Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-31, 14:00   #1861
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
No to muszę tą drugą zobaczyć
A tu są zdjęcia z World Tour, chodzi mi o ten ostatni z Danii http://www.trollbeadsuniverse.com/gl...s/world%20tour

Co do tego, co MJ napisała o Trollach i Pandorze, zgadzam się w 100%, jednak każdy, kto uważa, że Trolle nie sa/nie mogą być eleganckie, powinien zobaczyć jej bransoletkę! Szczyt elegancji, serio, serio
Już wiem
Rzeczywiście bardzo by Ci pasował

Dziękuję, baaardzo mi miło to słyszeć od takiej koneserki Trolli jak Ty

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Jeszcze kilka kompozycji
Nie mogę się na nie napatrzeć

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Kawę i lód od pół roku oglądałam, spodobały mi się zaraz jak Yes pokazał je na FB I wreszcie mam je oba, mam

Widzę że u Ciebie uzależnienie kwitnie, jak już potrawisz nawet zrezygnowac z czegoś z Zary
Przyznam Ci, że dzięki charmsom sama wreszcie zaczęłam zauważac że moja szafa jest pełna i nie potrzebuję nowych ubrań No dobra, coś z wyprzedaży zawsze się przyda
Mnie też się podobały, ale biorąc pod uwagę, że razem to ponad 200 zł, za teraz za taką sumę mogłam mieć jeszcze z tymi bonami aż 4 Trolle to nawet ich zakupu nie brałam pod uwagę Ale przyszłościowo to jak najbardziej

Haha chyba tak! Chociaż fakt faktem, że mnie ostatnia kolekcja Zary nie powaliła więc na pewno i pokusę mam teraz mniejszą Za to w Mango zdążyłam jeszcze przed Świętami zaszaleć Chociaż już wtedy pamiętam, że patrzyłam, czy zakupy będą mi pasować do mojej jeszcze wówczas skromnej, ale jednak, bransoletki

Już nie gadam, tylko wklejam zdjęcia, bo w końcu zrobiłam, przerzucić tylko muszę jeszcze na komputer

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:01   #1862
snowprincess
Rozeznanie

Elo
Postaram się odpisać równie ślicznie jak paulina95 buziaki dla Ciebie!

kootekk - ceramiczny muffinek do którego można schować np. biżuterię kupiłam za ok 20 zł w New Look w Wawie. Specjalnie dla Ciebie wysyłam fotkę.

Przy okazji pochwalę się moją pierwszą bransoletką skórką, mam na niej nowe charmsiki z ul. Chmielnej w Wawie z salonu Charms. Wczoraj po raz pierwszy od ponad miesiąca założyłam tą bransoletkę. Miałam ją razem z Pandorą i super to wyglądało Tak więc z pewnością na jednej bransoletce Pandory się nie skończy :P TROLLE! Ale o tym później Do tego miałam wczoraj na sobie kolczyki i naszyjnik z diamentem.

ktsw dla mnie nie istnieje już dzień bez tego wątku na forum

veryluckystar Ciebie w pierwszej kolejności powinnam udusić (żart) bo masz takie piekne te Trolle - nie wiem jakim cudem, ale twoje koraliką są "moimi debeściakami". Jedną z ostatnich decyzji, które podjęłam w 2010 roku jest zakup Trolli. Jeeeeejku ratujcie mnie żebym nie pojechała zaraz do Wola Parku i kupiła TROLLE!!! Proszę, musicie mnie wkręcić w promocje - co teraz mi się najbardziej opłaca? Na początek chciałabym srebro i dwa murano

ania_trojaczki pokaż jakie kolczyki trollowe?

