|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nadal w dwupaku,termin z usg mam na wtorek, z miesiączki na przyszłą sobotę. Narazie echo. Jutro zaczynam 40tc ![]() Cytat:
Brawo kochana za betę!!!! Piękny wynik. Dbaj o Was:-* Cytat:
Witam tak wogóle:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1862 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Czesc dziewczyny, przepraszam ze sie nie oczywam, ale jakos dola zlapalam... Czytam Was regularnie i trzymam kciuki za wszystkie mamusie i ich dzieciaczki
![]() Pierwszy cykl mierze sobie temp. Ale cos mi nie wychodzi, bo temp skacze, raz jest wysoka raz niska,juz nic z tego nie rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
znalazłam ciekawy artukul to wklejam
![]() http://www.grabieniec.pl/pokaz_artyk...d_artykulu=936 |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zadomowienie
|
cześć
![]() u mnie dziś 26 dc a mam zwylke około 28 dniowe zrobiłam test i jedna I ![]() ![]() ![]() niby objawy są delikatne jak na @ ale póki co cisza za wcześniej zrobiłam chyba test raczej nic ztego 14.06 ide do gin poproszę żeby zobaczyła czy ja w ogóle mam owulkę ![]() może na jakieś badania da skierowanie ? płatne sa badania już prawie rok u nas nie chcę ciąglę o tym mężowi gadać ale tak bardzoooo pragnę dzidziusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Hej witam
![]() Nie dawno z pracy powróciłam a jeszcze nie doszłam do siebie po wczorajszym grillu ![]() Color czekamy na Twojego synka ![]() Iza wiem że ławto mówic ale na pewno będzie wszytsko dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1867 |
Zadomowienie
|
COLOR czekamy na Twojego Tymka
![]() jeszcze troszkę ![]() a zaraz później Nuna ![]() Edytowane przez 123spinka Czas edycji: 2013-06-01 o 21:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Color trzymam kciuki za bezproblemowe rozwiazanie
![]() ![]() Spinka, może za wczesnie na test. A masz jakies podejrzenia? Iza jak sie czujesz? Brawo za 11tydzien. Rany jak to leci. Dopiero test robilas ![]() Witam sie! Dzis lepiej mi sie spalo. W koncu ![]()
#1870 |
Zadomowienie
|
dzieńdoberek
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- obawiam się że zaczynam sobie wkręcać... jajniki delikatnie odczuwam jak na @tylko łagodniej i tyle bardzo mokro mam i twarde sutki ![]() sądzę że po prostu @ się zbliża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Cebulova czuje się ok.Mam nadzieje że kosmówka się przyklei i za tydzień po wizycie nie bede musiała już leżeć.Mi się to strasznie ciągnie,każy dzień jest podobny i byle do wizyty.U mnie w 20 dpo po owu nie było widać nawet dziecka tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym.W 28 dpo było już maleństwo z serduszkiem
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Zakorzenienie
|
No co Ty? Już?
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ![]()
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2013-06-02 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zadomowienie
|
A no to tym bardziej nic nie zobaczy, bo sprzet w przychodni przedpotopowy. Moj lekarz mowil, że na nim uczyl sie na studiach robic usg
![]() Nie licze na nic zatem. Bete powtorze we wtorek, bo jutro ze wzgledu na wizyte nie dam rady. Przeczytalam, ze po 96h powinien byc przyrost 175%. Iza trzymam kciuki za kosmowke ![]()
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz
Witam!
Czekam jak nam się dziewczyny rozpakują ![]() ![]() ![]() Ja czekam na @, już zaczyna mnie skręcać z bólu, więc nadchodzi... ![]() Pozdrawiam! ![]()
#1877 |
Zadomowienie
|
Cos tu cicho dzisiaj.
Kejt, bole nic nie znacza. Zobacz na mnie... ![]()
#1878 |
Zakorzenienie
|
Albo znaczą nie to co nam sie wydaje
![]()
#1879 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz
Cytat:
![]() U mnie jutro lub we wtorek wyniki Tż nasionek prosze trzymać kciuki co by armia był sprawna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Rozeznanie
|
Melduje sie ze zyje po calym tygodniu imprez
![]() ![]() ![]()
#1881 |
Zakorzenienie
|
Witam:-*
Melduję że całą noc wyciekają po troszku ze mnie wody. Partiami w niewielkich ilościach. Nawala krzyż i pojawiają się skurcze. Po 8 rano idę do ginekologa bo dzisiaj i tak wizyta umówiona. Zobaczymy co tam usłyszę:p Trzymać kciuki kochane bo stresa łapię. Dam znać jak wrócę do domku od lekarza:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1882 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() widze że nie tylko ja zniknęłam na weekend ![]() W sobote mieliśmy z TŻ fajny wieczór przy piwku i filmach, było jak przed ciążą ![]() a wczoraj byliśmy u siostry na dzień dziecka i o dziwo też było ok, mały troche rozdrażniony przez hałasy, bo dużo osób no i dwie rozbrykane siostrzenice ale zasnął siostrze na rękach, a później w domu zaraz po kąpieli i karmieniu padł o 20 więc wcześnie i spał do 5 ![]() teraz znów spi więc mama włączyła komputer żeby sie nie guzdrać na tablecie ![]() W sobote mały tak płakał przy jedzeniu że mi się zapomniał, nie oddychał przez dłuższą chwile, myślałam że zwariuje, dobrze że był TŻ i jak już mały wziął oddech to zabral go na ręcę a ja mogłam się dowoli trząść i rozryczeć.. mam dość tego karmienia, przed każdym następnym się boje co będzie, czy zje w miare spokojnie czy będzie cierpiał... Na szczęście wczoraj było troche lepiej, popłakiwał tylko chwilowo ale rano i wieczorem zjadl całkiem spokojnie. Może zaczynają działać krople, bo daje mu teraz priobiotyk dicoflor Kocurku! w sobote mi się śniło że przyjechałaś do mnie z Marcelkiem < ![]() ![]() cudnie było ![]() Cytat:
![]() Z magnezem masz racje ale jak się go zazywa raz dziennie, a w ciąży są to duże dawki i tym samym można przedawkować wit B, ale magnezu w ciąży się nie da przedawkować ![]() Xlandery są fajne, ale właśnie jak byłam w KRK po wózek z bratem, szwagierką i koleżanką ta każda mówiła że do mnie 163/+/-50kg ![]() Cytat:
Ja na początku nosiłam bawełniane, rozpinane, ale po miesiącu przeszłam na swoj troche za duży wcześniej stanik w fiszbinami i miseczkami i ten nosze albo ten co w ciąży. Bardzo nie lubie staników bez miseczek więc użeram się z tym ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do snu.. oj pamiętam jak tu narzekalyśmy w dzień w dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nadrabiam dalej |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi magnez z dnia na dzień pomógł na bóle wiec Tobie napewno też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale będzie jazda, już nie moge się doczekać, jestem na wątku dziś cały dzień ![]() ![]() ![]() chociaż 3 poród to powinno "gładko" pójść ![]() My idziemy później do lekarza, bo mały ma katar już ponad tydzien, a raczej zatkany nosek, no i ta wysypka mu nie schodzi ![]() 1zdj z wózkiem (zaraz po ciąży więc jeszcze przygrubawa ![]() 2zdj w wózku 3zdj własnie teraz wstaje ( a mama zmiast się ze mną przywitać to podleciała zrobić zdjęcie i zniknęła do komputera ![]() także lece do młodego, ale jestem na posterunku i czekam na Tymka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zadomowienie
|
Hej!
Czekamy na Tymka ![]() ![]() Monini trzymam kciuki za strzały tz ![]() Dziewczyny,nie nastawiam się ![]() ![]() Pozdrawiam! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1885 |
Rozeznanie
|
Color! Trzymam kciuki za Ciebie i Tymka!
![]()
#1886 |
Zakorzenienie
|
color!!! łiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lunka super jest ten wozek!!! a ta zawaratosc wycaluj od cioci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a karmieniem, to jak juz nie mozesz to nie mecz sie ![]() no i u mnie jajo peklo, przynajmniej tak mi sie zdaje ![]() ![]() ![]() no i cos nuny tez nie widac!!! czyzby julka tez stwierdzila, ze szkoda lata na siedzenie w brzuchu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mamo kochana podziwiam ze nie pojechalas od razu do szpitala ![]() ![]() trzymam kciuki za was! Lunka ale z Kamilka słodziak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zadomowienie
|
Color - powodzenia!
![]()
#1889 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.