Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 17:41   #1861
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Takie mniej więcej są Kolorystycznie też... Może ciut ciemniejsze
ja chcę Twoje zdjęcie!!!
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

a wiecie a wiecie co!? dzis byl u mnie kurier! dostalam taaaaaaaaaaaaaaki prezent wymarzony, aaaa! szał! sa to przecudowne, swietne, wielkie nauszne sluchawunie TZ potrafi byc boski

teraz znowu nie wiem, co mu dac na walentynki
jaaaaaaaa..... Super!!
Ja tez nie mam pomysłu na walentynki
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
kurcze... wiecie ze Oli ma dzisia juz 3 miesiace? ale zleciało...

spóźnione buuuuuuuuuzi od cioci MP
Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Hej laseczki. Kurcze przeziębiłam się a jeszcze dziś do pracy a potem 3 dni wolnego
Od rana tylko poćwiczyłam(8min legs i buns, 150 brzuszków na więcej nie mam siły) nic dzisiaj nie robię bo się kiepsko czuję, TŻ zrobi sobie jakiś obiad jak wróci z pracy.
No i właśnie nie wiem co ja mam zjeść przed wyjściem do pracy

Agnes super że Oliwka jest grzeczna. Mój bratanek ma 15 miesięcy ale taki łobuz z niego że hej tylko że on był taki zawsze hehe. Nigdy nie był grzeczny a spać nie lubi do dziś. Usypianie go to męczarnia po prostu.

Aha już 3 dni nie jem nic a nic słodkiego zjem dopiero w tłusty czwartek. A potem będę jeść tylko w niedzielę Niedziela będzie u mnie dniem rozpusty hehe.
kuruj się
za słodycze brawa
Cytat:
Wiecie co?
Od wczoraj nie było ani sekundy, w której czułabym się jak pasztet
komu lepiej, też bym tak chciała....
Mi wujek wczoraj powiedział, że mam jakiś mały tyłek

Właśnie zjadłam klopsiki rybne. TZ nie ma, Mała się bawi.
Ostatnio mam wilczy apetyt, żrę ile się da

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 19:37   #1862
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Od dzisiaj ograniczam się z bluźnieniem

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Baniaa, ja mam fajny tusz
Maybelline lash stiletto volume Superowy jest

A ja muszę sobie zainwestować w podkład... Najbardziej pasi mi Loreal Infallible, ale potrzebuję na już więc będę musiała wydać kupę kasy w drogerii
1. bluźnienie to smieszne slowo

2. a jaki to kolor ja uwielbiam zolty maybelline! dawno go nie mialam moze faktycznie sobie sprawie ten o ktorym piszesz

3. laski tak sobie chwala ten podklad, a mi on kompletnie nie pasuje, tak jak i true match
Cytat:
Aha już 3 dni nie jem nic a nic słodkiego zjem dopiero w tłusty czwartek. A potem będę jeść tylko w niedzielę Niedziela będzie u mnie dniem rozpusty hehe.
3 dni bez slodyczy?! JAK?!
u mnie niedziela zawsze jest dnim rozpusty kazdy dzien jest dniem rozpusty wiode rozpustne zycie
Cytat:
Dzisiaj zjem sobie pół w ramach obiadu A drugie pół dałam siostrze na śniadanie
jaakie masz dobre serduszko! ja nie lubie sie dzielic xD najbardziej czekolada
Cytat:
Wiecie co?
nie patrzylas w lustro

Zartuje e e e e****
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
jaaaaaaaa..... Super!!

Mi wujek wczoraj powiedział, że mam jakiś mały tyłek
noo, super
ja mojemu kupie rozne gatunki miodu ostatnio zaczal jesc, dosc szybko skonczyl mu sie akacjowy ktory mu dalam, wiec kupie mu nowy akacjowy, rzepakowy i jeszcze jakis. mysle ze to slodkie i urocze, no i lepsze niz kupowanie slodkosci ktore i tak oddalby mi i do tego kupie mu jakas gre na psp i tyle, dodatkowo w ramach prezentu dla niego kupie sobie megasny komplet bielizny i z tego pewnie ucieszy sie najbardziej chce jakis super rozowy komplet, najlepiej jakis super gorset, o!

no bo masz maly tylek!

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-02-08 o 19:38
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 20:16   #1863
psyhe666
Zakorzenienie

Ania, taki czerwony Jak się naumiesz obsługi szczoteczki to będziesz tak się podniecać efektem jak ja

A mnie właśnie Loreal Infallible pasuje True Match już gorzej
Ale tak to jest... Dużo osób też chwali sobie MF Lasting Performance i dla mnie jest straszny! Ciemnieje mi na gębie i się roluje
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 20:58   #1864
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ania, taki czerwony Jak się naumiesz obsługi szczoteczki to będziesz tak się podniecać efektem jak ja

A mnie właśnie Loreal Infallible pasuje True Match już gorzej
Ale tak to jest... Dużo osób też chwali sobie MF Lasting Performance i dla mnie jest straszny! Ciemnieje mi na gębie i się roluje
aa to wiem ktory moze jutro kupie

ej. jakie to teraz sa seksowne spodnie ide za tydzien na impreze, ale inna niz zawsze i musze wygladac prze prze przebosko i chyba chce jakies fajne spodnie, w sukience chyba nie przetrwam na mrozie macie jakis pomysl?

ja mialam jakis MF i byl super! ale nie pamietam jaki :P dla mnie najgorsza firma to astor, fee
najchetniej nie uzywalabym zadnego podkladu!

Stary 2012-02-08, 21:07   #1865
psyhe666
Zakorzenienie

Spodnie sexy? Rurki
Albo te leginsy a'la rurki treginsy? jeginsy?
so trójka maybe.

Stary 2012-02-08, 21:43   #1866
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Hej Wam

Cytat:
Agnes super że Oliwka jest grzeczna. Mój bratanek ma 15 miesięcy ale taki łobuz z niego że hej tylko że on był taki zawsze hehe. Nigdy nie był grzeczny a spać nie lubi do dziś. Usypianie go to męczarnia po prostu.

jest mega grzeczna! uwielbiam ją za to! usypiania Oliwki, to góra 10minut. dostaje smoczka, nakrywa sie pieluszką i śpi
brawo! 3 dni bez słodkiego, to już coś. Ja dzisiaj zjadłam knopersa mniam mniam

Cytat:
Wiecie co?
no, no ciekawe kiedy ja będę miała taki dzień chyba dopiero jak zgubię te paskudne udziska!!

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość

spóźnione buuuuuuuuuzi od cioci MP
Ja też nie mam pomysłu. Rano ide zrobić tatuaż, a później nie wiem co będziemy robić może jakaś kolacyjka i romantico wieczór?
dzieeekujemy

Cytat:
chce jakis super rozowy komplet, najlepiej jakis super gorset, o!
ooo też by mi się przydał

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

dodałam aktualne zdjęcie Oli jak to ktoś chętny zapraszam

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 09:23   #1867
karola_plm
Rozeznanie

poczytałam poczytałam, ale nie mam nawet glowy do cytowania.

Psyhe - pooookaż włosy!!!!
Agnesuk - widziałam foty, super!! I spóźnione buziaki od cioci Karoli! ))

U mnie dni paszteta, aka @. Nie ma mowy o dżemowaniu bo ledwo się ruszam, więc staram się chociaż nie żreć. I jeszcze ten śnieg dziś bleeeeeeeeeee. Jestem wściekła, bo co się wciągnę w jakieś regularne ćwiczenia, to przychodzi @ i znów wybija mnie z rytmu... a ja naprawdę nie jestem w stanie nic zrobić w tym czasie

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 10:09   #1868
agnesuk
Wtajemniczenie

hejka

ale u mnie napadało śniegu przez noc grrrrrrr...

na śniadanie zjadłam kromkę ciemnego chleba z nutella wypiłam chyba z 4szklanki wody i zaraz zabieram się za dżemowanie
Oli śpi, Tż też, więc co będę robić?

zanim zacznę ćwiczyć zrobię dla Oli starte jabłko albo gotowaną marchewkę w końcu może jeść coś więcej niż tylko mleko

MP- kiedy zaczęłaś podawać Małej słoiczki?? albo kleiki do mleka?

karola - dziękuje

Stary 2012-02-09, 10:27   #1869
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laski u mnie też napadało śniegu przez noc Już mam dosyć tej zimy a jeszcze muszę jechać na zakupy!!! Nie cierpię jeździć autem jak śnieg leży na drogach.

Ćwiczenia rano: 8 min legs, buns, arms, 150 brzuszki, rowerek 15 min.

Dzisiejsze menu:
śn: kanapka z chleba kukurydzianego z masłem, sałatą, szynką gotowaną, jajkiem na twardo i chrzanem+zielona herbata
IIśn: 2 kiwi, latte z cynamonem
Obiad: kotleciki rybne, surówka z pekinki z sosem jogurtowym, fasolka szparagowa na parze i jeden ziemniak
Kolacja: nie wiem bo będę u rodziców
4 dzień bez słodyczy, ciekawe co to będzie jutro jak dostanę @

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 10:32   #1870
agnesuk
Wtajemniczenie

za ćwiczonka i ładne menu!
i znowu masz w menu latte z cynamonem zaraz zaślinię klawiaturę!!

Stary 2012-02-09, 11:23   #1871
adusia1554
Rozeznanie

Agnes latte z cynamonem pije codziennie mam ekspres ciśnieniowy i odkąd go mam nie pijam innej kawy jak latte plus szczypta cynamonu daje niesamowity smak kawy. No i kawa to jedyne co słodzę więc dziennie wypijam latte z łyżeczką brązowego cukru i cynamonem pycha.

Aha jak nie miałam ekspresu to czasami robiłam latte sama. Parzyłam filiżankę kawy dość mocnej do przezroczystego kubka wlewałam trochę mleka tak 1/3 i do mikrofali zeby sie podgrzało i potem ubijałam to mleko albo spieniaczem albo mikserem wkładałam jedno mieszadełko i juz. Jak zrobiła się ładna pianka to kawe z filiżanki powoli wlewałam po sciance kubka do mleka i zawsze wyszły 3 warstwy.

Edytowane przez adusia1554
Czas edycji: 2012-02-09 o 11:28
Stary 2012-02-09, 12:35   #1872
Loriette
Zakorzenienie

Hej Ślicznotki

Agniesikk dla Ciebie spóźnione, ALE SZCZERE - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Zdania matury w sposób, który Ciebie zadowoli, dostania się do Krakowa i spełnienia wszystkich marzeń

Bania mam obecnie bardzo fajny tusz, który mogę Ci polecić z ręką na sercu. Niestety nie mam go pod ręką i nie wiem co to za cudo.. Duża szczota + złote opakowanie, jak będę w jego okolicach to sprawdzę )

Wczoraj przeżyłam wizytę u pulmonologa. Zrobiono mi spirometrię, ale nadal nie wiadomo jak mnie leczyć. Facet przepisał mi caaałą receptę leków, a 22. lutego idę na testy - 30 igieł w ręce, o tak
Postanowiłam połechtać swojego pypcia i kupiłam sobie czarną kieckę w Croppie [gdzie normalnie tam nie wchodze] za uwaga, uwaga.. bagatela 19.90zł! Wzięłam największy rozmiar, bo chciałam ją łączyć z kardiganem i luźnym paskiem. Jak teraz patrzę na zdjęcia to wydaje mi się, że to dobry patent.
Co do jedzenia - jem w miarę ok, ale przede wszystkim zaczęłam pić! Jak dla mnie to duży sukces, bo normalnie olewałam sprawę

Nie odpuszczajcie 8. minutówek! Zauważyłam, że po LEGS nie mam żadnych obolałych mięśni [na drugi dzień oczywiście], ale stan moich nóg zaczął się poprawiać. BUNS natomiast sprawił, że wreszcie mam ochotę patrzeć na swój tyłek w bieliźnie - nawet mocniej wykrojonej.

Dobra, wygadałam się Wam i zmykam na kawę

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 12:44   #1873
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, może super shock?
so trójka maybe.

Stary 2012-02-09, 13:11   #1874
Loriette
Zakorzenienie

BIG&Beautiful BOOM z ASTORA Sprawdziłam

Jak nie mróz, to śnieg. Już mam dość tej zimy!

Stary 2012-02-09, 13:30   #1875
alexis77
Zadomowienie

Agnes ucałuj Oliwkę ode mnie również , lepiej późno niż wcale
Zdjęcia śliczne , Oliwka rośnie jak na drożdżach , ślicznie wygląda ale Ty również świetnie się prezentujesz Jak ja bym chciała kiedyś po ciąży wyglądać tak jak Ty teraz

Laura super że wróciłaś
A mogłabyś zrobić zdj tej kiecki albo podesłać linka? może skusiła bym się na coś takiego , zwłaszcza w takiej cenie

Dziś na wadze znów 56,5 a nawet troszkę mniej a tak się bałam że to tylko jeden dzień i znów waga skoczy a tu taka niespodzianka
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 13:38   #1876
psyhe666
Zakorzenienie

Wiecie co? Z biegiem dnia mam coraz gorszy humor...
so trójka maybe.

Stary 2012-02-09, 13:39   #1877
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Agnes ucałuj Oliwkę ode mnie również , lepiej późno niż wcale
Zdjęcia śliczne , Oliwka rośnie jak na drożdżach , ślicznie wygląda ale Ty również świetnie się prezentujesz Jak ja bym chciała kiedyś po ciąży wyglądać tak jak Ty teraz

Laura super że wróciłaś
A mogłabyś zrobić zdj tej kiecki albo podesłać linka? może skusiła bym się na coś takiego , zwłaszcza w takiej cenie

Dziś na wadze znów 56,5 a nawet troszkę mniej a tak się bałam że to tylko jeden dzień i znów waga skoczy a tu taka niespodzianka
Też jestem pod wrażeniem, gdy zerkam na Agnesuk. Przecież to dopiero 3 miesiące od porodu! Ale jedno jest pewne - nie należy do kobiet, które uważają, że po ciaży jest przyzwolenie na zaniedbanie własnego ciała, bo przecież URODZIŁA DZIECKO, WIĘC TO NIE JEJ WINA!

Zdjęcie z przymierzalni w H&M - chciałam zobaczyć jak prezentuje się z kardiganem i paskiem - muszę po nie wrócić Sukienka ma lekkie przeszycia i jest z grubszego materiału - chociaż takie a'la koszulka na wf też są. W sumie dobrze, że wzięłam za dużą tą sukienkę, bo powiększa mi biust

Ale masz ładne spadki. MOM, PLEASE
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0047-horz.jpg (70,5 KB, 47 załadowań)

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-02-09 o 13:41
Stary 2012-02-09, 13:48   #1878
alexis77
Zadomowienie

świetnie wygląda z kardiganem
a tak wogóle to super wyglądasz, poważnie no i nie wiem na co ty narzekasz, masz przecież takie szczupłe nogi
a mogłabyś zrobić zdj samej sukienki?? jak nie chce Ci się ubierać to mogą być takie zwykłe byle jakie.Może sama sobie taką kupię jest na szelkach czy z rękawkami?
Co do Agnesuk zgadzam się w 100 %
No jak na razie to ponad 1 kg w tydzień i dwa dni ale pisałam tu ile słodkiego wpadło mi w niedzielę , a w sob pon i wt też nie było bez słodkiego bo jadłam ciasto

Psyhe co się dzieje?
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 13:56   #1879
Loriette
Zakorzenienie

Alexis, specjalnie dla Ciebie Tutaj wyszła jakby była na dole rozszerzana, ale ona jest typową tubą. Gdyby S miała taką samą długość to też bym wzięła, bo wtedy miałabym jedną luźną, a drugą opiętą i seksowną, ale nie można mieć wszystkiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0390-horz.jpg (59,4 KB, 33 załadowań)

Stary 2012-02-09, 15:51   #1880
agniesikk
Zakorzenienie

Hej dziewczyny.

Dziękuję za życzenia, tak na początku W ogóle nie mam ostatnio czasu na nic Na dodatek wiadomo, siostra w domu=wojna. Za karę usunęła mnie z fejsbuka ze znajomych Teraz mój świat legł w gruzach... A tak na poważnie, to już mam jej serdecznie dosyć, najchętniej w ogóle bym jej nie widywała, a ona od nowego semestru na wolne piątki Przecież się pochlastać można. Moja mama też dramatyzuje, że jest POŚRODKU KONFLIKTU I NIE WIE CO MA ROBIĆ. Poszło o to, że N. poszła do mamy nakablować, że kazałam jej wyłączyć muzykę, bo chcę się uczyć. A mama do mnie "Przestań ją wyzywać!!!" i taki oto wesoły mam żywot w domu. Mamusia mi powiedziała, że ma w dupie na jakie studia pójdę, mogę iść nawet na kulturoznawstwo i jej to będzie zwisać- szkoda tylko, że ja się nie sugeruję jej opinią przy wyborze studiów. No ale ogólnie poszło od słowa do słowa, N. pokrzywdzona, bo ją "wyzywam" (słowami: wyłącz muzykę, bo chcę się uczyć)

Bania, ja używam MF Masterpiece Max, jestem zadowolona, to już chyba moje 3 opakowanie albo 4- ale nie kupuję go w drogerii, tylko na allegro, bo jest dużo taniej.

W ogóle to dostałam kwiaty pocztą kwiatową i okazało się, że TŻ mi wysłał też bombonierkę, a ten ciota kurier mi jej nie dał Powiedzieli na infolinii, że w sobotę dostanę moją bombonierkę i różę na przeprosiny. No. I tak ma być Qwa.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-09 o 15:59
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 16:01   #1881
psyhe666
Zakorzenienie

Agniesikk, to może siostra kablując coś sobie podkolorowała?
To niemożliwe żeby Twoja mama wyleciała z tym tekstem za to, że powiedziałaś siorce żeby przyciszyła Ile ona ma lat?
so trójka maybe.

Stary 2012-02-09, 16:05   #1882
agniesikk
Zakorzenienie

Psyhe... 21
Ona cały czas podkolorowuje zdarzenia, ja już nie wierzę w żadne jej słowo- w ogóle KTO NORMALNY kabluje i ma powyżej 13 lat? Ta dziewczyna jest przewrażliwiona na własnym punkcie, uważa się za pępek świata. Myśli, że jak przyjedzie do domu, to wszyscy muszą jej się kłaniać w pas, słuchać jej muzyki, rzucić pracę, naukę i w ogóle zreorganizować swój dzień, bo królowa wróciła.

Już Wam zresztą mówiłam, jakie mam stosunki z rodzicami - i plany wrześniowej wyprowadzki podtrzymuję. Już pytałam TŻ, czy mi pomoże z zabraniem rzeczy.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 17:27   #1883
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Hej Ślicznotki

Agniesikk dla Ciebie spóźnione, ALE SZCZERE - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Zdania matury w sposób, który Ciebie zadowoli, dostania się do Krakowa i spełnienia wszystkich marzeń

Bania mam obecnie bardzo fajny tusz, który mogę Ci polecić z ręką na sercu. Niestety nie mam go pod ręką i nie wiem co to za cudo.. Duża szczota + złote opakowanie, jak będę w jego okolicach to sprawdzę )

Wczoraj przeżyłam wizytę u pulmonologa. Zrobiono mi spirometrię, ale nadal nie wiadomo jak mnie leczyć. Facet przepisał mi caaałą receptę leków, a 22. lutego idę na testy - 30 igieł w ręce, o tak
Postanowiłam połechtać swojego pypcia i kupiłam sobie czarną kieckę w Croppie [gdzie normalnie tam nie wchodze] za uwaga, uwaga.. bagatela 19.90zł! Wzięłam największy rozmiar, bo chciałam ją łączyć z kardiganem i luźnym paskiem. Jak teraz patrzę na zdjęcia to wydaje mi się, że to dobry patent.
Co do jedzenia - jem w miarę ok, ale przede wszystkim zaczęłam pić! Jak dla mnie to duży sukces, bo normalnie olewałam sprawę

Nie odpuszczajcie 8. minutówek! Zauważyłam, że po LEGS nie mam żadnych obolałych mięśni [na drugi dzień oczywiście], ale stan moich nóg zaczął się poprawiać. BUNS natomiast sprawił, że wreszcie mam ochotę patrzeć na swój tyłek w bieliźnie - nawet mocniej wykrojonej.

Któż to do nas wrócił .
Ja się muszę skusić na 8 min legs, bo pamiętam, że bardzo mi to kiedyś pomagało!

Właśnie - Agnesuk! Nie wiesz czy można z jakiegoś innego źródła ściągnąć te wszystkie turbojamy? Bo niestety to co mi podesłałaś mi nie działa .

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Też jestem pod wrażeniem, gdy zerkam na Agnesuk. Przecież to dopiero 3 miesiące od porodu! Ale jedno jest pewne - nie należy do kobiet, które uważają, że po ciaży jest przyzwolenie na zaniedbanie własnego ciała, bo przecież URODZIŁA DZIECKO, WIĘC TO NIE JEJ WINA!

Zdjęcie z przymierzalni w H&M - chciałam zobaczyć jak prezentuje się z kardiganem i paskiem - muszę po nie wrócić Sukienka ma lekkie przeszycia i jest z grubszego materiału - chociaż takie a'la koszulka na wf też są. W sumie dobrze, że wzięłam za dużą tą sukienkę, bo powiększa mi biust

Ale masz ładne spadki. MOM, PLEASE
Też podziwiam Agnes, bardzo!!

Ale Ty masz Loriette super nogi , nie lubię Cię za to .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 18:12   #1884
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny kurde!

Nie mam co ze sobą zrobić, jakoś dziwnie mnie nosi i mam jakiegoś wewnętrznego stresa!
Pouczyłam się, posprzątałam pokój na błysk, doprowadziłam się do odpowiedniego stanu () i jakoś nadal jestem zestresowana, pobudzona i zła....
Gadałam z przyjaciółką, ale jakoś dzisiaj też mnie denerwuje..... Nie wytrzymam dzisiaj ze sobą no!
so trójka maybe.

Stary 2012-02-09, 18:21   #1885
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a wiecie a wiecie co!? dzis był u mnie kurier! dostalam taaaaaaaaaaaaaaki prezent wymarzony, aaaa! szał! sa to przecudowne, swietne, wielkie nauszne sluchawunie TZ potrafi byc boski

teraz znowu nie wiem, co mu dac na walentynki
A nie czujesz się w nich jak kosmita?

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
u mnie jak były te mrozy to nawet -30 było w nocy brrr
W jakim rejonie mieszkasz Bo coś mi się wydaje,że blisko mnie

Cytat:
A ja muszę sobie zainwestować w podkład... Najbardziej pasi mi Loreal Infallible, ale potrzebuję na już więc będę musiała wydać kupę kasy w drogerii
Ja mam ten niby żelowy z Rimella i jest bardzo fajny a w połączeniu z pudrem z Maybelline to już w ogóle bosko,wszystko przetrwa

Cytat:
ej. jakie to teraz sa seksowne spodnie ide za tydzien na impreze, ale inna niz zawsze i musze wygladac prze prze przebosko i chyba chce jakies fajne spodnie, w sukience chyba nie przetrwam na mrozie macie jakis pomysl?
Co to za impreza Ja bym jednak włożyła kieckę :P

Cytat:

O jaaa biedna 30 igieł? nie dałabym się

Ja na 2 dni odpuściłam 8min bo nocowałam u R., ale dzisiaj sumiennie robię abs i legs,o taaak

Cytat:
Co jest?

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Dziękuję za życzenia, tak na początku W ogóle nie mam ostatnio czasu na nic Na dodatek wiadomo, siostra w domu=wojna. Za karę usunęła mnie z fejsbuka ze znajomych Teraz mój świat legł w gruzach... A tak na poważnie, to już mam jej serdecznie dosyć, najchętniej w ogóle bym jej nie widywała, a ona od nowego semestru na wolne piątki Przecież się pochlastać można. Moja mama też dramatyzuje, że jest POŚRODKU KONFLIKTU I NIE WIE CO MA ROBIĆ. Poszło o to, że N. poszła do mamy nakablować, że kazałam jej wyłączyć muzykę, bo chcę się uczyć. A mama do mnie "Przestań ją wyzywać!!!" i taki oto wesoły mam żywot w domu. Mamusia mi powiedziała, że ma w dupie na jakie studia pójdę, mogę iść nawet na kulturoznawstwo i jej to będzie zwisać- szkoda tylko, że ja się nie sugeruję jej opinią przy wyborze studiów. No ale ogólnie poszło od słowa do słowa, N. pokrzywdzona, bo ją "wyzywam" (słowami: wyłącz muzykę, bo chcę się uczyć)
Widziałam Twoja siostrę na fejsie i Wasze wymiany zdań, od razu widać rodzinną miłość i przywiązanie

Dzisiaj robię sobie dzien ćwiczeń i spa
8min abs, 8min legs, 100 brzuszków w dwóch seriach.
A potem malinowy piling biała glinka na twarz,na włosy maska z ziai, na tyłek żel ziai czerwony rebuild (łupy od przedstawcieli), jakiś manicure i jutro obudze się piękna
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 20:35   #1886
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
. Za karę usunęła mnie z fejsbuka ze znajomych Teraz mój świat legł w gruzach...
nie wierze siostra wymiata! mam 2 rodzenstwa i kocham ich nad zycie, siostra starsza brat mlodszy, ja jestem po srodku. Dobrze ze masz dystans do tego

kurde Laura, taka laska z Ciebie. Ja bym takiej kiecki nie zalozyla przez brzuch

dziewczyny podczytuje Was, ale jestem w mega dołku. Nie potrafie napisac nic sensownego. Wlasnie popijam wino
Stary 2012-02-09, 20:44   #1887
adusia1554
Rozeznanie

Ewelka co jest że jesteś w mega dołku???

Stary 2012-02-10, 00:28   #1888
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania mam obecnie bardzo fajny tusz, który mogę Ci polecić z ręką na sercu. Niestety nie mam go pod ręką i nie wiem co to za cudo.. Duża szczota + złote opakowanie, jak będę w jego okolicach to sprawdzę

Cytat:
BIG&Beautiful BOOM z ASTORA
1. ajj ten astor. jak dorwę jakąś promocję to sprawdzę skoro polecasz, choć kilkakrotnie obiecywalam sobie zeby nic juz od nich nie kupowac :P

2. dzielna dziewczynka te wszystkie badania są okropne, miejmy jednak nadzieję, ze przechodzimy przez nie po to, aby wykluczyc wszelkie straszne choroby ! nie lam sie

No i przede wszystkim, fajnie ze znowu z nami jestes!
Cytat:
cichutko! Psyhe, pan Leo da czy!
głowa do gory mala!!!!!!!!!
Cytat:

1. haha! dokładnie! kurcze, wlasnie zdalam sobie sprawe, ze w sumie Agnes jest jedyna dziewczyna ktora "znam" () i która natychmiast wziela sie za siebie po porodzie druga sprawa jest taka, ze znam tez mnostwo, ktore po porodzie wygladaja jeszcze lepiej niz przed nim i niz ja kiedykolwiek, no ale coz

2. wow, świetnie sie prezentuje, choć zestawilabym ją z jakims fluo zakietem, najlepiej rozowym przez ten kardigan jakos traci sexy look ;p
ja takiej kiecki nie widzialam lubie croppa na przecenach, jakosc maja nienajlepsza, ale za takie pieniadze to mozna czesto wymieniac jakies tam pojedyncze elementy garderoby
chociaz mam z tego sklepu kilka swietnych rzeczy, z ktorymi nic sie nie dzieje, choc eksploatuje je na maxa, no i sa one czesto chwalone przez jakies tam osoby trzecie, kolezanki, znajome, chcace sie podlizac ekspedientki itp ;p
Cytat:
Hej dziewczyny.

Bania, ja używam MF Masterpiece Max, jestem zadowolona, to już chyba moje 3 opakowanie albo 4- ale nie kupuję go w drogerii, tylko na allegro, bo jest dużo taniej.

W ogóle to dostałam kwiaty pocztą kwiatową i okazało się, że TŻ mi wysłał też bombonierkę, a ten ciota kurier mi jej nie dał Powiedzieli na infolinii, że w sobotę dostanę moją bombonierkę i różę na przeprosiny. No. I tak ma być Qwa.
1. no nie gadaj? najpier Julian, pozniej Ty?! dzizas qwa, przegiecie to teraz masz drastycznie malo znajomych ? helou?! juz nie bedziesz krolowa fejsa
a tekst mamy uwazam za krzywdzacy, moja tez mnie tak podsumowala, a pozniej komentowala kazda potyczke no nic, zawsze bedziesz narazona na porownywanie, mozliwe jednak ze zmienia do Ciebie nastawienie kiedy sie wyprowadzisz i straca nad Toba kontrole, zatesknia. jeszcze sie ulozy dobrze wiesz, ze z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjeciu . zwlaszcza gdy jej czlonkowie sa tak fotogeniczni jak lipstick (btw; a ona tez smiga z kijkami nordic walking i jest psiapsiola Twojej siostry i mamy )

2. a szybko Ci zasycha? kochalabym go, ale zasechl mi drastycznie szybko

3. kurier ciota, ahahah! w sumie to kurier lakomczuch!
myślisz, ze jest na wątku "jak powstrzymac apetyt na slodycze"? albo podczytuje nas na tym watku i ukrywa sie pod jakims DZIWNYM nikiem
Cytat:
Agniesikk, to może siostra kablując coś sobie podkolorowała?

Cytat:
Psyhe... 21
Ona cały czas podkolorowuje zdarzenia, ja już nie wierzę w żadne jej słowo- w ogóle KTO NORMALNY kabluje i ma powyżej 13 lat? Ta dziewczyna jest przewrażliwiona na własnym punkcie, uważa się za pępek świata. Myśli, że jak przyjedzie do domu, to wszyscy muszą jej się kłaniać w pas, słuchać jej muzyki, rzucić pracę, naukę i w ogóle zreorganizować swój dzień, bo królowa wróciła.
kurde, chyba ja
zapytam siostry ;p
Cytat:
Dziewczyny kurde!

Nie mam co ze sobą zrobić, jakoś dziwnie mnie nosi i mam jakiegoś wewnętrznego stresa!
Pouczyłam się, posprzątałam pokój na błysk, doprowadziłam się do odpowiedniego stanu i jakoś nadal jestem zestresowana, pobudzona i zła....
Gadałam z przyjaciółką, ale jakoś dzisiaj też mnie denerwuje..... Nie wytrzymam dzisiaj ze sobą no!
nienawidze takiego stanu O_O i ten wewnetrzny iniepokoj i przekonanie, ze wszystko pojdzie nie po mojej mysli, ze cos sie stanie, masakra! najgorsze sa wtedy noce faza, rozumiem co przechodzisz ;p
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A nie czujesz się w nich jak kosmita?

Co to za impreza Ja bym jednak włożyła kieckę :P

A potem malinowy piling biała glinka na twarz,na włosy maska z ziai, na tyłek żel ziai czerwony rebuild (łupy od przedstawcieli), jakiś manicure i jutro obudze się piękna
1. skad wiedziałaś?! dokladnie takie okreslenie przyszlo mi na mysl jak stalam dzisiaj na przystanku w tych sluchawkach i moich rozowych sniegowcach. mysle ze ludzie nie ogarniaja mojej potrzeby roztaczania wokol siebie aury rozu

2. aaa taka na której bedzie szarancza zmor z przeszłosci ;p i tych meskich, i tych zenskich, w takich sytuacjach mam kaprys, zeby szczeny im opadly do podlogi, do pierwszych kilku drinkow mi sie udaje, sa pod wrazeniem, a pozniej to juz rozwiazuje mi sie jezyk, wlacza paplanina, zmywa make up, dra rajstopy i wchodze w faze zenady e, zartuje, az tak zle nie jest choc bywalo ;p A wiesz, ze wiedzialam, ze sie odezwiesz jak napisze o tych spodniach? od razu pomyslalam, że Monia napisze zeby wskakiwac w kiece

3. bardzo lubie ta maseczke do twarzy z ziai
a do wlosow jaka masz, ta, ktora kiedys polecalas?
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
kurde Laura, taka laska z Ciebie. Ja bym takiej kiecki nie zalozyla przez brzuch

dziewczyny podczytuje Was, ale jestem w mega dołku. Nie potrafie napisac nic sensownego. Wlasnie popijam wino
1. uwielbaim Cie za Twoj dystans do siebie

2. echh znajac Ciebie to nie napiszesz nam szczegolow, pewnie po prostu, chcialas sie wyzalic, nie mam pojecia czym moze byc spowodowana ta sytuacja, ale strasznie chcialabym Ci jakos pomoc :| i w ogole, wam wszystkim! mam zbyt dobre serduszko i zbyt wiele empatii w sobie, aby bylo inaczej
Ewelka, nei smuc sie!!!

Stary 2012-02-10, 09:17   #1889
psyhe666
Zakorzenienie

Heeej

Odchudzam się. Naprawdę.

Gdzie mogę kupić taki sweterek jak ma w najnowszym poście?
http://www.seamsforadesire.com/
so trójka maybe.

Stary 2012-02-10, 10:46   #1890
adusia1554
Rozeznanie

Hej!! Leżę chora w łóżku z nosa cieknie jak z kranu gardło drapie
Dzisiaj nie było ćwiczeń i raczej nie będzie bo nie mam siły a do tego mam @.
Dzisiejsze menu:
śn: kromka chleba z pastą jajeczną i 3 pomidorki koktajlowe
IIśn: banan
Obiad: pieczony kurczak w marynacie miodowej plus warzywa na patelnie z przyprawą curry
Kolacja: twarożek z jogurtem, szczypiorem i odrobiną kopru, pomidorki koktajlowe i TŻ zapowiedział że upiecze pełnoziarniste bagietki

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości