|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
mi na 15 min,ale pogonilam dalej :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
![]() co do zębów, to po czym to poznać można? oczywiście poza tym, że idzie wyczuć palcem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
Perse
![]() ![]() Nawdychalam sie denaturatu szorujac oponki z kleju od tasmy zabezpieczajacej, ile myslicie moge miec promili we krwi? ![]() Dom caly w sreberku, bo odpadalo z tasmy i folii przy odpakowywaniu tapicerki ![]() JEZUUU, WALI JAK W GORZELNI, WIETRZE I ZAMARZAJA MI STOPY ![]()
#1864 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A i mamy zapalenie spojowki Wysłane z mojego GT-I9300
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nam jeszcze zęby jako takie nie idą, ale pediatra powiedziała, ze wchodzą do zębodołu i przez to również może odczuwać dyskomfort. Nam zęby przewidziała za 2 msc i to pierwsze ponoć będą na dole. Zobaczymy jak się sprawdzi ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
Jestem po dentyście. To jest pierwszy dentysta którego lubię. Zrobił mi trójeczkę, piąteczkę co jest kanałowo leczona pogrzebał i jeżeli nic się nie będzie działo to za miesiąc ją zamknie.
Alicja grzeczna u cioci, zasnęła i tyle się nią zajmować. Ja na znieczuleniu okazało się, że 3 godz nie mogę karmić i strasznie się martwiłam jak wytrzyma Alicja do 17:30 ale póki co nie marudzi o jedzenie. Jadła o 14! Troszkę coś miauczy, ale myślę, że jeszcze ją do 18:30 przetrzymam i ją do spania już nakarmię.
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Pomagałam dziecku spać bo jak rączki zaczynały go budzić to bujałam go i dalej spał, takim sposobem spał mi 2godz a ja leżałam pod kocykiem i odpoczywałam
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też muszę iść do dentysty, bo mnie ząb pobolewa, a też muszę pare zębów zrobić.. ale jakoś zebrać się nie umiem ![]() Włączyłam na dwie godziny ogrzewanie, wchodzę do wc, a tu się okazuje, że teść wyłączył ![]() ![]() A no i mam trzeci od porodu okres, plus tabletek, że chociaż mam cykle równe, a nie co 29- 35-40 dni ![]() A no i uwaga, uwaga- En oszalała, założyła se bloga ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() JAKIERKA...Ty powinnaś mieć nick JASKIERKA ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze nam przegoni Maluszki! I dobrze ![]() Jak Ty go tam podkarmiasz no brawo kobieto! A ...i kciuków nie puszczamy więc wiesz....nie martw się!!! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
oj widzisz jakie skróty myślowe z niewyspania zastosowałam, zrobiłam mu pseudo pieluchę z tetry, on tak leży aż mu się znudzi bądź się zasika i macha nogami i bąki puszcza
zaczął płakać i ja nie słyszałam, tż usłyszał i nim się zaopiekował, a ja spałam 2h, pewnie Piotrek tak leżał ze 10-20min |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Rozbierałam Lilę do kąpieli, a ta się tak zaczęła w głos chichrać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
a to w klubie się Wam pochwalę bo jakoś nie mam odwagi tak publicznie
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() powoli może Was doczytam - Norbert wrócił do przedszkola ![]() ![]() ![]() Nie wiem, co u Was - zajrzałam tylko do klubu, jeszcze muszę iść fotki oblukać ![]() Buziam Was wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja czekam na TŻta wraca z Krk i sobie uświadomiłam, że muszę się nim trochę zająć bo baaardzo go odstawiłam na boczne tory. Aż mi głupio. A on kochany jest i nawet słowem się nie odezwie tylko czasem przyciągnie za fraki i przytuli da buziaka. Wiadomo, że Antoś wywrócił wszystko do góry nogami, ale przez to, że staliśmy się rodzicami nie przestaliśmy być małżeństwem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ech te rece takie sa pyszne, normalnie rarytas ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przywieź go troszke do Wro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze macie zdrowie, budować kolejny dom ![]() Cytat:
Fajna pogugawędka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dodatkowo dziś zrobiłam badania krwi, jutro wyniki. Codziennie mi się strasznie kręci w głowie...mam nadz. ze to nie znowu anemia:/o ile z niej po ciąży wogole wyszłam... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a piesek niezły ehhehehe, zabrac zabawke, zabrać hehe ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- jak nie urok to, że tak powiem coś na s.... |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale Młody dał mi dziś popalić ![]() Mam nadzieję, że to był jakiś punkt kulminacyjny Skoka i od jutra będzie ciut lepiej ![]() Jestem wykończona psychicznie. Tzn teraz już mi trochę lepiej, bo wysprzątałam dom jak Mały zasnął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam mego teścia , przd chwilą dzwoni i pyta: jak tam piotruś, to ja mówie, że je, zdrowy i wszystko ok, a ten "to dobrze , to tyle cześć" może z 30sek trwała rozmowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Alisia wytrzyma. Miałam pytać...jak dziadek..juz ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |||
Zakorzenienie
|
Nie kaszle dziś
![]() ![]() Śpi cały dzień praktycznie. Bez płaczów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Rozumiem, że zaczynasz spamować z nami? ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
postukaj po dziasle metalowa lyzeczka. Jesli to co czujesz to zabek to zastuka ![]() lew lub krowa ![]() Cytat:
![]() Daj link do bloga! ONA- jakies lego? Ninjago, Chima lub Star Wars Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
OLCIA ![]() WOJTUŚ ![]() Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-11-14 o 19:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zawsze sie zastanawiałam jak wietrzycie dupiny, bo ja jak przeberam pieluszke to chwilunie bo zaraz ma gęsią skórkę ![]() ENLEVEE CHWAL SIĘ ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
edytkaac - dobrze, że już w domku jesteście, dużo zdrówka życzę
![]() magdalenne - nie bój, nie jesteś sama - Weronika od kilku tygodni śpi w dzień w domu 10-20 min. (za to na dworze do 3h wredek mały) Surka - a butle masz AVENT? jeśli tak to oni mają smoczek trójprzepływowy - super do kaszki - w zależności jak go do dziobala włożysz (na kierunek noska ustawia się I, II lub III i to reguluje siłę wypływu kaszki) małaczarnakejt - mam nadzieję, że pochwalisz się jak idzie zwijanie paseczków...? Ja nie wiem... dzieci nie śpią, marudzą, chorują, a Wy macie zas pisać... to niesprawiedliwe! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Przed chwilą mieliśmy kolejną próbę picia kaszki przez smoczek do kaszki, niesttey nie udana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
sie postaram
![]() why? |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 |
Raczkowanie
|
Hej,
Rozpisałam się, już miałam wysyłać, brakło prądu- z racji tego że bateria w lapku zepsuta- wyłączył się, rozpisałąm się znów- Piotrek zaczął płakać wzięłam Go na ręce i co? Jakaś aktualizacja czy coś takiego lapka- wyłączył się, o nieeeeeeeeeeeeee złośliwość rzeczy martwtch, w takim razie teraz na szybko ile zdąrze ![]() Domi Karolajn przypomniało mi się jak rozmawiałam ze znajomą i chwaliłam Piotrusia za nocki, to gratulowała mi bo jej 1,5 roczny synek do tej pory nie przespał ani razu całej nocy, mało tego, budzi się co godzinę max co 2 z płaczem ![]() Ja ostatnio Piotrusia usypiam na noc na 2 razy, 1 raz zasypia przy mleczku o dziwo dziś tylko po 10 minutowym szlochu a potem za jakąś godzinę budzi się z krzykiem więc biorę Go w rożku na ręce i bujam tak z 15 minut (więcej nie mam sił bo ręce odpadają, a bron Boże nie mogę usiąść podczas tego bujania) po czym zasypia i tak juz śpi do kolejnego karmienia przed północą gdzie w sumie wszystko odbywa się na śpiocha a potem o 4, przeważnie wstajemy ok 8 no i do wieczora śpi może z godzinę łącznie. Ale tak tak, ważne że jak już zaśnie to noc jest bezproblemowa. Agrafka odkąd mamy Piotrusia ja też niczego nie potrzebuję, przed ciążą zastanawiałam się jak to będzie, gdy bedę umiała sobie odmówić na rzecz dziecka? Jakże stało się to oczywiste i naturalne! To nasze największe szczęście i zrobię wszystko żeby zaspokoić Jego potrzeby. Nawet nie myślę o sobie- jedyne na co sobie pozwoliłam to zakup eleganckiego płaszczyka zimowego i małej czarnej bo w święta chrziny i chciałabym wyglądać jak ludź ![]() Piotruś przed wczoraj pierwszy raz przewrócił się z brzuszka na plecki, ależ byłam z niego duuuuuuuuuuuuumna ![]() No to starczy, wysyłam póki jeszcze nic się nie stało Aaaa Cynamonku cieszę się że Adaś przybiera na wadze tak pięknie, świadczy to o tym że wraca do sił ![]() Edytowane przez angelak86 Czas edycji: 2013-11-14 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | ||||||
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43706304]Nadrobilam po łepkach, wiec wybaczcie
![]() My po wizycie, tak jak uwazalam Leonsio ma skaze bialkowa.. Tak wiec odstawiam wszelki nabial, kozi tez, wszelkie konserwanty itp. Smaruje buziaka kremem i podaje zyrtec.. Charcze biedaczek przy tym strasznie ![]() ![]() mam nadzieje ze po tych zmianach charczenie mu przejdzie bo ewidentnie gdziec ma podrazniona sluzowke. ![]() Trzymajcie kciuki pls za szybka poprawe! Generalnie nie ma tego zlego - jestem na diecie bez slodyczy i nabialu od tygodnia i schudlam 1,5 kg ![]() [/QUOTE] Rety kolejny maluch ze skazą białkową ![]() Brawa za wagę ![]() ![]() A co ma skaza białkowa do charczenia? Czy coś źle zrozumiałam? ![]() Bo mój też ostatnio charczy... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to coś to nic groźnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak tak czytam, że nie tylko ja mam szał ostatnio z Młodym to mi tak trochę lżej ... ![]() Przepraszam ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-11-14 o 19:27 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.