|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
|
|
#1862 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładne imię.
Mój bratanek też chyba będzie Kacprem.Idę do kuchni, bo jeszcze wymyśliłam sobie odmrażanie lodówki na noc. Chyba mi się nudzi.
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Zadomowienie
|
fajne imię, mam Kacperka w rodzinie i w znajomych... kiedyś byłam mu przeciwna po tym jak znajoma o siostrzencu mówiła Kacek, Kacyk, ale to było kilkanaście lat temu
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie na Facebooku znalazłam oficjalną stronę Wizaz.pl
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
był ciepły prysznic, kilka kostek czekolady, położyłam sie z nogami do góry, i trochę podotykałam, pomasowałam brzuch.
Lekko odpukała. Zaraz kładę się spać. Pewnie będzie po spaniu.... Jak nie zacznie pukać do północy.. jadę na IP. Trzymajcie kciuki...
|
#1867 | |
|
Zadomowienie
|
Super
bardzo ładnie---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
marieee mogłaś trochę tak sobie poleżeć na pewno zaraz zacznie kopać
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1871 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1872 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę powiedzieć że mam takiego samego, uwielbia gotować, a najlepsze są te kanapki do pracy ![]() A a propo filmu, oglądałyście może Jak urodzić i nie zwariować? Jeśli nie to polecam, dla mnie i dla męża film rewelacja!!! Trochę przerysowane historie, ale w sumie tak właśnie w życiu jest, jedna przechodzi ciążę bez problemowo, inne się namęczą, a jeszcze inni mają inne problemy i dramaty życiowe. Ale jednym słowem mówiąc można się ubawić ![]() Maks bardzo fajne imię Cytat:
Cytat:
![]() Tak w ogóle to mam problem za Wami nadążyć Jesteście super extra szybkie ![]() Co do imion to nie możemy się zdecydować o to kilka typów: 1) Karol 2) Franciszek 3) Bronisław ( Broniu po moim dziadku i to imię jest mi najbliższe) 4) Wojciech Co sądzicie? ![]() A jeśli chodzi o wózki to dziś widziałam przecudny Tako dalga klasyczny http://www.ewozki.eu/pl/p/3w1-wozek-...lga-NOWOSC/728 Dokładnie taki kolor jak na zdjęciu. A dlaczego akurat ten? 1. Klasyczne wózki strasznie mi się podobają 2. Ma duże pompowane koła, nieskrętne, ale z super amortyzacją, wózek po prostu płynie ( na spacery mam raczej tereny z dziurami, kamienie, lasy, a poza tym w zimie nie wyobrażam sobie skrętnych kół) 3) jest dość wysoki i ma obszerną gondolę - jeśli syn odziedziczy wzrost po tatusiu to będzie wiiieeeelllkii, jak się urodził miał 64 cm ![]() 4) duży kosz na zakupy 5) na wadze mi jakoś nie zależy bo mieszkam w domu a auto combi Co myślicie o nim? Może któraś z Was miała już z nim do czynienia |
|||
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie dostałam maila że SR do której chce iść rusza 25.10
to akurat bo tak właśnie planowałam zacząć na przełomie październik/listopad
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Szybko poszło
Ja mam spaczony odbiór tego imienia, bo moj były tak się nazywał, ale ładne
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie odkryłam kanapkę z żółtym serem i majonezem
pycha
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
sharey wszystkie mi się podobają, chyba najbardziej Franek, a najmniej Karol.
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wojtek - karol - franek-bronek
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też uwielbiam klasyczne wózki (i nie tylko - praktycznie wszystko klasyczne lubie, ogólnie to jestem taka nie z tych czasów) bardzo mi się podoba. Ja bardzo długo myślałam o inglesina classica http://www.bobowozki.com.pl/advanced...FYWz3godNzUAmg jak patrze na te wózki to mi serce rośnie dalej na niego cierpię, ale chyba jednak się nie uda... |
|
|
|
|
#1881 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak za dawnych czasów ale cenę ma dość zaporową jak dla mnie
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie odpadają ze względu na wagę
|
|
|
#1883 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
no proszę, żeby wszystko się tak układało
|
|
#1884 | |
|
Raczkowanie
|
No niestety są cięższe od niektórych wózków i jeśli ktoś miałby go transportować po schodach codziennie to zdecydowanie nie polecam.
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Są klasyczne i można je na różny sposób zdrobnić dla małego dziecka, a ich pełne brzmienie też mi się bardzo podoba ![]() Bronek jest raczej imieniem niespotykanym, co mi odpowiada + imię po dziadku, minus ( uwaga - dopiero niedawno skojarzyłam - ach ta moja spostrzegawczość) tak ma na imię nasz prezydent
|
|
|
|
|
#1885 | |||||
|
Rozeznanie
|
ja po kąpieli coraz bardziej mi włosy wypadają
albo tarczyca szaleje![]() w normalnym stanie zaczęłabym pić pół litry parzonej pokrzywy ze skrzypem, ale w ciąży się boję poza tym pokrzywa jest moczopędna to już w ogóle chyba musiałabym pampersy dla siebie zakupić ![]() Cytat:
wszędzie albo ukryta reklama monitorów oddechu albo same przyczyny bez konkretnych badań i statystyk. Moim zdaniem na takie sprawy nie mamy wpływu jak np gdy serce przestaje bić w brzuchu... albo gdy dorosły, zdrowy człowiek kładzie się i umiera we śnie. Chociaż z drugiej strony... teraz mogę sobie tak teoretyzować a jak pojawi się dziecko i przyjdzie co do czego to może pierwsza pobiegnę po ten monitor z paniki kto to przewidzi.... hmmm ostatnio wujek mi mówił, że dla dziecka wcale nie jest zdrowe żeby po jego pokoiku od dnia narodzin krążyły te wszytskie pola magnetyczne... z tych monitorów właśnie, niań czy telefonów komórkowych, tabletów i tv.. nie wiem co o tym myśleć, ja pamiętam jak nas straszono kuchenkami mikrofalowymi a później komórkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ehhh jak mi teraz brakuje tych całonocnych partii ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja też miłośniczka klasyków ten Twój model jest boski jeżeli chodzi o wygląd, ale moim zdaniem kolor troszkę niepraktyczny tzn szybko może się brudzić, chociaż w tym kolorze cały urok![]() edit hehe sharey właśnie miałam wrzucać linki wózków, które ja miałam zapisane w zakładkach i okazuje się, że Twój Tako też tam był:P i takie: http://www.tomi.pl/szczegoly/17131/t...la_01_warszawa http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/t...rka-ala-skora/ http://dino.sklep.pl/nowy/wozki-3w1-...s-p-13765.html http://dino.sklep.pl/nowy/wozki-3w1-...s-p-13768.html http://dino.sklep.pl/nowy/babyactive...s-p-13280.html http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/t...-dobrym-stylu/ Edytowane przez pilotka86 Czas edycji: 2013-09-20 o 21:47 |
|||||
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
O rany widzę że kolejny Kacperek będzie
![]() Marriee nie martw się czasami tak jest że mniej się rusza,ja tez miałam takie dni Choć moja mała to chyba sobie skakankę z pępowiny zrobiła dziś szczególnie ![]() Negrid wózek bardzo klasyczny,coś w sobie ma ale ja bym go nie kupiła.....nie w moim stylu
|
#1887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() TEn kolor strasznie mi się podoba i myślę że z utrzymaniem czystości nie będzie tak źle, ponieważ misa jest pokryta skórą, a buda z takiego jakby "śliskiego" materiału że da się go wyczyścić. Z brązem też jest ładny, ale nie ma dla mnie już tego czegoś
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj padam z nóg przez to przestawianie mebli i mycie ścian więc ja mówie już DOBRANOC
![]() a co gorsze ciagle mnie zgaga męczy ... nie ma wała jutro zasuwam do apteki.
Edytowane przez senira666 Czas edycji: 2013-09-20 o 21:58 |
|
|
|
#1889 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
u mnie to samo....4 piętro. My zdecydujemy się raczej na używany Bugaboo Edytowane przez mo_nic Czas edycji: 2013-09-20 o 22:03 |
|
|
|
|
#1890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tych wózków podoba mi się jeszcze adamex - bardzo ładny, choć znowu dla mnie minusem jest mniejsza gondola z wiadomych przyczyn
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

16.06.2012 
sent from iphone

pycha