21:47   #1886
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;* Ja dzisiaj wreszcie z brwiami zrobiłam bo wygladałam już jak pan sowa
Cytat:

Mi tez włosy się zatrzymały...i ani myślą rosnąc:/...
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Hej
a ja dzisiaj postanowiłam że pod koniec listopada wracam do brązu ( moego naturalnego koloru) , nie chcem ich uż męczyc, a poazatym mam 3 odcienie blonu na głowie i brzudko to wyglada..

Dzisia taka podstawa nie chce mi się dziś wiecej nic robić , estem przed @ i mam lenia
Ja bym chciała mieć bazowe włoski a mam takie nijakie
tak w sumie to wpadłam się tylko przywitać i powiedzieć dobranoc od razu
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 22:06   #1887
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate dużo tego używasz. Ja z połowę może tego co ty. Wiesz każdy jest inny i pewnie Twoje włosy już tak mają.

A ja dzisiaj przez pół nocy nie przespałam z powodu bólu zęba. Dzisiaj też mnie bolał. Na chwilę przestał, jak zażyłam i mogłam zjeść z Tż. z Dominium pizze. A teraz znów zaczyna coś boleć, a dentysta ma dopiero wolny termin w poniedziałek, do którego zawsze chodziłam. A do innego trochę się boje. Ostatnio Tż. poszedł tak do pierwszego lepszego i zaplombowała mu chory ząb. A ja się boje dentysty od dziecka.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-02, 22:06   #1888
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny

Nie pisze ale podczytuje Was od czasu do czasu bo po prostu na nic nie mam czasu, jestem taka zalatana, mam mase formalnosci w zwiazku z wybraniem specjalizacji - a dzis jeszcze 3 godziny stalam w kolejce w urzedzie pracy, to byl koszmar!!

Loluska - napisalam Ci PW, w koncu tajemnica mnie obowiazuje

Aaaa, bo ja Wam nie mowilam - zlozylam podanie na okulistyke Wiec trzymac za mnie kciuki

Spamuje sie malo ale mam zamiar nadrobic.

Dzis na kolacje zjadlam 2 jablka i wypilam zielona herbate

Caate - ja mam tak dlugie wlosy jak Ty gdy wyprostuje i dla mnie sa juz za dlugie, jak sie tylko ogarne to na spokojnie pojde je sciac. Ostatnio scinalam 11 sierpnia.
Zawsze jak przychodze to fryzjerzy sie pytaja po co przychodze sie podcinac jak mam takie zdrowe - a ja na to ze nie lubie dlugich, lubie moja ksztaltna, wycieniowana fryzure
Mi akurat nie zalezy na dlugosci
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 22:08   #1889
Soph
Zakorzenienie

Talullah
napiszesz mi też na PW jak to jest z tą temp ?
bo mam podobny problem..

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-11-02, 22:16   #1890
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
caate moim zdaniem podcięcie twoim włoskom się przyda, bo widać że na końcach są zniszczone. nie bój się fryzjera, ładnemyu we wszystkimładnie nawet jesli będziesz musiała ściąć więcej niż zaplanowałaś to i tak będzie ci ślicznie a włoski będą zdrowsze rosły...

ja miałam ostrą fazę jakiś czas temu na tą fryzurkę krótką Jessicy Alby ale się powstrzymałam i jestem w trakcie zapuszczania... niestety jak to przy zapuszczaniu mam fatalną fryzurę ;/ jak nie pozwijam jakoś i nie popodpinam to wyglądają źle bo są takie oklapnięte bez życia... przydałoby się jakieś podcięcie ale na razie brak funduszy mnie powstrzymuje bo mój fryzjer dość drogi a do innego nie pójdę

temp nadal mnie trzyma, ale jutro idę na zajęcia bo poza tym czuje się w porządku. Pytanie do naszej Pani Doktor, Tallulah jest jakiś konkretny powód stanu podgorączkowego? Mam od piątku od 37,1 do 37,3 ... a poza tym czuję się ok...

idę spać, dobranoc śliczne
tak,wiem ze konieczne dla nich sa nozyczki,tylko chodzi mi o to ze jak ja co 3miesiace chodze do tego fryzjera i nadal si elamia to ja nie mam sil ile mozna. zazdroszcze, ze znalazlas swoje fryzjera
Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Hej;* Ja dzisiaj wreszcie z brwiami zrobiłam bo wygladałam już jak pan sowa
Mi tez włosy się zatrzymały...i ani myślą rosnąc:/...

Ja bym chciała mieć bazowe włoski a mam takie nijakie
tak w sumie to wpadłam się tylko przywitać i powiedzieć dobranoc od razu
ja mam, a chcialabym miec za to ciemniejsze, bo ten moj kolor cieply nie podoba mi sie, mi sie marza taka popielate brazy

jak lepiej scinac wlosy, na prosto czy lekko wycieniowane?
moze to cieniowanie je tak niszczy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości