Stepper - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-29, 11:02   #1861
magda270
Rozeznanie

GG do magda270
Dot.: Stepper

Nie wiem czemu tak wychodzi?
Smacznego

Madziarellka pewnie skacowana śpi
magda270 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 11:08   #1862
Kasicka85
Raczkowanie

magda270 dzięki za info...bo szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o takim lekarzu
ja na szczęście jeszcze żylaków nie mam ale jestem na "dobrej drodze" - u mnie to rodzinne :/ no i siedzaca praca
ahh, normalnie dostaje szału jak widze te niebieskie żyłki, które wyglądają jak mapa drogowa...w końcu mam dopiero 22 lata a moje nogi już tak wyglądają
Kasicka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 11:22   #1863
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Cytat:
Napisane przez Kasicka85 Pokaż wiadomość
magda270 dzięki za info...bo szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o takim lekarzu
ja na szczęście jeszcze żylaków nie mam ale jestem na "dobrej drodze" - u mnie to rodzinne :/ no i siedzaca praca
ahh, normalnie dostaje szału jak widze te niebieskie żyłki, które wyglądają jak mapa drogowa...w końcu mam dopiero 22 lata a moje nogi już tak wyglądają
Mlodziutka jesteś to tym bardziej zadbaj o nie bo jak w przyszlości zdecydujesz się na dziecko to dopiero może się porobić. Wlaśnie ciąża drastycznie pogorszyla wygląd moich nóg i spowodowala że pojawil się żylaczek.
Możesz już teraz lykać rutinoscorbin zapobiegawczo przeciwko pajączką, doradzila Mi to znajoma aptekarka. Gdzieś tak 5 dziennie:
Powodzenia
Stary 2008-06-29, 11:39   #1864
graffka
Zadomowienie

Dzień dobry melduję 30 min na stepperku (więcej nie mogłam,bo kolana zaczęły boleć) i uciekam do nauki

Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron grzało nas słońce
graffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 15:48   #1865
Madziarella
Zadomowienie

Cześc laseczki moje kochane.tylko sie przywitam i uciekam.Matko dziewczyny nie zyje Wróciłam o 7 rano.dopiero wstałam,ale chyba nie do konca jestem trzezwa ) KAC GIGANT,piłam wszystko jak leciało,matko jakbym alkoholu nigdy na oczy nie widziała.Mój kac bedzie trwał z 2 dni,nie mam nawet siły poczytać co piszecie,ale jutro uzupełnie braki.Stepper idzie w odstawke ,wogólę nawe pezez myslmi nie przejdzie ćwiczenie tylko się modlę zebym jakos kaca przeżyła.
Wszyscy w szoku ,ze ja taka ułozona ,rzadko pijaca a tu w takim stanie
normalnie nie wiem co mnie opetało ,ale za to teraz znowu mam dosc imprezek na jakis czas.
Trzymajcie sie dziewczynki.buziaki.pappa papapaapapp
Madziarella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 17:51   #1866
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

No dziewczynki co z Wami, ale się byczycie

Madziarellko cicha woda czasami trzeba się" odchamić". Ladnie poszlalaś Ja tez mam taką ochotę ale na razie nie ma takiej możliwości na disco
A widzialam świerze zdjęcie, Twoja siostrzenica ma bardzo ladne nogi ,a przede wszystkim lydki

graffka bardzo dobrze, ale bylo by jeszcze lepiej 40min. A propos masz jakieś problemy z kolanami?
Stary 2008-06-29, 18:49   #1867
graffka
Zadomowienie

tak mam słabe chrząstki w kolanach.W liceum nie mogłam biegać po betonie,skakać w dal,rzucać piłką lekarską ani skakać wzwyż.Ogólnie nic co mogłoby obciążyć kolana.Od stepperka trochę bolą,ale chcę ćwiczyć.

Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron grzało nas słońce
graffka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 19:12   #1868
klion78
Zadomowienie

Witajcie.
Melduję 40 min steppera. Nie bardzo mi się chciało ale w końcu na niego wskoczyłam. Nie to co inni którzy musieli się aż upić w nocy żeby się wywinąć z ćwiczeń (ja tu sobie żartuje a Madziarella pewnie umiera ).
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 19:15   #1869
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Cytat:
Napisane przez graffka Pokaż wiadomość
tak mam słabe chrząstki w kolanach.W liceum nie mogłam biegać po betonie,skakać w dal,rzucać piłką lekarską ani skakać wzwyż.Ogólnie nic co mogłoby obciążyć kolana.Od stepperka trochę bolą,ale chcę ćwiczyć.
Kurcze to masz rzeczywiście problem z tymi chrząstkami Nie chcę Cię dolować, ale ćwiczenia na stepperze mogą zwiększyć ból w Twoich kolanach Przecież one caly czas pracują podczas ćwiczeń.
Wiem że bardzo chcesz śmigać codziennie , Ale może ćwicz co drugi dzień.
Stary 2008-06-29, 19:19   #1870
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie.
Melduję 40 min steppera. Nie bardzo mi się chciało ale w końcu na niego wskoczyłam. Nie to co inni którzy musieli się aż upić w nocy żeby się wywinąć z ćwiczeń (ja tu sobie żartuje a Madziarella pewnie umiera ).
Następna bardzo dobrze odrobila zadanie domowe
Może już doszla do siebie, albo śpi podlączona do kraniku z wodą
Stary 2008-06-29, 20:10   #1871
Dorcia030
Zadomowienie

A ja nic, bo mi się nie chce
Pozaliczałam wszystko-oprócz rachunkowości, wyniki we wtorek. No nie wiem nie wiem
Dziś nie czytam, jutro w pracy. Wiem, że mnie zaraz Magda wyzwie, że nie ćwiczę, ale dziś mam wolny dzień
Odezwę się jutro, papa
Dorcia030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 21:00   #1872
DOONNA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda270 Pokaż wiadomość
No dziewczynki co z Wami, ale się byczycie

Madziarellko cicha woda czasami trzeba się" odchamić". Ladnie poszlalaś Ja tez mam taką ochotę ale na razie nie ma takiej możliwości na disco
A widzialam świerze zdjęcie, Twoja siostrzenica ma bardzo ladne nogi ,a przede wszystkim lydki

graffka bardzo dobrze, ale bylo by jeszcze lepiej 40min. A propos masz jakieś problemy z kolanami?
a gdzie jest to zdjecie? ja tez chce zobaczyc.
DOONNA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 21:53   #1873
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Cytat:
Napisane przez Dorcia030 Pokaż wiadomość
A ja nic, bo mi się nie chce
Pozaliczałam wszystko-oprócz rachunkowości, wyniki we wtorek. No nie wiem nie wiem
Dziś nie czytam, jutro w pracy. Wiem, że mnie zaraz Magda wyzwie, że nie ćwiczę, ale dziś mam wolny dzień
Odezwę się jutro, papa
Pięknie , pięknie tylko z oka spuścić i prosze jakie efekty. Nawet się czytać nie chce
Ale tak szczerze to ja też jeszcze nie ćwiczylam
To do jutra

DOONNA te zdjęcia są na innym portalu naszej klasie.

Idę coś poćwiczyć, do jutra
Stary 2008-06-29, 22:23   #1874
nembea
Raczkowanie

A ja się melduje że dziś ćwiczyłam dzielnie i wczoraj też choć się nie meldowałam ćwiczę już po25-30min
magda270-że niby 5 tabletek dziennie?interesuje się bo po ciąży i teraz po tabletkach anty coś zaczeło mi wyłazić i zaczeły mnie pobolewać nogi a mam dopiero23latka,narazie wyłudziłam od gina skierowanie na próby wątrobowe i jak wyjdą ok to może spróbuje tych witamineka i czy do tego flebologa trzeba mieć skierowanie?
nembea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 07:45   #1875
Dorcia030
Zadomowienie

Witojcie
Poczytałam, a jak?!
Powiem tak: mój celulit pomału znika. To daje mi większą motywację.
Ostatnio ćwiczyłam po 60 min, ale tylko dlatego, że sie uczyłam więc teraz głupio wrócić do 30min nie?
Ale nie wiem czy będę miała tyle siły Język do pasa normalnie, jeszcze hh, to już w ogóle masakra!
Stary 2008-06-30, 08:38   #1876
dygotka8
Zakorzenienie

cześć wszystkim!!
zastanawiam się czy przyjmiecie mnie do siebie i opiszecie (pewnie po raz kolejny jak wykonywać ćwiczenia i ile dziennie robić kroków)ja ćwiczyć....
czytam ten wątek i jak na razie jeszcze do połowy nie doszłam....
a najbardziej będę wdzięczna jeśliby któraś z Was,która już długo ćwiczy na swoim steperku wkleiłaby jego zdjęcie....bo chciałabym sobie kupić (bo na razie będę miała,ale pożyczony)
strasznie napalona jestem na efekty które opisujecie...jędrniejsza pupa i uda mniejsze i może brzuszek też no i zmniejszenie celulitu... Czyli marzenia mogą się spełnić....hehe
pewnie sporo się dowiem czytając wątek...chciałbym jak najszybciej ćwiczyć już,ale nie wiem czy to będzie jutro czy może dopiero od następnego tygodnia.Oby tylko mój zapał nie gasł równie szybko jak pojawił sie....chociaż jestem z siebie dumna,że wytrwałam w a6w więc może i teraz???a wiem,że dla mnie dla mojej budowy to chodzenie jest zbawienne na uda i pupę,więc jak najbardziej steper też..
oj rozpisałam się...
A za Was
powodzenia!!!!

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 09:21   #1877
Dorcia030
Zadomowienie

No witaj witaj.
Specjalistką u nas, to jest Madziarella, ona Ci wszystko napisze.
Ja ćwiczę na stepperku od kwietnia i przyznam-choć mam chwile zwątpienia, coraz lepiej.
Zaczynałam od 30 min, a teraz - w czasie sesji, to chodziłam sobie nawet po 60 min.
Mam zwykły stepper, ale wydaje mi się, że skrętny jest lepszy-jeszcze nie próbowałam na takim ćwiczyć, ale dziewczyny tutaj są zadowolone.
Ja w końcu zrzuciłam 2 kg bez żadnej diety, tylko stepper 5 razy w tyg i dodatkowo hula hop-które super spaliło moje boczki
Powodzenia!
Stary 2008-06-30, 13:34   #1878
Dorcia030
Zadomowienie

Wywiało Was czy co??
Idę zaraz do domu
Stary 2008-06-30, 14:22   #1879
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Witam dziewczynki
Melduję, że wczoraj i dzisiaj zaliczone po 45 min .Jeszcze brzuszki i 8minut legs.

nembea
po tabletkach i po drugiej ciąży pojawily się u mnie pajączki. Więc zapobiegawczo lykaj ten rutinoscorbin bo on wzmacnia ścianki żyl, żeby więcej nie powylazilo, no i maść z kasztanowca by się przydala na te miejsca gdzie masz te pajączki. I jak tylko masz okazję to trzymaj kopytka do góry, tzn wyżej od serca i koniecznie po calym dniu zimny prysznic na nogi. Ja sobie zaniedbalam te wszystkie czynności i teraz moje nogi to masakra.Pajączki mam na zewnętrznej stonie ud i zaczynają się pojawiać w kostkach i na lydkach , masakra.
Do fleboloba powinnaś dostać skierowanie od lekarza rodzinnego, albo prywatnie.
Lekarz takim spcjalnym przyrządem jakby usg zbada Twoje żyly w nogach i sprawdzi przepustowość żyl, bo prawdopodobnie jak masz juz pajączki to jesteś w jakimś stopniu narażona na żylaczki. Powodzenia

dygotka8 witam Cię serdecznie.
Aż taką specjalistlką nie jestem bo ćwicze nie cale 2 miesiące i ubylo mi dopiero 2 cm z ud, ale tak na szybko to ćwicz na malym obciązeniu lub jak masz stepper do ustawienia wysokości pedalów to na niskim. Plytkie ruchy naciskaj piętami a nie palcami, szybkie tempo ile się da i przynajmniej 40 min dziennie. I nie zapominaj o rozciąganiu przed i po ćwiczeniach.
Nie wiem co zapomnialam , ale jak przyjadzie Madziarella to napewno coś tam dopisze , laseczka ma najlepsze wyniki i najdlużej ćwiczy.
Co do fotki to byly wcześniej wklejane. I o zapal to się nie martw my Cie tu odpowiednio zagrzejemy do ćwiczeń

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 14:28   #1880
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Cytat:
Napisane przez Dorcia030 Pokaż wiadomość
Wywiało Was czy co??
Idę zaraz do domu
śląskie przywitanie,gryfna z Ciebie dziolszka
Nawet nie próbuj schodzić znowu do 30 min , ćwicz przynajmniej te 45 min.
Fajnie że cellulit już jest mniej widoczny, u mnie skóra też się poprawila.
Jeszcze raz gratulację za zdane egzaminy, mosz tu ciumka

Gdzie Wy się wszystkie podziewacie lejdis
Stary 2008-06-30, 17:18   #1881
Madziarella
Zadomowienie

Witam moje stepperowiczki Wróciłam ale się ciesze,że już po kacu i wracam do zdrowego trybu życiaale strasznie brakowało mi takiego wyluzowania, itd. dzisiaj dopiero lepiej sie poczułam i mogę wracać do ćwiczeń.

dygotka8 witamy,witamy w naszym przemiłym gronie.Co do ćwiczenia na stepperku to zgadzam się z madzia270 i wyjątkowo nic nie dopisze,bo to jest podstawowa wiedza która wystarcza do cwiczen.jak będziesz miała dalsze pytania to pytaj a na pewno dziewczyny w tym ja Ci pomożemy
Zależy tez czy chcesz jeszcze schudnąc czy tylko ujędrnić nogi i pupcie????????
warto dołozyć tez inne ćwiczenia na te partie ciała oprócz stepperka,oczywiśćie zdrowe jedzonka na pewno przyszybszysz efekty.
Ja w ciągu 3 miesięcy schudlam 7 kilogramów,stepperek,tros zkę ćwiczen siłowych i zdrowe jedzonko.

Co do moich rezultatów dziewczynki to powiem Wam ze schudłam tyle ile chciałamważe 58kg-szok,ostatnio olałam troszkę cwiczenia i za bardzo z jedzeniem sie nie starałm zdarzała sie pizza,pyzy a jednak dalej powolutku chudłam.Jestem strasznie zadowolona i nie myslałam ,że wogólę nadejdzie ten dzień
Oczywiscie dalej z Wami cwiczę ,żeby utrzymać wagę no i teraz pomału ujedrnic obwisłe ciałko i moze troszkę zarysować miesnie.Pozatym szkoda by mi było opóscic to grono miło tu z Wami
Stwierdzam,że warto troszke sie poswiecić,mówie Wam ,ze w tych momentach kiedy jesteście najbardziej riozczarowane zauważycie niesamowite zmiany i tego życzę każdej z osobna nie obserwuję żadnego efektu jojo,myślę ,ze to dlatego,ze chudłam pomału.
Znowu wykład Wam walnęłam

madziunia,Dorcia,klionik dziekuje,że mnie wspominacie i załujecie podczas cięzkich chwil dla mnie czyli kacyka to są prawdziwe koleżanki

nembea gratuluję coraz lepszych wyników w stepperowaniu
Stary 2008-06-30, 17:51   #1882
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

No w końcu, powitać chlebem i solą

GRATULACJĘ MADZIARELLKO : cmok:
Naprawdę cieszę sie razem z Tobą.
Jeszcze nigdy nie sprawilo Mi takiej przyjemności to jak jakaś inna lejdis schudla.
Super:j upi:
Nawet nie myśl o opuszczeniu naszego grona , bo Cię znajdziemy nawet i w tych Atenach
A za Twoje wyklady jestem wdzięczna ja i pewnie pozostale dziewczyny,więc wal śmialo z następnymijak najwięcej.

I nie pij następnym razem tyle, a Twojej siostrzenicy powiedz że nie zla z niej laska i gdzie ona musi się odchudzać
Stary 2008-06-30, 17:52   #1883
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dzień dobry
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 17:55   #1884
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dzień dobry
O następną powitać chlebem i solą
Jak tam ćwiczonak?
Stary 2008-06-30, 17:57   #1885
Madziarella
Zadomowienie

Cytat:
No w końcu, powitać chlebem i solą

GRATULACJĘ MADZIARELLKO : cmok:
Naprawdę cieszę sie razem z Tobą.
Jeszcze nigdy nie sprawilo Mi takiej przyjemności to jak jakaś inna lejdis schudla.
Super:j upi:
Nawet nie myśl o opuszczeniu naszego grona , bo Cię znajdziemy nawet i w tych Atenach
A za Twoje wyklady jestem wdzięczna ja i pewnie pozostale dziewczyny,więc wal śmialo z następnymijak najwięcej.

I nie pij następnym razem tyle, a Twojej siostrzenicy powiedz że nie zla z niej laska i gdzie ona musi się odchudzać
dzieki madziunia za miłe słowa
to teraz ja czekam na wasze rezultaty,może jak juz wszystkie bedziemy laski to sie spotkamy gdzieś w Polsce to opić

neska a dzisiaj Ty na kacu? ,ze tylko takie skromne dzień dobry nam napisałaś
Stary 2008-06-30, 17:57   #1886
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
O następną powitać chlebem i solą
Jak tam ćwiczonak?
hehe no chyba parę dni tu nie zaglądałam w sb i nd nie ćwiczyłam- przyznaję się bez bicia ale już dzisiaj się wezmę za siebie
Stary 2008-06-30, 18:02   #1887
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Madziarellko ja ci pisze nie pij tyle a Ty już chcesz nasze sukcesy opijać
Za nim ja dojde do swoich wymiarów to ty jeszcze nie raz będziesz kaca leczyć

neska ladnie w kulki lecisz Mam taką cichą nadzieje że dzisiaj popracujesz
Stary 2008-06-30, 18:03   #1888
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hehe no chyba na 2 dni w tyg wolnego o mogę sobie pozwolić tym bardziej, że nie jestem już na redukcji wagi i tylko wyszczuplam uda i brzuch
Stary 2008-06-30, 18:08   #1889
magda270
Rozeznanie

GG do magda270

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hehe no chyba na 2 dni w tyg wolnego o mogę sobie pozwolić tym bardziej, że nie jestem już na redukcji wagi i tylko wyszczuplam uda i brzuch
Pewnie tak, ale cicho bo inne wezmą z Ciebie przyklad
Stary 2008-06-30, 18:14   #1890
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

oki już jestem cicho
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości