|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
Może faktyczie naczytałem się jakie to miasto jest bee złe i mordują na ulicach ale w końcu jak się nie przekonam jakie jest to nie mogę o nim źle mówić. Jak się nie spodoba to albo się będę stral przenosić albo zrezygnuje mimo że się tak łatwo nie dam wziąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
A kase za legitymacje do kiedy trzeba ??????? czy wgl teraz czy w październiku y?????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do legitymacji to nic nawet nie słyszałam o tym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
dla kierowców" ![]() Warszawa ładniejsza od Łodzi nie jest(ok, starówka-wiadomo), ale co kto lubi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
Ale kultura sama w sobie? Jak chciałam to mnie przepuścili, nikt mnie porządnie nie zdenerwował... I fakt, warszawscy kierowcy są o niebo gorsi w tej dziedzinie xp Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1868 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() ![]() A "rozpoczęcia" są 2. 1 wydziałowe , a 2gie dla wszystkich? nie wiem czy dobrze brata zrozumiałam, niby gdzie się te wszystkie wydziały wtedy mieszczą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() Warszawiacy to "królowie szos" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Raczkowanie
|
Odp: Uniwersytet Łódzki część II
.
Uniwersytet Mikołaja Kopernika. doradca finansowy Edytowane przez idontknow13 Czas edycji: 2014-09-04 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 |
Raczkowanie
|
.
Uniwersytet Mikołaja Kopernika. doradca finansowy Edytowane przez idontknow13 Czas edycji: 2014-09-04 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Raczkowanie
|
A tak w ogóle...oprócz załatwiania akademika.. To mamy na jakiś czas spokój z myśleniem o uczelni czy jest coś jeszcze do zrobienia o czym zapomnialam?
Teraz odczuję bezstresowosc wakacji ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1874 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Raczkowanie
|
to jak z tym indeksem i legitymacja ???????? kiedy placic co i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nigdzie na temat legitymacji i indeksu nie znalazłam informacji ![]() lucrais , wjechałaś na parking czy stanęłaś gdzieś niedaleko? Bo ja głupia nie wiedziałam , że ten szlaban podnosi się jak się podjedzie -,- Edytowane przez Azulaya Czas edycji: 2013-07-12 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Raczkowanie
|
Może w liście nam coś więcej napiszą o legitymacji i indeksie ( a indeksy przypadkiem nie znieśli??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Info dla starających sie o stypendium
![]() Nie wiem czy wszyscy przeglądali stronkę ja właśnie tak siedziałem i szukalem co tam jest, i co dziwne bo na kilku innych uczelniach jak patrzylem to wszelkie daty dla 1 rocznych były dopiero od paxdziernika. Tutaj jest do 22 sierpnia więc jak ktoś chce stypendium to niech tam sobie lepiej poczyta. Ja mam takie pytanie własnie o to: Liczę dochody moich rodziców, a jeżeli brat robi szkołę zaoczną na weekendach i pracował to jego też tam mam liczyć do dochodu i dzielić na 5 [rodzice, ja siostra nieletnia i on]? Jak ktoś nie wiem to będę pisał ale pewnie odpiszą mi dopiero w poniedziałek ;D Co dolegitki i indeksu: to wychodzi za to 21 złociszy ale nie pisało nic kiedy mamy płacić, pewnie będą o tym pisac na tej stronie uscoś ale dopiero jak się zakończy rekrutacja na danym wydziale będzie to dla nas "czynne" Edytowane przez maacieek Czas edycji: 2013-07-12 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Raczkowanie
|
Jeśli mieszka z tobą to pewnie tak, w komunikacie dla studentów chyba tak pisało.
Listy sierpień - wrzesień? Pewnie co wydział, to inna data wysłania będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zadomowienie
|
Brat mi mówił , że dostęp do USOSa bd mieć dopiero we wrześniu pewnie , to pewnie nie tam
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- A wybieracie się na inaugurację tylko wydziałową czy też tą 2ga , dla wszystkich ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Raczkowanie
|
A nie mam pojęcia, czym one się różnią, oprócz oczywistego? I musimy się na nich stawiać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
Temat rzeka ale może ktoś powiedzieć o który akademik warto się starać?
Jakoś wybredny nie jestem ale byłoby miło o ile jest taka możliwość tutaj żeby była lodówka w pokoju i łazienka na te 2-3 pokoje a nie cały segment czy piętro. No i żeby to nie był jakiś zdezelowany budynek ![]() Ot zwykły typowy akademik. |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Raczkowanie
|
Jedynie chyba te co wcześniej wymieniłam, czyli 2,3,10 spełniają twoje kryteria, o reszcie za wiele nie wiem, ale łazienka w pozostałych jest raczej na piętro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Raczkowanie
|
Jeśli nie trzeba, to się chyba nie pójdzie na ogólną, zresztą zobaczy się po wydziałowej czy będzie się chciało iść
![]() Dlatego ja wybiorę 10 i będę się modliła, żeby moje nierealne marzenia się spełniły ![]() Edytowane przez Adrastea93 Czas edycji: 2013-07-12 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zadomowienie
|
Całe szczęście , że nie muszę do akademika się wybierać
![]() Myślałam , że w każdym jest 1 łazienka na 1-2-3 pokoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
studentka UŁ - przyszła informatyczka ![]() Ćwiczę z P90X i inne: Biegam - 4 razy w tygodniu Jeżdżę na rowerze - 3 razy w tygodniu Hula hop z masażem - klika razy w tygodniu przez 30 min. plat.wib. - codziennie przez 20 min. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak ktoś zacznie załatwiać akademik to proszę o odzew tu ![]() ![]() mi się jeszcze taaak nie chce. ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja chcę dostać jakikolwiek akademik, nawet nie myślę, że dostałabym 10. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.