Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz. - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
Gosia 11 34,38%
Purblanca 10 31,25%
Coffe 7 21,88%
Spinka 2 6,25%
Koralinka 1 3,13%
Nowa 1 3,13%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-03, 17:15   #1861
slomka
in the dark of night

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

dobry
Stary 2014-07-03, 17:20   #1862
123spinka
Zadomowienie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

super ze jesteś w klubie

cześć slomka
Stary 2014-07-03, 17:57   #1863
Koralinka86
Raczkowanie

Dziewuszki, właśnie wracam z Biedronki i okazuje się, że ciuchy ciążowe, na które żeśmy polowały w maju są teraz w przecenie. W ten sposób kupiłam stanik do karmienia za 12,99 i koszulę nocną do karmienia za 19,99. Koszulki są po 14,99. Także, jeśli któraś czegoś potrzebuje to polecam przejść się po Biedronkach. Ja jeszcze zapoluję na dwa staniki, koszulę nocną, piżamę i koszulkę, bo w Biedronce pod domem nie było już rozmiarów, a jeszcze kilka w mieście sklepów jest
Koralinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 18:28   #1864
slomka
in the dark of night

Koralinka, a to niezły interes ubiłaś
Przypomniałaś mi o jakiejś koszuli do szpitala a jak z wózkiem? Macałaś tego Joggera?
Stary 2014-07-03, 18:39   #1865
nocnyskowronek
Raczkowanie

Witam popołudniowo

Siuska - gratulacje!

Gratuluję też nowych tygodni, miesięcy i trymestrów

Nie przytrafiło mi się jeszcze żeby mi ktoś ustąpił miejsca w komunikacji miejskiej a jeżdżę nią codziennie. Rano to mały problem, bo zazwyczaj wolne miejsca jeszcze są (mieszkam blisko pętli). Ale z powrotem to dopiero w połowie drogi zaczynają się zwalniać. Na razie jeszcze nie narzekam, choć tak jak wspomniałyście bezpieczniej się czuję siedząc.

A dzisiaj w tym temacie miałam dziwną sytuację... Wracając po jakimś czasie zwolniło się miejsce zaraz przy wejściu, więc sobie usiadłam. Ale jeszcze na tym samym przystanku weszła starsza pani (nawet nie tyle babuleńka, ale widać było po niej, że jakaś schorowana i ciężko jej było się poruszać) i jako, że w pobliżu byłam jedyną młodą osobą siedzącą to wstałam ustąpić jej miejsca. Ona kategorycznie odmówiła i kazała mi siedzieć mówiąc, że mi miejsca nie będzie odbierać. No i wszystko fajnie tylko, że nikt inny jej nie ustąpił a ta kobieta stała nade mną (nie żeby celowo przy mnie, ale po prostu przy wyjściu) i cały czas na głos mówiła do koleżanki, że jej ciężko ale jakoś da radę i stęka itd. Moja druga próba ustąpienia jej miejsca również spotkała się ze zdecydowaną odmową. Tak czy inaczej czułam się z tym dziwnie, bo ok niby osoby obok widziały, że próbowałam i jak wstałam pewnie też zauważyły mój brzuch (o ile patrzyły zamiast gapić się w okna ), ale na kolejnych przystankach wsiadały kolejne osoby i widziały już tylko młodą osobę siedzacą nad którą stęka i narzeka schorowana babka Dodam, że po prostu jak siedzę to brzuch jest dość mały (hmm jakby się chowa ) + duża torebka na kolanach i wydaje mi się, że na pierwszy rzut oka ludzie mogą nie widzieć, że jestem w ciąży. Co innego jak wstanę

Jutro po południu wyjeżdżam na weekend, więc poza jakimś podczytywaniem na komórce to będę pewnie dopiero po weekendzie
Stary 2014-07-03, 18:44   #1866
ever_92
Zadomowienie

Ja tydz temu kupilam rekawki do plywania, kolko i pilke plazowa dla malej w biedronce
Bo takie sliczne, tanie, a nie wiem.kiedy bede kolejny raz w Pl.

I dziekuje za odp na temat bolu brzucha, dodajecie otuchy, nie tylko ja tam mam uf... dziekuje!
Zauwazylam, ze lepiej z tym jest jak chodze, ruszam sie, jezdze rowerem.

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiamagda23 Pokaż wiadomość
dasz radę!!

Mój maluszek też jest na razie ułożony miednicowo i cały ból odczuwam poniżej pępka i w okolicy jajników... A to ciągnięcie Lilotko podobno moze być też spowodowane tym ze nasze dzidzie ciągną za pepowine
PS. Lekarza jeszcze nie ma, a juz jestem piata!! A babeczek czeka juz 8!!
Ojej a to tak rwie!!
No ale niedlugo mam lekarza, w przyszla sr to mu powiem o tym

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-03, 18:45   #1867
Koralinka86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
Koralinka, a to niezły interes ubiłaś
Przypomniałaś mi o jakiejś koszuli do szpitala a jak z wózkiem? Macałaś tego Joggera?
Ubiłam, ubiłam ale strasznie wyzywałam jak mi wszyscy jojczyli, żeby w maju nie kupować nic, bo za wcześnie. Chociaż teraz się obkupię troszeczkę i po niższej cenie
Joggera macałam już jakiś czas temu i dalej trzymam się tego, że to będzie najlepszy wózek dla mnie, ale kupować będziemy dopiero na przełomie sierpnia i września, bo przecież mój TŻ ma czas, to nic, że wózek musi dojść i wywietrzeć, on ma czas i już

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-03, 18:46   #1868
gosiakk23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nocnyskowronek Pokaż wiadomość
Witam popołudniowo

Siuska - gratulacje!

Gratuluję też nowych tygodni, miesięcy i trymestrów

Nie przytrafiło mi się jeszcze żeby mi ktoś ustąpił miejsca w komunikacji miejskiej a jeżdżę nią codziennie. Rano to mały problem, bo zazwyczaj wolne miejsca jeszcze są (mieszkam blisko pętli). Ale z powrotem to dopiero w połowie drogi zaczynają się zwalniać. Na razie jeszcze nie narzekam, choć tak jak wspomniałyście bezpieczniej się czuję siedząc.

A dzisiaj w tym temacie miałam dziwną sytuację... Wracając po jakimś czasie zwolniło się miejsce zaraz przy wejściu, więc sobie usiadłam. Ale jeszcze na tym samym przystanku weszła starsza pani (nawet nie tyle babuleńka, ale widać było po niej, że jakaś schorowana i ciężko jej było się poruszać) i jako, że w pobliżu byłam jedyną młodą osobą siedzącą to wstałam ustąpić jej miejsca. Ona kategorycznie odmówiła i kazała mi siedzieć mówiąc, że mi miejsca nie będzie odbierać. No i wszystko fajnie tylko, że nikt inny jej nie ustąpił a ta kobieta stała nade mną (nie żeby celowo przy mnie, ale po prostu przy wyjściu) i cały czas na głos mówiła do koleżanki, że jej ciężko ale jakoś da radę i stęka itd. Moja druga próba ustąpienia jej miejsca również spotkała się ze zdecydowaną odmową. Tak czy inaczej czułam się z tym dziwnie, bo ok niby osoby obok widziały, że próbowałam i jak wstałam pewnie też zauważyły mój brzuch (o ile patrzyły zamiast gapić się w okna ), ale na kolejnych przystankach wsiadały kolejne osoby i widziały już tylko młodą osobę siedzacą nad którą stęka i narzeka schorowana babka Dodam, że po prostu jak siedzę to brzuch jest dość mały (hmm jakby się chowa ) + duża torebka na kolanach i wydaje mi się, że na pierwszy rzut oka ludzie mogą nie widzieć, że jestem w ciąży. Co innego jak wstanę

Jutro po południu wyjeżdżam na weekend, więc poza jakimś podczytywaniem na komórce to będę pewnie dopiero po weekendzie
Boze jaka biedna babuleńka... Strasznie jestem wrazliwa na ludzką krzywdę.. a jeśli chodzi o starszych ludzi i dzieci to już w ogóle.. A Ty po prostu byłaś w glupiej sytuacji.. no niestety taki nasz znieczulicowy kraj...
Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
gosiakk23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 18:49   #1869
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez Koralinka86 Pokaż wiadomość
Ubiłam, ubiłam ale strasznie wyzywałam jak mi wszyscy jojczyli, żeby w maju nie kupować nic, bo za wcześnie. Chociaż teraz się obkupię troszeczkę i po niższej cenie
Joggera macałam już jakiś czas temu i dalej trzymam się tego, że to będzie najlepszy wózek dla mnie, ale kupować będziemy dopiero na przełomie sierpnia i września, bo przecież mój TŻ ma czas, to nic, że wózek musi dojść i wywietrzeć, on ma czas i już
aaaaa jak TŻ ma czas to rozumiem ja swojego troszkę pogodniłam raz i zapamiętał chyba teraz pomaga, szuka sam, pyta, wie, że mogę być zmęczona bardzo we wrześniu i nie mieć siły na latanie po sklepach

