![]() |
#1861 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Szpinak uwielbiam!!!
Ale tylko Baby i samodzielnie przyrządzony z czosnkiem. Miałam plan na dzisiejszy obiad na naleśniki ze szpinakiem ale nie wiem czy uda mi sie kupic szpinak dzisiaj, bo wczoraj nie było. A naleśniki z maki kukurydzianej ![]() Jadłospis: I śniadanie: bułka razoea z odrobiną masła, 2 plastry sera żółtego, pomidor II śniadanie: jogurt naturalny + 2 łyżki musli Obiad: jw jak kupie szpinak to naleśniki z maki kukurydzianej ze szpinakiem i kurczakiem a jak niebro z warzywami - cukinia, papryka, pomidor Podwieczorek: awokado, kilka migdałów Kolacja: tu jeszcze nie mam planu na dzisiaj. Pewnie znów twarożek ![]()
#1862 |
Zakorzenienie
|
![]() ale piękna pogoda ![]() u mnie dzisiaj grahamka z polędwicą i ogórkiem owoce obiad pałeczki z kurczaka ryż mizeria na maślance dalej jeszcze nie wiem ![]()
#1863 |
Zadomowienie
|
Mój dzisiejszy planowany jadłospis:
I. 1 kromka z szynką gotowany kurczak, pomidor II. 2 kromki chleba z wędzoną makrelą, kawa z mlekiem i cukrem III. 2 klopsy (mięso wieprzowo-drobiowe, kapusta, kasza manna, ryż. Pulpety usmażone na małej ilości tłuszczu a następnie zapieczone w sosie pomidorowym. Tzw. cygańskie gołąbki. Mizeria IV. sałatka owocowa (banan, winogrono, czerwony grejfrut, jogurt nat.) V. pstrąg pieczony, sałata lodowa z mozzarellą, pomidorem, ogórkiem, odrobina oleju |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
KASIULA ładnie
![]() dostałam od bratowej słoiczek powideł ze śliwek i do tego jest dodane kakao i gorzka czekolada.Jeszcze nie jadłam ponoć coś jak nutella. Tak myślę czy mogę sobie zjeść z tym np. pieczywo chrupkie.Jak myślicie ?
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2014-09-06 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Rozeznanie
|
My tez na spacerze.
Dzisiaj u nas miasteczko rajdowe ![]()
#1866 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula no dzis mi sie jadlospis podoba
![]() Eliza u mnie tez piekna pogoda. Mysle ze mozesz zjesc z chrupkim. Domowe przetwory sa calkiem spoko (o ile ktos nie zasypal ich cukrem ![]() Moja wycieczka rowerowa ![]() W koncu wiem, gdie zaczyna sie Dunaj ![]() Znak na dowod ![]()
#1867 |
Zakorzenienie
|
Maruszka ale strzeliłaś km
![]() ja idę zaraz kosić trawniki. cukru tam nie ma bo ona prawie nie używa,a śliwki same w sobie słodkie ![]()
#1868 |
Wtajemniczenie
|
Eliza no to super, bardzo fajne na II posilek
![]() Wiesz, ja jestem typowym dlugodystansowcem. Dopiero co wrocilam do cwiczen i kondycja mi sie dopiero buduje, ale mimo to jestem w stanie zrobic dosc dlugie dystanse. Natomiast jesli chodzi o rozciaganie, skakanie czy cokolwiek szybkosciowego to przecietny kanapowiec bedzie ode mnie lepszy. Moja dynamika jest na poziomie lamy.... ![]() Lece na zakupy zaraz ![]()
#1869 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Zgodnie z naszą wspólną decyzją przesyłam zaproszenie Dotce ![]() Pamiętaj, że czekamy na zdjęcia ![]() Wiem, że o mnie pytałyście wcześniej i dziękuję ![]() Myślę, że na wątek wrócę po porodzie jak już sytuacja będzie stabilna ![]() buziaki
#1870 |
Wtajemniczenie
|
Robie pyszne placuszki z cukinii
![]() W ramach prezentu za kolejny tydzien dietowania kupilam sobie kurteczke przeciwdeszczowa Active oraz bluze do biegania/wedrowania Active. Jestem super zadowolona ![]() Bottega zdrowka ![]()
#1871 |
Zakorzenienie
|
10 km zaliczone
![]()
#1872 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj grzecznie, zgodnie z planem.
Eliza ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne od rowerka. Jednak jestem padnięta po dzisiejszych sobotnich porządkach. Idę spać! Dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Wtajemniczenie
|
Eliza brawo za rower
![]() U mnie dzisiaj: I. Kanapki z szynka, serem wedzonym, papryka i pomidorem II. Ciasto z kaszy jaglanej z jablkami i kokosem, kawa III. Risotto IV. Ciasto z kaszy jaglanej z jablkami i kokosem, kawa V. Warzywa na patelnie Kolacja bedzie tylko warzywna ze wzgledu na ciasto ktore zaraz robie. Ciasto ma zdrowe skladniki, ale jak by nie bylo troche kalorii.
#1874 |
Wtajemniczenie
|
ooo co tu dzis takie pustki?
![]() Ja juz sobie upatrzylam co kupie sobie po nastepnym tygodniu, wiec musze ladnie dietkowac ![]() heheh normalnie nie moge sie doczekac ![]()
#1875 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
ja w nocy z TZ sie wytanczylam na dyskotece ![]() Martuszka fajna ta bluza ![]() ![]() Dziewczyny lubicie chodzic do ciucholandow? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Wtajemniczenie
|
Kotori no wiesz, upieklam cale ciasto. Reszte je tz. Musze chyba kupic jakas mala forme do ciasta i piec np z polow przepisu. Bo tak to bez sensu. Ale jest to ciasto z kaszy jaglanej zamiast maki. Nie ma cukru ani masla. Wiec to nie jest jakis niezdrowy lakoc.
Do ciucholandow nie chodze, nie odnajduje sie w takim chaosie. Ja musze miec sklep, gdzie wszystko jest poukladane, wiem co gdzie znalezc.
#1877 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj rowerek na powietrzu 11 km
#1878 |
Zadomowienie
|
Hejka!
Dzisiejszy dzień nie był dla mnie łatwy. Po obiedzie pojechaliśmy do teściów. Musiałam powykładać ciasto (mieli weselne) na talerz a później całe popołudnie na nie patrzeć. Pewnie skusiłabym się na nie ale od razu powiedziałam teściowej że nie jem słodyczy. Nawet gdybym miała ogromną ochotę na nie to nie mogłam się zbałaźnić i jednak je zjeść. Byłoby mi głupio. Dlatego siedziałam grzecznie i oparłam się pokusie. Jak wracaliśmy od nich to mężusiowi zachciało się pizzy więc pojechaliśmy do restauracji. Tż zamówił sobie pizze, mała lody a ja .... sałatkę cezar. Sałatkę zjadłam z grubsza bo nawalili do niej za dużo sosu. W dodatku coś z nią było nie tak bo się nią strułam. Musiałam pędzić do kibelka ![]() Mimo że mój jadłospis nie był wzorowy to jednak jestem z siebie dumna że nie zjadłam słodyczy i pizzy ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Eliza wsiadam na rower i spróbuję pojeździć ale nie wiem czy mi się uda z tym bolącym brzuszkiem ![]() Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2014-09-07 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
super KASIULA ,że się oparłaś pokusom brawo
![]() jak się źle czujesz to nie ma co się zmuszać do rowerka.
#1880 |
Rozeznanie
|
Kasiula brawo za silna wole
![]() Eliza brawo za rower co dziennie zwiekszaj sobie dawke i bedzie super ;-) Edytowane przez kotori0212 Czas edycji: 2014-09-07 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula brawo
![]() ![]() A co do pizzy to calkiem niezlym rozwiazaniem jest wziecie malej pizzy z warzywami (np z brokulem) i poproszenie o pol porcji sera zamiast calej. A co sie nie zje, wziac do domu i odgrzac na drugi dzien an sniadanie ![]() Oczywiscie okazjonalnie nie czesto ![]() Nie zmuszaj sie do roweru jak sie zle czujesz. Dzis i tak sie ladnie spisalas ![]() Eliza brawo za rower ![]()
#1882 |
Zakorzenienie
|
Matuszka dzięki
![]() Żegnam się z Wami. KASIULA nie rezygnuję z rowerka i będę myślała o Tobie podczas pedałowania ![]()
#1883 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za życzenia, było super, a teraz jest... jeszcze lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Wtajemniczenie
|
Dotka no nie ma to jak szczesliwa mloda mezatka
![]() ![]() Eliza ooo a co sie dzieje? nie chcesz sie juz odchudzac, czy u nas nie chcesz juz byc? U mnie dzis waga 74,1 kg. Takze bez rewelacji. Zostalo mi 5,5 tygodnia do rocznicy i ciezko bedzie o 6 z przodu. Jednak waga juz tak szybko nie spada.
#1885 |
Zakorzenienie
|
Kasiula gratuluje silnej woli
![]() Ważyłam się, waga wzrosła prawie o kilogram, super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Waga do tabelki: 99,8 kg Spadek wagi nie jest jakiś rewelacyjny ale ważne że jest 9 z przodu ![]() Gdybym od początku tygodnia ładnie trzymała dietę to może byłoby lepiej. No cóż może za tydzień będzie lepiej. Mój dzisiejszy planowany jadłospis: I. 2 kromki chleba wieloziarnistego, 4 plasterki szynki gotowany kurczak, plaser żółtego sera, sałata lodowa, pomidor II. jabłko, wafle dietetyczne III. gałka ziemniaków, duszona pierś z indyka, jakaś surowka IV. jogurt 0% i bez cukru o smaku owoców leśnych, maliny z mojego ogrodu ![]() V. sałatka (por, jajko, szynka gotowany kurczak, kukurydza, odrobina majonezu light, jogurt nat.) ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Dzisiaj po południu planuję wypad na siłownię |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Rozeznanie
|
eliza40 CO to znaczy, że się z nami żegnasz? Rozumiem, że to dobranoc tylko było
Waga do tabelki: 88,2 Waga początkowa: 89 kg Wzrost: 164 cm Cel: 60 kg
![]() |
#1888 |
Zadomowienie
|
Eliza też mam nadzieję że jednak z nami zostaniesz.
Mała zmiana w jadłospisie. Zamiast jabłka na 2 śn zjadłam banana |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Rozeznanie
|
Waga do tabelki 71,5
Eliza mam nadzieję, że się pojawisz a to było tylko na pożegnanie dnia, a nie na zawsze bo jak tak to smutno będzie.. ![]() Dotka jak wrażenia po weselu? ![]() Kasiula oby 9 z przodu się utrzymało, dobrze Ci idzie trzymanie się z dala od słodyczy. Zobaczysz że dzięki temu i 8 z przodu szybko się pojawi ![]() Gangola brakuje mi Twoich zdjęć kolacji. ![]() A ja dziś wam dodaję kawałek artykułu do poczytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
KASIULA brawo za 9 z przodu
![]() Tak żegnam się z Wami ,nie będę się udzielać.Buziaki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.