![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bukiety ślubne
Cytat:
![]() |
#1862 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny piekne te kwiaty Ewelena zdecyduje sie chyba na ten czerwony z gozdzikow piekny jest po prostu piekny!!!Pokazalam wlasnie mamie i mojemu TŻ zachwyceni. Dziewuszki co ja bym bez Was zrobila dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]()
#1865 |
Raczkowanie
|
Witam drogie dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Inwazja goździków!!!!!!!!!!!!!!!! ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Ewelena ten ostatni mieszany gozdziki z callami jest piekny nie wiem czy na taki sie nie odwaze taka kulka i wystajace calle slicznie by to wygladalo tylko nie wiem jeszcze jakie zestawienie kolorystyczne. Bialo czerwone nie wiem czy troche nie jak kibic bede wygladala hahaha
![]()
#1869 |
KWC
|
Ten ostatni bukiet pokraczny. Wygląda, słowo daję, jak naleśnik z nadzieniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Raczkowanie
|
dobre skojarzenie z tym naleśnikiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zadomowienie
|
Ten czerwony bukiet z goździkow to po prostu cudo!!! Ale powiedzcie czy pasuje do blondynki o bardzo jasnej karnacji?? Bo mi sie jakoś z brunetkami kojarzy. A macie może coś w stylu we wrzosie albo fiolecie, ewentualnie róż? Bo raczej w zimnych kolorach mi do twarzy. Ale bukietem jestem zachwycona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | |
Raczkowanie
|
Bukiety ślubne
Cytat:
polecałabym coś takiego na przykład mam jeszcze kilka propozycji odnośnie wiązanki dla blondynki z jasną karnacją ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-08-26 o 13:56 Powód: 3 posty pod sobą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
A mi sie ów "nalesnik" strasznie spodobal... Ewalena jak zwykle potrafi zaintrygowac... florystycznie :P
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Zadomowienie
|
Bukiety ślubne
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie "blade dziewuchy" ![]() W sumie to chyba zamówie sobie taki bukiecik z goździków, ale w kolorze różowym albo wrzosowym, ale oczywiście na wzór czerwonego z koralikami ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-08-26 o 13:57 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zadomowienie
|
Gożdziki to piękne kwiaty o bardzo bogatej kolorystyce (malin30 podała bardzo dobrą stronę do wyboru gożdzików). Moim zdaniem w każdym kolorze z odpowiednimi dodatkami wiązanki z tego kwiatu będą efektowne.
A co do naleśnika - ten zestaw koloryztyczny sprawia smakowite wrażenie (nadzienie z bitej śmietany z sosem owocowym), ale jeśli naleśnik był by z zielonych liści z których wystawały by cantadeskie ceglano pomarańczowe, a nadzienie było z herbaciano-pomarańczowych goździków i z boków dyndały by jakieś trawki to zmienił by charakter. Twierdzę że zdjęcia bukietów są tylko materiałem wyjściowym, na podstawie którego tworzymy indywidualne bukiety. |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Raczkowanie
|
Z pewnością bardzo ładnie będziesz wyglądała z tymi goździkami. Czy będą one różowe, czy wrzosowe tylko podkreślą Twoją urodę i cały Twój wygląd podczas tego najważniejszego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Raczkowanie
|
No to teraz moja kolej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Raczkowanie
|
Bukiety ślubne
Bardzo ładna sukienka Jaskier
![]() Czy masz jakąś swoją wizję odnośnie tej wiązanki?? Może coś w stylu: Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-08-26 o 13:58 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | |
Zadomowienie
|
Bukiety ślubne
Ładna sukienka
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-08-26 o 13:58 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Raczkowanie
|
Myślałam o połączeniu beżu z jakimś delikatnym fioletem ale nie byłam pewna czy ten kolor będzie pasował do koloru garnituru. Co do kwiatów podobają mi się róże, goździki i frezje. Wasze propozycje są naprawdę prześliczne. Jestem tylko ciekawa czy kwiaciarka będzie w stanie coś podobnego wykonać (tam gdzie biorę ślub nie ma specjalistek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zadomowienie
|
Wiesz do twojego stroju zdecydowanie pasowałby kremowo-filetowo bukiecik, ale ni w ząb to do młodego moim zdaniem. Pewnie bedzie miał brązowe buty do tego.........mi brąz z fioletem nie pasi, no ale jak się marzy taki, to moze lepiej wrzos, badź roż w chłodnym ocieniu? Wysylam klka fotek bukiecików dla ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Raczkowanie
|
A z jakiego jestes miasta? Szczerze mówiąc odradzałabym Ci fiolet. Bardziej coś kremowe tak jak pisałaś a zobaczysz że efekt będzie świetny. Z frezjami było by Ci prześlicznie z tym że nie wiem czy tam gdzie mieszkasz są jeszcze frezje. Goździki i róże to też bardzo dobry pomysł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zadomowienie
|
Mam taki pomysł byś jednak zrezygnowala z tego fioletu i jeśli nie chcesz samych kremowych kwiatów, to połącz je z pomarańczowymi lub brzoskwiniowymi. Albo tylko brzoskwiniowe
![]() W każdym miejscu znajdzie się ambitna florystka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zadomowienie
|
A jeszcze taki mały bukiecik przyszedł mi do głowy. Suknia jest zdobiona elementami srebra, więc może srebro z bukiecikiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za rady. Bukieciki CUDOWNE. Pochodzę z bardzo małej mieścinki i tam będzie ślub, więc tam będę zamawiać bukiecik. Wydrukuję sobie kilka propozycji i pochodzę popytam - zorientuję się, która byłaby w stanie zrobić coś podobnego. Chociaż powoli powątpiewam. Jedna z kwiaciarek zaproponowała mi bukiet ze sztucznych kwiatów!!!!!! Coraz bardziej zaczynam się zastanawiać nad zamówieniem bukietu tu w Toruniu (znalazłam nawet super kwiaciarnię - robią prześliczne wiązanki) tylko jest problem kto mógłby mi ten bukiet dostarczyć (100 km).
Strasznie spodobał mi się pomysł z pomarańczowymi kwiatkami - nie wiem czemu wcześniej nie przyszedł mi ten kolor do głowy??? W przyszłym tygodniu znów będę w domu. Sprawdzę pozostałe kwiaciarnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Raczkowanie
|
Wiązanke ze sztucznych kwiatów???????? Ta Pani chyba miała jakiś problem. Jak można w ogóle proponować coś takiego. Odnośnie pomarańczowych kwiatów. Tutaj zapytam czy Ty bądz Twój partner macie może ciemną karnacje? Jeśli nie to pozostałabym w tej nonacji z różem bądz ecru, lub coś z morelą. Mam nadzieję że uda Ci się odnaleźć wymarzoną wiązanke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Zadomowienie
|
Bukiety ślubne
Cytat:
![]() ![]() Skoro nie jesteś przekonana co do koloru, to przemyśl jednak naszą pierwszą opcję - kremowy skromny bukiecik, bo to jednak najbardziej pasuje ![]() ![]() O znów jak wysłałam zauwazylam wypowiedź agulkazzz ![]() ![]() Swoją drogą ja uwielbiam słoneczniki, ale blondynka z jasną karnacją i słoneczniki nigdy nie znajdą wspólnej drogi ![]() ![]() Mam jeszcze pytanie do agulkazzz, bo świetnie doradzasz i dzięki za to ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-08-27 o 16:56 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Raczkowanie
|
Troszku sie nieprofesjonalnie wypowiedziałam - mówiąc o pomarańczowym miałam na myśli właśnie taki delikatny morelowy
![]() ![]() Wasze propozycje bardzo mi się podobają - właśnie marzył mi się mały kulisty bukiecik lub drobniutka łezka tylko nie wiedziałam jaki kolor i kwiatki wchodziłyby w grę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Raczkowanie
|
Bukiety ślubne
Agusia jeżeli bardzo podobają Ci się suknie w kolorze ecru to właśnie taką powinnaś mieć na ślubie. Biel prezentuje się na blondynkach z jasną karnacją chyba najładniej ze wszystkich typów urody, bo wtedy widać taką "niewinność", ale w ecru na pewno też będzie Ci bardzo ładnie. Powinnaś tylko wybrać się do salonu i zobaczyć jaki fason będzie najlepiej na Tobie leżał w tym kolorze. Pozdrawiam
![]() Jaskier bardyo dobrze Ci się marzył ten bukiecik ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-08-27 o 16:52 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Wtajemniczenie
|
Jako że jestem już po, a mój bukiet wprawił mnie w stan błogości gdy go zobaczyłam, wrzucam tutaj kilka zdjęć. Do bukietu dopasowano kompozycję do włosów, butonierkę młodego, tort, oraz dodatki dla świadków i ojców.
Jestem tak zadowolona, że dzisiaj z samego rana pojechałam do florysty u którego zamawiałam bukiet z paczką słodkości z wesela. Nasze dodatkowe podziękowanie sprawiło mu ogromną radość - będę go reklamować zawsze i wszędzie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.