|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Asiu, ja pamiętam, że w CA kpiłam takie fajne wygodne bidy zapinane na krzyż, zwykłe, białe i podobne też bluzeczki
![]() ![]()
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
A bodziaki z krotkim czy na szelkach to teraz nie ubiore no nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
ja zakładałam pod pajaca.
dla mnie dla takiego malucha bluzki niewygodne. może coś online upolujesz, używki na allegro czy tablicy? już przeszło 2 tygodnie siedzimy u moich. Jak na razie nei mam ochoty tam wracać. Zresztą między mną a mężem jest beznadziejnie. Tzn W trójkę tu jesteśmy, co nie zmienia faktu, że się nie dogadujemy. To jest jest jeden z powodów mojego ostatniego narzekania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Z krótkim ubierzesz jak najbardziej: pod pajacyka jako pokoszulek
![]()
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Passion... To zapewne chwilowy kryzys
![]() Monitko tak na ramiaczkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
Ojej Passion, a co sie dzieje?! Przecież tak fajnie między Wami było
![]() Asia, w sumie jak pajacyk ciepły, albo jak w domu cieplutko, to może być body na ramiączka, dlaczego nie? Ja też teraz podkoszulki na ramiączka noszę ![]()
![]() |
#1867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo smyk on line? ja kupowalam malej body i pajacyki w textil market ceny niskie a narazie nie widze aby sie wynaciagaly albo cos maja tez sprzedaz internetowa zobacz sobiehttp://txm24.pl/ monita tez bardzo lubie te body nie trzeba przez glowke przekladac ![]() a bodow z krotkim na 56 mam chyba 10 i ani jednych nie ubralam ![]() u nas chlodno i wydaje mi sie ze mala zmarznie i tak nom stop ma raczki zimne ![]() passion obyscie szybko doszli do porozumienia ![]()
![]() |
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
sęk w tym, że to nie od kilku dni tak jest tylko od dawna. Z rok tak se, od kilku tygodni beznadziejnie, nie wiem. Nie wiem co będzie.
gdyby nie M oczywiście i nowa praca to bym się załamała. Mai jak jest zimno, chłodno, robią się na twarzy, ciele, pajączki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny jak nic nie kupie na miejscu sensownego to polukam na necie
![]() ![]() Passion ale hmmm klocicie sie? Czy sie nie odzywacie? Czy jeszcze cos innego? Jakos mnie... zmartwilas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
Ewciu, maleństwa zazwyczaj mają zimne rączki i stópki, bo krążenie jeszcze nie działa za dobrze. Dla sprawdzenia temperatury sprawdza się karczek
![]() ![]() Passion, ale to coś konkretnego jest przyczyną? Czy tak jakoś? Jej, nie pisałaś wcześniej ![]()
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzam na szyjce ![]() Jak bym sie miala sugerowac lapkami tobym ja caly czas musiala w spiworku trzymac ![]() Passion oby przeszlo ![]() Tez sie zmartwilam ![]() Tz spi na jednej stronie lozka M na drugiej a matce zostalo ...lozeczko ![]()
![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Ewcia, zmieścisz się
![]() ![]()
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Ewcia i jak?
![]() ![]() Ja sie dzisiaj tak wyspalam... Jak.nigdy! Az milo dzien zacząć ![]() Wczoraj P lozeczko skladal. Heh stalo tyle na strychu ze okazalo sie ze spodu nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Joasia dostałaś zastrzyk energii ![]() a ja dziś detka na razie Passion co jest ? wyzal się może ci ulzy. Skądś to znam ![]() Dell jak tam sprawy co ostatnio pisałaś, wyjasnily się ? Mamy jeszcze trzymać kciuki ?
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko wiesz z takim wyspaniem to nie dziwne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Joasia ma być dętka sorki ale mój tablet nie rozumie niektórych polskich słów
![]() ![]()
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
Passion
![]() ![]() Asia to u nas może nie jakoś strasznie zimno (w zeszłym roku było jakieś 20 w tym mama szaleje i mamy nawet po 22st w nocy kiepsko się śpi przez to), ale ja zakładałam sam pajacyk bez body. Przez pierwszy tydzień tak miała poxniej sam pajacyk albo body+spodenki no i tak przykrywałam ją kocykiem to nie marzła a tak to się pociła. a ja w bluzce i swetrze śmigałam ![]() Jak długo wam dzieciaki śpią? Bo kurcze jeśli M zaśnie tak jak kiedyś koło 20 to budzi się przed 7 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko tosmy sie dogadaly
![]() ![]() ![]() Takaya to chyba dlugo M spi. Mojej kolezanki corka co jest ze stycznia budzi sie jeszcze kilka razy w nocy. Nigdy calej nie przespala. Zreszta... Ja nie wiem jak dzieciaki maja spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Asia no to dziś budziła się ze trzy razy w tym raz z godzinę się kręciła aż w końcu daliśmy mleko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Monita wagą się nie przejmuj bo 90centyl to nie tak źle. Niedługo będzie miał fazę wzrostu to znów się wyciagnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mala spi w lozeczku ale tz wczoraj wzial ja na lozko i szkoda bylo mi jej przenosic bo i tak niedługo miala sie budzic na mleko ![]() takaya goraca ta Twoja corka! kurde u nas wiosna w pełni!
![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
U nas te z wiosna byle by w kwietniu nie zaczęło sypać śniegiem
![]() Ewka to zbyt wiele miejsca Ci nie zostawili w łóżku, ja to zawsze obstawiona jestem z jednej i drugiej strony. Czasami czuję się jak sardynka w puszce Joasia już kończę drugą ![]()
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi sie nie chce ogarniac tego tematu...
![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
Ewka to przenieś na maj
![]() ![]() Czy gorąca to nie wiem, teraz jest cieplej w domu to pewnie już się dosttosowała, ale np w szpitalu położne mi mówiły aby przyzwyczajac do chłodu to będzie jej ciepło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1 maja ![]()
![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Takaya, myślę, że tak 10-12 godzin to normalne dla malucha. Mój zazwyczaj śpi około 11stu.
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
Ufff jestem. Ale.powiem Wam ze wszystko przebrane :/ Wzielam jedynie male bodziaki jedne spioszki i pajacyk. Z pajacykami deficyt... Nawet w zwyklym sklepie nie bylo wyboru same duze. A juz tam w srodek miasta nie chcialam sie pchac poza tym... Nie moge teraz duzo lazic bo wydaje mi sie ze Antos wypadnie. Jak chodze to mi uciska... Polukam cos na necie za pajacami i beje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
ja sporo rzeczy kupowałam używane, ba, nadal czasem cosw kupię
![]() ale to musi być jakaś konkretna firma, że widaomo jak z jakością ![]() ![]() Takaya, M śpi ok 12h. Od kilku dni budzi się ok 7, wcześniej dośc długo o 8. Najczęściej chodzi spać ok 19. Chyba, że padnięta po żłobku to wcześniej. dla mnie to dobra godzina, raz, wg mnie dziecko, takie małe, nie powinno buszować do północy, dwa, mamyt czas dla siebie ![]() tzn ostatnimi czasy osobno spędzamy ten czas ![]() ![]() ![]() w paźdzerniku byliśmy u Jego rodziny, tam był poruszany ten temat. Po drodzę, jak sami już byliśmy, powiedział, że jakby kogoś miał to by mnei nei zdradził tylko inaczej to rozwiązał. Liczyłam raczej na jakies kocham cię czy inne takie bzdety ![]() dziękuję za troskę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
Ewa M się urodziła w piątek to i chrzest może mieć w piątek
![]() Jak mnie wkurzają Ci kolędnicy chodzący po zakładach pracy w ciągu 2 tyg już dzisiaj 3 ![]() Może się Wam przyda taka informacja http://www.finanse.mf.gov.pl/pl/aktu...3DDF9D7A26BA8D ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Passion eh Ci faceci. Wiadomo że życie to przeważnie rutyna/monotonia, czasami się tylko oderwać można od tego wszystkiego. Ja nie wiem czego oni oczekują. Chyba by chcieli żyć tak jak za młodości gdzie był brak obowiązków i luz. Niestety to jest życie dorosłych ludzi. Trzymam kciuki żeby się polepszyło i nie załamuj się ![]() ![]() Męcz bułę jak chcesz po to jesteśmy m.in ![]()
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-01-16 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Passion, a dlaczego uważasz, że się Toba znudził? Może Wasz związek przeszedł na inny poziom/etap? No nie wiem? I co z ta kasą? Nie rozumiem... tłumaczy, że ma mniej czasu dla Ciebie bo chce zarobic kasę, czy że kasa jest problemem czy jak?
![]() A co do tego komentarza.... ja bym jakiejś wielkiej wagi temu nie dawała. Faceci są prosto skonstruowani i czasem coś tak powiedzą... szczerze do bólu. Nie znaczy to, że nie kochają czy że myślą o zdradzie. Choć rozumiem, że przykro Ci było ![]() My też właśnie się pokłóciliśmy... o sprzątanie. Mojemu to znów nic nie można powiedzieć, na nic uwagi zwrócić.... od razu awantura. On oczywiście to inaczej widzi ![]() ![]()
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tez sie czepiam... Spokojnie. Tzn staram sie Go troche uczyc bo On to znowu taki raptus-nie pomysli a zrobi. Malo z tego wszystko robi szybko i na juz. Wczoraj jak mial wolne to juz chcialam zeby poszedl do roboty bo nie dalo sie wytrzymac.
No i zgadzam sie z Monitka ze czasami jak cos powiedza to rece i cycki opadaja ![]() ![]() ![]() Kuleczko kiedy bedziesz miec te ramki? No i druga kawusia pomogla? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.