dagienka specjalnie dla Ciebie fotka z książki Jamie'go Oliver'a z przepisem na muffinki. Ja nie zawsze dodaję migdały. Zrezygnowałam ze skórki pomarańczy. Jeśli ją dodasz muffinki będą po prostu pomarańczowe. Lubię czasem dodać aromat np. waniliowy lub migdałowy wtedy całe mieszkanie pachnie słodko! Ostatnio używam mąki ekologicznej orkiszowej i zamiast migdałów wrzucam ok 3 garści żurawiny suszonej. A cukier trzcinowy drobny dodaję. Polecam kupienie foremki na 12 muffinów i do tego papierowych cupcakes (wtedy nie trzeba smarować formy) i muffinki się nie rozwalają. do dekoracji stapiam czekoladę mleczną lub jeśli są to muffinki imprezowe to kupuję gotowy kolorowy lukier i do tego cukrowe ozdoby. Kiedyś dodam fotki jak wyglądają moje muffinki

Mirell: "Spokojnie, najpierw kupisz jedno, potem drugie" - właśnie się tego boję Dziewczyny wasze koraliki tak mnie zauroczyły, że teraz i już chcę Trolle!

sorina - To może kupujemy/ zamawiamy Trolle razem? Ja mieszkam w Wawie :P Chcę dodać, że mi się skórka Trolli nie podoba, widziałam ją na żywo i uważam, że jest tandetna Ja kupuję srebro z zapięciem chyba koronkowy kwiat, tak?

magdaro - Twoja kolekcja jest oszołamiająca

Zatrollowane dziewczyny mam pytanie co do rozmiaru bransoletki Trollbeads. Mam Pandorkę srebrną rozmiar 18 cm i obecnie na niej 7 koralików i jest idealna. Mój nadgarstek lewej ręki ma obwód 15 cm. Zamierzam kupić srebrną bransoletkę Trollbeads z zapięciem koronkowym lub duży kwiat. Proszę o radę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2489.jpg (47,0 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3969.jpg (51,3 KB, 36 załadowań)
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:06   #1863
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Już wiem
Rzeczywiście bardzo by Ci pasował

Dziękuję, baaardzo mi miło to słyszeć od takiej koneserki Trolli jak Ty

Nie mogę się na nie napatrzeć

Mnie też się podobały, ale biorąc pod uwagę, że razem to ponad 200 zł, za teraz za taką sumę mogłam mieć jeszcze z tymi bonami aż 4 Trolle to nawet ich zakupu nie brałam pod uwagę Ale przyszłościowo to jak najbardziej

Haha chyba tak! Chociaż fakt faktem, że mnie ostatnia kolekcja Zary nie powaliła więc na pewno i pokusę mam teraz mniejszą Za to w Mango zdążyłam jeszcze przed Świętami zaszaleć Chociaż już wtedy pamiętam, że patrzyłam, czy zakupy będą mi pasować do mojej jeszcze wówczas skromnej, ale jednak, bransoletki

Już nie gadam, tylko wklejam zdjęcia, bo w końcu zrobiłam, przerzucić tylko muszę jeszcze na komputer
Hej
Wydaje mi się, że jesteś z Warszawy i jesteś najbardziej w temacie bonów i promocji Trolli. Czy mogłabyś mi proszę doradzić gdzie i kiedy najlepiej zrobić pierwsze zakupy?
Stary 2010-12-31, 14:06   #1864
veryluckystar
Wtajemniczenie

Chcę takiego muffinka!!!!

Dzięki bardzo kochana. Ja też mam Pandorę 18 cm i Trollową też 18 cm, ale przy większej ilości koralików jest ciasna. Jeśli chodzi o zapięcie dla mnie bezkonkurencyjny jest Dwubarwny Kwiat. Magia.
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:07   #1865
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
No to chwalę się i ja

1. Yes - zakup 30% taniej razem
2. Yes, mikołaj z reniferem 129zł
3. Yes, lód gałkowy 89zł
4. Yes, sowa 79zł
5. Apart, melon żółty 49zł

Prezenty świąteczne:
6. Apart, globus kryształowy 74zł
7. Apart, jabłuszko przekrojone 74zł

