|
|
#1861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX
widzę, że wszystkie czekają w napięciu na relację z "randki"
![]() bardzo prawdopodobne
|
|
#1862 |
|
Zadomowienie
|
|
#1863 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale postarał się nieźle, mój mąż nie wpadłby na taki prezent ![]() ![]() dziękuje ze opinie ![]() Cytat:
|
|
#1864 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Pewnie na ulicach ogląda się za Cię każdy mężczyzna, no i kobieta- ja bym nie mogła oderwać oczu .Więc muszę koniecznie zobaczyć sukienkę, już masę rzeczy mi się podoba... tylko moja figura wiele fasonów nie akceptuje a do tego przytyłam od soboty chyba z 5kg . [1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;28371472]sweterek widziałam dziś w Bonarce[/QUOTE] Dziękuję za wieści, chyba jutro zrobię sobie mały rajd po Krawkowskich Zarach, jeszcze raz dzięki Cytat:
. Ale jestem pewna, że jeśli by otworzyli w Krakowie(albo w PL) sklep ALL SAINTS, zrezygnowałam na rzecz jego z Zary itd, ponieważ on w 100% oddaje styl jaki kocham no i na ulicach jest on dość rzadko widywany przeze mnie. Cenię go za to, że zawsze idzie swoją modową drogą.![]() Cytat:
Najpierw kupiłam ją w 1 dniu wyprzedaży za 299zł, potem cena spadła do 249zł więc zamieniłam, później do 199zł więc znowu zamieniłam a następnie do 149zł i... kolejna zamiana Cytat:
Dziękuję za informację Pomyślicie, że jestem szalona ale ostatnio moje sny to zlepek jakiś dziwnych epizodów. W ostatnim takim śnie pojawiła się nawet Zara. Śniło mi się, że pojawiło się dużo nowości itd. Rano zlekceważyłam to bo wydawało mi się, że jest za wcześnie. A tu proszę! Tyle mnie omija .
|
|
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
Również mierzyłam ten srebrny sweterek i też mi się wydaje, że jakoś dziwnie leży
i jest raczej za krótki jak dla mnie ![]() ps. wybaczcie obdrapany lakier na paznokciach
|
|
|
|
#1866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdyby był dłuższy.... nie dla mnie ale to dobrze dla mojego portfela
|
|
#1867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taaak ja też uwielbiam męski zarost , mój facet ma zakaz golenia sie ,tylko kupiłam mu taka maszynke do podcinania zarostu a korzenie mam arabskie ![]() ja tez od dwóch miesięcy przytyłam pare dobrych kilogramów , ale nie chce mi sie zrzucac ![]() a co do zary to wiele juz nie kupisz niestety bo juz zostały resztki tylko ![]() chyba ze nowa kolekcja
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ładnie się prezentuje. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Wtajemniczenie
|
rzeczywiście dziwnie odstaje na ramionach...a szkoda... bo godnie zastąpiłby mi srebrny dodowy
|
|
|
|
#1871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie do czarnych spodni wyglada pewnie i tak go kupię go myśle o nim ciągle
|
|
#1872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Relacja z randki i tak pewnie dopiero jutro |
|
|
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
Mi się praktycznie nic nie podoba z nowej kolekcji
Może poza tymi botkami z trafaluca Co do marynarki, którą dziś kliknęłam też mam pewne wątpliwości - nigdy jej nie widziałam na żywo Teraz myślę, czy nie jest zbyt elegancka, a chciałam przecież wdzianko na co dzień ![]() Generalnie chyba przestanę biegać na zakupy. Po wczasach mi się zmienił światopogląd. Nawet samochód mi jakoś wydaje się zbyteczny, zamierzam za to ratować mój rower albo kupić nowy
|
#1874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widziałam zdjęcia z przymierzalni laska jak mało kto . Powiedź temu facetowi Twemu, że ma być grzeczny i miły dla Ciebie bo jak nie to wpadnę tam Tak, tak- ja mam na myśli nowe kolekcje. Jutro pędzę zrobić wstępne obeznanie. A co do sukienki- fakt- wygląda b. porządnie- coś czuję, że sprzeda się jak świeże bułeczki .A co do zarostu to jak widzę faceta z twardym, ciemnym zarostem a do tego męskimi rysami twarzy dostaję szału i oglądam się jak obłąkana .
|
|
|
#1875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko na jednym ramieniu widzę, że trochę odstaje, ale mi by to nie przeszkadzało Dziewczyny, jak to się stało, że już właściwie przekonałam się do tych srebrzystych rzeczy?
|
|
|
|
|
#1876 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) ale różne style od etno, boho przez rockowy po nowoczesny i formalny . Ja ich lubie ich za jedwabne tuniki (podobnie jak Zare ,uzaleznienie od jedwabiu ) i żakiety o fajnych krojach (niestety typowy blazer to nie dla mnie wiec musze kombinować np z baskinkami ) Fajne maja tez sukienki ale niestety dośc popularne .Wsadziłabym przykładowe zdjecia ale nie chce byc posądzona o reklame A i lubie ich za rozmiarówke bo mieszcze sie w ich ubrania ![]() Cytat:
Edytowane przez Dione Czas edycji: 2013-03-18 o 17:28 |
||||||
|
|
|
#1877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Naia2 Czas edycji: 2011-07-26 o 23:17 |
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam Romy tylko Firenze i jest ciezka Mam nadzieje,ze Roma mniej bo chce sobie kupic
|
|
|
|
|
#1879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1880 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ostatnio w manufakturze widziałam kilka srebrnych t-shirtów, ale nie wiem czy był też i ten Cytat:
Edytowane przez karolina_p19 Czas edycji: 2011-07-26 o 23:30 |
||
|
|
|
#1881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczynki kochane, dziękuję za życzonka, kochane jesteście Celly- kupiłam na all za 230 tulipanka nowego, ale już nieaktualne ![]() Zdjęcia asosowej sukienki wstawię jutro, bo dzisiaj już nie miałam kiedy |
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spełnienia marzeń nierzeczywistych
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z Was moglaby wyslac mi na pw nicki sprzedawcow z allegro ktory wystawiaja rzeczy z Zary taniej?
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I ja też - wszystkiego najlepszego, Zarowego i duuużo uśmiechu i miłości Wisienko - dla Ciebie też już spóźnione niestety życzenia I wszystkie Was dziewczyny, którym jest dziś smutno ściskam, bo zawsze są chwile, w których jest smutno, żeby potem przyszły te lepsze, które możemy docenić! Ja też nie mogę się pozbierać po rozstaniu z TŻ-tem zwłaszcza, że wszystko było dobrze i z dnia na dzień mu się "pozmieniało" i teraz wyjechał do pracy za granicę na wakacje - nawet nie mam z nim kontaktu, a tak najprościej tęsknię... Ale trzeba to przetrwać, kiedyś przyjdzie taki dzień - tak myślę, że się uśmiechnę całkiem znów ![]() Dobranoc Wam wszystkim, bo muszę jutro na praktyki do sądu kolejny raz wstać, na szczęście tylko 3 dni zostały
|
|
|
|
|
#1886 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1887 |
|
Wtajemniczenie
|
apropo torebek w stylu Birkin, to jest taki sklep o nazwie Everest - w Arkadii na wystawie widziałam za 300-400 zł torebkę w stylu wyżej wspomnianej, ale nie macałam, więc nie wiem jak jakościowo
|
#1888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
p.s blog : http://www.karinainfashionland.com/
|
|
#1889 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powinny byc w dobrym stanie bo przyszly w poniedzialkowej dostawie.Cytat:
az Ci zazdroszcze Sweterek bardzo mi sie podoba Chyba na niego jutro zapoluje. I obydwie spodniczki swietne
|
|
#1890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- paseczkowa sukienka z nowej kolekcji Mka za 110 zł ![]() http://allegro.pl/zara-sukienka-rozm-m-i1738655703.html i Ska granatowa za 90 zł http://allegro.pl/zara-sukienka-rozm-s-i1738646965.html i bluzeczka, która się komuś podobała za 80 zł http://allegro.pl/zara-bluzka-rozm-m-i1738655916.html i płaszczyk biały Ska za 250 http://allegro.pl/zara-plaszcz-rozm-s-i1738646556.html i nowy godny uwagi sprzedawca i biało czarna bluzka z nowej kolekcji Ska za 80 zł http://allegro.pl/zara-bluzka-rozm-s-i1738702687.html coraz więcej tych aukcji
Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2011-07-27 o 01:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

szkoda bo materiał ma przeeepiękny ale brzydko lezy na ramionach 

Gdybym nie miała swoich naturalnie długich, gęstych rzęs pewnie bym sie nad tym zastanowiła
. 
A już mnie skręca jak oglądam brytyjskie programy o modzie tam ci styliści pokazują mnóstwo rzeczy z tych sklepów

Może poza tymi botkami z trafaluca
Co do marynarki, którą dziś kliknęłam też mam pewne wątpliwości - nigdy jej nie widziałam na żywo
i