kurde, nie mam jak zmacać go tutaj w DE ale jak będę w Polsce w sierpniu, o ile będę bo planuję , to sobie pomacam.

w sobotę jedziemy na ogromne targi dzidziusiowe, pomacam co tutaj mają fajnego.

a kupiłaś białe czy czarne staniki? ja mam jeden ciut większy co by zmieścić się jak mleko ruszy
Stary 2014-07-03, 18:50   #1870
ever_92
Zadomowienie

NOCNY SKOWRONEK uuu przykre to...
Ja wczoraj i dzis po Wrocu tramwajami jezdzilam, tez mi nikt nie ustepowal, ale wydaje mi sie ze nie.patrza sie ludzie zbytnio, no i mialam luzna koszulke, wiec... ale cale szczescie, ze odpukac czuje sie ciagle super i np. Pociagiem 1,5h jechalam to musialam wstawac chwile bo brzuch mnie bolal, jak.ciagle siedzialam.
Stary 2014-07-03, 18:58   #1871
nocnyskowronek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiakk23 Pokaż wiadomość
Boze jaka biedna babuleńka... Strasznie jestem wrazliwa na ludzką krzywdę.. a jeśli chodzi o starszych ludzi i dzieci to już w ogóle.. A Ty po prostu byłaś w glupiej sytuacji.. no niestety taki nasz znieczulicowy kraj...
Na szczęście całość trwała mniej niż 10 minut i później ludzie wysiadali, więc "znalazło się" dla niej miejsce. Bo już miałam w planie ją oszukać, że wychodzę i wrócić innymi drzwiami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-03, 19:03   #1872
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Gosia fajny pomysl z tymi zdjęciami dla synka na maila Ja razem z Tż'tem robimy taki album z zdjęciami od początku (testy pierwsze usg i kolejne no i tż't co miesiąc w tej samej pozie i bieliźnie robi mi fotki ) Będzie później fajna pamiątka)

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

nocnyskowronku niestety taka znieczulica jest nie tylko w polsce… cóż będą kiedyś ludzie staży schorowani to zobaczą jak to jest… najbardziej wqrzają mnie gówniarze którzy podróżują do szkoły autobusem czy tramwajem , wielce zmęczeni i wszyscy muszą siedziec najlepiej koło siebie…

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 19:07   #1873
Koralinka86
Raczkowanie

Cytat:
aaaaa jak TŻ ma czas to rozumiem ja swojego troszkę pogodniłam raz i zapamiętał chyba teraz pomaga, szuka sam, pyta, wie, że mogę być zmęczona bardzo we wrześniu i nie mieć siły na latanie po sklepach

kurde, nie mam jak zmacać go tutaj w DE ale jak będę w Polsce w sierpniu, o ile będę bo planuję , to sobie pomacam.

w sobotę jedziemy na ogromne targi dzidziusiowe, pomacam co tutaj mają fajnego.

a kupiłaś białe czy czarne staniki? ja mam jeden ciut większy co by zmieścić się jak mleko ruszy
A wiesz, że może być, że tego Joggera znajdziesz w DE? Pani w sklepie mówiła, że te wózki są mało popularne w PL, a duża część produkcji idzie na eksport do Rosji i Niemiec.
Targów mocno zazdraszam, bo u mnie w województwie nie ma nic, dosłownie zero jeśli chodzi o jakiekolwiek targi czy wydarzenia związane z ciążą lub macierzyństwem. Za to obrodziło w jarmarki jedzeniowe: to zdrowa żywność, to produkty regionalne czy promowanie wyrobów z koziego mleka

Stanik na razie kupiłam biały, bo tylko taki dostałam w moim rozmiarze, ale zapoluję też na jeszcze jeden biały i czarny. Wydawało mnie się, że kupiłam większy 85D, ale chyba rozglądnę się za 80E, jeśli taki w ogóle istnieje w numeracji biedronkowej i pomyśleć, że w grudniu nosiłam 75B
Stary 2014-07-03, 19:12   #1874
slomka
in the dark of night

Cytat:
A wiesz, że może być, że tego Joggera znajdziesz w DE? Pani w sklepie mówiła, że te wózki są mało popularne w PL, a duża część produkcji idzie na eksport do Rosji i Niemiec.
Targów mocno zazdraszam, bo u mnie w województwie nie ma nic, dosłownie zero jeśli chodzi o jakiekolwiek targi czy wydarzenia związane z ciążą lub macierzyństwem. Za to obrodziło w jarmarki jedzeniowe: to zdrowa żywność, to produkty regionalne czy promowanie wyrobów z koziego mleka

Stanik na razie kupiłam biały, bo tylko taki dostałam w moim rozmiarze, ale zapoluję też na jeszcze jeden biały i czarny. Wydawało mnie się, że kupiłam większy 85D, ale chyba rozglądnę się za 80E, jeśli taki w ogóle istnieje w numeracji biedronkowej i pomyśleć, że w grudniu nosiłam 75B

Kurdeeeeee to muszę poszukać dokładniej tego wózka :love; dziękuję za info

Ahh, cyc jeszcze urośnie, dobrze, że mam jakiś zapas jednej sztuki większy

Wracam do pierogów
Stary 2014-07-03, 19:19   #1875
Koralinka86
Raczkowanie

Cytat:
Kurdeeeeee to muszę poszukać dokładniej tego wózka :love; dziękuję za info Ahh, cyc jeszcze urośnie, dobrze, że mam jakiś zapas jednej sztuki większy Wracam do pierogów
Trzymam kciuki, żeby się udało gdzieś trafić Urośnie, urośnie tylko o ile
Ja się zbieram do kina na Transformers: Wiek zagłady
Stary 2014-07-03, 20:01   #1876
kasiakg
Rozeznanie

Cytat:
Dziewuszki, właśnie wracam z Biedronki i okazuje się, że ciuchy ciążowe, na które żeśmy polowały w maju są teraz w przecenie. W ten sposób kupiłam stanik do karmienia za 12,99 i koszulę nocną do karmienia za 19,99. Koszulki są po 14,99. Także, jeśli któraś czegoś potrzebuje to polecam przejść się po Biedronkach. Ja jeszcze zapoluję na dwa staniki, koszulę nocną, piżamę i koszulkę, bo w Biedronce pod domem nie było już rozmiarów, a jeszcze kilka w mieście sklepów jest
Koralinka ja też kupiłam ten stanik za 12,99. Bardzo fajny. Tylko trochę dziwne te rozmiary, i mam lekko za ciasny w obwodzie ale już mi się nie chciało wymieniać.
Stary 2014-07-03, 20:15   #1877
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez kasiakg Pokaż wiadomość
Koralinka ja też kupiłam ten stanik za 12,99. Bardzo fajny. Tylko trochę dziwne te rozmiary, i mam lekko za ciasny w obwodzie ale już mi się nie chciało wymieniać.
oo tak, dziwny, na mnie C dobre ale to mamusiowa rozmiarówka tak sądzę

TŻ zaraz będzie 4 noce prawie 5 dni
Stary 2014-07-03, 20:23   #1878
nowa8686
Zakorzenienie

Bylam w smyku. I byl super kocyk za 40 zl. Taki dwustronny, ze z jednej strony taki miluski a zdrugiej taki material tez bardzo przyjemny . I chyba kupimy go w weekend

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 21:20   #1879
kasiamagda23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnieszkakr1987 Pokaż wiadomość
za skończoną przeprowadzkę. Co do ustępowania miejsca, to tak na prawdę nigdy nikt mi nie ustąpił - czy w autobusie, czy w kolejce w sklepie. Ludzka znieczulica i brak empatii.
Uwaga uwaga przywracam wiarę w ludzi!! Pan na poczcie młody! podbiegł otworzył i przytrzymał mi drzwi, wpuścił i kazał wszystkim mnie przepuścić w kolejce (3 ludzi), nikt nie protestował było to miłe

Cytat:
Trzymam kciuki, żeby się udało gdzieś trafić Urośnie, urośnie tylko o ile
Ja się zbieram do kina na Transformers: Wiek zagłady
Byłam w niedzielę, Nowa a kiedy zabierasz męża?

