|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Rozeznanie
|
Dot.: Stepper
Nie wiem czemu tak wychodzi?
Smacznego ![]() Madziarellka pewnie skacowana śpi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Raczkowanie
|
magda270 dzięki za info...bo szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o takim lekarzu
ja na szczęście jeszcze żylaków nie mam ale jestem na "dobrej drodze" - u mnie to rodzinne :/ no i siedzaca praca ahh, normalnie dostaje szału jak widze te niebieskie żyłki, które wyglądają jak mapa drogowa...w końcu mam dopiero 22 lata a moje nogi już tak wyglądają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Możesz już teraz lykać rutinoscorbin zapobiegawczo przeciwko pajączką, doradzila Mi to znajoma aptekarka. Gdzieś tak 5 dziennie: Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry melduję 30 min na stepperku (więcej nie mogłam,bo kolana zaczęły boleć) i uciekam do nauki
![]() |
#1865 |
Zadomowienie
|
Cześc laseczki moje kochane.tylko sie przywitam i uciekam.Matko dziewczyny nie zyje Wróciłam o 7 rano.dopiero wstałam,ale chyba nie do konca jestem trzezwa
![]() Wszyscy w szoku ,ze ja taka ułozona ,rzadko pijaca a tu w takim stanie ![]() normalnie nie wiem co mnie opetało ,ale za to teraz znowu mam dosc imprezek na jakis czas. Trzymajcie sie dziewczynki.buziaki.pappa papapaapapp |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Rozeznanie
|
No dziewczynki co z Wami, ale się byczycie
![]() Madziarellko cicha woda ![]() ![]() ![]() A widzialam świerze zdjęcie, Twoja siostrzenica ma bardzo ladne nogi ,a przede wszystkim lydki ![]() graffka bardzo dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zadomowienie
|
tak mam słabe chrząstki w kolanach.W liceum nie mogłam biegać po betonie,skakać w dal,rzucać piłką lekarską ani skakać wzwyż.Ogólnie nic co mogłoby obciążyć kolana.Od stepperka trochę bolą,ale chcę ćwiczyć.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1868 |
Zadomowienie
|
Witajcie.
Melduję 40 min steppera. Nie bardzo mi się chciało ale w końcu na niego wskoczyłam. Nie to co inni którzy musieli się aż upić w nocy żeby się wywinąć z ćwiczeń (ja tu sobie żartuje a Madziarella pewnie umiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem że bardzo chcesz śmigać codziennie , Ale może ćwicz co drugi dzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może już doszla do siebie, albo śpi podlączona do kraniku z wodą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zadomowienie
|
A ja nic, bo mi się nie chce
![]() Pozaliczałam wszystko-oprócz rachunkowości, wyniki we wtorek. No nie wiem nie wiem ![]() Dziś nie czytam, jutro w pracy. Wiem, że mnie zaraz Magda wyzwie, że nie ćwiczę, ale dziś mam wolny dzień ![]() Odezwę się jutro, papa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale tak szczerze to ja też jeszcze nie ćwiczylam ![]() To do jutra ![]() DOONNA te zdjęcia są na innym portalu naszej klasie. Idę coś poćwiczyć, do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Raczkowanie
|
A ja się melduje że dziś ćwiczyłam dzielnie i wczoraj też choć się nie meldowałam
![]() ![]() magda270-że niby 5 tabletek dziennie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zadomowienie
|
Witojcie
![]() Poczytałam, a jak?! Powiem tak: mój celulit pomału znika. To daje mi większą motywację. Ostatnio ćwiczyłam po 60 min, ale tylko dlatego, że sie uczyłam więc teraz głupio wrócić do 30min nie? Ale nie wiem czy będę miała tyle siły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim!!
zastanawiam się czy przyjmiecie mnie do siebie i opiszecie (pewnie po raz kolejny jak wykonywać ćwiczenia i ile dziennie robić kroków)ja ćwiczyć.... czytam ten wątek i jak na razie jeszcze do połowy nie doszłam.... a najbardziej będę wdzięczna jeśliby któraś z Was,która już długo ćwiczy na swoim steperku wkleiłaby jego zdjęcie....bo chciałabym sobie kupić (bo na razie będę miała,ale pożyczony) strasznie napalona jestem na efekty które opisujecie...jędrniejsza pupa i uda mniejsze i może brzuszek też no i zmniejszenie celulitu... ![]() ![]() pewnie sporo się dowiem czytając wątek...chciałbym jak najszybciej ćwiczyć już,ale nie wiem czy to będzie jutro czy może dopiero od następnego tygodnia.Oby tylko mój zapał nie gasł równie szybko jak pojawił sie....chociaż jestem z siebie dumna,że wytrwałam w a6w więc może i teraz???a wiem,że dla mnie dla mojej budowy to chodzenie jest zbawienne na uda i pupę,więc jak najbardziej steper też.. oj rozpisałam się... A za Was ![]() powodzenia!!!!
#1877 |
Zadomowienie
|
No witaj witaj.
Specjalistką u nas, to jest Madziarella, ona Ci wszystko napisze. Ja ćwiczę na stepperku od kwietnia i przyznam-choć mam chwile zwątpienia, coraz lepiej. Zaczynałam od 30 min, a teraz - w czasie sesji, to chodziłam sobie nawet po 60 min. Mam zwykły stepper, ale wydaje mi się, że skrętny jest lepszy-jeszcze nie próbowałam na takim ćwiczyć, ale dziewczyny tutaj są zadowolone. Ja w końcu zrzuciłam 2 kg bez żadnej diety, tylko stepper 5 razy w tyg i dodatkowo hula hop-które super spaliło moje boczki ![]() Powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zadomowienie
|
Wywiało Was czy co??
Idę zaraz do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
![]() Melduję, że wczoraj i dzisiaj zaliczone po 45 min .Jeszcze brzuszki i 8minut legs. nembea po tabletkach i po drugiej ciąży pojawily się u mnie pajączki. Więc zapobiegawczo lykaj ten rutinoscorbin bo on wzmacnia ścianki żyl, żeby więcej nie powylazilo, no i maść z kasztanowca by się przydala na te miejsca gdzie masz te pajączki. I jak tylko masz okazję to trzymaj kopytka do góry, tzn wyżej od serca i koniecznie po calym dniu zimny prysznic na nogi. ![]() Do fleboloba powinnaś dostać skierowanie od lekarza rodzinnego, albo prywatnie. Lekarz takim spcjalnym przyrządem jakby usg zbada Twoje żyly w nogach i sprawdzi przepustowość żyl, bo prawdopodobnie jak masz juz pajączki to jesteś w jakimś stopniu narażona na żylaczki. Powodzenia ![]() dygotka8 witam Cię serdecznie. Aż taką specjalistlką nie jestem bo ćwicze nie cale 2 miesiące i ubylo mi dopiero 2 cm z ud, ale tak na szybko to ćwicz na malym obciązeniu lub jak masz stepper do ustawienia wysokości pedalów to na niskim. Plytkie ruchy naciskaj piętami a nie palcami, szybkie tempo ile się da i przynajmniej 40 min dziennie. I nie zapominaj o rozciąganiu przed i po ćwiczeniach. Nie wiem co zapomnialam , ale jak przyjadzie Madziarella to napewno coś tam dopisze , laseczka ma najlepsze wyniki i najdlużej ćwiczy. Co do fotki to byly wcześniej wklejane. I o zapal to się nie martw my Cie tu odpowiednio zagrzejemy do ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Rozeznanie
|
śląskie przywitanie,gryfna z Ciebie dziolszka
![]() Nawet nie próbuj schodzić znowu do 30 min , ćwicz przynajmniej te 45 min. Fajnie że cellulit już jest mniej widoczny, u mnie skóra też się poprawila. ![]() Jeszcze raz gratulację za zdane egzaminy, mosz tu ciumka ![]() Gdzie Wy się wszystkie podziewacie lejdis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zadomowienie
|
Witam moje stepperowiczki
![]() ![]() ![]() ![]() dygotka8 witamy,witamy w naszym przemiłym ![]() ![]() Zależy tez czy chcesz jeszcze schudnąc czy tylko ujędrnić nogi i pupcie???????? warto dołozyć tez inne ćwiczenia na te partie ciała oprócz stepperka,oczywiśćie zdrowe jedzonka na pewno przyszybszysz efekty. Ja w ciągu 3 miesięcy schudlam 7 kilogramów,stepperek,tros zkę ćwiczen siłowych i zdrowe jedzonko. Co do moich rezultatów dziewczynki to powiem Wam ze schudłam tyle ile chciałam ![]() ![]() Oczywiscie dalej z Wami cwiczę ,żeby utrzymać wagę no i teraz pomału ujedrnic obwisłe ciałko i moze troszkę zarysować miesnie.Pozatym szkoda by mi było opóscic to grono miło tu z Wami ![]() Stwierdzam,że warto troszke sie poswiecić,mówie Wam ,ze w tych momentach kiedy jesteście najbardziej riozczarowane zauważycie niesamowite zmiany i tego życzę każdej z osobna ![]() ![]() ![]() Znowu wykład Wam walnęłam ![]() madziunia,Dorcia,klionik dziekuje,że mnie wspominacie i załujecie podczas cięzkich chwil dla mnie czyli kacyka ![]() ![]() nembea gratuluję coraz lepszych wyników w stepperowaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Rozeznanie
|
No w końcu, powitać chlebem i solą
![]() GRATULACJĘ MADZIARELLKO ![]() ![]() ![]() ![]() Naprawdę cieszę sie razem z Tobą. Jeszcze nigdy nie sprawilo Mi takiej przyjemności to jak jakaś inna lejdis schudla. Super ![]() ![]() ![]() Nawet nie myśl o opuszczeniu naszego grona , bo Cię znajdziemy nawet i w tych Atenach ![]() ![]() ![]() A za Twoje wyklady jestem wdzięczna ja i pewnie pozostale dziewczyny,więc wal śmialo z następnymi ![]() I nie pij następnym razem tyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to teraz ja czekam na wasze rezultaty,może jak juz wszystkie bedziemy laski to sie spotkamy gdzieś w Polsce to opić ![]() neska a dzisiaj Ty na kacu? ,ze tylko takie skromne dzień dobry nam napisałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Rozeznanie
|
Madziarellko ja ci pisze nie pij tyle a Ty już chcesz nasze sukcesy opijać
![]() ![]() ![]() Za nim ja dojde do swoich wymiarów to ty jeszcze nie raz będziesz kaca leczyć ![]() neska ladnie w kulki lecisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
hehe no chyba na 2 dni w tyg wolnego o mogę sobie pozwolić tym bardziej, że nie jestem już na redukcji wagi i tylko wyszczuplam uda i brzuch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.