|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V
cofam wszystko co wczesniej pisalam teraz na pewno przeczytam wszystkie ksiazki Pani Agnieszki Bo bardzo spodobal mi sie styl jej pisania a poza tym wszystkie jakie przeczytalam byly ciekawe
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaczęłam Oportunistkę
|
|
|
|
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Ci przebaczenia
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V [ASHER]
Przeczytane; wiadomo ciekawi co bedzie w 3 tomie
![]() Drugi jest inny niz 1 tajemnicza choroba zostaje wyjaśniona ale Zimmerman robi sie ciut nijaki... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V [ASHER]
|
|
|
|
|
#1867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zaraz lecę na fitness. Odezwę się potem. Acha zaczęłam czytać Dominica i podoba mi się. Już kocham braci S |
||
|
|
|
|
#1868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jutro odwiedzę aptekę, tym bardziej, że mam po drodze do dentysty-sadysty ![]() Gosiak - zdrówka i buziaki dla Małego od cioci Kiki Maggnolia - i jak syn? jak się czuje przed kolejnym i po pierwszym egzaminie? Dziewczyny a ja wciąż szukam w pdf TEN MĘŻCZYZNA... wiecie coś może na ten temat? czy ma być, kiedy, czy będzie, czy nie będzie...? Ja właśnie przeczytałam Dominica... język i zachowanie tragedia, ale ogólny zamysł jaskiniowca super, tylko główna bohaterka i jej chłopska postawa bardzo mnie denerwowała, a poza tym te cięagłe gadki o jej tyłku sprawiły, że wyobrażałam sobie, że ma tyłek jak stodoła dosłownie!
|
|
|
#1869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak styl pisania ma swietny ,chociaz uwazam ,ze Brudny Swiat jest napisany inaczej ,jakby nie wiej stylu , ale roznie pięknie. a moze dlatego,ze postacie sa amerykańskie ?! w kazdym razie zazdroszcze Ci wszystkich ,ktore sa jeszcze przed Toba ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- jestem ciekawa ,czy Ci sie spodoba.. ja jestem zachwycona zarowno pierwszym jak i drugim tomem.. ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Gosiu ,buziaki dla synusia i duzo duzo zdrowka ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
mysle niebawem tez przeczytac Dominica mam nadzieje,ze tez mi sie spodoba.. poki co jestem w polowie Sweet home, i Romeo jest super ,w ogole to strasznie zaczęło podobać mi sie jego imię
|
||
|
|
|
|
#1870 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No to mnie zaciekawiłaś już się nie mogę jej doczekać![]() Cytat:
Maggnolia jak syn? Czekamy na jakieś wieści ![]() Wysłane z mojego I9505 |
|||
|
|
|
|
#1871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa
oj to jesteśmy razem w teamie zakochanych w braciach Slater I jeszcze dzisiaj pobiłam rekord w bieganiu.....8km za mną Maggnolia dawaj znać nam tu ciotkom forumowym jak Twój syn po egzaminie pierwszym??? Oczywiście trzymam kciuki za niego jutro |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór wszystkim
![]() Ja tylko na chwilkę zameldować się i wracam do książeczki ![]() Całe popołudnie po pracy czytałam, teraz dopiero co wróciłam z siłowni i zaraz po prysznicu zabieram się za ciag dalszy.. Kundelek pokazuje 3,5 h do końca, więc liczę skończyć dziś lub nad ranem przed pracą jeszcze ![]() Jeśli chodzi o moją dzisiejszą spowiedź ćwiczeniową, to zaliczyłam wieczorem 1h body combat.. ![]() Jutro mijają 2 tygodnie odkąd wróciłam do regularnych treningów i choć to dopiero początek, to już zaczynam czuć różnicę.. Jasne, że do formy sprzed pół roku mi daleko, ale z każdym dniem jest lepiej.. No a nie muszę chyba mówić, że to nastraja mnie baaaardzo optymistycznie i motywuje do ostrzejszej pracy ![]() Gdyby tylko waga lub centymetry chciały spadać.. A tu kicha.. No ale przywykłam, że mój organizm ze spalaniem tkanki tłuszczowej to ma spore problemy i jeżeli już, to na pewno będzie potrzebował na to czasu.. Dlatego staram sie być dobrej myśli ![]() No nic.. Śmigam pod prysznic i do łóżeczka ![]() Gdybym już dziś nie zajrzała to dobranoc wszystkim.. Ps. gosia1305, życzę dużo zdrówka dla synka.. Mam nadzieję, że obędzie się bez antybiotyków.. |
|
|
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
Hmm Dominic i jego bracia - Ja ciekawa jestem Aleca który działa na 2 fronty
![]() Skończyłam Przebudzenie no cużżż z niecierpliwością będę czekać na 3 część - choć mam wrażenie że tam będzie najwięcej Grześka... i Sylwii a mniej już Moniki i Jarka - ale może się mylę |
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu zdróweczka dla synka, oby szybko przeszło mu
Yasinisi ja zwykle powalasz mnie na łopatki tymi swoim ćwiczeniami, PODZIWIAM!!! ![]() Maggnolia trzymam kciukasy za syna i oczywiście czekamy za relacje co i jak ja nadal czytam Arsen i nadal mam nerwa na Cathy, takiego męża nie doceniać!!!!!Co ta baba ma w głowie?? No ale czytam dalej
|
|
|
|
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosiaczku i dla Ciebie tez wielkie Ja skończyłam Ashera i biorę się za Arsen ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Ale jest też lucas
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja droga, żaden kłopot.. Jak tylko będę mogła pomóc w czymś jeszcze to dzwoń śmiało |
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Może Marlena ??? Jej imię padło tylko raz....
