|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1862 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Raczkowanie
|
Dobryyyy wieczów ,
my już po chrzcinach uffffffffffffff, michaś przespał pół mszy a potem popłakał na ogłoszeniach i ks. musiał szybciej kończyć ![]() ogólnie było dobrze całe szczęście żę to już za mną teraz mały śpi i ja tez już uciekam jutro będę nadrabiać , zauważyłam GRAZIN !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc
#1864 |
Zadomowienie
|
hej mam ochotę wybluzgać się
![]() a tak na serio to książe spał od 15,50 do 20 ej z 2 pobudkami na UU i potem kąpiel i bujanie odkładanie zaciesz ![]() bujanie odkładanie zaciesz i tak 5 razy ![]() teraz padł ale boję się go przykryć ![]() Ogólnie podczas bujania miałam mega dobry humor bo dostawałam mega śmieszne smsy ![]() Grazin Twój tekst "skrzypi" padam i ryje się ze śmiechu czy masz na myśli dźwięk babcinej szafy podczas otwierania bo próbuje sobie to skrzypienie Seby wyobrazić ![]()
![]() Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-10-16 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
oj widze, ze ja dzisiaj pierwsza....
u nas nocka DO KITU pobudki juz 21:50-nic nie pomoglo oprocz UU 1:05- UU 3:25- troche UU i glownie smok i lulanie w placzu nie chciala zasnac do 4:30.... 5:40- smok i placz 6:50- marudzenie i UU i juz nie spimy! nie wiem moze jej sloiczek z mieskiem zaszkodzil? ale zrobila wielka kupke po nim w ciagu dnia nie byla marudna... no nie wiem spaaaaaaaaaaaaaaaac ide po kawe poki sie zajela jakas zabawka w lozeczku doczytalam gosiek gratulacje z okazji udanego chrztu! fajnie ze maci eto juz za soba ![]() mamooptymistko wspolczuje usypiania ![]() ![]() antropia gratuluje przewrotu! moja Zoska len nei chce sie przekrecac...czasem okazjonalnie jej sie cos zdarzy... agus my tez chcemy chodzic na basen! ale super ze Oli sie podobalo!a twoja nocka widze taka jak nasza dzisiejsza... spaac ide po WIADRO kawury.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Rozeznanie
|
witamy
![]() my spałyśmy dobrze. Ania nakarmiona, ja wcinam śniadanie. anula kawkę przesyłam i energię ![]() Wszystkiego najlepszego i słodkiego mleka dla Lilianki, Mateusza, Paulinki i Daniela ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Wtajemniczenie
|
![]() U nas nocka o niebo lepsza ![]() Wprawdzie parę razy wstawałam dać smoczek Pepe, ale w porównaniu z poprzednią było całkiem całkiem ![]() Myślę, że na kilka rat pospała ze 6 godzin ![]() Najlepszego dla wszystkich solenizantów ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Raczkowanie
|
u nas nocka była taka w miare..
pobudka o 3 i spała aż do teraz ![]() znowu wariuje w łóżeczku .. chce ją przeciągnąc z karmieniem, bo idzimy do lekarza na szczepienie, ale nie wiem czy dostanie, bo znowu kaszelek ma.. przestala i znowu od wczoraj kaszle.. ;/ dowiem się ile waży i wgl ![]() ciekawi mnie to bardoz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nadia dala mi sie w miare wyspac ![]() 22:00-7:30 wiec jak za starych, dobrych czasow ![]() Anula ![]() Gosiek ![]() migotka Najlepszego dla Paulinki ![]() zosiaaa Najlepszego dla Mateuszka ![]() bzyczka Najlepszego dla Lilianki ![]() IamLeeLee Najlepszego dla Daniela ![]() Wasze zdrowko ![]() ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-10-17 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U nas noc standardowa ![]() ![]() Mamaoptymistka, jak tam noc? ciekawa jestem jak Ci spał po takiej drzemce w dzień ![]() Antropia, brawa za obrót ![]() Anula, może w dzień odeśpisz ![]()
#1871 |
Zakorzenienie
|
Gusia dziękuję w imieniu Lilianki
![]() Dzieciaczkom z 17 życzę zdrówka i przespanych nocy ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1872 |
Raczkowanie
|
zosiuu
![]() ![]() bzyczko ![]() ![]() migotko ![]() ![]() IamLeeLee ![]() ![]() mamooptymistko oczywiście, że jesli będzie taka okazja mogę coś doradzić, pomóc etc, to dla mnie czysta przyjemność ![]() ![]() antropia ![]() ![]() mój dzieć młodszy o dzień ale jak mu sie przypadkiem uda przewrócić, to nie wie co z ręką zrobić, bo się przygniotła ![]() gosiek ![]() ![]() Przywitam się dziś o poranku, bo wczoraj przesiedziałam cały dzień na pasku czytając z doskoku ![]() zatem ![]() chciałam napisać, że mój dzielny synek podczas sobotniej rehabilitacji tylko raz zrobił podkówkę i ciągle się zacieszał do pana robiąc brrrrrr i plując wszystko dookoła ![]() ![]() grazinku już Cię wczoraj przywitałam ponownie w K ale dziś kolej na ogólnym ![]() ![]() ![]() ![]() mamy szczepienie na 13.40 i jedziemy z autem z psującym się sprzęgłem, niby niedaleko ale mam nadzieję, iż dotrzemy bezpiecznie bez żadnych sensacji drogowych. muszę doczytać sobotni wieczór, bo czegoś nie zrozumiałam ![]() daisy cmok dla Ciebie (wiesz za co) ![]() ![]()
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych solenizantów
![]() Idę się ubrać i czekać na naszą Zosię z Mateuszkiem ![]()
#1874 |
Zadomowienie
|
bry.
delicadeza - Ty chodzisz z Małym na rehabilitację? pytam bo my zaczynamy w czwartek. a co się dzieje? Szymonek ma asymetrię ułożeniową i zaburzenia napieciowe. czytalam że rehabilitacja może być nieprzyjemna dla dziecka, pediuatra tez mi tak powiedziała. mam stresa. |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Rozeznanie
|
![]() bzyczka ![]() ![]() migotka ![]() ![]() zosiaaa ![]() ![]() IamLeeLee ![]() ![]() Gosiek ![]() Cytat:
![]() a Wiktorek to dzielny chłopak ![]() ![]() U nas nocka troszkę kiepska cos mi się dziecko przebudzało w nocy ale później jak już zasnęło to wstało o 5 na jedzonko pobawiło sie i poszło w kimę do 8, tatuś przebrał nakarmił o 9 i teraz Maciuś spi a mamusia ma czas na wizaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
nosz k..wa!!! Leje deszcz, na 12 sta terapeuta a tu nagle pierwszy raz nie ma wody!! pewnie gdzies napisali, ale nie doczytalam..grrrrrrrrrrrr rrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ja mam obiad zrobic? a Zoska odsypia nocke maly cwaniak EDIT: Juz nie spi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | ||
Zadomowienie
|
dobry dzień
Cytat:
Cytat:
![]() sandrunia za szczepienie, żeby sie jednak odbyło ![]() Radzio wydaje z siebie takie dźwięki, że ciężko mi to do czegoś dopasować, bo trochę to podobne jak skrzypienie u Gazinowego Seby ![]() Nie mam pojęcia jak to zrobię, ale chciałam zamontować do spacerówki ten otulacz na nogi, jest jeszcze cos z polarem ale nie wiem czy do spacerówki czy do gondolki ![]()
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
cześć
wszystkim dzisiejszym solenizantom wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zadomowienie
|
a ja jak zwykle o tym zapominam
![]() ![]() idę się męczyć ze spacerówką, ech
![]() |
#1880 |
Zadomowienie
|
MoniaK a jednak nocka gorsza dzis
![]() ![]() Anulka rzeczywiście nocka kiepska ![]() ![]() Delizateza sam rehabilitant ustala ile razy w tygodniu powinniście sie spotykać i ćwiczyć z Wiktorkiem? Jeśli ustalił mniej niż przypuszczałaś to może stwierdził, że nie ma konieczności częstszych spotkań? ![]() Aga87, Niebieska lwica, Atiz - kto jescze na basen z dzidziokkiem chodzi? Potrzebna nam taka mała deska dla maluszka? O taka - KLIK?? Buzaki dla świętujących dzieciaczków ![]() ![]() U nas nocka lepsza, ale bez rewelacji.. Ide ogarnąć mieszkanie póki Antuś ma drzemkę, a później zakupy przed wyjazdem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Mamusiom i Maluszkom
[QUOTE=andziot;29991008]mamaopt jak Gabi w nocy budzi się na UU to biorę ją do siebie i kładę na poduszkę i wyciągam cyca, mała wtedy przyjmuje pozycję startową - właśnie migiem obraca się na boczek i wyciąga dziubek i czeka ![]() ![]() fajne to jest ![]() QUOTE] U nas jest to samo jak za długo cyca wyciągam to jest awantura Chciałam napisać Grazin, że myslę że jeszcze pare dni byłabyś zablokowana, a dziewczyny tutaj rozpoczełyby prawdziwą wojnę o przywrócenie Cię do forum.... Własnie dlatego lubię to forum.... tylko na chwilkę którejś zabraknie i od razu widać ten brak... Zastosowałam sie do Waszych porad tzn. głównie Andziot i próbowałam zagęścić mleczko kaszką kukurydzianą... Niestety to nie przeszło... Ania nie lubi i woli nie jeść niz jeść mleko z kaszką... a dałam tylko dwie miarki.. Chciałam zapytać czy któraś dodaje kleik ryzowy, bo boję się o kupkę... ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Bo ja bym chciała bez paluszka i na sznureczku... Ma któraś takie? Bo ja nie mogę takich spotkać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
resztę napiszę zaraz jak dam małemu jeść w K na ogólnym night, Klaterina dziękujemy ![]() ![]() Lolciu tak, rehabilitant powiedział nam, że nie widzi konieczności żeby się spotykać częściej, bo nadrobi synuś szybko, pracuje tylko z dziećmi od 20 lat, w tym z dziećmi z porażeniem mózgowym też, jeździ na szkolenia więc nie mam podstaw aby mu nie wierzyć, z drugiej strony martwię się ![]()
![]() Edytowane przez delicadeza Czas edycji: 2011-10-17 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cały komplet kosztował 20 zł (czapka,szalik i rękawiczki) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Mateuszek
![]() ![]() ![]() Lilianka ![]() ![]() ![]() Paulinka ![]() ![]() ![]() Danielek ![]() ![]() ![]() anula ![]() delicadeza ![]() Dzień dobry ! właśnie przetrwałam RYK zasypiania ![]() chce spać ale nie chce, chce smoczka ale nie chce najlepsze są paluchy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() nocka superowa spała od 19 do 6:15 ![]() karmionko i spanie do 8 łeb mnie boli od tego ryku ! najgorsze, że nie potrafię odejść wkurzona od łóżeczka i zacząć się uśmiechać i bawić z Zosią ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
my tez jezdzimy do fizjoterapety,Agata ma delikatna asymetrie, mamy jedbo cwiczenie metoda Vojty, nie jest zle i po 2 tygodniach zauwazylam poprawe. w srode jedziemy na kontrole (cwicz. sami)
delicadeza a moglabys napisac tutaj tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
OOO to super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
uciekam do terapeuty dziewczyny
![]() napisze jak wroce wody dalej brak pogoda pod psem leje i cimno i zimno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Czy ktoś tu mnie jeszcze pamięta? ![]() Przepraszam, że wpadam do Was tak rzadko, ale naprawdę nie mam kiedy, sytuacja bez zmian ![]() ![]() Wszystkim dzisiejszym solenizantom życzę wszystkiego co najlepsze ![]() Za dwa dni Nasze najstarsze wątkowe dziecko (Oleńka Aguś) kończy pół roczku - szok ![]()
![]() |
#1890 |
Wtajemniczenie
|
andziot,
![]() ![]() Coraz częściej myślę, aby iść z Pepe na basen - patrząc, jaką ma radochę w wanience pewnie były szał ![]() Już się cieszę na ten Wrocław 19 listopada. Muszę popatrzeć na noclegi ![]() Dzisiaj zaczynamy akcję z glutenem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.