|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
chyba czopek z Olka
![]()
#1862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dom wariatów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Bloom, tak kręgosłup przy @ boli, zwlaszcza odcinek lędźwiowy, sa to tzw skurcze krzyżowe
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
mam doła nikt mnie nie rozumie
![]()
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak paski?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2011-01-03 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
cieszcie się, że możecie używać tych pasków, ja nie mogę bo mam mleczaki i mogą mi się rozpuścić ;( życie jest niesprawiedliwe
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- chyba będę miała okres bo normalnie gdybym nie siedziała u babci rzucilabym się pod pociąg ale zakosiłam babci kilka fot dziadka ![]() ![]()
#1868 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mi ostatnimi czasy nawala 24/h tuuu na dole . straszny ból. nie mogę pracować jako fryzjer. aa właśnie.. też mam paski ale nie dostałam żadnego mejla.. jak ja mam później coś o tym napisać? ![]() głomb bloo pierwszy raz ma coś do testowania ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- o i jem mandarynkę. fajnie nie? ![]()
![]() |
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
aaaaa !!
![]() czy już Wam mówiłam jaka jestem zdolna? miałam dwie minuty do pociągu, który miał dostarczyć mnie do bielska. biegnę , biegnę z koleżanką na peron 2. patrzę i stoją dwa pociągi .. na 3 i 4 torze. drzwi pociągów były pozamykane. biegamy po tym peronie, w końcu ktoś nam otworzył. szczęśliwe siadamy sobie i z uśmiechem " o, akurat odjeżdża ![]() ja patrzę w bok a mój pociąg stał na drugim torze. ja jechałam tym do opola !! ![]()
#1871 |
Zakorzenienie
|
Bloo, nikt nie dostal maila.
Później dostaniesz link z ankietą do wypełnienia na temat pasków. Ja zaczynam od jutra.
#1873 |
Zakorzenienie
|
jestem w uj głodna
![]() no cóż.. okres rządzi się swoimi prawami. idę coś zeżreć ![]()
#1874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i to jeszcze jak.. ![]()
![]() |
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
#1877 |
Zakorzenienie
|
Bloo, wiem
![]() na technicznym nawet Złoś był zdziwiony ![]()
#1878 |
Zakorzenienie
|
uciekam na tv
![]() ![]() dobranoc
#1879 |
Zakorzenienie
|
Tik, tak, tik, tak, to jestem ja, mały ptak.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Konto usunięte
|
Laski, znacie Bruno Marsa? Właśnie przesłuchałam kilka jego piosenek i normalnie słyszę w nich Majkiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
Byłam u lekarza. Werdykt: wirusowe zapalenie oskrzeli.
![]() Do zeżarcia: Xorimax Fluimucil Flumycon Iburion_600 Zwolnienie do piątku. ![]() Mam osiem nowych książek Kellermana, jakoś to przeżyję. ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Dobranoc, Kochane. ![]() Korzystając z faktu, że nie muszę rano zwlekać z łoża moich starych kości, udaję się jeszcze poczytać przy akompaniamencie Wiadomo-Kogo. ![]() ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2011-01-03 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Bry baby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24149112]Laski, znacie Bruno Marsa? Właśnie przesłuchałam kilka jego piosenek i normalnie słyszę w nich Majkiego
![]() [/QUOTE] Oczywiscie ze znamy ![]() a jaki on systojniak ![]() dzien dobry!
#1884 |
Zakorzenienie
|
czesc babeczki
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Czesc Groniu - u nas piekne czesciowe zacmienie sloneczka
![]() ![]()
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- A w ogole aloha ![]() Głowa mnie boli masakrycznie chyba 4 dzień ![]()
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie tak, widzialam , z ekolega kupil lapak, na fakturze, nie wiem czy sobie ![]() a czy napisane bylo, ze zastryzk jest igla ![]() wyobraxnie pobudź moja droga i dopiero bedzie zastrzyk jak talala, wystrzal z olka ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Jusia, jak nie masz zadnej czworki ![]() one tak blisko sa, to co tam masz ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- i nie wal juz łepkiem, bo nie pomoze ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- hej Bafi ![]() u nas pochmurno jakos, tak marze by juz do wiosny snieg nie spadl i to powoli topnialo, u nas w gminie, to ja nie wiem , nic nie robia z drogami, chodnikami, tak sie żle chodzi , jeździ, ze makabra ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
Żadnej czwórki
![]() ![]() Bo ja mam bardzo małą szczękę i się ząbki nie mieściły, które swoją drogą też są bardzo małe. I mi wyrwali wszystkie 4 i teraz mam wszystkie równe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Groniu, już nie walę łepkiem ![]() ![]()
#1889 |
Zakorzenienie
|
maluszek taki z Justysi
![]() w nocy widzialam w talk show o babeczkach co rąk nie maja, jeju jakie zaradne , dziecko 2 mialy, to wszytsko stopa robila, odkrecla butelke, nalal mu picia, no szok ![]() ![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2011-01-04 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
jest tu kto?
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- aaa są baby ![]() Jusia ja mam ten sam problem, szczena mała, zeby za szerokie i za krzywe moja ortodonta oczywiscie przepisala aparat, ale co to za prostowanie zebow, jak nie ma miejsca czworki mam, osemki tez a co sie nacierpialam przez to, to moje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.