Spoiler: Córka przyjaciela Jarka i jego byłej żony.......Podobno nieźle namiesza..... A Lucasa ma być jeszcze więcej niż w Przebudzeniu ![]() Jak generalnie Twoje wrażenia ?
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Bede przypominać
![]() Grupa wsparcia działa. Zmotywujemy Cie jak nic ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wrażenia no cóż nie zawiodłam się
|
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Fitness zaliczony
Jestem już w łóżeczku razem z Dominic'em. Dobranoc |
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Wybaczenie". Tymek przyniósł pieczone ziemniaki i podał jedną porcję Milenie. Jedli, parząc sobie palce i usta. - Twojemu staremu chyba bardzo na tobie zależy. - Czemu tak myślisz? - Gapi się na mnie, jakbym był przestępcą. - Chyba nie jest aż tak źle. - Boi się o ciebie, to normalne. Ale powiedziałem ojcu, że jesteś fajna dziewczyna i będę cię bronił jak siostrę. - Och, daj spokój z tą siostrą – burknęła Milena, patrząc na siedzącego obok chłopaka. - Hm. No tak. Chodź, potańczymy, niesiostro moja – wytarł dłonie w papierowy ręcznik, wstał i podał jej rękę. - Tu będziemy tańczyć? - No wiesz, pewnie wolisz nowojorską dyskotekę, ale gdzie będziesz miała taki widok, jak nie tu? – Wskazał palcem rozgwieżdżone niebo. Milena wstała i podała mu dłoń. - Wcale nie chodziłam tam na dyskoteki. - To co tam robiłaś? - Uczyłam się, grałam na pianinie i chodziłam z matką na proszone herbatki. Tymoteusz spojrzał na nią osłupiałym wzrokiem. - Skąd się wzięłaś, dziewczyno? Z dziewiętnastego wieku? - Tak jakby – mruknęła i dała się pociągnąć w tańczący tłum. No namieszają razem z mamusią coś czuję .......... Ale nie mniej jednak mam nadzieję że im sie uda.... ![]() "Wybaczenie". - Popatrz na mnie, mała. Uniosła głowę i spojrzała w jego brązowe oczy. Wyczytała w nich to wszystko, co miała zamiar ujrzeć. Miłość, pragnienie, tęsknotę, prośbę. - Patrzę na ciebie, duży. - Musimy spróbować. Po prostu nie mamy innego wyjścia. Wiedziała, że ma rację. I zdawała sobie sprawę, że podejmie to ryzyko. Bo w imię miłości warto rzucić się w przepaść pełną niebezpiecznych wyłomów i być może napotkać niespodzianki, które mogą nas wzmocnić, ale i zniszczyć. Najważniejsze że się nie zawiodłaś
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2014-04-23 o 22:42 |
|
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie sposób Was ogarnąć !!!!!!!!!!!!! tyle mówicie tyle piszecie... dziękuje za wiare i dobre słowo ![]() Młody dał radę Kocham Was![]() uciekam prasowac mu koszule bo wyschła
"Czasami nie poznasz wartości chwili, dopóki nie stanie się wspomnieniem"... Edytowane przez maggnolia Czas edycji: 2014-04-23 o 22:45 |
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Rekonesans przed nocą trzeba zrobić
![]() Dobrze że jest facebook
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Rinosku ja dzisiaj na ogrodzie mlecze wyrywałam i jak mnie ręka boli
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kopa w pupę synkowi od nas na szczęście, trzymamy kciuki I gratulacje za dziś
|
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
Dobrej nocy !!
Pada mi bateria w lapku , padł też zasilacz co w pokoju miałam a drugi w sypialni więc nie chce mi się już przełączać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

w kazdym razie zazdroszcze Ci wszystkich ,ktore sa jeszcze przed Toba 

nie sposób Was ogarnąć !!!!!!!!!!!!! tyle mówicie tyle piszecie...