W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. 4 6,90%
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! 1 1,72%
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. 8 13,79%
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. 6 10,34%
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. 1 1,72%
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. 11 18,97%
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! 1 1,72%
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki 1 1,72%
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy 0 0%
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna 1 1,72%
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny 11 18,97%
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję 8 13,79%
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. 2 3,45%
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. 0 0%
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. 3 5,17%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-03, 13:46   #1861
Marina1
Zakorzenienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

bello mam wózek. Na pierwszy rzut oka niepozorny, ale to w końcu parasolka, a przy moim starym gigancie to krzesło wygląda jak mrówka. Ale od rzeczy- koła są piankowe, ale bardzo twarde, że ja tam żadnej pianki nie widzę Mega lekki, i bardzo szybko się składa. Tylko minus to nieregulowany podnóżek, hmm ten podnóżek to taki sztywny materiał. Jeszcze nie testowałam w terenie, bo pogoda nie taka. Budka fajna, też mega łatwo się składa.
Ogólnie jestem zadowolona, bo jet b. lekki i składa się jednym ruchem do małych rozmiarów. Z minusów to też może być mały kosz na zakupy.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 13:57   #1862
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
trzymajcie jutro kciuki, beda zapisy do rpzedszkoli. moze sie tym razem artur dostanie...

Fajną stronkę znalazłam: www.babyradio.pl/

Wróciliśmy ze spaceru, wreszcie cieplutko, słońce świeci mały padł i śpi

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:00   #1863
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Lilii z bez zmian. Wtedy miała jakieś przebudzenie Ładnie zapakowałaś prezencik. A co w środku było?

.
A. na rossnecie jest fajny konkurs, nagrody gwarantowane dla każdego zniżka 40 % na wybrany podkład i coś tam jeszcze, chyba pędzle..

Książka z sałatkami i surówkami Siostry Anastazji Taką chciała.

Gdzie na rossnecie?
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:22   #1864
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
bello mam wózek. Na pierwszy rzut oka niepozorny, ale to w końcu parasolka, a przy moim starym gigancie to krzesło wygląda jak mrówka. Ale od rzeczy- koła są piankowe, ale bardzo twarde, że ja tam żadnej pianki nie widzę Mega lekki, i bardzo szybko się składa. Tylko minus to nieregulowany podnóżek, hmm ten podnóżek to taki sztywny materiał. Jeszcze nie testowałam w terenie, bo pogoda nie taka. Budka fajna, też mega łatwo się składa.
Ogólnie jestem zadowolona, bo jet b. lekki i składa się jednym ruchem do małych rozmiarów. Z minusów to też może być mały kosz na zakupy.
Dzięki Marinko, ale ja już mam ten sam wózek tylko że podwójny. Masz rację co do podnóżka ale i tak mię podoba. A jaki masz kolor?
Stary 2012-04-03, 14:32   #1865
patik87
Zakorzenienie

Lilii na stronie rossmana. www. rossnet.pl
Stary 2012-04-03, 15:27   #1866
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Przyszło do nas łóżeczko turystyczne na wyjazd, własnie Sarenka w nim buszuje

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 15:38   #1867
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Przyszło do nas łóżeczko turystyczne na wyjazd, własnie Sarenka w nim buszuje
jakie kupiliście?
ja też chciałam na wyjzad świąteczny kupić ale nie wiem czy pojedziemy.moje zapalenie gardła przechodzi w zapalenie krtani
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 16:44   #1868
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
1. Co do krwawienia, to mnie zaskoczyłaś, że żaden lekarz Cię nie zdiagnozował. Nie udało się zlokalizować krwawienia? Wiem, że kiedyś zamykano naczynko "przypalając" je- tylko nie wiem czy ta metoda jest nadal stosowana. (brzmi trochę strasznie)

2.
Dziewczyny mam trochę intymne pytanie.
Używa może któraś kubeczka menstruacyjnego? Kiedyś wydawało mi się to dziwne i obrzydliwe, ale poczytałam i może faktycznie warto. Macie z tym jakieś doświadczenia?
1. Nie wiem, pierwszy raz słysze. U mnie generalnie to sie chyba bierze stąd, że ja mam wiecznie katar, od ok. 14 r.ż bez przerwy. Nie taki dokuczliwy, alergiczny, cieknący, tylko lekko, ale zawsze, się sączący. I przeważnie zatkany nos. I może to ma jakiś związek, że mam całkowicie zniszczoną śluzówkę w nosie. Tam zawsze jest sucho Może dlatego krwawi

2. Nie i nie znam nikogo kto by używał. Tyle o tym tylko wiem, że widziałam kilka razy na allegro i zastanawiałam się, co to za cudo

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
oj tak, zawsze daje o tym znać baaaardzo głośno Cały czerwony, a stęka jak stary facet
Znam to dobrze Ale zawsze mi jakoś wtedy szkoda Tymusia...

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
1. Co do intymnego pytania, to ja bym musiała mieć wiadro nie kubeczek . Istne potopy mnie dopadają, lepiej było po tabletkach anty - mniej i krócej.

2. Pytacie jak Zuza... Zuza lepiej, ale jeden dzień wystarczył, żeby się przyzwyczaiła do rączek i teraz mam masakrę, bo cały czas chce być na rękach a ja jej nie biorę. Tak samo z usypianiem, żeby nie obudziła całego oddziału to ją lulałam na rękach i teraz też chce a ja nie . Maruda i płaczek jakich mało.

3. Kuba jest cały w kropki i wyje jak mam go smarować. Strasznie wyje i się złości. Ma coraz więcej kropek.
1.
2. Dobrze że lepiej ze zdrowiem, źle że męczy mamę. Ale pewnie szybko wróci do starego rytmu. Czego z całego serca życzę
3. Pozdrów Kubę - Biedronka

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
noi Igiego zaatakowaly rotawirusy jak do jutra nie bedzie poprawy do szpital.... noi Święta w szpitalu....
O rany, kiepsko
Trzymajcie się!

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
1. trzymajcie jutro kciuki, beda zapisy do rpzedszkoli. moze sie tym razem artur dostanie...

2. kinga juz lepiej, normalna kupe zrobila, nie wymiotuje, dzis juz bez leku na wymioty. zjadla troche obiadku. teraz ma druga drzemke. tylko strasznie marudna jest.
1. :ckiuki:
A ile jest +/- chętnych na miejsce? Wiesz coś?
2. Uff

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
no na takie coś pozwalam, żadne topienia!
Ok

Cytat:
Brumek pędzicie z zębiskami, nie ma co
Oj tak

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Wiecie, Radek mówi już mama, tata, baba.
Ale wiem, że świadomie to mówi jak jest głodny. Wyobraźcie sobie, ze już kilka było sytuacji kiedy R był głodny i marudny mówił mam, mama
U nas też na głód jest mamamama
Stary 2012-04-03, 16:56   #1869
Kolina
Zadomowienie

czesc
znowu mam tyły

zrobiłam sobie przerwę, staram się odmyć szybkę w kinkiecie którą tz upaprał farbą, szkło matowe, farba wlazłą w pory, no chyba nie domyję tego

nic, wracam do porządków, idzie mi to powoli, da się coś zrobić tylko jak mały śpi

papa
Stary 2012-04-03, 17:26   #1870
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A ile jest +/- chętnych na miejsce? Wiesz coś?
nie wiem ale w zeszlym roku nie dostalo sie ok 300 dzieci, w tym artur...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 17:29   #1871
patik87
Zakorzenienie

O Kolina cześć, myślałam dzisiaj o Tobie, czy w Wawie przebywasz czy u siebie w domu

Ja mam do Was takie pytanie, trochę intymno- osobiste, ile miesięcznie kasy Wam idzie na jedzenie?
bo ja się za głowę łapię. Nie jemy cudów, zwykłe obiady standardowe gotuję, nie wymyślne, do tego środki czystości, jakieś duperele, pieluchy i 400 zł/ tydzień nie ma albo i więcej...
nic nie możemy odłożyć, wszystko na bieżąco jest wydawane
Stary 2012-04-03, 17:36   #1872
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

hej
Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
D
POMOGŁY!
słyszalność w OBU uszach 100 %. Igorek słyszy idealnie!

Cytat:
Podoba się Wam mój sposób zapakowania prezentu?

Cytat:
Napisane przez rysiki Pokaż wiadomość
Marzenka. CZytałam kiedys o tym, ale nie używałam nigdy.
Boże moja mała pełza po całym pokoju. Podnosi się jak do raczkowania, ale jeszcze jej to nie wychodzi.
oooo moja ma te same umiejetnosci od kilku dni. Stanie na czworaka i sie buja, pozniej opada turla sie, pelza i znowu na czworaka i tak w kolko. Wlasnie weszla mi pod lawe

Witam sie z mega katarem. Dzieki dziewczynki za zyczonka zdrowka ale nie ma tak latwo
brumku L4 nie wchodzi w gre na raziemusze troszki popracowac

Spadam bo maz zaprosil kuzynke z mezem na placki ziemniaczane i pewnie zaraz orzyjadaa ja padam.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 18:01   #1873
BABONIK
Zadomowienie

dzień dobry

tylko przyszłam się przywitać i choć ostatnią stronę zerknąć...

Patik my też wydajemy kupę kasy na jedzenie a wcale nie szarżujemy u nas jajko KLASA 3 po 80groszy totalna masakra

AgaG, jutro wrzucę zdjęcia w klubie, dawałam zdjęcia na FB tego nosidła,szkoda,że nie używasz.obiecuje,jutro wrzucę.

Wodaqua

Brumku moje nosidło jest od chyba 6 m-ca do ilu sie zmieści, ja noszę w nim moją 3 latkę

Telik super Jaś w restauracji

idę coś chrupnąć

dobranoc

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 18:02   #1874
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
O Kolina cześć, myślałam dzisiaj o Tobie, czy w Wawie przebywasz czy u siebie w domu

Ja mam do Was takie pytanie, trochę intymno- osobiste, ile miesięcznie kasy Wam idzie na jedzenie?
bo ja się za głowę łapię. Nie jemy cudów, zwykłe obiady standardowe gotuję, nie wymyślne, do tego środki czystości, jakieś duperele, pieluchy i 400 zł/ tydzień nie ma albo i więcej...
u siebie miło że o mnie myślałaś

u nas podobne rachunki

u nas przygotowania do chrzcin, pod górkę mamy trochę, ale tu nie chcę pisać o wszystkim bo ściany mają uszy
a dane mi było osttanio się przekonać jakduuuże są to uszy...

chrzciny planujemy na poniedziałek, ale zobaczymy co z tego wyjdzie....

a dzisiaj mierzyłam sukienki które mam w szafie, no dopinam się z trudem, od dziś się odchudzam nie wiem jak to zrobię by zrzucić z brzucha do poniedziałku, jak ktoś ma cud poradę to proszę

Natka_ kiedys pytałaś czy jeździmy już w nowym foteliku, a więc od tego tygodnia jeździmy jest super, rozkłada się do pozycji półleżącej, więc śmiało można przewozić maluszka który jeszcze pewnie nie siedzi

głodna jestem...
Stary 2012-04-03, 18:11   #1875
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nawet nie licze ale też sporo nam idzie. Cudów nie jemy.
Jak zacznę liczyć to będzie chleb z masłem.

Koleżanka sprzedaje jajka wiejskie po 80gr.
Znowu się z nią umówiłam na pizze dzisiaj. Nie wyrobię się. Radek nawet nie jest śpiący a ja za 30min muszę wyjechać. A gdzie kąpanie ja się pytam... Nie wiem co zrobię................... ................

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

A zapomniałam się podzielic moją radością
Radziowi wyszedł ząbek. Pierwszy. Dolna jedynka.
Ja wypatrzyłam Mam coś kupić czy dostać?
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 18:12   #1876
Kolina
Zadomowienie

skąd wziąć instrukcję co i jak w diecie SB?
Stary 2012-04-03, 18:24   #1877
patik87
Zakorzenienie

kOLINA Jakie uszy? ktoś Ci ę podczytuje? może w klubie pisałaś, no to ja się nie dowiem..
a czego nie wiesz czy chrzciny się odbędą?
Co do diety, to telik ma na swoim blogu linka ..

Lilii
za zęba.
Stary 2012-04-03, 18:53   #1878
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
u nas przygotowania do chrzcin, pod górkę mamy trochę, ale tu nie chcę pisać o wszystkim bo ściany mają uszy

chrzciny planujemy na poniedziałek, ale zobaczymy co z tego wyjdzie....
teraz, w świąteczny poniedziałek? Trzymam
Cytat:

klask i:
Cytat:

nie liczę, ale pewnie sporo. Niby żadnych cudów nie kupujemy, ale u nas dochodzi też to że TŻ w tygodniu mieszka poza domem więc tam musi sobie jedzenie kupować, czasem bierze coś z domu na obiady, no ale nie zawsze się tak da.

Byłam u lekarki, wyjęła mi wreszcie szwy, znamiona okazały się być nieszkodliwe

Za to dziwnie mnie brzuch kłuje, sama nie wiem, po cytologii by tak mogło być?

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:42   #1879
jacieeeee
Wtajemniczenie

Miałam takie straszne wyrzuty sumienia, że dom zarasta brudem, że postanowiłam choć piekarnik sobie odpicować. A co?! Niech się świeci na święta, jak psu ... jajka . Szorowałam godzinę. Psikałam, grzałam, drapałam, czyściłam. Ręce mam zmasakrowane, a piekarnik dalej brudny.
Jestem wściekła
Niech mnie ktoś przytuli

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 19:48   #1880
patik87
Zakorzenienie

jacieeeńku w środku go szorowałaś? ja nigdy tego nie robiłam.
Stary 2012-04-03, 19:51   #1881
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
jacieeeńku w środku go szorowałaś? ja nigdy tego nie robiłam.
No ja właśnie też nie, więc postanowiłam że pozbędę się czarnych plam tłuszczu. Ale się nie udało
Ja wiem, że to tylko piekarnik, ale ja już mam wszystkiego po dziurki w nosie

Dominik 29.07.2011r
Stary 2012-04-03, 19:57   #1882
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
To mnie zażyłaś Bo nie mam pojęcia. Nigdy nie liczyłam, bo nawet nie wiem, jak by się można do tego zabrać. Wszystkie paragony zbierać
Zresztą lepiej nie wiedzieć

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
oooo moja ma te same umiejetnosci od kilku dni. Stanie na czworaka i sie buja, pozniej opada turla sie, pelza i znowu na czworaka i tak w kolko. Wlasnie weszla mi pod lawe
I u nas to samo

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Brumku moje nosidło jest od chyba 6 m-ca do ilu sie zmieści, ja noszę w nim moją 3 latkę
To ja też chcę takie
Idę szukać tego linka od Ciebie.
COraz bardziej napalam się na to nosidło. Teraz na wiosnę będzie fajnie tak go wziąć bez wózka i gdzieś skoczyć na szybko. No i te spacery po lesie...

Cytat:
To mnie zaciekawiłaś!
Opisz w Klubie

Cytat:

No to mamy zębowy dzień
Brawo Radziu za pierwszego zębola

Cytat:
skąd wziąć instrukcję co i jak w diecie SB?
Może z bloga Teliczka?
http://kuchnianaplazy.blox.pl/strony/info.html

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
1. Byłam u lekarki, wyjęła mi wreszcie szwy, znamiona okazały się być nieszkodliwe

2. Za to dziwnie mnie brzuch kłuje, sama nie wiem, po cytologii by tak mogło być? [/COLOR]
1. No i bomba 2
2. Może w ciąży jesteś?

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Miałam takie straszne wyrzuty sumienia, że dom zarasta brudem, że postanowiłam choć piekarnik sobie odpicować. A co?! Niech się świeci na święta, jak psu ... jajka . Szorowałam godzinę. Psikałam, grzałam, drapałam, czyściłam. Ręce mam zmasakrowane, a piekarnik dalej brudny.
Jestem wściekła
Niech mnie ktoś przytuli

Niedobry, niedobry pikarnik!
Stary 2012-04-03, 19:58   #1883
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
No ja właśnie też nie, więc postanowiłam że pozbędę się czarnych plam tłuszczu. Ale się nie udało
Ja wiem, że to tylko piekarnik, ale ja już mam wszystkiego po dziurki w nosie
Do tego są specjalne spraye psikasz i samo schodzi.
A na szybę to usuwałam nożykiem do tapet, tak żeby nie porysować

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:00   #1884
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

O to coraz więcej zwlenniczej mei tai
One są przepiękne:
http://pathi.pl/pl/galeria.html

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:04   #1885
brumek
Zakorzenienie

Byłam dziś u tego wyczekiwanego neurologa. I co? I chała totalna Facet BEZNADZIEJNY! MIałam być na 12.30, przyjął mnie o 13.20, bo wcześniej w ogóle nie było go w gabinecie. Jak w końcu weszłam, to mi mówi bezczel jeden, że się zasiedział na kawie A pierwsza rzecz o jaką mnie spytał, to czy dużo osób do niego siedzi pod gabinetem, bo chciałby dziś wcześniej wyjść
A potem w zasadzie o nic nie spytał. Tylko powiedziałam, że mnie głowa boli. Nic. Ani czy często, ani jak i gdzie, ani jakie są dodatkowe objawy. Stuknął młotkiem w kolano stwierdził, że ok.
Dopiero jak udało mi się wtrącić, że bóle są na tyle mocne, że oka nie mogę otworzyć, lekko się zainteresował i powiedział że dałby mi skierowanie na rezonans, ale karmię piersią, więc nie da, bo jeszcze mi się mleko napromieniuje
Ludzie, skąd on się urwał. Do kabaretu jakiegoś można by go dać
W końcu na EEG dał skierowanie i dopiero jak coś będzie nie tak, to dalej się zobaczy. Wydukał na koniec, że może migrena, a może coś z przysadką i hormonalnymi sprawami. Ale u licha, skąd ma wiedziec co, skoro nawet wywiadu nie przeprowadził
A najlepsze że całą wizytę gapił mi się na nogi. A jak wychodziłam, to wstał, odprowadził mnie do drzwi i potem wyglądał jeszcze, cały czas ze ślepiami na moich "dolnych partiach". Zboczek stary

Więc chyba pójdę gdzieś jeszcze. Mąż się wkurzył, jak mu to opowiedziałam. Kabaret, serio.
Stary 2012-04-03, 20:05   #1886
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Do tego są specjalne spraye psikasz i samo schodzi.
A na szybę to usuwałam nożykiem do tapet, tak żeby nie porysować
Mam taki spray. Z W5. Teraz w mieszkaniu śmierdzi mi jak w laboratorium chemicznym Wszystkie okna pootwierałam, bo aż mi się słabo zrobiło.
Ech, już nie smęcę.
Po prostu dobija mnie chroniczny brak czasu.

Dominik 29.07.2011r
Stary 2012-04-03, 20:07   #1887
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Dzięki Marinko, ale ja już mam ten sam wózek tylko że podwójny. Masz rację co do podnóżka ale i tak mię podoba. A jaki masz kolor?
bello ja mam ten 04 czyli cały szary a Ty?
Dziś wieczorem udało mi się wyjść z nim na spacer. Ok, inaczej się prowadzi niż spacerówkę z 3 w 1.
A nie zwisają Twoim pannom nóżki? Bo mojemu tak.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 20:08   #1888
jacieeeee
Wtajemniczenie

Brumku nie dziwię się, że się wkurzyłaś

Dominik 29.07.2011r
Stary 2012-04-03, 20:21   #1889
brumek
Zakorzenienie

Baboniku - pomóż jeszcze
Jaki Ty masz rozmiar tego nosidła? Bo czytam, ze są takie ok. 6 miesięcy-1,5 roku i większe 1,5-3 lata... I zastanawiam się jak to się ma do rzeczywistości? Do tego Twojego "pasuje" i Nadia i Nikoś?
Stary 2012-04-03, 20:26   #1890
patik87
Zakorzenienie

Ja zamówiłam dzisiaj nosidło do uszycia, wybrałam wzrór nr 226 w galerii. Nie mogłam się zdecydować, takie cuda kobita szyje.
Czekam na wycenę.

Brumek no kabaret. Ale dureń, no. Ja też dokładnie nie liczę ile wydajemy, piszę tak pi razy drzwi- te zakupy większe raz na tydzień. Drobnych już nie liczę..

Umyłam zęby i poszłam jeszcze po cukierki

Jacieee oj tam piekarnik. W środku niech będzie brudny, nikt nie widzi.
Ja dzisiaj lepszy numer zrobiłam. Chciałam wytrzeć kurze na szafkach kuchennych na górze, umyłam jedną i stwierdziłam że mi się nie chce i rzuciłam w ch.olerę tą robotę.

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

bRUMEK chcesz kupić gotowe nosidło? ( 2 sztuki widziałam ma..) bo ona szyje też na wymiar . Ja takie zamówiłam

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości