![]() |
#1861 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
![]() Herbich brał od mojej szwagierki różnie, ona sama nie wiedziała od czego to zależy ale zawsze było to w okolicach 100zł. Mój dr zawsze bierze 100zł i nie jest to dla mnie dużo, bo tyle płaciłam dwa lata temu u Wachowiaka, więc teraz byłoby już więcej, a w klinice w Poznaniu płaciłam 200zł za wizytę ![]() A położne to już to do siebie mają, że są bezduszne i często chamskie. Do mojej koleżanki to taka jedna mówiła:co teraz płaczesz, trzeba było myśleć o tym jak robiłaś ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak tak nadzerki sie nie rusza...mi tez Herbich stwierdzil ze mam bo ciagle mialam infekcje...i mowil ze dopiero jak urodze to mi ja wymrozi..a teraz cisza nie mam nic..a te infekcje to pewnie przez table mialam...po clo...na szczescie to juz koniec...
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
Ja też zawsze miałam jakieś bakterie i grzyby, ale po globulkach przechodziło, co znaczy, że nie ma w tym niczego niebezpiecznego. Jak bierzesz globulki to poproś ginkę o maść dla TZ, niech też smaruje małego, bo to najczęściej mężczyźni nas zarażają choć sami nie mają objawów. Jak wyleczycie się oboje to na dłuższy czas będziesz miała spokój. Są też jakieś tabletki do łykania za ok.100zł-likwidują zapalenia na kilkanaście miesięcy, mi rodzinna je polecała, ale nazwy nie pamiętam-zapytaj ginkę o nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co... dziś przeglądałam ginekologów w moim mieście... jestem załamana cenami... poniżej 100 zł za wizytę ciężko liczyć :/ koszmar!
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-02-08 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1869 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
Co do tej Nordei to od kilku dni w TV raklamują, że jak założysz u nich konto z pakietem medycznym to jest on bezpłatny przez 3 m-ce. Ale nigdy w całości nie obejrzałam tej reklamy, bo zanim zorientuje się, że to ta to już końcówka, a właśnie na końcówce jest o tych 3 m-cach darmowych. Może zapytajcie w Nordei o tą reklamę, fajne choć 3 m-ce darmowe
![]() Edytowane przez nadiazloto1 Czas edycji: 2011-02-08 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zadomowienie
|
już po wizycie i fasolka potwierdzona i żyje
![]() ![]() ![]() wiec oficjalnie moge rozdawac zarazki paulinaizabela ![]() Tacca ![]() LadyMK ![]() Nina_k ![]() Cherubinka ![]() Ewakol ![]() Irmusia81 ![]() Baby29 ![]() Atila- ![]() Pacierp ![]() Darusiaaaa ![]() alexa83 ![]() Mezaga ![]() Tincia ![]() Karolca ![]() naduś dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Magdulec oficjalnie GRATULUJE
![]() ![]() Dbaj o Was i wypoczywaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
magdulec, poczęstuję się zarazkiem
![]() no i gratuluję ![]() wzruszają mnie takie szczęsliwe chwile, ale rzecz jasna pozytywnie ![]() ![]() ![]() Wiecie, postanowiłam w tym miesiącu W OGÓLE nie zaglądać do kalendarza (a lubię przewidzieć termin następnej @, taki nawyk). Zaznaczyłam tylko pierwszy dzień ![]() Chciałam iść do gin sprawdzic czy występuje owu, znalazłam całkiem niedaleko siebie lekarkę, która ma bdb opinie, może zadzwonię i spytam o cenę. Myślicie, że warto? Czy iść na żywioł z TŻ, który o od 20 już chrapie? ![]() Niech ta wredna @ się kończy ![]()
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-02-08 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Magdulec super
![]() ![]() ![]() a na kiedy masz datę porodu? Karolca ja mysle, że monitoring warto zrobić, nawet jeśli nie bedziecie sie pod jego wynik starać ![]() EDIT: Karolca zobaczyłam właśnie, że to twój 3 cykl starań, odwołuje, nie rób monitu, nie chodź po ginach i nie nakręcaj się ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez danika Czas edycji: 2011-02-08 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ja muszę się pochwalić moim kawalerek waży 7600 ![]() ![]() ![]() ale jak nocnym markiem był i głodom orkiem tak jest ![]() cora to wypoczywaj,chodz ja też miewałam jakieś bóle i szyjki,lekarz kazał zwolnic tempo,ale i tak o czasie prawie urodziłam,ale lepiej odpocząć sobie kochana.Ty teraz się za zakupy wziełaś,a to też wysiłek.Ja jak byłam 6msc miałam gotowe,jedynie pranie i prasownie na koniec. enia to życzę szybkiego plum ![]() egwene6 no to gratulacje kochana to będą bliźniaki ![]() caroline co za lekarz trep u mnie też przyjmuje jedna ginka na nfz ale każdego przyjmie,nawet jak ktoś na ostatnią chwile przyleci.Ale jakby miał nie przyjac czy cos to olac takiego gina. Dania to wypoczywaj magdulec gratki kcohana ![]() kotek jak Izunia??
#1877 |
Wtajemniczenie
|
DRA nie wierze Twoj Rafalek ma 4,5 miesiaca i ma 72 cm i ponad 7 kg wazy....moja Karina ma 72-74 i wazy 8 kg a ma ponad 10 miesiecy
MOJA PRINCESSA 26.03.2010 ![]() ![]() http://s6.suwaczek.com/201003261565.png ADRIANEK 11.10.2011 ![]() ![]() NASZ SLUB 11.08.2012 ![]() ![]() Edytowane przez agnieszka09 Czas edycji: 2011-02-08 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No cóż, jestem już osobą, która chce mieć wszystko poukładane nieco wcześniej ![]() Cytat:
![]() A bałamucenie TŻ to inna sprawa ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1880 | |||
Zadomowienie
|
cześć kobietki.
U mnie w nocy znów drętwienie dłoni, ale mam nadzieje że niedługo skończą się moje "cierpienia" ![]() Dzisiaj wizyta, jak wróce dam znać co jak i kiedy ![]() Tymczasem zostawiam kilka zarazków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bierz duph i odpoczywaj bo to najważniejsze chwile ![]() Cytat:
![]() A mojej siostry dziewczynka ma 7 miesięcy i waży 10 kg , także ile dzieci tyle możliwości ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Magdulec oficjalne GRATULACJE mamusiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dra ale z Rafałka duży facet już ![]() ![]() ![]() Nadia co do Nordei to rzeczywiście podstawowy pakiet ubezp. zdowotnego jest za darmo przez 3 miesiące. Ale on jest bardz ograniczony. I kobietki, które robią liczne badania , jak np przed i w czasie ciąży powinny wykupić rozszerzony pakiet, bo na prawdę się opłaca ![]() ![]()
#1882 |
Wtajemniczenie
|
DRA
![]()
#1883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siostra i koleżanka urodziły dzieci w odstępie 12 godzin, różnica między nimi jest taka, jakby córka koleżanki była prawie 1,5 roku młodsza!! Mama owszem, jest niską osobą, ale ojciec już do takich nie nalezy (mój siostrzeniec ma oboje wysokich rodziców). Jesli rozwija się prawidłowo, ma proporcjonalny stosunek waga-wzrost nie powinnaś się martwić ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nich pewnie też tak jest, że musisz iść do gina po skierowanie np na hormony, bo bez tego nie robią-ja tak mam w Luxmedzie i to mnie wkurza. Oni maja wyznaczone przychodnie w których działa ich pakiet? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny z kawusią
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zrób badanka i odpoczywaj sobie ![]() A na kiedy masz termin porodu?? Podaj to zrzucę Cie na dół ![]() I porywam fluidka ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że zdrowo rośnie ![]() Cytat:
![]() i porwę sobie jedne z ostatnich fluidków ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas ok - Izula mi się w aniołka zmienia - leży sobie na łóżku albo w bujaczku i gada do siebie albo do misia, marudzi tylko jak głodna albo śpiąca - jak jest śpiąca to kładę ją do wózka i sama zasypia bez żadnego bujania itp. (żebym tylko za bardzo nie pochwaliła, bo jeszcze usłyszy i da mi popalić ![]() ![]() ![]() My za 2 tygodnie mamy szczepienie to się wreszcie dowiem ile waży - już się zaczynam bać ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Kotuś to super, że córcia aniołeczek - oby tak już zostało
![]() Kto chętny na kawkę?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
Akurat mam zamiar zrobić sobie kawkę to wypijemy razem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() nie ma jak to kawka w doborowym towarzystwie ![]() Coś inne mamusie się nie odzywają ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2011-02-09 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
No też jestem ciekawa co u dziewczyn - Sanderika i Szarlot27 niby są ze mną na Mamusiowym ale już nie pamiętam kiedy się ostatni raz odzywały na wątku - pewnie dziewczyny tak pochłonięte macierzyństwem, ze na kompa czasu nie mają....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.