|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
|
|
|
|
#1862 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
Cytat:
moj byl cos na podobe tylko ze mi tez w boki wszystko idzie wiec nie jest taki zgrabniusi jak Twoj chudzinko teraz mam 17 tydz i 6 dzien wiec prawie 18
|
|
|
|
|
#1863 |
|
Wtajemniczenie
|
Subtelle gratulujemy synusia
![]() eh dziewyzczyny nei chce mi sie nic - siedziec w pracy, sprzatac w domu, nawet na zakpupy m i sie nie chce ![]() mam plan dzis jakis fajny lumpek z cisuzkami znalezc ale z takim jesiennym nastawieniem to nie wiem jak mi wyjdzie |
|
|
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
A o to Moj brzucholek dzien przed 18tyg
|
|
|
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co przez to ze szybko poczulam ruchy malenstwa bo na poczatku 16tyg a teraz sa one sporadyczne to cieagle martwie sie czy aby wszystko ok z malenstwem ????Dzis snilo mi sie ze mialam usg i lekarz powiedzial ze tetno slabe!!!!!!!normalnie jak sie obudzilam to do teraz o niczym innym nie mysle tylko czy z maluszkiem wszystko dobrze?????Dzieka Bogu ze usg juz za tydz ale i tak nie wiem jak to wtrzymam !!!!
Gdyby to moje dziecie czesciej i mocniej pukalo to bylabym spokojniejsza a tak puknie raz na jakis czas leciutko a mnie normalnie odbija !!!!!;( |
|
|
|
#1866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zobaczysz, jak Ci się poprawi nastrój ![]() ja jutro zamierzam się wybrać do lumpka na zakupy dla dziecięcia
|
|
#1867 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki z rana
Ale okropna pogoda, nic mi się nie chce, a to mój ostatni dzień zwolnienia i od poniedziałku do pracyCytat:
![]() Cytat:
bardzo ladny brzusio ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Możesz już kompletować wyprawkę Ja jakoś rzadko zaglądam na forum...dostałam jakiegoś wstrętu do komputera ale mam nadzieję, że się poprawię Wczoraj byłam u lekarza i wszystko z Alankiem dobrze znowu świecił jajkami na usg Co najważniejsze łożysko przesunęło się już w dobre miejsce i mam przyzwolenie na przytulanie się z moim tż ![]() |
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
subtelle gratuluję syneczka
![]() ![]()
|
#1871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
GRATULACJE !!!! Moja kumpela była wczoraj na I badaniu prenatalnym w 12 tyg ciąży i lekarz jej powiedział że będzie chłopak. Dla mnie stwierdzanie płci tak wczesniej to bez sensu, bo nie wiadomo co tam się jeszcze wykształtuje A mi znowu wrócił ten ból w nodze wczoraj bolały mnie obydwie nogi od kolan w górę, a dziś przeszło mi na lewą nogę i ból przeniósł się tylko na przód nogi od kolana w górę. masakra.... nawet nie umiałam zbytnio spać z tego bólu. mam nadzieje że przejdzie...---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Montii dzięki za info WYSAŁAM do miesiąca maja czas na dostarczenie. nie śpieszy się poczekam
|
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
ciebie nogi a mnie krzyż jakiś koszmar...
|
#1873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Montii Ty to zawsze coś wyczaisz
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Wtajemniczenie
|
Subtelle gratuluje syneczka
Monti dzieki za cynk ![]() A ja dzisiaj jakaś nie w sosie.Chyba hormony mi szaleją Poczytałam,ze to głównie wodny i powinnien zejśc po ciązy i karmieniu.Ogólenie jestem szczupła,przytyłam 4 kg,ale czuje się "grubo".Normalnie szlag mnie trafi,bo nigdy nie miałam obsesji na temat swojego wyglądu i totalnie siebie teraz nie rozumiem Pocieszcie mnie,że tez tak macie![]() Bo jak nie macie to ze soba chyba nie wytrzymam i się zastrzelę
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#1875 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eirene aguchaw1 śliczne mordka extra ciuszki upolowałaś, widzę że uwielbiasz różowy fajny zgrabniutki brzuszek masz ![]() ciastko ale okrąglutki ten twój brzuszek, super ![]() jok3r szkoda że w innym odcieniu bo ten jest boski Cytat:
Cytat:
ego ego super ciuszki ![]() subtelle - myślami wczoraj byłam z tobą, widzę że trzymanie kciuków pomogło gratuluje syna ![]() monika nie stresuj się, przecież daje znać że wszystko ok, mogłabyś się martwić jakby w ogóle nie dawał znaku, może masz z przodu łożysko i mniej czujesz, będzie dobrze zobaczysz ![]() montii ty to wszystkie promocje wyczaisz już sprawdzam hehehe ehh ja się czuje jak stara baba tak mnie w krzyżu boli więc nie jesteście same i jeszcze pól nocy nie spałam sama nie wiem czemu jak się obudziłam o 3 tak zasnęłam przed 6 jak mój mąż wstawał, nienawidzę być niewyspana ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- corolady pocieszam cię że też tak mam cellulitu jeszcze w życiu takiego nie miałam, czuje się brzydka i nalana chociaż wszyscy mi mówią że ciąża mi służy, taaa jasne pocieszają mnie tylko
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
Dostalam pampki