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Bylam w smyku. I byl super kocyk za 40 zl. Taki dwustronny, ze z jednej strony taki miluski a zdrugiej taki material tez bardzo przyjemny . I chyba kupimy go w weekend
AAAAA kurde byłam ostatnio w smyku w galerii katowickiej, bo miałam godzine do pociagu, a tam przeceny -50% a ja bez kasy... nie moge odżałować...

Po wizycie wszystko dobrze, Miłek potwierdzony, siusiaka widziałam, już został uwieczniony dla tatusia na dwóch zdjęciach . Rośnie ładnie, siedzi pupką w dół i coś dziś mnie strasznie kopie Szyjka w normie!!
Dostałam komplet badań do zrobienia w tym straszną glukozę, ale to za 2 tygodnie dopiero. Mam skonczyc tabletki witaminkowe i na chwile je odstawic zeby sie nie przewitaminowac
Oprócz tego wszystko w porządku więc tylko się cieszyć

PS. Zapomniałam Wam powiedzieć, że w sobotę byłam na Kiermaszu Dizajnu Dziecięcego... Jakie tam cuda mieli wszystko ręcznie robione! Jutro wstawie zdjęcia moich skromnych zakupów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-03, 21:45   #1880
nowa8686
Zakorzenienie

Kasiamagda nie wiem czy pojdziemu bo ja nie lubiem . Ale moze sie poswiece

No po ten kocyk wroce w sobote jak cus. Ciuszki mam wiec stwiwrdzilam, ze nie kupuje chociaz tz upatrzyl jakis kombinezon za 7 dych

Ide spac jutro glukoza i pobodka o 7. omg

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 22:06   #1881
anasiia
Raczkowanie

Ehh zycze wam powodzenia z badaniem glukozy i obyscie nie mialy cukrzycy!! Trzymam kciuki
anasiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 06:19   #1882
gosiakk23
Rozeznanie

Dzień Dobry Kochane Noc przespana, za to ranek-pobudka przed 5 Julek zrobił sobie dyskotekę w moim brzuchu i tak do 6:30, akurat jeszcze Tż zdążył wrócić z pracy-nockę miał.A co on wczoraj po 22 wyprawiał to myślałam że mi gały z orbit wyjdą . Nagrałam aż telefonem

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Kasiamagda nie wiem czy pojdziemu bo ja nie lubiem . Ale moze sie poswiece

No po ten kocyk wroce w sobote jak cus. Ciuszki mam wiec stwiwrdzilam, ze nie kupuje chociaz tz upatrzyl jakis kombinezon za 7 dych

Ide spac jutro glukoza i pobodka o 7. omg
3mam kciuki za glukozę
Cytat:
Uwaga uwaga przywracam wiarę w ludzi!! Pan na poczcie młody! podbiegł otworzył i przytrzymał mi drzwi, wpuścił i kazał wszystkim mnie przepuścić w kolejce (3 ludzi), nikt nie protestował było to miłe

Byłam w niedzielę, Nowa a kiedy zabierasz męża?

AAAAA kurde byłam ostatnio w smyku w galerii katowickiej, bo miałam godzine do pociagu, a tam przeceny -50% a ja bez kasy... nie moge odżałować...

Po wizycie wszystko dobrze, Miłek potwierdzony, siusiaka widziałam, już został uwieczniony dla tatusia na dwóch zdjęciach . Rośnie ładnie, siedzi pupką w dół i coś dziś mnie strasznie kopie Szyjka w normie!!
Dostałam komplet badań do zrobienia w tym straszną glukozę, ale to za 2 tygodnie dopiero. Mam skonczyc tabletki witaminkowe i na chwile je odstawic zeby sie nie przewitaminowac
Oprócz tego wszystko w porządku więc tylko się cieszyć

PS. Zapomniałam Wam powiedzieć, że w sobotę byłam na Kiermaszu Dizajnu Dziecięcego... Jakie tam cuda mieli wszystko ręcznie robione! Jutro wstawie zdjęcia moich skromnych zakupów
Miłe to bardzo, ze strony Pana na poczcie Supcio że z Miłkiem wszystko dobrze No i najważniejsze że siusiorek uwieczniony
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
Stary 2014-07-04, 06:58   #1883
kasiamagda23
Raczkowanie

Hej Gosiu
chyba się Miłosz z Juliuszem umówili na jakieś balety bo u mnie to samo! Też uwiecznilam jego harce telefonem dla męża bo by mi nie uwierzył chyba! No i dziś pierwszy raz obudziły mnie jego kopniaki, na szczęście po 7
Stary 2014-07-04, 07:10   #1884
gosiakk23
Rozeznanie

Cytat:
Hej Gosiu
chyba się Miłosz z Juliuszem umówili na jakieś balety bo u mnie to samo! Też uwiecznilam jego harce telefonem dla męża bo by mi nie uwierzył chyba! No i dziś pierwszy raz obudziły mnie jego kopniaki, na szczęście po 7
Hahaha A najlepsze w tym wszystkim jest to, że człowiek tak kocha te kopniaczki, że nawet takie ranne pobudki nie są w stanie popsuć humoru
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
Stary 2014-07-04, 07:45   #1885
Katrina2000
Raczkowanie

Witam, ja też miałam wcześnie pobudkę, bo ok. 4, po pierwsze słońce mocno już świeciło, a nie mamy rolety w sypialni, a po drugie Wiktorek również mocno kopał, na szczęście udało mi się jeszcze potem zasnąc. Dziś u nas zapowiada się upalny dzień, zastanawiam się co by tu robic..
Stary 2014-07-04, 08:31   #1886
Mojra87
Zadomowienie

Bry

Siuska - gratulacje za obronę

Koralinka - super, że udało Ci się trafić w biedronce na te ubranka... Ja wysłałam nawet tatę na okoliczne biedronki i nie udało się trafić na te przeceny... a chciałam jeszcze jedną koszulę nocną

Fajne są te poranne pobudki kopniaczkami moja Mała standardowo zaczyna kopanko o 5 albo 6 rano ale nie narzekam nie ma to jak uśmiech z samego rana

Ja już się od kilku dni stresuję jutrzejszą wizytą i przez to mniej się odzywam, żeby Wam tu w kółko nie marudzić
Stary 2014-07-04, 08:33   #1887
slomka
in the dark of night

Dobry
Stary 2014-07-04, 08:38   #1888
gosiakk23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
Bry

Fajne są te poranne pobudki kopniaczkami moja Mała standardowo zaczyna kopanko o 5 albo 6 rano ale nie narzekam nie ma to jak uśmiech z samego rana

Ja już się od kilku dni stresuję jutrzejszą wizytą i przez to mniej się odzywam, żeby Wam tu w kółko nie marudzić
Ja z kolei mam w poniedziałek I z jednej strony stres a z drugiej nie mogę się doczekać
Chłopiec Juliusz
Pierwsza Dzidziolinka
41/40

Mój Aniołeczku
Stary 2014-07-04, 08:44   #1889
agnieszkakr1987
Raczkowanie

Witam
Mój synek nigdy mnie jeszcze nie obudził, więc nie wiem jakie to uczucie. Adaś śpi cierpliwie, aż mama się obudzi i dopiero po jedzeniu daje popis swoich możliwości. Choć tak szczerze powiem, że z rana to od dość niedawna czuję ruch. Wcześniej to tylko wieczorami.

Mam pytanie - ile w prezencie daje się teraz na komunię? Mamy w niedzielę taką przekładaną imprezę i nie mam pojęcia jak to ugryźć. Warto wspomnieć, że jesteśmy tylko zwykłymi ciocią i wujkiem.
Stary 2014-07-04, 08:53   #1890
anasiia
Raczkowanie

A ja wczoraj bylam na soldach bo u mnie sie wlasnie zaczely. Dla dzidziusia nic nie kupilam ale dla siebie znalazlam kilka rzeczy dzis za to jestem mega zmeczona wiec mam dzien odpoczynku. Zaczynaja mnie lapac skurcze lydek rano:/

Edytowane przez anasiia
Czas edycji: 2014-07-04 o 08:54
anasiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości