|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
ja chcę Twoje zdjęcie!!!
![]() Cytat:
Ja tez nie mam pomysłu na walentynki ![]() spóźnione buuuuuuuuuzi od cioci MP Cytat:
za słodycze brawa ![]() Cytat:
Mi wujek wczoraj powiedział, że mam jakiś mały tyłek ![]() Właśnie zjadłam klopsiki rybne. TZ nie ma, Mała się bawi. Ostatnio mam wilczy apetyt, żrę ile się da |
|||
|
|
|
|
#1862 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() 2. a jaki to kolor ja uwielbiam zolty maybelline! dawno go nie mialam 3. laski tak sobie chwala ten podklad, a mi on kompletnie nie pasuje, tak jak i true match Cytat:
u mnie niedziela zawsze jest dnim rozpusty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zartuje e e e e ****Cytat:
![]() ja mojemu kupie rozne gatunki miodu chce jakis super rozowy komplet, najlepiej jakis super gorset, o! ![]() no bo masz maly tylek!
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-08 o 19:38 |
|||||
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, taki czerwony
Jak się naumiesz obsługi szczoteczki to będziesz tak się podniecać efektem jak ja ![]() ![]() ![]() A mnie właśnie Loreal Infallible pasuje True Match już gorzej ![]() Ale tak to jest... Dużo osób też chwali sobie MF Lasting Performance i dla mnie jest straszny! Ciemnieje mi na gębie i się roluje
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze jutro kupie ej. jakie to teraz sa seksowne spodnie ide za tydzien na impreze, ale inna niz zawsze i musze wygladac prze prze przebosko i chyba chce jakies fajne spodnie, w sukience chyba nie przetrwam na mrozie macie jakis pomysl? ![]() ja mialam jakis MF i byl super! ale nie pamietam jaki :P dla mnie najgorsza firma to astor, fee najchetniej nie uzywalabym zadnego podkladu!
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Spodnie sexy?
Rurki Albo te leginsy a'la rurki treginsy? jeginsy?
|
|
|
#1866 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
Cytat:
![]() brawo! 3 dni bez słodkiego, to już coś. Ja dzisiaj zjadłam knopersa mniam mniam Cytat:
ciekawe kiedy ja będę miała taki dzień Cytat:
może jakaś kolacyjka i romantico wieczór? dzieeekujemy ooo też by mi się przydał ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- dodałam aktualne zdjęcie Oli jak to ktoś chętny zapraszam
|
|
|
#1867 |
|
Rozeznanie
|
poczytałam poczytałam, ale nie mam nawet glowy do cytowania.
Psyhe - pooookaż włosy!!!! Agnesuk - widziałam foty, super!! I spóźnione buziaki od cioci Karoli! ))U mnie dni paszteta, aka @. Nie ma mowy o dżemowaniu bo ledwo się ruszam, więc staram się chociaż nie żreć. I jeszcze ten śnieg dziś bleeeeeeeeeee. Jestem wściekła, bo co się wciągnę w jakieś regularne ćwiczenia, to przychodzi @ i znów wybija mnie z rytmu... a ja naprawdę nie jestem w stanie nic zrobić w tym czasie
|
|
|
#1868 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
ale u mnie napadało śniegu przez noc grrrrrrr... na śniadanie zjadłam kromkę ciemnego chleba z nutella wypiłam chyba z 4szklanki wody i zaraz zabieram się za dżemowanie Oli śpi, Tż też, więc co będę robić? zanim zacznę ćwiczyć zrobię dla Oli starte jabłko albo gotowaną marchewkę w końcu może jeść coś więcej niż tylko mleko MP- kiedy zaczęłaś podawać Małej słoiczki?? albo kleiki do mleka? karola - dziękuje
|
|
#1869 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laski u mnie też napadało śniegu przez noc
Już mam dosyć tej zimy a jeszcze muszę jechać na zakupy!!! Nie cierpię jeździć autem jak śnieg leży na drogach.Ćwiczenia rano: 8 min legs, buns, arms, 150 brzuszki, rowerek 15 min. Dzisiejsze menu: śn: kanapka z chleba kukurydzianego z masłem, sałatą, szynką gotowaną, jajkiem na twardo i chrzanem+zielona herbata IIśn: 2 kiwi, latte z cynamonem Obiad: kotleciki rybne, surówka z pekinki z sosem jogurtowym, fasolka szparagowa na parze i jeden ziemniak Kolacja: nie wiem bo będę u rodziców 4 dzień bez słodyczy, ciekawe co to będzie jutro jak dostanę @
|
|
#1870 |
|
Wtajemniczenie
|
za ćwiczonka i ładne menu!i znowu masz w menu latte z cynamonem zaraz zaślinię klawiaturę!!
|
|
#1871 |
|
Rozeznanie
|
Agnes latte z cynamonem pije codziennie mam ekspres ciśnieniowy i odkąd go mam nie pijam innej kawy jak latte plus szczypta cynamonu daje niesamowity smak kawy. No i kawa to jedyne co słodzę więc dziennie wypijam latte z łyżeczką brązowego cukru i cynamonem pycha.
Aha jak nie miałam ekspresu to czasami robiłam latte sama. Parzyłam filiżankę kawy dość mocnej do przezroczystego kubka wlewałam trochę mleka tak 1/3 i do mikrofali zeby sie podgrzało i potem ubijałam to mleko albo spieniaczem albo mikserem wkładałam jedno mieszadełko i juz. Jak zrobiła się ładna pianka to kawe z filiżanki powoli wlewałam po sciance kubka do mleka i zawsze wyszły 3 warstwy.
Edytowane przez adusia1554 Czas edycji: 2012-02-09 o 11:28 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Ślicznotki
Agniesikk dla Ciebie spóźnione, ALE SZCZERE - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Bania mam obecnie bardzo fajny tusz, który mogę Ci polecić z ręką na sercu. Niestety nie mam go pod ręką i nie wiem co to za cudo.. Duża szczota + złote opakowanie, jak będę w jego okolicach to sprawdzę )Wczoraj przeżyłam wizytę u pulmonologa. Zrobiono mi spirometrię, ale nadal nie wiadomo jak mnie leczyć. Facet przepisał mi caaałą receptę leków, a 22. lutego idę na testy - 30 igieł w ręce, o tak ![]() Postanowiłam połechtać swojego pypcia i kupiłam sobie czarną kieckę w Croppie [gdzie normalnie tam nie wchodze] za uwaga, uwaga.. bagatela 19.90zł! Wzięłam największy rozmiar, bo chciałam ją łączyć z kardiganem i luźnym paskiem. Jak teraz patrzę na zdjęcia to wydaje mi się, że to dobry patent. Co do jedzenia - jem w miarę ok, ale przede wszystkim zaczęłam pić! Jak dla mnie to duży sukces, bo normalnie olewałam sprawę ![]() Nie odpuszczajcie 8. minutówek! Zauważyłam, że po LEGS nie mam żadnych obolałych mięśni [na drugi dzień oczywiście], ale stan moich nóg zaczął się poprawiać. BUNS natomiast sprawił, że wreszcie mam ochotę patrzeć na swój tyłek w bieliźnie - nawet mocniej wykrojonej. Dobra, wygadałam się Wam i zmykam na kawę
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, może super shock?
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
BIG&Beautiful BOOM z ASTORA
Sprawdziłam Jak nie mróz, to śnieg. Już mam dość tej zimy!
|
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
Agnes ucałuj Oliwkę ode mnie również , lepiej późno niż wcale
![]() Zdjęcia śliczne , Oliwka rośnie jak na drożdżach , ślicznie wygląda ale Ty również świetnie się prezentujesz ![]() Laura super że wróciłaś A mogłabyś zrobić zdj tej kiecki albo podesłać linka? może skusiła bym się na coś takiego , zwłaszcza w takiej cenie ![]() ![]() Dziś na wadze znów 56,5 a nawet troszkę mniej |
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Z biegiem dnia mam coraz gorszy humor...