Kurcze juz sie kaski nie moge doczekac i na zakupy. Wczoraj az mnie korcilo, zeby kupic juz po paczce pampkow i chusteczek, ale poczekam. Kurde zalamala mnie kobita z Tako, bo nie maja w tej chwili mojego blekitu i mi proponuje ten turkus, a mi sie on w ogole nie podoba no
|
|
|
|
#1877 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet fajne rzeczy piszą w tym pliku do pobrania, o praniu oczywiście
|
|
|
|
#1878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby chociaż na jedno pranie starczyło ![]() Cytat:
wanilko dziękuję bo właśnie się wahałam ale tż mi kazał licytować, no i poszło za 14 zł oby było ładne jak na zdjęciu
|
|
#1879 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
joker mnie też ale nie wiem jeszcze jakiej firmy i wgl muszę się rozeznać , u i znowu klapa z wózkiem
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- laski to chyba nie płyn a proszek ![]() chociaż w takim opakowaniu to płyn.,..no ale pisze proszek
|
#1881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Laski też mam rozstępy i celulit, najbardziej mnie przeraża strój bikini na plażę, nie nawidze jednoczesciowych ,a jeszcze sie okaze ze tak bede musiala chodzic, piersi osiągnęły rozmiar G, coraz mniej firm takowy posiada Odpada już La Vantil i Esotique ![]() nie wiem jak Triumpf bo oni mają ceny kosmiczne
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Zadomowienie
|
aha, jakby ktoraś chciała odplamiacz z ariela to też można zamówić na stronie ariel
za darmo oczywiście ![]() http://www.ariel.pl/Odplamiacz/Zamow...=ariel_pro_sem |
|
|
|
#1885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mordka ciuszki super! ciastko jaki śliczny brzunio i jak piękna mamunia subtelle- gratulacje syneczka! a dziewczęta mam pierwszą rzecz dla Mojej Zosi - pampki mi przyszły ![]() Monti dzięki
Zosiu moje serce... Edytowane przez monikal Czas edycji: 2010-11-05 o 11:08 |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
A to z dzisiejszych łowów
![]() 1. spodnie + body Next - cena kompletu 12zł 2. spodnie Disney - cena 6zł 3. śpiworek George (na lato)- cena 10zł 4. sweterek + spodenki - cena kompletu 12zł 5. pajacyk Disney - 6zł 6. rampers Disney - 5zł 7. pajacyk Disney - 6zł 8. pajacyk - 8zł 9. zabawka - 2zł 10. zestaw nowych niedrapek 3 pary - 2zł Zakupy udane, ale się cieszę.
|
|
#1888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam swoje lumpki ulubione ale nowy towar w niedziele lub poniedzialek i tylu fajnych dzieciecych niet
|
|
|
|
|
#1889 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mordka już wróciłaś, łowy ci się naprawdę udały, super Edytowane przez wanilia83 Czas edycji: 2010-11-05 o 11:47 |
||
|
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
Mora mi też się wydawało, że mam duży brzuszek jak na 16 tydzień, ale chyba tylko mi się wydawało
![]() Ciastko ja również mam migrenowe bóle głowy, ale pojawiły się one dopiero w ciąży ...wcześniej tylko lekko pobolewała. Dodatkowo na rok przed ciążą stwierdzono, że mam jakieś uwypuklenia w dolnym odcinku kręgosłupa i modelują mi worek opnowo-rdzeniowy. Byłam w szpitalu, gdzie na dodatek okazało się, że mam dyskopatię górnego odcinak kręgosłupa..totalna masakraJok3r ja schodziłam kilkanaście ciuchlandów w poszukiwaniu spodni ciązowych. Oczywiście znalazłam ale rozmiar 44 a te spodnie co kupiam też h&M nówki, ale też zauważyłam, że puszczają wlaśnie na tym szwieSubtelle gratuluje synka Ja też ostatnio chodzę taka nabuzowana i płaczliwa. A wszystko potęguje przekonanie o nieatrakcyjności. Bo biodra mi się poszerzyły, na tyłku pokazały małe rozstępy mimo kremów i oliwek. Ogólnie mam wrażenie, że jestem gruba. Od pocztku ciąży przytyłam już 4 kg.Chodzę i tylko jęczę mojemu mężowi, że jestem brzydka...już chyba nie może mnie słuchać, bo dziś rano chciałam mu coś powiedzieć, a on uprzedzając mnie odpowiedział "kochanie wcale nie jesteś gruba" Wanilia dzięki dosłownie zerwałam je kobiecie z tyłka. Bo jakaś stara prukwa je mierzyła moje zdanie poparła inna dziwczyna, która widziała, że mam na nie chrapkę i kobieta oddała mi jemordka moja mama tez upolowala mi śliczny śpiworek ale dała 12 zł :/ ale się napisałam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

wiec nie jest taki zgrabniusi jak Twoj chudzinko 

wczoraj bolały mnie obydwie nogi od kolan w górę, a dziś przeszło mi na lewą nogę i ból przeniósł się tylko na przód nogi od kolana w górę. masakra.... nawet nie umiałam zbytnio spać z tego bólu. mam nadzieje że przejdzie...

Poczytałam,ze to głównie wodny i powinnien zejśc po ciązy i karmieniu.Ogólenie jestem szczupła,przytyłam 4 kg,ale czuje się "grubo".Normalnie szlag mnie trafi,bo nigdy nie miałam obsesji na temat swojego wyglądu i totalnie siebie teraz nie rozumiem
już sprawdzam hehehe 

...wcześniej tylko lekko pobolewała. Dodatkowo na rok przed ciążą stwierdzono, że mam jakieś uwypuklenia w dolnym odcinku kręgosłupa i modelują mi worek opnowo-rdzeniowy. Byłam w szpitalu, gdzie na dodatek okazało się, że mam dyskopatię górnego odcinak kręgosłupa..totalna masakra