W ramach realizacji $ z prezentów świątecznych:
8. W.Kruk, klawisz "@" 29zł
9. Yes, drink fioletowy 69zł
- cdn realizacji wkrótce
cudna kolekcja lubię kupować charmsy "osobiste"czyli z podtekstem ale uwielbiam też kupować tematycznie nie mogę się napatrzeć,urocza kolekcja do tego ślicznie wyeksponowana
aliena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:08   #1866
veryluckystar
Wtajemniczenie

MJ, foty bo padnę.
Stary 2010-12-31, 14:12   #1867
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Elo

dagienka specjalnie dla Ciebie fotka z książki Jamie'go Oliver'a z przepisem na muffinki. Ja nie zawsze dodaję migdały. Zrezygnowałam ze skórki pomarańczy. Jeśli ją dodasz muffinki będą po prostu pomarańczowe. Lubię czasem dodać aromat np. waniliowy lub migdałowy wtedy całe mieszkanie pachnie słodko! Ostatnio używam mąki ekologicznej orkiszowej i zamiast migdałów wrzucam ok 3 garści żurawiny suszonej. A cukier trzcinowy drobny dodaję. Polecam kupienie foremki na 12 muffinów i do tego papierowych cupcakes (wtedy nie trzeba smarować formy) i muffinki się nie rozwalają. do dekoracji stapiam czekoladę mleczną lub jeśli są to muffinki imprezowe to kupuję gotowy kolorowy lukier i do tego cukrowe ozdoby. Kiedyś dodam fotki jak wyglądają moje muffinki

Zatrollowane dziewczyny mam pytanie co do rozmiaru bransoletki Trollbeads. Mam Pandorkę srebrną rozmiar 18 cm i obecnie na niej 7 koralików i jest idealna. Mój nadgarstek lewej ręki ma obwód 15 cm. Zamierzam kupić srebrną bransoletkę Trollbeads z zapięciem koronkowym lub duży kwiat. Proszę o radę

Dzięki za przepis, chociaż to taki off top. A gdzie w Wawie kupie foremki i te papierki?

Co do bransoletki, to poproś, żeby Ci dały do mierzenia 18cm z kilkoma koralikami i oba zapięcia. Potem będziesz dopasowywać. To zależy czy chcesz całą wypełnić? Jeśli tak, to pewnie 18cm z dużym kwiatem, albo 19cm z normalnym zapięciem. Jak nie całą, to może 17cm z dużym kwiatem wystarczy?
Stary 2010-12-31, 14:16   #1868
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, ile Trolli zamierzasz nosić, ja mam nadgarstek 15-15,5 cm (zależy jak mierzę ) i przy takiej ilości jak na 1 wklejonym zdjęciu, to już bym 18 nie dopięła albo była by ona bardzo na styk Mam 19 cm i troszkę lata, a ja tak wolę niż byłaby ściśnięta

Cytat:
Hej
Wydaje mi się, że jesteś z Warszawy i jesteś najbardziej w temacie bonów i promocji Trolli. Czy mogłabyś mi proszę doradzić gdzie i kiedy najlepiej zrobić pierwsze zakupy?
Na pewno Wola Parki Na początek masz promocję przy zakupie bransoletki z zapięciem + 2 koraliki z I grupy cenowej gratis, a później to już za zakupy pow. 400 zł koralik z I grupy cenowej gratis gratis

Cytat:
MJ, foty bo padnę.
Proszę

Ciemno dzisiaj jakoś u mnie więc zdjęcia robione z lampą stąd wyostrzone kolory I przepraszam za te włoski w tle , ale to urok dwóch długowłosych futrzaków w domu Przy robieniu zdjęć ich nie widziałam, ale z lampą wszystko wyjdzie na wierzch Wrzuciłam już takie, co by dłużej nie trzymać w niepewności

Pierwsza bransoletka to póki co komplet, planowałam nawet troszkę mniej na niej mieć, ale wyszło, jak wyszło
Do drugiej to dopiero początek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 001.jpg (181,5 KB, 160 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 004.jpg (181,0 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 006.jpg (169,3 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 008.jpg (172,6 KB, 120 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 010.jpg (152,8 KB, 87 załadowań)

Stary 2010-12-31, 14:20   #1869
veryluckystar
Wtajemniczenie

Jak świetnie symetrycznie, ślicznie!! Ten sprężynkowy jest cool.

Edytowane przez veryluckystar
Czas edycji: 2010-12-31 o 14:25
Stary 2010-12-31, 14:22   #1870
tinsel
Raczkowanie

Mirell, świetny ekspozytor i kolekcja.

paulina95, w takim razie wstawię zdjęcie tej literki. Postaram się w najbliższym czasie.

Dziewczyny, ale pędzicie.

Aparatka
tinsel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:26   #1871
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Proszę

Ciemno dzisiaj jakoś u mnie więc zdjęcia robione z lampą stąd wyostrzone kolory I przepraszam za te włoski w tle , ale to urok dwóch długowłosych futrzaków w domu Przy robieniu zdjęć ich nie widziałam, ale z lampą wszystko wyjdzie na wierzch Wrzuciłam już takie, co by dłużej nie trzymać w niepewności
[/COLOR]

Pierwsza bransoletka to póki co komplet, planowałam nawet troszkę mniej na niej mieć, ale wyszło, jak wyszło
Tak jak na drugim zdjęciu jest super, ale muszę powiedzieć, że zdjęcie i tak nie oddaje pełnej urody
A z tego drugiego, nie mogę się doczekać, co wyjdzie
Już drugą osobę zaraziłam Szarym Wilkiem
Stary 2010-12-31, 14:33   #1872
snowprincess
Rozeznanie

mademoiselle jeanne piękna elegancka bransoletka!

Czy któraś kupowała na chico... murano ala Trolle?
Stary 2010-12-31, 14:34   #1873
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
Napisane przez magdadro Pokaż wiadomość

Ania_trojaczki
jakie kolczyki chcesz kupić ???
chciałam kwiatuszki, zmierzyłam je i sa za duże na moje uszy :/
mierzyłam też małą tęczę ale ... nie jestem przekonana
i kolor był taki delikatny, a ja chciałam z niebieskim :/

na koniec roku wróciłam z limetkowym pryzmatem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3a3c36363b_100.jpg (7,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3a3c36363c_100.jpg (4,9 KB, 15 załadowań)

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:39   #1874
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

Cytat:
powaliłaś mnie.... fuuuulllll elegancja!!!!

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:

co to znaczy murano ala trolle??? ja kupowałam murano u nich - między innymi z bąbelkami

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

http://stores.ebay.pl/sternchen1062/

ceny podobne jak u nas, ale dużo uniqów (czy jak to tam odmienić) i każdy koralik obfotografowany pojedynczo- dla tych, które chcą zamawiać przez net
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:41   #1875
sajf
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kupowałam jest ładne ale ja trolle oglądałam tylko na fotkach więc ciężko mi porównać Cymemont ma chyba te i te
niektóre z chico są na mojej fotce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b8 005.jpg (77,0 KB, 73 załadowań)

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:46   #1876
sajf
Zakorzenienie

Do drugiej to dopiero początek [/QUOTE]
Piękne

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Najpierw VLS kusiła teraz jeszcze ty

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

MJ a te pomarańczowe jak się nazywają?

Stary 2010-12-31, 14:47   #1877
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Jak świetnie symetrycznie, ślicznie!! Ten sprężynkowy jest cool.
Dziękuję To są Trzy siostry

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Tak jak na drugim zdjęciu jest super, ale muszę powiedzieć, że zdjęcie i tak nie oddaje pełnej urody
A z tego drugiego, nie mogę się doczekać, co wyjdzie
Już drugą osobę zaraziłam Szarym Wilkiem
Niestety nie Przede wszystkim kolory są wyostrzone, na żywo jest bardziej stonowana co dodaje jej moim zdaniem elegancji Może pobawię się któregoś dnia przy lepszym świetle z innymi zdjęciami, to lepsze wrzucę do katalogu real

Cytat:
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24088582]powaliłaś mnie.... fuuuulllll elegancja!!!![/QUOTE]

Dziękuję dziewczyny

Chciałam mieć jeden taki w miarę spokojny, stonowany zestaw, pasujący nie tylko do większości moich rzeczy, ale również w jak największym stopniu do mnie, a jednocześnie tak dobrać koraliki, żeby coś dla mnie znaczyły Mam nadzieję, że mi się to w miarę udało

Drugi planuję już troszkę bardziej szalony może mniej symboliczny, ale również mieszczący się w pewnej granicy mojej minimalistycznej estetyki

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość

MJ a te pomarańczowe jak się nazywają?
Koralowe bąbelki (czy pęcherzyki? Zawsze nie pamiętam Ale chyba bąbelki )

Stary 2010-12-31, 14:50   #1878
veryluckystar
Wtajemniczenie

Ja z kolei lubię czarno-biało, albo na maksa żywe, soczyste kolory Zresztą do pracy muszę się ubierać na czarno-biało-stalowo także jak tylko mogę dorzucam kolorowe paznokcie, biżuterię lub krawaty żeby się ożywić
Stary 2010-12-31, 14:53   #1879
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

Dziewczęta moje drogie- w ostatnim dniu tego roku życzę Wam wszytkiego co najlepsze na nadchodzący Nowy Roczek 2011 niech się Wam dobrze dzieje!!!! Szampańskiej zabawy!!! do zobaczenia w nowym roku!
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:55   #1880
martinia
Zakorzenienie

MJ piękne koraliki! jak tak dalej będziecie pokazywać te Trolle to i ja je zachcę
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:57   #1881
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Kurcze, w USA jest więcej Pandorowego murano (to tak a`propos, że Pandora ma mało szkła)
Dostałam twojego maila rano - zobacz czy już lubię twoją choinkę? Klikałam klikałam i wyglądało mi na to że tak , jeśli nie wyszło dam ci moj numer tel i poinstruujesz mnie osobiście gdzie mam kliknąć.

Stary 2010-12-31, 15:00   #1882
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z kolei lubię czarno-biało, albo na maksa żywe, soczyste kolory Zresztą do pracy muszę się ubierać na czarno-biało-stalowo także jak tylko mogę dorzucam kolorowe paznokcie, biżuterię lub krawaty żeby się ożywić
Ja miałam na początku pomysł, żeby zacząć od czarno-biało-srebrnego kompletu ale doszłam do wniosku, że na klasykę zawsze jest dobra pora a skoro początek mojego zbierania Trolli zbiegł się w czasie z przyciemnieniem włosów i zmianą kolorystyki garderoby właśnie na bardziej żywą, to i na bransoletce chcę mieć troszkę tego koloru (ale pasującego do całej reszty ). Teraz chcę mieć troszkę żywszych i bardziej szalonych Trolli, żeby móc je łączyć na kilka sposobów Zobaczymy, co mi z tego planu wyjdzie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
MJ piękne koraliki! jak tak dalej będziecie pokazywać te Trolle to i ja je zachcę
Dziękuję Długo się przed Trollami broniłam, ale teraz wiem, że niesłusznie także ze swojej strony jak najbardziej namawiam

Stary 2010-12-31, 15:02   #1883
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Długo się przed Trollami broniłam, ale teraz wiem, że niesłusznie także ze swojej strony jak najbardziej namawiam
póki co będę się jeszcze bronić ale jak zapełnię Pandorkę wybranymi koralikami to zapewne przyjdzie czas na Trolle
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 15:03   #1884
snowprincess
Rozeznanie

Dziewczyny ja chyba z zapandorowania przenosze się na oddział zatrollowania...

Sprzedaję moją Pandorę z koralikami by sfinansować bransoletkę Trollbeads
Stary 2010-12-31, 15:12   #1885
veryluckystar
Wtajemniczenie

ZaTrollowanego, zaPandorowanego i zaCharmsowanego ROKU 2011!!! Żeby każdy dzień był happy z piękną bransoletką na łapce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1106.jpg (20,4 KB, 121 załadowań)

Edytowane przez veryluckystar
Czas edycji: 2010-12-31 o 15:14
Stary 2010-12-31, 15:20   #1886
Anno1989
Zadomowienie

Kochane, wszystkiego Trollowego, Charmsowego i Pandorowego w nowym roku i udanego Sylwestra w miłym gonie

Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 15:38   #1887
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anpapi Pokaż wiadomość
Mirell, ta śnieżynka jest z Apartu? bo pod wpływem Twojej kolekcji postanowiłam kupic srebrną podstawę do charmsów, właśnie śnieżynkę, na znak mojej miłości do zimy i pieska z Yes, bo wygląda identycznie jak mój piesek
Tak z Apartu Trochę haczy swetraste rzeczy ale da się przeżyc
Cytat:
Mirell, przez Ciebie chcę kawę i loda. Teraz żałuję, że nie kliknęłam jak było 30%. Chociaż szczerze Wam powiem, że ja już nie wiem co ja mam nosić, bo mam wszystko. Czy skórkę taką czy taką, czy srebrną taką czy taką. Na charmsy nie starcza mi czasu, a przecież też mam 3 srebrne i jeszcze koralikowa
Hehe, lód i kawusia są prze-cu-do-wne
Ale póki co teraz jestem zakochana w tym drinku z Yes

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
cudna kolekcja lubię kupować charmsy "osobiste"czyli z podtekstem ale uwielbiam też kupować tematycznie nie mogę się napatrzeć,urocza kolekcja do tego ślicznie wyeksponowana
Dziękuję Właśnie tak samo lubię charmsy typowo coś znaczące (globus, lokomotywa, sowa) jak i te, które po prostu są piękne i pasują do siebie tematycznie (świąteczne, modowe, owocowe)

Cytat:
Proszę

Jej, te koralowe pęcherzyki, cudne!
Szkoda że mi nie pasują, będę musiała do nich wykombinowac w przyszłości jaki zestaw pastelowy/sorbetowy

Cytat:
Napisane przez tinsel Pokaż wiadomość
Mirell, świetny ekspozytor i kolekcja.
Dziękuję

sajf, wstawię specjalnie dla Ciebie zdjęcie jabłuszka z drugiej strony, ale jutro
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-31, 15:48   #1888
0luuun
Zadomowienie

Cytat:
ZaTrollowanego, zaPandorowanego i zaCharmsowanego ROKU 2011!!! Żeby każdy dzień był happy z piękną bransoletką na łapce
Jejku, ale śliczna z Ciebie dziewczyna a ta bransoletka jeszcze większego uroku Ci dodaje!
Dołączam się do życzeń dziewczyn i przy okazji mam pytanie.

Ma któraś z was bransoletkę do beadsów z Apartu? Pasują do niej koraliki z chicochica.pl?
0luuun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 15:53   #1889
sajf
Zakorzenienie

Mirell dzięki i czekam.
Kochane szampańskiej zabawy i kasy na świecidełka wam życzę,

Stary 2010-12-31, 15:54   #1890
veryluckystar
Wtajemniczenie

Ojej, dzięki. Szkoda, że nie umiem zrobić sobie zdjęcia z bransoletką, tak żeby było ją całą pięknie widać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości