Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 22:37   #1861
pronunciation
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Lunus jeszcze nie wróciła, to chyba się randka udała
widzę, że wszystkie czekają w napięciu na relację z "randki"

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
pewnie wróci rano
ja mówiłam ze ta sukienka działa
bardzo prawdopodobne
Stary 2011-07-26, 22:38   #1862
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Lunus jeszcze nie wróciła, to chyba się randka udała

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 22:42   #1863
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa dziewczyny , chyba wczorajsze trzasniecie drzwiami pomoglo
dzisiaj mój tż miał dla mnie niespodzianke - spódniczke kwicista ktpra szukałam
znalazl ja ddzis w jakiejś zarze tylko ma rozmiar L bo to ostatnia sztuka ale i tak fajnie że ją mam
pozatym bylismy w zarze , przymierzałam shopera karmelowego , piękny jest ale jaki wielki , ale za to mój tż sie w nim zakochał i powiedział ze musimy mi go kupić
przymierzlam kaftanikowy sweter te srebrny i nie zachwycil mnie szkoda bo materiał ma przeeepiękny ale brzydko lezy na ramionach
nie znalazlam zlotej sukienki ktorej szukalam ale ogolenie dzis sporo fajnych nowości bylo juz wiem co kupię
dodaje zdjęcie
- srebrnego sweterka
- mojej torebki skorki z zamkie bo ktoś mnie prosił rano o pokazanie ( jest pognieciona bo lezala w szafie )
- mojej ukochanej spodniczki pomaranczowej gdyby ktoś takiej poszukiwal widzialam dzis jedna sztuke w promenaadzie
- i moje ukochane buciki .... ale nie zarowe tylko haemowskie . ale i tak
Cytat:
suuper wyglądasz Lunus fajnie wygląda z płaszczem . powodzenia !

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

super leżą obie spodnie : eeek: załóż blogaaaaaaa ja chetnie pooglądam zdjecia
Kochana no widzisz jak to działa
ale postarał się nieźle, mój mąż nie wpadłby na taki prezent
dziękuje ze opinie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Wyglądają fajnie Gdybym nie miała swoich naturalnie długich, gęstych rzęs pewnie bym sie nad tym zastanowiła

Namawiam ją i namawiam, a ona nie chce posłuchac
A Wy to co?Wasze zakupy pzrebijają moje więc ja chętnie na Was popatrze
Stary 2011-07-26, 22:43   #1864
kissmyname
Raczkowanie

Cytat:
dziękuje
nie nie , ani w 1 % nie polskie korzenie nie jestem Polka
a jakośc sukienki jet naprawde powalajaca , ma gruby material taki porządny ! ja chcę ją na jesien do czarnych rajstop
a co do płaszcza to nie jestem pewna bo nie zwrócilam uwagi ale sporo bylo plaszczy wiec bardzo mozliwe że wisiał sobie
A mogę wiedzieć skąd pochodzisz? Nieśmiało napiszę, że zakochałam się w Cię Moja obsesja na punkcie takiej urody jest prawie tak samo ogromna jak obsesja na punkcie męskiego zarostu . Pewnie na ulicach ogląda się za Cię każdy mężczyzna, no i kobieta- ja bym nie mogła oderwać oczu .
Więc muszę koniecznie zobaczyć sukienkę, już masę rzeczy mi się podoba... tylko moja figura wiele fasonów nie akceptuje a do tego przytyłam od soboty chyba z 5kg .
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;28371472]sweterek widziałam dziś w Bonarce[/QUOTE]
Dziękuję za wieści, chyba jutro zrobię sobie mały rajd po Krawkowskich Zarach, jeszcze raz dzięki .

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość
heh no niestety większości sklepów nawet nie ma co odwiedzać ja chodze do jakichś 5 ; Zara ,Bershka, Stradivarius, H&M tylko jak szukam czegoś basicowego albo zobacze zdjecie czegoś fajnego Reserved, Mango czasem ale generalnie nie przepadam za ich kolorystyką Niby wielkie galerie z 200 sklepami mamy a nie gdzie kupowac
jak chodzi ci o River Island i Tophop to ja tez żałuje A już mnie skręca jak oglądam brytyjskie programy o modzie tam ci styliści pokazują mnóstwo rzeczy z tych sklepów Ale plus jest taki że jakby były sklepy stacjonarne to by były drogie tak to kupuje na allegro albo ebayu i mam sporo taniej
Ja sobie wmawiam, że może to i lepiej, że nie ma w Krakowie RI i TS bo pewnie wydawałabym więcej pieniędzy na ubrania i popadła w długi . Ale jestem pewna, że jeśli by otworzyli w Krakowie(albo w PL) sklep ALL SAINTS, zrezygnowałam na rzecz jego z Zary itd, ponieważ on w 100% oddaje styl jaki kocham no i na ulicach jest on dość rzadko widywany przeze mnie. Cenię go za to, że zawsze idzie swoją modową drogą.
Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za opinie odnośnie spodni - zostają ze mną

A dzisiaj kupiłam czarną sukienkę z załącznika. Dziwna sprawa, bo ja zawsze kochałam czerń a dziś w przymierzalni stwierdziłam, że wyglądam w czerni mega smutno i 'pogrzebowo' Mimo to sukienkę wzięłam, bo podoba mi się materiał i wykonanie, no i dół układa się znacznie lepiej niż w słynnej plisowanej kiecce w 3 kolorach. Poza tym zawsze można ją ożywić kolorowymi dodatkami
Też mam tą sukienkę. Dobry zakup.
Najpierw kupiłam ją w 1 dniu wyprzedaży za 299zł, potem cena spadła do 249zł więc zamieniłam, później do 199zł więc znowu zamieniłam a następnie do 149zł i... kolejna zamiana .

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
muszę go przymierzyć. Faktycznie wydaje się króciutki.

Spódnicę i płaszcz widziałam w Krakowskiej. Pozostałe rzeczy nie rzuciły mi się w oczy, ale jakoś starannie się nie przyglądałam więc może też są?

Dziękuję za informację .
Pomyślicie, że jestem szalona ale ostatnio moje sny to zlepek jakiś dziwnych epizodów. W ostatnim takim śnie pojawiła się nawet Zara. Śniło mi się, że pojawiło się dużo nowości itd. Rano zlekceważyłam to bo wydawało mi się, że jest za wcześnie. A tu proszę! Tyle mnie omija . Mam nadzieje, że zastanę te rzeczy jeszcze jutro i, że nie wykupiłyście zbyt wiele .
Stary 2011-07-26, 22:45   #1865
karolina_p19
Raczkowanie

Również mierzyłam ten srebrny sweterek i też mi się wydaje, że jakoś dziwnie leży i jest raczej za krótki jak dla mnie

ps. wybaczcie obdrapany lakier na paznokciach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0023.jpg (71,0 KB, 164 załadowań)
karolina_p19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 22:48   #1866
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina_p19 Pokaż wiadomość
Również mierzyłam ten srebrny sweterek i też mi się wydaje, że jakoś dziwnie leży i jest raczej za krótki jak dla mnie

gdyby był dłuższy.... nie dla mnie ale to dobrze dla mojego portfela
Stary 2011-07-26, 22:50   #1867
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kissmyname Pokaż wiadomość
A mogę wiedzieć skąd pochodzisz? Nieśmiało napiszę, że zakochałam się w Cię Moja obsesja na punkcie takiej urody jest prawie tak samo ogromna jak obsesja na punkcie męskiego zarostu . Pewnie na ulicach ogląda się za Cię każdy mężczyzna, no i kobieta- ja bym nie mogła oderwać oczu .
Więc muszę koniecznie zobaczyć sukienkę, już masę rzeczy mi się podoba... tylko moja figura wiele fasonów nie akceptuje a do tego przytyłam od soboty chyba z 5kg .

Dziękuję za wieści, chyba jutro zrobię sobie mały rajd po Krawkowskich Zarach, jeszcze raz dzięki .

Ja sobie wmawiam, że może to i lepiej, że nie ma w Krakowie RI i TS bo pewnie wydawałabym więcej pieniędzy na ubrania i popadła w długi . Ale jestem pewna, że jeśli by otworzyli w Krakowie(albo w PL) sklep ALL SAINTS, zrezygnowałam na rzecz jego z Zary itd, ponieważ on w 100% oddaje styl jaki kocham no i na ulicach jest on dość rzadko widywany przeze mnie. Cenię go za to, że zawsze idzie swoją modową drogą.

Najpierw kupiłam ją w 1 dniu wyprzedaży za 299zł, potem cena spadła do 249zł więc zamieniłam, później do 199zł więc znowu zamieniłam a następnie do 149zł i... kolejna zamiana .

Dziękuję za informację .
Pomyślicie, że jestem szalona ale ostatnio moje sny to zlepek jakiś dziwnych epizodów. W ostatnim takim śnie pojawiła się nawet Zara. Śniło mi się, że pojawiło się dużo nowości itd. Rano zlekceważyłam to bo wydawało mi się, że jest za wcześnie. A tu proszę! Tyle mnie omija . Mam nadzieje, że zastanę te rzeczy jeszcze jutro i, że nie wykupiłyście zbyt wiele .

taaak ja też uwielbiam męski zarost , mój facet ma zakaz golenia sie ,tylko kupiłam mu taka maszynke do podcinania zarostu więc od paru lat ma zarost
a korzenie mam arabskie
ja tez od dwóch miesięcy przytyłam pare dobrych kilogramów , ale nie chce mi sie zrzucac
a co do zary to wiele juz nie kupisz niestety bo juz zostały resztki tylko
chyba ze nowa kolekcja

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 22:51   #1868
mon9
Zakorzenienie

Cytat:

mi sie w ogole te srebrne nie podobają
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 22:52   #1869
agnsk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Ok zaraz wychodzę
wrzucam dla strachulca zdjęcia jak wyglądam, w związku z moją paniką z nieba spadł deszcz i ubieram płaszczyk

Mój plan ma kilka słamych elementów:
1. asymetryczne szpilki - trochę nie rozchodzone
2. sukienka czerwona - przy niekontrolowanych ruchach nie zasłania nic
3. płasz - może mi być za ciepło, albo mogę wyglądać dziwnie jak ekshibicjonista bo troszkę odstaje dlatego, że pod nim mam sukienkę odstającą

Inne słabe pkt to już szczegół
A co to za torebka ? ładnie się prezentuje. Pozdrawiam
agnsk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 22:54   #1870
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:

rzeczywiście dziwnie odstaje na ramionach...a szkoda... bo godnie zastąpiłby mi srebrny dodowy
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 22:56   #1871
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:

fajnie do czarnych spodni wyglada
pewnie i tak go kupię go myśle o nim ciągle

Stary 2011-07-26, 23:03   #1872
Naia2
Zadomowienie

Cytat:

Śliczny materiał, ale jakby był dłuższy to bym o nim śniła a tak mogę spokojnie iść spać Relacja z randki i tak pewnie dopiero jutro
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:06   #1873
surrealplace
Zadomowienie

Mi się praktycznie nic nie podoba z nowej kolekcji Może poza tymi botkami z trafaluca Co do marynarki, którą dziś kliknęłam też mam pewne wątpliwości - nigdy jej nie widziałam na żywo Teraz myślę, czy nie jest zbyt elegancka, a chciałam przecież wdzianko na co dzień
Generalnie chyba przestanę biegać na zakupy. Po wczasach mi się zmienił światopogląd. Nawet samochód mi jakoś wydaje się zbyteczny, zamierzam za to ratować mój rower albo kupić nowy
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:06   #1874
kissmyname
Raczkowanie

Cytat:
taaak ja też uwielbiam męski zarost , mój facet ma zakaz golenia sie ,tylko kupiłam mu taka maszynke do podcinania zarostu więc od paru lat ma zarost
a korzenie mam arabskie
ja tez od dwóch miesięcy przytyłam pare dobrych kilogramów , ale nie chce mi sie zrzucac
a co do zary to wiele juz nie kupisz niestety bo juz zostały resztki tylko
chyba ze nowa kolekcja
yhm, jasne widziałam zdjęcia z przymierzalni laska jak mało kto . Powiedź temu facetowi Twemu, że ma być grzeczny i miły dla Ciebie bo jak nie to wpadnę tam . Tak nawiasem on też niczego sobie więc wizualnie(bo oczywiście inaczej nie mogę ocenić) tworzycie uroczą parę.

Tak, tak- ja mam na myśli nowe kolekcje. Jutro pędzę zrobić wstępne obeznanie.

A co do sukienki- fakt- wygląda b. porządnie- coś czuję, że sprzeda się jak świeże bułeczki .

A co do zarostu to jak widzę faceta z twardym, ciemnym zarostem a do tego męskimi rysami twarzy dostaję szału i oglądam się jak obłąkana .
Stary 2011-07-26, 23:07   #1875
kobaltowa
Raczkowanie

Cytat:

Mi się w nim podobasz tylko na jednym ramieniu widzę, że trochę odstaje, ale mi by to nie przeszkadzało Dziewczyny, jak to się stało, że już właściwie przekonałam się do tych srebrzystych rzeczy?
kobaltowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:11   #1876
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
m
A jak to się robi? Ja to średnio obeznana z allegro pod tym względem jestem.
wyszukujesz normalnie daną rzecz "zara+ tulipan " (rozmiaru radze nie pisać albo pisać te których sie nie chce z minusem np ie-38, 40 bo często ne piszą rozmiaru w tytóle )i lewej storny masz "dodaj do ulubionych kryteriów wyszukiwania " dodajesz i tam mozesz ustawić że ci przychodzą powiadomienia o nowych aukajch codziennie albo co drugi dzień

Cytat:
Ja sobie wmawiam, że może to i lepiej, że nie ma w Krakowie RI i TS bo pewnie wydawałabym więcej pieniędzy na ubrania i popadła w długi . .
ja doszłam do wniosku że wolałaby racje żeby dali dostawy poza wsypy. Bo u nich jest taniej (przelicznik) i przeceny są zdaje sie większe
Cytat:
Ale jestem pewna, że jeśli by otworzyli w Krakowie(albo w PL) sklep ALL SAINTS, zrezygnowałam na rzecz jego z Zary itd, ponieważ on w 100% oddaje styl jaki kocham no i na ulicach jest on dość rzadko widywany przeze mnie. Cenię go za to, że zawsze idzie swoją modową drogą.
.
brzmi ciekawie A jaki to styl ,jak potrafisz opisac ? bo nie kojarzę tej marki
Cytat:
Najpierw kupiłam ją w 1 dniu wyprzedaży za 299zł, potem cena spadła do 249zł więc zamieniłam, później do 199zł więc znowu zamieniłam a następnie do 149zł i... kolejna zamiana ..

Cytat:
ja uwielbiam TS . dobrze ze jeest
ale za to RI nie lubie ! uważam że większość są tanetne i kiczowate , jakością też nie grzeszą . jedynie pojedyncze torebki , bizuteria i buty mi sie podobaja , ciuchy
Część ubrań maja kiczowatych,prawda ale maja też niemało świetnych i oryginalnych Zresztą to sklep raczej z targetem młodzieżowym wiec sa dziwaczne nadruki ,poąłczenia dżety , cekiny ale właśnie ich dużym plusem jest to że właściwie nie maja jednego stylu jak np Zara ( ale moja siotra Zary nie daje sie zaciągnąć bo dla niej jest tka "paniusiowata " ) ale różne style od etno, boho przez rockowy po nowoczesny i formalny . Ja ich lubie ich za jedwabne tuniki (podobnie jak Zare ,uzaleznienie od jedwabiu ) i żakiety o fajnych krojach (niestety typowy blazer to nie dla mnie wiec musze kombinować np z baskinkami ) Fajne maja tez sukienki ale niestety dośc popularne .Wsadziłabym przykładowe zdjecia ale nie chce byc posądzona o reklame
A i lubie ich za rozmiarówke bo mieszcze sie w ich ubrania co nie jest a w Reserved czy Zarze najmniejszy rozmiar bywa za duży

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
rzeczywiście dziwnie odstaje na ramionach...a szkoda... bo godnie zastąpiłby mi srebrny dodowy
już sie o to pytałam ale jak srebrne swetry w temacie sąto znowu zapytam czy widział ktoś ten ? (no właściwie to nei sweter ,szczegół) ponawiam pytanie o sukienkę jedwabną z nowej kolekcji - jest szansa że ją przecenią np. pod koniec sierpnia ?

Edytowane przez Dione
Czas edycji: 2013-03-18 o 17:28
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:12   #1877
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobaltowa Pokaż wiadomość
Mi się w nim podobasz tylko na jednym ramieniu widzę, że trochę odstaje, ale mi by to nie przeszkadzało Dziewczyny, jak to się stało, że już właściwie przekonałam się do tych srebrzystych rzeczy?
Ja mam wrażenie, że całkiem niedawno były modne rzeczy w kolorze złota czy srebra, nawet wyciągnęłam ostatnio z szafy nigdy nie noszone kupione na wyprzedaży srebrne skórzane baleriny z baty - będą teraz jak znalazł.

Edytowane przez Naia2
Czas edycji: 2011-07-26 o 23:17
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:21   #1878
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
mi tez jakoś za dużo wszystkiego
zdecydowanie sabrina

Jakie słabe punkty?
Jest tak i tak i

Gabi, nie pisz tak Do 10 sierpnia już niedługo, a w międzyczasie może jakoś my wystarczymy? Dużo nas przecież

A sa jeszcze wędzone ryby sprzedawane z okna? Co to był za smak
A jak nie pęknie to baran

Po dzisiejszym dniu mam ślad od kostiumu, a to dla mnie znak że są prawdziwe wakacje Peniuara jeszcze nie było, na razie premierę miała wyprzedażowa jeansowa kiecka

Ja nie mam Romy tylko Firenze i jest ciezka Mam nadzieje,ze Roma mniej bo chce sobie kupic
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:25   #1879
kobaltowa
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam wrażenie, że całkiem niedawno były modne rzeczy w kolorze złota czy srebra, nawet wyciągnęłam ostatnio z szafy nigdy nie noszone kupione na wyprzedaży srebrne skórzane baleriny z baty - będą teraz jak znalazł.
Pamiętam, wtedy to mi się wydawało szczytem tandety... ale srebrne rzeczy w wydaniu zary mnie jakoś przekonują, teraz byłabym w stanie kupić nawet takie srebrne baletki, co kiedyś było nie do pomyślenia
kobaltowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:27   #1880
karolina_p19
Raczkowanie

Cytat:

już sie o to pytałam ale jak srebrne swetry w temacie sąto znowu zapytam czy widział ktoś ten ? (no właściwie to nei sweter ,szczegół) ponawiam pytanie o sukienkę jedwabną z nowej kolekcji - jest szansa że ją przecenią np. pod koniec sierpnia ?

to jest ten http://www.zara.com/webapp/wcs/store...FECT%2BT-SHIRT ?
ostatnio w manufakturze widziałam kilka srebrnych t-shirtów, ale nie wiem czy był też i ten

Cytat:
Napisane przez kobaltowa Pokaż wiadomość
Pamiętam, wtedy to mi się wydawało szczytem tandety... ale srebrne rzeczy w wydaniu zary mnie jakoś przekonują, teraz byłabym w stanie kupić nawet takie srebrne baletki, co kiedyś było nie do pomyślenia
mam to samo

Edytowane przez karolina_p19
Czas edycji: 2011-07-26 o 23:30
karolina_p19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:29   #1881
karolina2607
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny malutki off ale z balerinkami Z
Czy te jeansy dobrze leża na tyłku?
Na drugim zdj spodnie ala haremki z takiego sliskiego materiału, oddać czy zostawić?
super wyglądasz Kochana, powiedz mi jaki rozmiar odłożyłaś bo pisałam na gg, ale Cię nie ma

Dziewczynki kochane, dziękuję za życzonka, kochane jesteście
Celly- kupiłam na all za 230 tulipanka nowego, ale już nieaktualne

Zdjęcia asosowej sukienki wstawię jutro, bo dzisiaj już nie miałam kiedy
karolina2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:30   #1882
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
super wyglądasz Kochana, powiedz mi jaki rozmiar odłożyłaś bo pisałam na gg, ale Cię nie ma

Jeszcze Ja!!!!! Wszystkiego Najlepszego, duzo pogody, kasy i extra faceta
Stary 2011-07-26, 23:37   #1883
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
I ja! Spełnienia marzeń nierzeczywistych
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:38   #1884
paryzanka202
Zakorzenienie

Czy ktoras z Was moglaby wyslac mi na pw nicki sprzedawcow z allegro ktory wystawiaja rzeczy z Zary taniej?
Stary 2011-07-26, 23:49   #1885
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość

I ja też - wszystkiego najlepszego, Zarowego i duuużo uśmiechu i miłości mam nadzieję, że z się ułoży wszystko!

Wisienko - dla Ciebie też już spóźnione niestety życzenia

I wszystkie Was dziewczyny, którym jest dziś smutno ściskam, bo zawsze są chwile, w których jest smutno, żeby potem przyszły te lepsze, które możemy docenić!

Ja też nie mogę się pozbierać po rozstaniu z TŻ-tem zwłaszcza, że wszystko było dobrze i z dnia na dzień mu się "pozmieniało" i teraz wyjechał do pracy za granicę na wakacje - nawet nie mam z nim kontaktu, a tak najprościej tęsknię...

Ale trzeba to przetrwać, kiedyś przyjdzie taki dzień - tak myślę, że się uśmiechnę całkiem znów

Dobranoc Wam wszystkim, bo muszę jutro na praktyki do sądu kolejny raz wstać, na szczęście tylko 3 dni zostały
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 00:15   #1886
karolina2607
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
I ja! Spełnienia marzeń nierzeczywistych

Cytat:
Czy ktoras z Was moglaby wyslac mi na pw nicki sprzedawcow z allegro ktory wystawiaja rzeczy z Zary taniej?
wysłałam tych co znam
Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
I ja też - wszystkiego najlepszego, Zarowego i duuużo uśmiechu i miłości mam nadzieję, że z się ułoży wszystko!

I wszystkie Was dziewczyny, którym jest dziś smutno ściskam, bo zawsze są chwile, w których jest smutno, żeby potem przyszły te lepsze, które możemy docenić!

Ja też nie mogę się pozbierać po rozstaniu z TŻ-tem zwłaszcza, że wszystko było dobrze i z dnia na dzień mu się "pozmieniało" i teraz wyjechał do pracy za granicę na wakacje - nawet nie mam z nim kontaktu, a tak najprościej tęsknię...

Ale trzeba to przetrwać, kiedyś przyjdzie taki dzień - tak myślę, że się uśmiechnę całkiem znów

Dobranoc Wam wszystkim, bo muszę jutro na praktyki do sądu kolejny raz wstać, na szczęście tylko 3 dni zostały
karolina2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 00:22   #1887
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
przeslij na PW adres sklepu
apropo torebek w stylu Birkin, to jest taki sklep o nazwie Everest - w Arkadii na wystawie widziałam za 300-400 zł torebkę w stylu wyżej wspomnianej, ale nie macałam, więc nie wiem jak jakościowo

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 00:39   #1888
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
apropo torebek w stylu Birkin, to jest taki sklep o nazwie Everest - w Arkadii na wystawie widziałam za 300-400 zł torebkę w stylu wyżej wspomnianej, ale nie macałam, więc nie wiem jak jakościowo
no własnie o nim mówiłam że w arkadii

p.s to jest chyba najpiękniejsze dziewczyna jaka zobaczyłam !!
blog : http://www.karinainfashionland.com/

Stary 2011-07-27, 01:03   #1889
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Gabi ja tak samo

Asiu sochowa to ta:

No fakt nie potrzebuje,ale strasznie spodobalas mi sie tym kroju
Spojrze jutro za nia

Cytat:
a szkoda ,trudno będę sie czaic na allegro. Z lepszym skutkiem mam nadzije bo jedna mi sie wymknęła dosłownie -weszłam na nowo rozpoczęta aukcje kup teraz chciałam jeszcze coś sprawdzić ,wracam -10 sekund później -juz wykupiona A miała taki piękny wzór,najładniejszy z wszystkich jakie widziałam na tym modelu

urocza sukienka Optuje za drugą opcją -niebieska sie bedzie zlewać z dołem sukienki

aa szaleje za nia od jakiegoś miesiąca odkąd sie pojawiła na stronie ale jest taka droga Nie wiecie czy jest szansa że ja przecenią ??? Ona jest z nowej kolekcji ale typowo letnia więc chyba nie bedą jej trzymać do października
Watpie zeby przecenili. Wydaje mi sie ze predzej ja wyprzedadza. A jakiego rozmiaru szukasz? ja kupilam o 100zl taniej na allegro.

Cytat:
Pewnie byśmy się dogadały .

Dlatego też chyba ją oddam. A Ty co o niej sądzisz?
W mojej szafie dominuje kolor:biały, czarny, beż. Udało mi się kupić fuksjową marynarkę ze studio więc już chyba wystarczy kolorów jak dla mnie.

W nowej kolekcji jak widać- już mamy pare typów, dadatkowo w jesiennej, klasycznej kolorystyce więc pieniądze za oddaną marynarkę pewnie długo nie będę przy mnie .
Zresztą co do jesieni to przez większość roku ona nam towarzyszy .
Nie wiesz/ nie wiecie kiedy w Zarze będzie już cała nowa kolekcja? Bo ja nigdy nie pamiętam

Właśnie doszłam do wniosku, że Zara i Mango to jedyne sklepy, w których już robię zakupy...

Czemu u nas w Krakolandii nie otworzą TS albo RI? o All Saints nie wspomnę oczywiście.
RI to nic ciekawego. Rowniez uwazam ze w wiekszosc ubrania sa tandetne. Czasem podoba mi sie bizuteria, mam kilka ubran ale w tym sezonie nie kupilam nic.

Cytat:
Dziewczyny odlozylam sobie czarnego szoperka w plazie!!!! Oby byl w dobrym stanie
One az tak delikatne sa ,ze tak sie szybko niszcza?
Gosiu bedziesz zadowolona Powinny byc w dobrym stanie bo przyszly w poniedzialkowej dostawie.
Cytat:
aaa dziewczyny , chyba wczorajsze trzasniecie drzwiami pomoglo
dzisiaj mój tż miał dla mnie niespodzianke - spódniczke kwicista ktpra szukałam
znalazl ja ddzis w jakiejś zarze tylko ma rozmiar L bo to ostatnia sztuka ale i tak fajnie że ją mam
pozatym bylismy w zarze , przymierzałam shopera karmelowego , piękny jest ale jaki wielki , ale za to mój tż sie w nim zakochał i powiedział ze musimy mi go kupić
przymierzlam kaftanikowy sweter te srebrny i nie zachwycil mnie szkoda bo materiał ma przeeepiękny ale brzydko lezy na ramionach
nie znalazlam zlotej sukienki ktorej szukalam ale ogolenie dzis sporo fajnych nowości bylo juz wiem co kupię
dodaje zdjęcie
- srebrnego sweterka
- mojej torebki skorki z zamkie bo ktoś mnie prosił rano o pokazanie ( jest pognieciona bo lezala w szafie )
- mojej ukochanej spodniczki pomaranczowej gdyby ktoś takiej poszukiwal widzialam dzis jedna sztuke w promenaadzie
- i moje ukochane buciki .... ale nie zarowe tylko haemowskie . ale i tak
Widzisz? Jednak cos bedzie z tego TŻ az Ci zazdroszcze Sweterek bardzo mi sie podoba Chyba na niego jutro zapoluje. I obydwie spodniczki swietne
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 01:13   #1890
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
ja macałam i materiał jest kiepski...jak pościel z kory trochę, ale znalazłam okazję na Allegro i kupiłam, bo mimo materiału mi się podoba... jak przyjdzie to wstawię zdjęcia (ale dopiero jakoś na początku sierpnia, umówiłam się na płatność po wypłacie )

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

paseczkowa sukienka z nowej kolekcji Mka za 110 zł
http://allegro.pl/zara-sukienka-rozm-m-i1738655703.html
i Ska granatowa za 90 zł
http://allegro.pl/zara-sukienka-rozm-s-i1738646965.html
i bluzeczka, która się komuś podobała za 80 zł
http://allegro.pl/zara-bluzka-rozm-m-i1738655916.html
i płaszczyk biały Ska za 250
http://allegro.pl/zara-plaszcz-rozm-s-i1738646556.html

i nowy godny uwagi sprzedawca i biało czarna bluzka z nowej kolekcji Ska za 80 zł
http://allegro.pl/zara-bluzka-rozm-s-i1738702687.html
coraz więcej tych aukcji

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-07-27 o 01:18
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości