![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
A faktycznie, schody tam sa
![]() ![]() ![]() Cos nam pisanie nie idzie teraz ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2010-11-26 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Zakorzenienie
|
Netali, aluniaaa T przytył, nie wygląda może grubo na tych zdjęciach (chociaż chudo też nie)
![]() Cytat:
Popieram, miejsce idealne na nadrrrrrabianie ![]() ![]() Bardzo ciekawą rozmowę prowadzę z T na gg, potem wam wkleję ![]()
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
A ja mojemu walnelam przez smsa wypracowanie... Bo mi sie dzisiaj pod koniec naszego spotkania smutno zrobilo
![]() Jego mama miala do nas pretensje, ze nie gadamy z jego bratem jak przychodzi z żoną ![]() ![]() I w ogole.... ![]()
#1864 |
Zakorzenienie
|
Ala, główka do góry! Nie każdego trzeba lubić i nie z każdym prowadzi się wielkie rozmowy. Nic na siłę. Niech TZ przetłumaczy to swojej rodzince
![]() Z drugiej strony, żeby nie mieć nic na sumieniu możesz spróbować zagadać: a jaka płeć dzidzi? a jak tam w pracy/ szkole, gdzieś tam. Jak oleje, nie masz sobie nic do zarzucenia. próbowałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Wszystko byloby super, gdyby nie to, ze on sam mi mowi, ze sie zmienilam, ze "ostrzej" rozmawiam z jego bratem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1866 |
Zakorzenienie
|
Gaja ma racje
![]() ![]() ![]() a ja szukam i szukam jakiegoś naszego starego zdjęcia i średnio to znaleźć mogę ![]()
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
Ale wiecie, ja sie jej cos pytam, np. "to co, zrezygnowalas z uczelni?" a ona DOSLOWNIE: "noo" i koniec tematu
![]()
#1868 |
Zakorzenienie
|
aha, okej, no to faktycznie niezbyt rozmowna...
![]() ![]()
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Kiepsko szukasz
![]() Ala, Ala, są ludzie i parapety. Bądź człowiekiem. Było mu zwrócić uwagę. Więcej luzu, babo, bo się wykończysz (i kto to mówi. Byłabym szczęśliwym człowiekiem, gdybym słuchała swoich rad ![]() ![]() edit: doczytałam Twojego ostatniego posta. Dziwna kobieta. ALIEN ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-11-26 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
oł je, udało mi się wreszcie znaleźć te stare fotki
![]() ![]()
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
Alunia - a ja bym nawet potraktowała ten przytyk mamy T. jako pewnego rodzaju komplement. Pomyśl, skoro tak mówi, to znaczy, że liczy się z Twoim zdaniem i zależy jej na tym, żeby Wasze stosunki (żony brata i Twoje) jakoś się układały...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamea - domyślam się, że rozmowa na wiadome tematy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja ggadka z T ![]() T mam juz prezent dla Ciebie na gwiazdke T :P Kam informację, że ze mną zrywasz? ;p T hhhe nie ale ciepło Kam wiem, że ciepło, bo na inny nie zasłużyłam T zasluzylas zasluzylas Kam no dobra, to jaki masz ten prezent? ;> T jasna sprawa ze Ci nie powiem T ![]() Kam pierścionek? ;p T 'dokładnie T trzeci juz:P w sumie często w taki sposób rozmawiamy ![]() ![]()
![]() |
#1875 |
Zadomowienie
|
dzięki Mutny !
![]() Ale byłaś słodkim dzieckiem diabła ![]() ![]() Ach te młodzieńcze miłości ![]() Nie wiem jak u Was, ale ja pamiętam, że jak się spotkaliśmy to gwiazdki w oczach 24 na dobę, a teraz.. jak gadamy to tylko myślimy jak taniej skombinować bilety, jak się widzimy co ugotować na obiad, a jak idziemy spać to... kreskówka i buzi na dobranoc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Kamea.. coś się święci, czy mi się wydaje ![]() Bo widzę, że Twój TŻ jest niezwykle podekscytowany gwiazdkowym prezentem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Netali, piąteczka. też się czuje staro, a raczej jak stare dobre małżeństwo. Kiedyś pamiętam, że ledwo się pożegnaliśmy, już wyłam z tęsknoty, a teraz? Wyjeżdżasz na tydzień w las? Spoko, tylko się odzywaj czasem
![]() Kamea, trzymam kciuki za pierdzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zadomowienie
|
Gaja, ale Ty za niedługo zaznasz plusów "małżeńskiego" życia.. mieszkankie razem i te sprawy
![]() Dzisiaj mi właśnie mój brzydal opowiadał jak to z nami będzie.. że w lipcu razem zamieszkamy, da mi kilka tygodni na zaaklimatyzowanie się, znajdziemy fajny kurs językowy, a w 2012 skończy studia i pojedziemy sobie gdzie będę chciała. A potem.. (ja już świeczki w oczach) "skończymy studia podyplomowe, zainwestujemy pieniądze i będziemy bilionerami" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też sie czuję trochę staro, ale pojawiają się u mnie jeszcze motylki w brzuchu, więc jest okej ![]() ![]() no własnie, Kamea, trzymamy kciuki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Jak się lamus ogarnie. Póki co ... ja finansowo się wywiązuje z planów. Stać mnie na to wspólne zamieszkanie. Jego nie, więc będę się bardzo bała podpisywać umowę, jeśli on nie zmieni pracy. Tym bardziej, że było założenie, że będzie miał jakieś oszczędności. A ma ? guzik. Za swoje będę kaucję zakładać etc. więc jeśli się nie ogarnie, to niestety.
Netali, droczy się z Tobą. Oni wszyscy sa wrednymi małpami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Netali, faceci myśla przyszłościowo, ale w innych dziedzinach niż my ![]() ![]() Dzięki za kciuki ![]()
Edytowane przez _kamea_ Czas edycji: 2010-11-26 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zadomowienie
|
Ciekawe, czy gdybyśmy się z nimi tak w sprawach rrr droczyły to też by im było tak wesoło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
może warto spróbować? ;-p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
hehe, to jest myśl!
![]()
![]() |
#1885 |
Zadomowienie
|
Ja tam narazie nie ryzykuje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Juz mi nawet nie o nia chodzi. Chce tylko, zeby T. stal za mna murem ![]() ![]() ![]() Kamea - no kurczaki ci faceci na prawde sa tacy sami! Moj tez sie ze mna droczy, na kazdym kroku! Moze oni wszyscy sie skumali i zalozyli sobie watek i gadaja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- No no, Mutny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Netali, ten Twój Men to taki rastamanek jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ala porównując Twoje dwa zdjęcia to wiesz... ![]() ![]() Mutny na pierwszym zdjęciu Twój Tż wygląda jak chłopak mojej siostry ![]() Jak ja wytrzymywałam bez mojego Tż miesiące to ty dasz radę weekend ![]() ![]() Cytat:
![]() Kamea taka fajna ta rozmowa ![]()
![]() |
#1888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślę, ze oni nie potrzebują żadnego wątku ![]() ![]() o dziękuję ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, trzymajcie mnie, bo zaraz kogoś zabije. Pytanie czy będzie to samobójstwo czy morderstwo.
Otóż umowa z TZtem była taka: wyciąga min. tysiaka miesięcznie, żeby moc spłacać swoje pożyczki i mieć na życie. Żeby to osiągnąć, mieliśmy się nie widywać w weekend, coby mógł pracować w soboty wieczorami, ale się okazało, że agencja, która pośredniczy w zatrudnieniu nie zawsze daje pełen przekrój dni tygodnia do wyboru (żeby się wpisać w grafik). Tym sposobem w tym tygodniu TZ pracuje dwa dni. Miał się przenieść do innej agencji, gdzie jest większa elastyczność i godzin i dni. Poszedł do nich na spotkanie, posiedział 20 min, nie wszedł nawet do biura, tylko czekał z dwiema innymi osobami w poczekalni i po 20 min wyszedł, bo stwierdził, że już za długo czeka. Miał do nich iść dziś znowu, ale nie zadzwonił wcześniej. W efekcie pocałował klamkę. Ja już z nim nie mogę. No nie wytrzymuje nerwowo. czy to tak trudno załatwić to raz a porządnie? Cały dzień wczoraj nic nie robił, miał wolne - mógł pojechać, ale nie. Trzeba było grzać gruchę przed kompem czy gdzieś. Nie mam pojęcia co robił cały dzień. A potem co? Wpisze się na kolejny tydzień, okaże się, że tydzień będzie bardziej płodny i kolejna wymówka gotowa - nie mam kiedy pójść, bo pracuję. Ta wyprowadzka to bardzo, bardzo zły pomysł. Powinnam się z nim rozstać, ale nie umiem, tak samo, jak nie umiem odejść od TŻ. Może powinnam pokazać jaja i serio go zostawić? Nie chcę się tak szarpać przez całe życie ![]() I o to się teraz pożarliśmy przez gadu. Mam go dość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Proponuję przeszukać wizaż i znaleźć wątek naszych TZów
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.