|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
|
|
#1863 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Wpisz tu zomzing
|
syfny, c'nie?
ani Matka Boska Obrzydliwska, ani Monsterowiec, ani Stare Dobre Próchno... taki mister uniwersytetu płaskiego horyzontu i nie ma aż tak długich kijów uff, że mnie tak to bulwersło?
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Ja
Ale już wiem. Kijem bym nie tknęła
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1867 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1868 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Za to ja wygladam cudownie
Na włosach olej kokosowy,na twarzy zielona maseczka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1870 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I rozciapierzone palce,bo mi lakier schnie u rąk i nóg
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
A on jej nie kocha?
![]() Oj to nie schudniesz Dzień dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1872 |
|
Wpisz tu zomzing
|
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- w dzisiejszej gazecie gratis tabelas z kalorycznoscio zwlaszcza rzeczy lubianych przez gryxilepki ![]() pocytować?
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piwo 0,5 l 250 kcal? Więcej?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1874 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1875 |
|
Wpisz tu zomzing
|
245 - zgadłaś
mój idol to fasola po bretońsku - 1057 za 400g, bije nawet boczek pieczony, carbonarę, golonkę i bigos ![]() ![]() gryxiu - koniec z fasolką, fasolka winna oponki! |
|
|
|
#1876 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie kochał jej, ale teraz coś w nim drgnęło Cytat:
Cytat:
![]() --- Spadam do szmaty ![]() A! Był ktoś na "Ostatnim egzorcyzmie"? Kumpel mnie wyciągnąć chce
|
||||
|
|
|
#1877 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
). Ale wczoraj w końcu graliśmy w brydża do 4 nad ranem i w rezultacie wstałam o 14-tej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Drogie Wizażystki. Opowiedzcie o swoich sypialniach bo naoglądałam się durnych hamerykańskich programów o urządzaniu domu i złapałam kompleksy na punkcie sypialni. Bo tam wszyscy mają łoże ustawione centralnie, dwie nocne szafeczki, dwa kinkiety i ładne komody a ja mam łoże pyrgnięte poprzecznie pod okno, zero szafeczek, zero kinkietów a za to dwa biurka, dwa kompy i dwa krzesła I zaczyna mi chodzić po głowie myśl żeby te biurka i krzesła wypiep...ć, kupić laptoka (bo jeden już jest) a łoże ustawić centralnie pod oknem. Tylko nie wiem jak się będzie do tego łoża włazić, chyba szczupakiem rzucać bo ma 160 cm szerokości a pokój 225 cm czy coś koło tego. Metraż pokoju to 225 na około 450, no bez sensu to nasze budownictwo, takie passe i niezgodne z normami dobrego stylu ![]() To co radzita rebiata? |
|||
|
|
|
#1878 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nie ić
![]() Eli Roth poleca <fleee> oraz ponoć bardzo kiepskie zakonczenie ja tam nie pojde
|
|
|
|
#1879 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1880 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1882 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
całonocne
|
|
|
#1884 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A jeszcze mi się marzy w sypialni takie cuś, żeby to łóżko se stało poprzecznie pod oknem z zasłonami, a od strony hmm, nieokiennej, też dać karnisz i zrobić taki baldachim dla ubogich. I na łóżku indyjska kapa i mnóstwo poduszek a pod łóżkiem mięciutki dywan, i kadzidełka, śmierdzidełka i sisha, i lichtarze A na łóżu ja i żeby mnie średniowłosy młodzian wachlował i olejkiem nacierał, o.
|
|
|
|
|
#1885 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-nie ogladaj tych progaramów-w hameryce ,metraz 14 m2 to jest szafa-nawet nie garderoba. zaznaczam ze moj salon ma 15,5 m2
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam - jadę na winko, do przyjaciółki
|
|
|
#1887 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez poproszę ![]() ,chciałam zrobis identiko-tylko w pokoju 2 na 3 metry ale stwierdziłam ze bez sensu miec baldachim zaraz za drzwiami
|
|
|
#1888 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
To co tam do niej jest dodane? ![]() A to za sprawą czego? ![]() I co w nim drgnęło? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakoś tak zawsze na różnych filmach emeryci grają w karty czy cuś ![]() Cytat:
Moja przyszła sypialnia też by tak wyglądała - łóżko, może jakaś szafa i 2 kompy z biurkami Choć już teraz rozważam kupno lapka i pozbycie się jednego kompa stacjonarnego, no ale tego lapka też cza na czymś postawić ![]() Może na podłodze?
|||
|
|
|
#1889 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ide na odchamianie
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie dziewczyny, tak mi się zebrało, pewnie śmiesznie to zabrzmi w obliczu tego ile mam tu postów i jak często coś piszę, jeszcze chyba z nikim nie weszłam w bliższe kontakty, ale...
BARDZO się cieszę że trafiłam na to forum. Od dawna "kręciły mnie" perfumy, ale dopiero odkąd zaczęłam podczytywać to forum (czyli od ponad roku), zaczęłam łapać o co w tym wszystkim chodzi I może rzadko gdzieś pisuję, ale czasami mijają mi - nie wiem jakim cudem - całe wieczory na czytaniu różnych wątków o perfumach.Byłam naprawdę przemile zaskoczona przy pierwszych wymiankach, kiedy bardzo na wyrost byłam obdarzana zaufaniem, na wątkach wspólnozakupowych, dzięki którym poznałam parę cudeniek. Nigdy jeszcze nie spotkałam w sieci tak życzliwego i przyjaznego miejsca ![]() Bardzo miło mi będzie zagnieździć się tu na dobre i tylko jedną mam pretensję:Moje biedne pieniążki! !
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

Ale już wiem. Kijem bym nie tknęła

całonocne

!