Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4. - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-01, 12:42   #1861
Nina343
BAN stały

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

Bilans miesiąca:
- wysłanych Cv 20
- rozmów zero
co do ogłoszenia w internecie, ogłosiłam się na bezpłatnej str dostałam 1 malia, odesłałam cv i nie było odzewu...
Koleżanka mi mówiła, że jej ojciec dodał ogłoszenie na tym portalu regionalnym płatne i mu dzwonili ale osoby które sama poszukują zatrudnienia haha.
Kurde podłamana jestem, kiedyś miałam rozmowy a teraz
Nina343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:47   #1862
malagosia86
Raczkowanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38983353]pewnie do kogoś kto umie zarządzać flotą samochodów i logistyką... choć wymagania mają bardzo skąpie w stosunku do stanowiska

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

ma firmę? może niech się ogłasza w necie na forach ect...[/QUOTE]

Nie ma firmy tylko sobie dorabia do pensji. Dzisiaj podpisuje nowa umowę, czyli będzie zarabiał 1200 zł + premia 300 zł
malagosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 12:56   #1863
Auksencja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez triss Pokaż wiadomość
praca przedstawiciela handlowego by mi odpowiadała, mam prawko. Ale nie praca akwizytora. Wysłałam CV do takiej pracy jako przedstawiciel laboratorium weterynaryjnego juz ponad tydzien temu bardzo bym chciala zeby sie odezwali no ale jak juz pisalam tel. milczy.
A pracy jako przedstawicieli jest faktycznie duzo tylko wiekszosc wymaga np swojego samochodu, wlasnej dzialalnosci, sprzedaje uslugi finansowe albo szkolenia(?) albo wlasnie nie jest to przedstawiciel tylko zwykly akwizytor ktory ma chodzic po domach i sprzedawac niewiadomo co. A powazne oferty np przedstawiciel medyczny albo farmaceutyczny ma niewiadomo jakie wymagania.
No bez przesady... ja dziś i w środę miałam tel w sprawie pracy przedstawiciela medycznego. W następnym tyg jestem umówiona na 2 rozmowy. Jak skończyłam studia i szukałam pracy, byłam kompletnie bez doświadczenia w tej robocie, to wysłałam ponad 10 cv na przedstawiciela medycznego. Z 8 firm farmaceutycznych miałam odzew...
Auksencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 13:13   #1864
triss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nina343 Pokaż wiadomość
Bilans miesiąca:
- wysłanych Cv 20
- rozmów zero
co do ogłoszenia w internecie, ogłosiłam się na bezpłatnej str dostałam 1 malia, odesłałam cv i nie było odzewu...
Koleżanka mi mówiła, że jej ojciec dodał ogłoszenie na tym portalu regionalnym płatne i mu dzwonili ale osoby które sama poszukują zatrudnienia haha.

mnie to przeraża nigdy nie myślalam ze zostane bez pracy choc swojej poprzedniej mialam czasami dosc ale tylko dlatego ze nie byla to praca o jakiej marzy się kończąc studia przyrodnicze. zwolnilam sie tylko dlatego ze chcialam się wyprowadzic i nie myslalam ze znalezienie nowej pracy bedzie takim problemem... wczesniejsze prace dostałam pierwszą przypadkiem jeszcze na 5 roku studiow a druga mi zaproponowano bo ktos mnie w tej pierwszej zauwazył i docenił.
Dziewczyny, ja raz w życiu byłam na rozmowie o prace !! w starostwie, praca w zawodzie no ale wybrali kogos innego.
no ale nadzieja jest, telefon sprawdzam ciągle, jak nie dzis to moze w poniedziałek zadzwoni... niecierpie weekendu, w sobote i niedziele raczej nie ma co liczyc na jakis oddzew...

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Auksencja Pokaż wiadomość
No bez przesady... ja dziś i w środę miałam tel w sprawie pracy przedstawiciela medycznego. W następnym tyg jestem umówiona na 2 rozmowy. Jak skończyłam studia i szukałam pracy, byłam kompletnie bez doświadczenia w tej robocie, to wysłałam ponad 10 cv na przedstawiciela medycznego. Z 8 firm farmaceutycznych miałam odzew...
no a do mnie nic...zastanawiam sie jak wazne jest zdjecie w CV. Chyba powinnam zrobic nowe, jakies takie "ładniejsze"... moze bardziej powazne, na starym mam taki mlodziutki wyglad i troche za okragłą twarz
Stary 2013-02-01, 13:20   #1865
malagosia86
Raczkowanie

Cytat:
mnie to przeraża nigdy nie myślalam ze zostane bez pracy choc swojej poprzedniej mialam czasami dosc ale tylko dlatego ze nie byla to praca o jakiej marzy się kończąc studia przyrodnicze. zwolnilam sie tylko dlatego ze chcialam się wyprowadzic i nie myslalam ze znalezienie nowej pracy bedzie takim problemem... wczesniejsze prace dostałam pierwszą przypadkiem jeszcze na 5 roku studiow a druga mi zaproponowano bo ktos mnie w tej pierwszej zauwazył i docenił.
Dziewczyny, ja raz w życiu byłam na rozmowie o prace !! w starostwie, praca w zawodzie no ale wybrali kogos innego.
no ale nadzieja jest, telefon sprawdzam ciągle, jak nie dzis to moze w poniedziałek zadzwoni... niecierpie weekendu, w sobote i niedziele raczej nie ma co liczyc na jakis oddzew...

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

no a do mnie nic...zastanawiam sie jak wazne jest zdjecie w CV. Chyba powinnam zrobic nowe, jakies takie "ładniejsze"... moze bardziej powazne, na starym mam taki mlodziutki wyglad i troche za okragłą twarz
Ja również nie wyglądam na swój wiek i nie wiem, czy to ma znaczenie w szukaniu pracy. Każdy myśli, że jestem w wieku 20 lat czasem nawet mniej. Nie wspomnę o pracy niani, tutaj 0 odzewu.

Edytowane przez malagosia86
Czas edycji: 2013-02-01 o 13:25
Stary 2013-02-01, 14:25   #1866
pulinaj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malagosia86 Pokaż wiadomość
Ja również nie wyglądam na swój wiek i nie wiem, czy to ma znaczenie w szukaniu pracy. Każdy myśli, że jestem w wieku 20 lat czasem nawet mniej. Nie wspomnę o pracy niani, tutaj 0 odzewu.

Ja mam zdjęcie sprzed 8 lat na CV, ale nie dlatego, że wyglądam młodziej (generalnie nie wyglądam, wyglądam identycznie jak teraz, ta sama fryzura i wgl ) tylko dlatego, że te najświeższe profesjonalne od fotografa mam w innym kolorze włosów, a jakoś nie mogę się wybrać do zdjęcia po przefarbowaniu się. Muszę kogoś z domowników zmusić, żeby mi zrobił fotę taką jak u fotografa, na jasnym tle. Trzeba pokombinować, bo szkoda kasy na zdjęcie. Jak wiadomo kobieta zmienną jest i nie wiem czy za chwilę znów się nie przefarbuję.

Kurde, ale jestem zła na siebie. Kiedyś ustawiłam sobie u operatora blokadę na numery zastrzeżone, bo swego czasu, jak jeszcze pracowałam, wkurzały mnie jak dzwonili z banków itp. Wydawało mi się, że kiedy zaczęłam szukać nowej pracy, to rezygnowałam z tego. Dziś sprawdzam, a tam nadal usługa aktywna. Jak sobie pomyślę, że może akurat ktoś do mnie dzwonił w sprawie pracy i się przez to nie dodzwonił to normalnie No ale czego oczy nie widzą.....
Stary 2013-02-01, 14:26   #1867
malagosia86
Raczkowanie

Cytat:
Dzwonili do mnie z propozycją oferty pracy, ale powiedziałam, że mam staż nawet nie usłyszałam nazwy jedynie słowo Center na końcu. Wydaje mi się, że chodziło o call center, ale nie mam pewności czy zadzwonić i zapytać się o ta ofertę. W tym samym dniu rekrutacji miałabym odbywać niby staż. Nie wiem co zrobić.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 14:43   #1868
Erite
Zadomowienie

Pierwszy raz będę składać CV i resztę do urzędu skarbowego, napiszcie mi proszę, bo już zgłupiałam. Do urzędu wysyła się też zwyczajną klauzulę - zgodę na przetwarzanie danych osobowych czy na te stanowiska w służbie cywilnej są jakieś specjalne klauzule?

http://radiopraca.pl/oferta,pracowni...wy,123547.html padła, umarłam 1000,00 zł brutto... ale wykształcenie wyższe i pełny wymiar pracy chcą...

If you are good at something never do it for free.

Edytowane przez Erite
Czas edycji: 2013-02-01 o 14:50
Erite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:49   #1869
malagosia86
Raczkowanie

Cytat:
Dzwonili do mnie z propozycją oferty pracy, ale powiedziałam, że mam staż nawet nie usłyszałam nazwy jedynie słowo Center na końcu. Wydaje mi się, że chodziło o call center, ale nie mam pewności czy zadzwonić i zapytać się o ta ofertę. W tym samym dniu rekrutacji miałabym odbywać niby staż. Nie wiem co zrobić.
Dzwonili z centrum terapii, ale w poniedziałek mi nie pasuję udać się na rozmowę rekrutacyjną, więc zadzwoniłam i zapytałam się czy pasuje w środę i mam czekać na telefon. Nie wiem czy mam szansę, bo wymagają pedagogiki terapeutycznej i minimum magistra. Mam teraz staż i mam rozmowę o pracę. Tylko nie wiem czy nie poniosę jakiś konsekwencji z powodu podjęcia pracy. Cholera z jednej strony zainteresowanie z drugiej staż i zdobycie doświadczenia.
Stary 2013-02-01, 14:55   #1870
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pulinaj Pokaż wiadomość
Ja mam zdjęcie sprzed 8 lat na CV, ale nie dlatego, że wyglądam młodziej (generalnie nie wyglądam, wyglądam identycznie jak teraz, ta sama fryzura i wgl ) tylko dlatego, że te najświeższe profesjonalne od fotografa mam w innym kolorze włosów, a jakoś nie mogę się wybrać do zdjęcia po przefarbowaniu się. Muszę kogoś z domowników zmusić, żeby mi zrobił fotę taką jak u fotografa, na jasnym tle. Trzeba pokombinować, bo szkoda kasy na zdjęcie. Jak wiadomo kobieta zmienną jest i nie wiem czy za chwilę znów się nie przefarbuję.
bez przesady, nie trzeba z każdą zmianą fryzury lecieć do fotografa
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 14:56   #1871
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Erykah_B Pokaż wiadomość
A ja się chciałam jeszcze pochwalić, że mam dwa odzewy z aplikacji spontanicznych Smiesznie.
Tez bym tak chciała

Cytat:
Napisane przez Nina343 Pokaż wiadomość
Bilans miesiąca:
- wysłanych Cv 20
- rozmów zero
Nina343, ja mam tak samo, no moze mniej wyslanych CV w iesiacu bo u mnie nie ma ofert pracy "jako takich" sama produkcja badz przedstawiciele. Przez pol roku wyslanych mialam mnóstwo CV i.. 2 odzewy
Dzis wysłałam znów CV, na kierownika zmiany, ale cos czuje ze to ogloszenie to tylko fake..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 14:57   #1872
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Erite Pokaż wiadomość

http://radiopraca.pl/oferta,pracowni...wy,123547.html padła, umarłam 1000,00 zł brutto... ale wykształcenie wyższe i pełny wymiar pracy chcą...
pewnie praca mało odpowiedzialna, dlatego. tak wynika z ogłoszenia.
a płaca, cóż, śmieszna... dobrze, że umowa zlecenie, bo z umowy o pracę wiele na rękę by nie zostało
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:02   #1873
Erite
Zadomowienie

Tak czy inaczej trzeba siedzieć 8 godzin w pracy.

Stary 2013-02-01, 15:04   #1874
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Dzwonili z centrum terapii, ale w poniedziałek mi nie pasuję udać się na rozmowę rekrutacyjną, więc zadzwoniłam i zapytałam się czy pasuje w środę i mam czekać na telefon. Nie wiem czy mam szansę, bo wymagają pedagogiki terapeutycznej i minimum magistra. Mam teraz staż i mam rozmowę o pracę. Tylko nie wiem czy nie poniosę jakiś konsekwencji z powodu podjęcia pracy. Cholera z jednej strony zainteresowanie z drugiej staż i zdobycie doświadczenia.
Ale chyba na stażu nawet można się zwolnić u pracodawcy żeby pójść na rozmowę, tak mi sie wydaje i na pewno nie ma żadnych konsekwencji jak znajdziesz pracę, jeszcze się ucieszą

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:40   #1875
Nina343
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Tez bym tak chciała

Nina343, ja mam tak samo, no moze mniej wyslanych CV w iesiacu bo u mnie nie ma ofert pracy "jako takich" sama produkcja badz przedstawiciele. Przez pol roku wyslanych mialam mnóstwo CV i.. 2 odzewy
Dzis wysłałam znów CV, na kierownika zmiany, ale cos czuje ze to ogloszenie to tylko fake..
Mam cichą nadzieję, że w marcu coś się ruszy. Ja wysłałam dzisiaj 1 Cv
Nina343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:42   #1876
Erite
Zadomowienie

Dzisiaj wysłałam znowu 2 CV ale znalazłam też ogłoszenie o naborze do urzędu skarbowego i sądu, w poniedziałek zaniosę im dokumenty tak więc bilans na dziś to 4

http://www.pracuj.pl/praca/asystent-...oferta,2794867 Ciekawe ogłoszenie, zwłaszcza to zdanie o możliwości zatrudnienia małżonka

Stary 2013-02-01, 15:45   #1877
pulinaj
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38986522]bez przesady, nie trzeba z każdą zmianą fryzury lecieć do fotografa[/QUOTE]

Pewnie, że nie. Aczkolwiek ja wolę mieć aktualne w miarę zdjęcie. Bo na zdjęciu blondynka z włosami do pasa, a tu przychodzi brunetka z włosami do brody. Ktoś się może niemile rozczarować

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Dzisiaj wysłałam znowu 2 CV ale znalazłam też ogłoszenie o naborze do urzędu skarbowego i sądu, w poniedziałek zaniosę im dokumenty tak więc bilans na dziś to 4

http://www.pracuj.pl/praca/asystent-...oferta,2794867 Ciekawe ogłoszenie, zwłaszcza to zdanie o możliwości zatrudnienia małżonka
Mnie zaciekawiła opcja pieniędzy na odzież
Stary 2013-02-01, 15:50   #1878
Erite
Zadomowienie

Też ostatnio zrobiłam nowe zdjęcie do CV Poprosiłam jedynie o wersję elektroniczną i dałam 10 zł, więc do przeżycia

Podpowiedzcie mi coś, w ofercie pracy jest napisane, by w dokumentach aplikacyjnych załączyć dane zawarte w art.22 z indeksem 1 par.1 kodeksu pracy i tam są zawarte także imiona rodziców. Moje pytanie jest następujące: podać te imiona rodziców? Jak tak to w którym miejscu CV?

Stary 2013-02-01, 15:52   #1879
Konto usunięte

Cytat:

Ogłoszenie niezłe, widać, że dobrze płacą bo mają wymagania. Ale ten współmałżonek

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Też ostatnio zrobiłam nowe zdjęcie do CV Poprosiłam jedynie o wersję elektroniczną i dałam 10 zł, więc do przeżycia
o mamusiu, u mnie to 35 zł...

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Pewnie, że nie. Aczkolwiek ja wolę mieć aktualne w miarę zdjęcie. Bo na zdjęciu blondynka z włosami do pasa, a tu przychodzi brunetka z włosami do brody. Ktoś się może niemile rozczarować
e tam.
ja miałam długie a potem przychodziłam w krótkich i mnie przyjęli.
włosy to niestety mało znaczą tzn muszą być czyste, ładne, schludnie uczesane ect
Stary 2013-02-01, 16:32   #1880
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2013-02-01 o 16:35
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:41   #1881
Carpathia
Raczkowanie

Cytat:

Kurde, ale jestem zła na siebie. Kiedyś ustawiłam sobie u operatora blokadę na numery zastrzeżone, bo swego czasu, jak jeszcze pracowałam, wkurzały mnie jak dzwonili z banków itp. Wydawało mi się, że kiedy zaczęłam szukać nowej pracy, to rezygnowałam z tego. Dziś sprawdzam, a tam nadal usługa aktywna. Jak sobie pomyślę, że może akurat ktoś do mnie dzwonił w sprawie pracy i się przez to nie dodzwonił to normalnie No ale czego oczy nie widzą.....
Myślę że nie masz czym się przejmować. W poprzedniej firmie gdy coś takiego się trafiało to oddzwaniało się do kandydata z innego numeru który nie jest zastrzeżony. Jeżeli komuś będzie zależało to oddzwoni niezwłocznie z innego telefonu, ale wiadomo że w przypadku szukania pracy trzeba ułatwić pracodawcy dotarcie do siebie
Carpathia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:45   #1882
triss
Wtajemniczenie

od wczoraj wysłałam 2 CV. Łącznie w styczniu chyba z 20. nie wiem czy to duzo czy mało.
Też tak macie, że wasza pierwsza myśl z rana to włączyć kompa i szukać? mimo, iż wiem, że większość ogłoszeń pojawia się później, np. te na stronach urzędów pracy (sprawdzam wszystkie z okolicy, katowice, chorzów, bytom, piekary, tarnowskie góry, siemianowice) PARANOJA!!
Stary 2013-02-01, 16:49   #1883
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
od wczoraj wysłałam 2 CV. Łącznie w styczniu chyba z 20. nie wiem czy to duzo czy mało.
Też tak macie, że wasza pierwsza myśl z rana to włączyć kompa i szukać? mimo, iż wiem, że większość ogłoszeń pojawia się później, np. te na stronach urzędów pracy (sprawdzam wszystkie z okolicy, katowice, chorzów, bytom, piekary, tarnowskie góry, siemianowice) PARANOJA!!
Moim zdaniem 20 cv na miesiac to bardzo duzo, ja wysylam z 10 max!

Ja zawsze wieczorem sprawdzam oferty i jak tylko córa zasypia to moja pierwsza mysl: ciekawe co dzis ciekawego na pracuj peel

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:52   #1884
verda
Inkwizytor

Cytat:
Mi kiedys wyszło że na 20 wysłanych CV przypada mi jedna rozmowa, więc może u ciebie tez ta liczba będzie szczęsliwa

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:52   #1885
tajkuna
BAN stały

Dopiero w polowie nastepnego tyg ma przyjsc osoba do komp jutro jedzie na studia i nie darjady przyjsc oby tego grata naprawil tyle dni bez komp i mozliwosci wysylamia cv malgosia za daleko do ciebie mam chetnie bym skorzystala z twojej propozycji gdybysmy mieli blisko do siebie a tak to moze 300zl by bylo malo na paliwo do ciebie
tajkuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:57   #1886
malagosia86
Raczkowanie

Myślałam raczej o wysłaniu komputera kurierem pewnie transport kosztuje ok. 50 zł i w drugą stronę to samo. Niestety mieszkasz daleko
Dzwoniła do mnie mama i mówi, że za staż w Zabrzu płacą 1100 zł, ahahaha, mówiąc że ja tez będę tyle dostawać. Pff ciekawe akurat uwierzę, a na stronie jest napisane ile płacą za staż. http://www.pupradom.pl/?id=295
- stażu 120% zasiłku 953,10
"Od zasiłku dla bezrobotnych powiatowe urzędy pracy opłacają składki na ubezpieczenie emerytalne i rentowe w łącznej wysokości - 27,52 %**, a od stypendiów za okres odbywania szkolenia, stażu lub przygotowania zawodowego dorosłych dodatkowo na ubezpieczenie wypadkowe - 0,9 % - kwotę składki na ubezpieczenia wypadkowe PUP oblicza stopę procentową obowiązującą go w danym roku składkowym) tj. w łącznej wysokości - ok. 28,4 %."

Ale wymyśliła i jeszcze wspomniała, żebym nie szukała pracy, bo już pieniądze są przygotowane do przelania. Ciekawe, bo ja bym wolała mieć stałą pracę i umowę niż staż, po którym wiem, że mnie nie zatrudnią. "Masz się trzymać stażu".

Edytowane przez malagosia86
Czas edycji: 2013-02-01 o 17:10
Stary 2013-02-01, 17:07   #1887
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem 20 cv na miesiac to bardzo duzo, ja wysylam z 10 max!

Ja zawsze wieczorem sprawdzam oferty i jak tylko córa zasypia to moja pierwsza mysl: ciekawe co dzis ciekawego na pracuj peel
Moim zdaniem też. Bywa, że przez tydzień nie wyślę nic, bo zwyczajnie nie mam na co. Ja już szczerze mówiąc mam dość przeglądania tych wszystkich portali, bo i tak nic tam nie ma, a jak jest to i tak nikt sie nie odzywa.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 17:24   #1888
anjuta
Zakorzenienie

Cytat:

Podpowiedzcie mi coś, w ofercie pracy jest napisane, by w dokumentach aplikacyjnych załączyć dane zawarte w art.22 z indeksem 1 par.1 kodeksu pracy i tam są zawarte także imiona rodziców. Moje pytanie jest następujące: podać te imiona rodziców? Jak tak to w którym miejscu CV?
wklej tu ten fragment gdzie jest napisane jakich dokumentów wymagają, będzie łatwiej doradzić
anjuta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 17:27   #1889
triss
Wtajemniczenie

kurcze, najgorsze jest to, że chłopak też bez pracy... ja go namówiłam zeby ze mna wyjechał, prace zostawił i teraz też nie może znaleźć choć do niego chociaż dzwonią, no ale i tak nic z tego nie wynika.
A mieszkanie się samo nie zapłaci... z dnia na dzien ofery na jakie wysyłam są coraz marniejsze ale już mi powoli wszystko jedno. Jak w lutym nic się nie ruszy to chyba nawet do spożywczaka będę zmuszona złożyć CV
Stary 2013-02-01, 17:52   #1890
mizka
Przyczajenie

Hej dziewczyny mam pewną zagwozdkę. Szukam nowej pracy, ponieważ ta co mam teraz jest ponad moje siły. Pracuje tam w sumie od poniedziałku, ale w kolejny mam zamiar się zwolnić. Chcę teraz wysłać parę CV, jednak czy nic się nie stanie jeśli pominę ten epizod w doświadczeniu zawodowym?
mizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości