|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - zima 2011/12 ... byle do wiosny
Tymeno, Shachownico wszystkiego naj i spelnienia wszystkich marzen images.jpg
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
witam wieczorową porą,
byłam dzisiaj z koleżanka na zakupach. Kupiłam świece i broszkę, wypiłyśmy kawkę w coffee heaven.... a ludzi było baaardzo dużo.... ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- idę poczytać....
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu Lipcowa, Mahorko, dziękuję
Byłam dzisiaj w centrumie szczelić se prezenta urodzinowego i wywąchałam Si Lempickiej. Bardzo mnie się spodobała i se zara kupię o!
|
|
|
|
#1864 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() a nie gryzie Cię w nosek?, ona pieprzna taka jakaś ...
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
A świdruje w nosie ale fajnie
|
|
|
|
#1866 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
no a ja jakoś przez ten świderek przejść nie mogłam
|
|
#1867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, czym capi i nie chcę tego sprawdzać drugi raz Cytat:
![]() W temacie ciastowym - dzisiaj na tapecie był tort truflowy od Sowy. Pyszota
|
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Okurro, na czym byłaś w kinie?
Skończyłam właśnie oglądać Zero na komputerze i mam ochotę się iść umyć. Obrzydliwy świat z tego filmu, wstrętny i odrażający. Idę spać
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Misianko jeżeli nie chcesz kupować w zagramanicznych sklepach to masz jeszcze opcję allegrową. Kindle są i tam. Albo możesz trochę poczekać, bo amazon ma otworzyć sklep w Polsce, tylko nie wiem dokładnie kiedy. Można pewnie wygooglać.
A jeżeli zdecydujesz się na inny czytnik, patrz na baterię. Kindle trzyma dwa miesiące, a inne zazwyczaj dwa tygodnie. Ja jestem ze swojego bardzo zadowolona, ale fakt, to proste urządzenie. Właściwie tylko do czytania. Ja dzisiaj nic ciekawego nie jadłam, ale piłam smoothies bananowe i widziałam się z Irką, Daff i Kriss |
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Misianko - świecący ekran jest wkurzający w 2 sytuacjach - kiedy słońce, albo źródło sztucznego światła świeci Ci prosto w ekran i druga - kiedy spędzasz przy książce kilka bitych godzin, bo wtedy zaczyna męczyć oczy.
Na spokojnie się zastanów. Podpytam męża jak kupował, bo wiem, że jak założysz konto na amazonie, to ono potem jest powiązane z Twoim kindlem i przez to konto płacisz potem za książki jak chcesz kupować przez kindla, także dobrze by było jakbyś mogła powiązać swoje konto czuję Anio, cieszę się, że mogłam się przysłużyć Ja odkąd mam kundla to się z nim praktycznie nie rozstaję jak wychodzę z domu i wiem, że będę jechać komunikacją miejską, czyli niemal codziennie ![]() Cytat:
Szkoda tylko, że Reni nie było.Kobitki kwitnące jak zwykle ![]() Kseniu te Indochiny mi się na przedramieniu rozwinęły identycznie ja Gypsy Water - serio serio Wróciłam właśnie z "Dziewczyny z tatuażem" i powiem Wam, że podobał mi się film. Wcale nie był "hamerykański". Salander świetnie dobrana i świetnie zagrana - a tego byłam najbardziej ciekawa.
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2012-01-15 o 23:56 |
|
|
|
|
#1871 |
|
Piers do przodu
|
Mahoro
![]() Jestem pod wrażeniem Wesela Figara a głosy - wow! z nowości - telebim nad sceną informuje o czym śpiewają dla ignorantów z języka włoskiego
|
#1872 |
|
Zadomowienie
|
Kasia wyjasniania spraw ciag dalszy w tym tygodniu
Samopoczucie --->
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#1874 | |||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Dziędobr ...
![]() Cytat:
http://www.amazon.com/Kindle-Touch-W...6659013&sr=8-3 bo do czytania mi konieczny tylko niestety niecierpliwa jestem, a w angielskim, zwłaszcza w sprawach tego rodzaju niemocnam , to skorzystam z pomocy zakupowej (chyba tylko kosmetyki i ciuchy umiem kupić "po angielsku"Cytat:
No a ja mam zapchany lapek książkami i chciałabym je wreszcie przeczytać, a że 2 h dziennie spędzam w komunikacji miejskiej (lub więcej ), to bardzo mi się przyda. No i do czytania e-booków w łożeczku też lepsiejszy niż lapek .A że w pracce non stop komputer i jarzeniówy , w domku lapek, to moje oczka ślepe już i tak i nadwrazliwe raczej za nieświecący ekranik mi wdzięczne będą![]() Cytat:
I dziękuję Wam za te wieści kundelkowe
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
czesio, czesio
ile śnieeguu ![]() Magneciu, zaro znajdę przepis. mam: 1 l mleka, 1 szkl. cukru, 1 kostka masła, 1 szkl. kaszy manny, 2 łyżki kakao, 1 op. cukru waniliowego, wióry kokosowe - sporo, duża paczka herbatników, polewa czekoladowa, jeśli ktoś lubi - ja nie lubię . Herbatniki układamy na spodzie tortownicy czy czego tam, przygotowujemy masę: gotujemy mleko, dorzucamy masło, mieszamy, dorzucamy cukier, mieszamy, dorzucamy kakao, cukier waniliowy, mieszamy, dosypujemy kaszę, mieszamy szczególnie starannie, żeby nie było grudek. I już. Wylewamy gorącą masę na herbatniki, przykrywamy kolejną warstwą herbatników, na to polewa i na wierzch wiórki kokosowe. Tadam!
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2012-01-16 o 08:00 |
|
|
|
#1876 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Boginie Kulinarne!
![]() Żeby człowiek mógl się napaść samymi opisami potraw, ech.. ![]() A mój małżonek chyba jakąś grypę jelitową podłapał, bo wczoraj gorączka, nudności, bóle brzucha. Zaraz wszyscy będziemy chorzy , szlag by to. Widzę, że nasza Andzia się odnalazła! Dziewczyny czy miała któraś z Was do czynienia z Molinard de Molinard? Pytam trochę poniewczasie, bo i tak już kliknęłam w ciemno , ale chętnie poznałabym Wasze opinie, bo mało jest informacji o tym zapachu w sieci.
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
bylam na Dziewczynie z tatuazem, Joas
film mi sie podobal wciagnal nas, prawie 3 godziny minely, o tak! mnie tez podobala sie postac Salander, akuratna a pare scen takich, ze myslalam, ozesztychujuzlamany jesli Zero Cie zbrudzilo, to kilka scen w tym filmie tez to zrobi koncowa scena ciut do bani, ale do wybaczenia
|
|
|
|
#1878 |
|
Piers do przodu
|
|
#1879 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale u mnie ładnie za oknem
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1882 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Za oknem tak, gorzej, jak to białe g... leci na głowe
Mimo wszystko - miłego poniedziałku! Mahoro - trzymam , zeby się sytuacja rozwinęła po Twojej myśli.
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
... nie lubię się, bo znowu muszę kupić sukienkę ... może by tak zachorować na jakie przeziębionko i nie musieć iść na ten bal, co muszę na niego iść ? ![]() bym wolała na jaki kulig albo sanki
|
#1884 |
|
Zadomowienie
|
dzieńdobry z pracy Wam mówię skończyła się laba świąteczno- noworoczna ![]() a tak bym se pod kocyk z kotem weszła.. mam zamiast kocyka kamizelę futrzaną, co w niej jak Alf wyglądam , tylko czarną oczywista ze względu na wychłodzenie pomieszczeń biurowych...Dziewczyna z tatuażem jako film fajna, mojej kupeli i siostrze sie podobał, bo nie czytały ksiażki ani nie widziały szwedzkiej wersji. Mnie wkurzały delikatnie drobne zmiany w fabule i wydaje mi sie, ze jednak Szwecja ładniejsza była w szwedzkiej wersji.. Według mnie była ona bardziej klimatyczna.. mozer też dlatego, ze ogladałam w domu a nie w kinie. Ale ogólnie film nie był zły i można obejrzeć Mamito, a nie da rady ubrać sie w jakiś mega kobiecy garnitur i szpile, skoro nie lubisz sukienek?
|
#1885 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cze dziefczenta
Chciałam się pochwalić, że kundelek do mnie pędzi Tyyyle czytania przede mną, wszędzie - w tramwaju, w łóżeczku i fokle
|
|
#1886 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#1887 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Dziękuję Freszcie mogę czytać to co zmagazynowałam w lapku pracowicie i przez czas jakiś, będzie fajnie. I pocieszam się, że jak przeliczę ile bym musiała zapłacić za te wszystkie książki żywe w księgarni, to nawet nie jestem jakoś w plecy ![]() Dobrze się pocieszam?
|
|
#1888 |
|
Piers do przodu
|
Misiak, masz rację
Zmienili status na Shipping soon i już nie można wycofać
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2012-01-16 o 11:22 |
|
|
|
#1889 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
i wcale nie chcę wycofać Teraz w sumie też warczy, ale ciszej
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
jednakowoż garniturek również należałoby zakupić ![]() tak sobie pomarudziłam platonicznie i retorycznie lubię albowiem sukienki - tylko proces zakupowy jest stresujący wielce
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

a głosy - wow! z nowości - telebim nad sceną informuje o czym śpiewają dla ignorantów z języka włoskiego 

Samopoczucie ---> 
, to skorzystam z pomocy zakupowej (chyba tylko kosmetyki i ciuchy umiem kupić "po angielsku"
, szlag by to. 
, zeby się sytuacja rozwinęła po Twojej myśli.

i zazdraszczam