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcie z przymierzalni w H&M - chciałam zobaczyć jak prezentuje się z kardiganem i paskiem - muszę po nie wrócić ![]() Ale masz ładne spadki. MOM, PLEASE
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-02-09 o 13:41 |
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
świetnie wygląda z kardiganem
a tak wogóle to super wyglądasz, poważnie a mogłabyś zrobić zdj samej sukienki?? jak nie chce Ci się ubierać to mogą być takie zwykłe byle jakie.Może sama sobie taką kupię jest na szelkach czy z rękawkami? Co do Agnesuk zgadzam się w 100 % ![]() No jak na razie to ponad 1 kg w tydzień i dwa dni ![]() Psyhe co się dzieje? |
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis, specjalnie dla Ciebie
Tutaj wyszła jakby była na dole rozszerzana, ale ona jest typową tubą. Gdyby S miała taką samą długość to też bym wzięła, bo wtedy miałabym jedną luźną, a drugą opiętą i seksowną, ale nie można mieć wszystkiego
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Dziękuję za życzenia, tak na początku W ogóle nie mam ostatnio czasu na nic Na dodatek wiadomo, siostra w domu=wojna. Za karę usunęła mnie z fejsbuka ze znajomych ![]() Bania, ja używam MF Masterpiece Max, jestem zadowolona, to już chyba moje 3 opakowanie albo 4- ale nie kupuję go w drogerii, tylko na allegro, bo jest dużo taniej. W ogóle to dostałam kwiaty pocztą kwiatową i okazało się, że TŻ mi wysłał też bombonierkę, a ten ciota kurier mi jej nie dał Powiedzieli na infolinii, że w sobotę dostanę moją bombonierkę i różę na przeprosiny. No. I tak ma być Qwa.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-09 o 15:59 |
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesikk, to może siostra kablując coś sobie podkolorowała?
![]() To niemożliwe żeby Twoja mama wyleciała z tym tekstem za to, że powiedziałaś siorce żeby przyciszyła Ile ona ma lat?
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe... 21
![]() Ona cały czas podkolorowuje zdarzenia, ja już nie wierzę w żadne jej słowo- w ogóle KTO NORMALNY kabluje i ma powyżej 13 lat? Ta dziewczyna jest przewrażliwiona na własnym punkcie, uważa się za pępek świata. Myśli, że jak przyjedzie do domu, to wszyscy muszą jej się kłaniać w pas, słuchać jej muzyki, rzucić pracę, naukę i w ogóle zreorganizować swój dzień, bo królowa wróciła. Już Wam zresztą mówiłam, jakie mam stosunki z rodzicami - i plany wrześniowej wyprowadzki podtrzymuję. Już pytałam TŻ, czy mi pomoże z zabraniem rzeczy. |
|
|
|
|
#1883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja się muszę skusić na 8 min legs, bo pamiętam, że bardzo mi to kiedyś pomagało! Właśnie - Agnesuk! Nie wiesz czy można z jakiegoś innego źródła ściągnąć te wszystkie turbojamy? Bo niestety to co mi podesłałaś mi nie działa .---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Ale Ty masz Loriette super nogi , nie lubię Cię za to
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kurde!
Nie mam co ze sobą zrobić, jakoś dziwnie mnie nosi i mam jakiegoś wewnętrznego stresa! Pouczyłam się, posprzątałam pokój na błysk, doprowadziłam się do odpowiedniego stanu ( ![]() Gadałam z przyjaciółką, ale jakoś dzisiaj też mnie denerwuje..... Nie wytrzymam dzisiaj ze sobą no!
|
|
|
#1885 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W jakim rejonie mieszkasz Bo coś mi się wydaje,że blisko mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym jednak włożyła kieckę :PCytat:
![]() Ja na 2 dni odpuściłam 8min bo nocowałam u R., ale dzisiaj sumiennie robię abs i legs,o taaak Co jest? Cytat:
![]() Dzisiaj robię sobie dzien ćwiczeń i spa ![]() 8min abs, 8min legs, 100 brzuszków w dwóch seriach. A potem malinowy piling ), jakiś manicure i jutro obudze się piękna
|
|||||
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde Laura, taka laska z Ciebie. Ja bym takiej kiecki nie zalozyla przez brzuch dziewczyny podczytuje Was, ale jestem w mega dołku. Nie potrafie napisac nic sensownego. Wlasnie popijam wino
|
|
|
#1887 |
|
Rozeznanie
|
Ewelka co jest że jesteś w mega dołku???
|
|
#1888 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. dzielna dziewczynka ![]() No i przede wszystkim, fajnie ze znowu z nami jestes! cichutko! Psyhe, pan Leo da czy! głowa do gory mala!!!!!!!!! Cytat:
) i która natychmiast wziela sie za siebie po porodzie druga sprawa jest taka, ze znam tez mnostwo, ktore po porodzie wygladaja jeszcze lepiej niz przed nim i niz ja kiedykolwiek, no ale coz ![]() 2. wow, świetnie sie prezentuje, choć zestawilabym ją z jakims fluo zakietem, najlepiej rozowym ja takiej kiecki nie widzialam chociaz mam z tego sklepu kilka swietnych rzeczy, z ktorymi nic sie nie dzieje, choc eksploatuje je na maxa, no i sa one czesto chwalone przez jakies tam osoby trzecie, kolezanki, znajome, chcace sie podlizac ekspedientki itp ;p Cytat:
to teraz masz drastycznie malo znajomych ? helou?! juz nie bedziesz krolowa fejsa a tekst mamy uwazam za krzywdzacy, moja tez mnie tak podsumowala, a pozniej komentowala kazda potyczke no nic, zawsze bedziesz narazona na porownywanie, mozliwe jednak ze zmienia do Ciebie nastawienie kiedy sie wyprowadzisz i straca nad Toba kontrole, zatesknia. jeszcze sie ulozy )2. a szybko Ci zasycha? kochalabym go, ale zasechl mi drastycznie szybko ![]() 3. kurier ciota, ahahah! w sumie to kurier lakomczuch! myślisz, ze jest na wątku "jak powstrzymac apetyt na slodycze"? albo podczytuje nas na tym watku i ukrywa sie pod jakims DZIWNYM nikiem ![]() Cytat:
zapytam siostry ;p Cytat:
faza, rozumiem co przechodzisz ;pCytat:
2. aaa taka na której bedzie szarancza zmor z przeszłosci ;p i tych meskich, i tych zenskich, w takich sytuacjach mam kaprys, zeby szczeny im opadly do podlogi, do pierwszych kilku drinkow mi sie udaje, sa pod wrazeniem, a pozniej to juz rozwiazuje mi sie jezyk, wlacza paplanina, zmywa make up, dra rajstopy i wchodze w faze zenady choc bywalo ;p A wiesz, ze wiedzialam, ze sie odezwiesz jak napisze o tych spodniach? od razu pomyslalam, że Monia napisze zeby wskakiwac w kiece ![]() 3. bardzo lubie ta maseczke do twarzy z ziai a do wlosow jaka masz, ta, ktora kiedys polecalas? Cytat:
2. echh znajac Ciebie to nie napiszesz nam szczegolow, pewnie po prostu, chcialas sie wyzalic, nie mam pojecia czym moze byc spowodowana ta sytuacja, ale strasznie chcialabym Ci jakos pomoc :| i w ogole, wam wszystkim! mam zbyt dobre serduszko i zbyt wiele empatii w sobie, aby bylo inaczej ![]() Ewelka, nei smuc sie!!!
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Odchudzam się. Naprawdę. Gdzie mogę kupić taki sweterek jak ma w najnowszym poście? ![]() http://www.seamsforadesire.com/
|
|
|
#1890 |
|
Rozeznanie
|
Hej!! Leżę chora w łóżku z nosa cieknie jak z kranu gardło drapie
![]() Dzisiaj nie było ćwiczeń i raczej nie będzie bo nie mam siły a do tego mam @. Dzisiejsze menu: śn: kromka chleba z pastą jajeczną i 3 pomidorki koktajlowe IIśn: banan Obiad: pieczony kurczak w marynacie miodowej plus warzywa na patelnie z przyprawą curry Kolacja: twarożek z jogurtem, szczypiorem i odrobiną kopru, pomidorki koktajlowe i TŻ zapowiedział że upiecze pełnoziarniste bagietki
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

Kolorystycznie też... Może ciut ciemniejsze 

ale zleciało... 
Niedziela będzie u mnie dniem rozpusty hehe.

BLOGUJĘ 

ja uwielbiam zolty maybelline! dawno go nie mialam 

bleeeeeeeeeee. Jestem wściekła, bo co się wciągnę w jakieś regularne ćwiczenia, to przychodzi @ i znów wybija mnie z rytmu... a ja naprawdę nie jestem w stanie nic zrobić w tym czasie
wypiłam chyba z 4szklanki wody i zaraz zabieram się za dżemowanie
zaraz zaślinię klawiaturę!!

Piekarnik Laury
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)