|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Jaki tu dziś spokój... Normalnie od rana co najmniej 3 strony do nadrobienia, a dziś raptem kilka postów
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Maju trzymaj się dzielnie i pamiętaj, ze każdy zły dzień kiedys się kończy
Zamówiłam sobie lampę uv, moje lakiery hybrydowe już czekają, zobaczymy co mi z tego wyjdzie ![]() Z Tż pójdziemy chyba w weekend w góry
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
maja, pechowo dzień się zaczął
mam nadzieję, że zaraz dadzą znać w sprawie rezerwacjia ja też się wyżale. wczoraj pisałam, że zostałam u tż sama w domu. czekałam cały dzień, nudziłam się, ugotowałam mu obiad. wrócił o północy, położył się i nawet mnie nie przytulił i nie odezwał się, póxniej usiadł i mówi, że nie może spać, to zaczęłam się d niego dobierać, a ten nagle zmęczony i chce mu się spać. mi się coś po drodze przyśniło, że był u kochanki i kazałam mu iść spać do innego pokoju. koniec żalenia:P |
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, Peach, przytulam Was
![]() Miałam spędzić dzień w domu, ale uznałam, że bez P. się wynudzę, więc postanowiłam jednak jechać z nim do mamy pomagać w remoncie Miłego dnia dziewuszki
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1866 |
|
MBZ♥
|
Carmi
ale TŻ ukochał, pomasował, pojechał po tabletki i było lepiej. Niestety musiał iść do pracy![]() Stygmatku zakochaj się ![]() to taki piękny stan![]() Peach TŻ zadowolony z kolacji? ![]() Nie szkoda Ci włosów? Kasiu bardzo mi przykro ![]() ![]() mocno przechodzisz takie sytuacje nie mozna tak bo się nabawisz jakiegoś choróbska![]() Ilsa, Capri, Frezi fantastyczne te Wasze opisy spotkania jedna randewu, ale trzy opisy trzech Kobiet z różnymi osobowościami-świetne![]() Claris jak mogłaś nie wiedzieć co to "antygwałtki" ![]() ![]() I pokaż buty ![]() A Teść ![]() Capri no w końcu masz wodę wracasz do cywilizacji![]() Ryży Danielito zbajerował Asystentkę-Płaczkę O Michałku się nie wypowiadam bo to jakieś nieporozumienie ![]() Gwizdak to spacery coraz dłuższe pewnie trzeba korzystać z ładnej pogody Ty masz w swoim bloku windę?Bo z wózkiem po schodach i Dzieciątkiem to strasznie ciężko, zwłaszcza po cc.![]() Sanrioo oby Ci się udało przejechać bez kontroli. ![]() Pony przeważnie obrywa się nabliższej osobie za czyjeś niepowodzenia przecież Ty Go jak gęsi nie tuczysz na siłę. Huknij Go niech się opamięta.Hawwa mi na pęcherz to tylko furagin pomaga i herbata z żurawiną Crozee ![]() ![]() Capri dobrze, że ma Cię co boleć ![]() ![]() Majasn jak się wali to na całego oby się odezwali z tego hotelu ![]() Peach za Facetem czasem trudno nadążyć. to nie tamto nie, a Ty łapiesz się na tym, że cokolwiek nie zrobisz to jest źle. Pamiętam, że pisałaś o braku czasu na poważną rozmowę ale wydaje mi się, że Wam potrzebne takie oczyszczenie. W końcu, któreś nie wytrzyma i wybuchnie.![]() Hawwa pewnie, że jedź ![]()
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
BYou jesteś mistrzynią nadrabiania. A jak się teraz czujesz?
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
byou, tż kolacji nawet nie zjadł także tego. a włosów trochę żal, ale zauważyłam, że coraz mniej mi zależy na wyglądzie. co do nas to już chyba nic nie da się zrobić. m ciągle wybuchamy, kłócimy się i chyba okazuje się, że to jednak nie to.
a przydatki schowałaś do słoika czy jednak dałaś im jeszcze szanse?:P |
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dużo nauki przede mną więc może zacznie potem![]() CZEEEEEEEEEEŚĆ
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam i zaraz zjem białą czekoladę z dużymi orzechami. ha.
wiem,że muszę zluzować,ale nie umiem. W Liceum miałam dwa takie przedmioty ( rosyjski i geografię) zawsze przed nimi miałam takie bóle brzucha codziennie,że w końcu miałam podejrzenie kamieni w nerce, a potem wyszły torbiele na jajnikach i na końcu powiedzieli,że mam początki nerwicy. I po skończeniu LO to się zmniejszyło, a teraz znowu się zaczyna ![]() Peach a może to taki okres i potem będzie lepiej. Ale w sumie Ty sama wiesz najlepiej co czujesz. Trzymaj się Kochana
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2011-09-13 o 10:53 |
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Byou jestes niesamowita
Maja tulę mocno, czasem zdarzają się takie shitty days Capri jak Ci poszedł egzamin? Bo chyba coś przegapiłam. Dzisiaj mój Tz ma 27 urodziny. Kupiłam mu 2 książki z cyklu "pieśn lodu i ognia", do tego chcę go zaprosić na kolację, ale nie dzisiaj bo jutro mam KPC. No i dam mu kupony "na seks", "na zmywanie naczyń" itp. Tortu też nie dam rady upiec Postanowiłam, że kupię ciasto i wetknę w nie świeczki. Oprócz ciasta może gotowe sushi z Almy, ale nigdy takiego nie jadłam i nie wiem czy jest smaczne. Zawsze suhi jadaliśmy w suszarniach. Co myślicie?
|
|
|
|
#1872 |
|
MBZ♥
|
Smerfetko
wzięłam tabletki i będzie lepiej wzięłam się za prasowanie żeby nie skupiać się, że coś nie tak![]() Peach dałam im jeszcze jedną szansę bo uznałam, że mogą się jeszcze raz przydać ![]() Nie rezygnuj z dbania o wygląd rób to dla siebie. Jeśli Ty będziesz pewna siebie, świadoma swojej wartości to otoczenie tak będzie Cię postrzegać i łatwiej wtedy na rozmowach o pracę![]() może udałoby się zorganizować spontaniczny wypad we dwoje-nie musi być daleko, długo i na wypasie. taki krótki wyjazd żeby naładować baterie, pobyć we dwoje.nawet tak króki jednodniowy z kanapkami, kocem i dobrym humorem trzymam mocno kciuki za Was![]() Kasiu tym bardziej powinnaś dbać o swoje zdrowie wiem, że mi się łatwo mówi ale pomyśl co z tego, że skończysz studia skoro będziesz zrujnowana zdrowotnie?skoro nie umiesz się sama wyciszyć to poszukaj pomocy u specjalisty![]() Carmi myslę, że TŻ się ucieszy i zrozumie, że niektóre przyjemności muszą poczekać po egzaminie będziecie mieć więcej okazji do cieszenia się i więcej kuponów do wykorzystania nie znam się na suszi bo nigdy nie jadłam, ani almy nie mam w pobliżu. także ciężko mi się wypowiadać. ale jakoś nie ufam takim gotowcom pakowańcom![]() A po masowaniu, lekach lepiej-po prostu potrzebowałam żeby TŻ się mną poopiekował także gdyby nie ból to chorowanie byłoby całkiem przyjemne
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-13 o 11:06 |
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi moim zdaniem fajnie
a pewnie po egzaminie pewnie jeszcze dla niego wymyślisz
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że to co planujesz jets jak najbardziej ok, a kolacja może poczekać do jutra czy kolejnych dni, Tż na pewno zrozumie
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, chba ten okres juz za długo trwa Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-09-13 o 11:10 |
|||
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie to zaplanowałaś, myślę że bardzo się ucieszy Fajnie ma z Tobą
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczyny, jesteście najlepsze
![]() Peach ale jesteś pewna, że to nie jest to? Może przechodzicie kryzys? Rozmawialiście o tym co się teraz dzieje? Kochasz go jeszcze? |
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Co do psychologa to ja jestem z natury bardzo nieśmiała i trudno mi jest rozmawiać z obcymi osobami, a co dopiero mówić o swoich problemach.
Peach a rozmawialiście o tym? w sensie,że przestajesz czuć się w tym związku dobrze?
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły dziś moje kolejne Cliniki i jedna tubka jest kompletnie pusta!!!
|
#1881 |
|
MBZ♥
|
Peach ciekawa jestem jak zareagowałby na pytanie:wyobrażasz sobie swoje życie beze mnie?
w związku zdarzają się zarówno trudne sytuacje, krytyczne momenty jak i szczęśliwe chwile, a skoro u Niego zmęczenie demotywuje Go to co będzie potem. Tak jakbyście byli razem, a jednak osobno ![]() Capri to gratuluję zdania ![]() no i fest z tym kremem:/ Kasiu czasem łatwiej otworzyć się przed obcą osobą, a psycholog tak umiejętnie pokieruje rozmową, że powoli się otworzysz. Niektórym zajmuje to mniej, innym więcej czasu ale sie udaje
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-13 o 11:17 |
|
|
|
#1882 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zazdroszczę gór ![]() Cytat:
![]() i jeszcze telefon dzwoni jak najęty..ledwo odłożę słuchawkę a tu następne połączenie ![]() jej..Peach..a co mu odbiło? tulę Cię mocno ![]() dla pocieszenia powiem, że ja to już nawet nie próbuję się dobierać..tylko laptop się liczy Cytat:
miłego dnia ![]() Cytat:
![]() a Narzet powinien być zachwycony..zwłaszcza z powodu kuponów
|
||||
|
|
|
#1884 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my już chyba nie umiemy rozmawiać nasza rozmowa zakonczła sie tym, że ja siedze na laptopie a on na dole ogląda tv![]() Cytat:
powinien przyslać nową. Cytat:
ech, ja nie wiem co to się dzieje, jakieś jesienne zawirowania cz co? Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-09-13 o 11:22 |
||||
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Maju
bądź dzielnaPeach szkoda, że Tż nie docenia Twoich starań rozumiem zmęczenie, no ale trzeba dbać o drugą połówkę!Carmi myślę, że pomysł na prezent supeer a co do sushi to może jednak gdzieś zamów? nie wiem czy bym ryzykowała ze sklepu...BYou również lubię gdy mój mąż się mną opiekuję
|
#1886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może po prostu nie chciał kochać się z Tobą gdy się kłócicieCytat:
dopiero jak zauważyła że dygocę - a to samo się robiło - to wzięła mnie na rozmowę o co chodzi i powoli przeszło jak zauważyłam że jest ludzkaCytat:
zresztą zawsze możesz zamówić sushi do domu jak pizzę
|
|||
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Piczko, może po prostu musicie to przeczekać, tulę mocno
|
#1888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobra dziewczyny już Wam nie truję dupy
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-09-13 o 11:29 |
||
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

mam nadzieję, że zaraz dadzą znać w sprawie rezerwacji

powinien przyslać nową.
13.03.2008