![]() |
#1861 |
Rozeznanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Dziewczyny, czy mogłybyście mi poradzić kompetentnego i przyjaznego ginekologa z Poznania, najlepiej takiego, który posiada wiedzę z zakresu onkologii (np. dodatkowa specjalizacja). Bardzo mi zależy, może o kimś słyszałyście. Mam na razie 2 nazwiska - dr Grzegorz Manyś i dr Magdalena Michalska. Wiece coś na ich temat, byłabym bardzo wdzięczna za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Raczkowanie
|
WARSZAWA
Polecam pani dr Grażynę Korolczuk. Przyjmuje w prywatnym gabinecie w Międzylesiu. Miła, sympatyczna, profesjonalna, wszystkie narzędzia i aparaturę potrzebną ma w gabinecie. Wizyta kosztuje na razie 100 zł (w tym i usg). Ja mogę powiedzieć od tej strony, co ja u pani dr robiłam tzn. kontrola i zakładanie wkładki - wkładka umieszczona perfekcyjnie (potwierdzone u innego lekarza na usg), bezboleśnie (bez znieczulenia). A mam porównanie, bo poprzednio zakładałam wkładkę u kogo innego, nie dość że bolało, to jeszcze została założona źle. Poza tym pani dr nie naciąg ana badania i wizyty. W gabinecie czysto i miło. |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zadomowienie
|
GDAŃSK
dr. Zbigniew Jankowski, Przychodnia VII Dwór w Oliwie. Doktor słucha pacjentki, bada dokładnie, dobiera antykoncepcję indywidualnie, robi wywiad rodzinny, bada piersi, bada węzły chłonne i żadnego pytania nie pozostawia bez odpowiedzi. A wszystko w ramach NFZ polecam, ja już wiem, że będzie moim lekarzem nr 1.
![]() |
#1864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, byłyście na Kuropatwy? Czy w przychodni? Wiecie może jak to jest - jesli sie jest z innego miasto, to mozna sie w przychodni do ginekologa umówic? Jestem zarejestrowana w Krk...
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Szczerze polecam dr Oziemskiego z Kliniki Lux Med w Warszawie na ul.Chmielnej.
Jest bardzo sympatyczny,robi dokladny wywiad,przed dobraniem tabletek zlecil mi mase badan.Odpowiada na kazde pytanie,bada delikatnie i co najwazniejsze potrafi odstresowac mnie w tej chwili i jest naprawde mily.Oczywiscie w gabinecie jest bardzo czysto,przyjemnie,wszystk o jest jednorazowego uzytku.Naprawde dr Oziemski jest pierwszym ginekologem ktorego moge polecic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zadomowienie
|
pisałam jakiś czas temu o tym, że wybieram się do pani doktor przyjmującej państwowo w Łodzi, właśnie wróciłam z wspomnianej wizyty i zaraz o niej napiszę, w innym temacie, bo zdecydowanie jej nie polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1868 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Znacie może jakiś lekarzy w Lublinie przyjmujących państwowo którzy zlecają wszystkie badania potrzebne przy przyjmowaniu tabletek??
![]() |
#1869 |
Raczkowanie
|
Witajcię wizażanki, bardzo zachwalacie sobie panią DR Agnieszkę Hoffman z Warszawy. Chciałabym się zapytać ile kosztuje u niej wizyta prywatna na Kuropatwy (Mysiadło)? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
#1870 |
Zakorzenienie
|
Qrcze, mnie to wlasnie srednio pasuje i Kłopotowskiego rano i to Mysiadło, bo nie mam samochodu...
Chyba spróbuję do dr A. Wacławik, bo też widziałam o niej dobre opinie i przyjmuje do 20, czyli dam rade po pracy... ![]() Jeśli juz będę po, to też dam znać jakie wrazenia...
#1871 |
Zakorzenienie
|
ja też mam pytanie dot. dr Hoffman. Wybieram sie wybieram i wybrać nie mogę
![]() Czy w miejscu gdzie sie rozbiera, jest bidet? Czy są jednorazowe "fartuszki"? |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Lekarz mily i delikatny. Ciezko po pierwszej wizycie ocenic caloksztalt wiedzy i profesjonalizmu, ale wrazenie na mnie zrobil bardzo pozytywne. Gabinet nowoczesny, nawet zrobiono zdjecie nadrzerki, ktore pozniej pokazal mi lekarz na monitorze. Usg tez ogladalam rownoczesnie z lekarzem na osobnym monitorze, wszystko mialam wytlumaczone co widac. Sama klinika czysta i nowoczesna. Na parterze jest tylko winda i automat na buty szpitalne (te woreczki), na 1p. gabinety prywatne i zabiegowy. Wyzej sa sale operacyjne i pooperacyjne, ale tego nie widzialam.
![]() |
#1873 |
Konto usunięte
|
dr Ufnalewski, Kraków.
Alll Med.aleja Pokoju 29 a wizyta 50 zl,od studentek 40 zl, USG pochwowe w cenie ![]() mily delkiatny rzeczowy pan doktor,wyczrpujacy wywiad,rozwila mojewszelkie watpliwosci.polecam goraco. |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Raczkowanie
|
Stalowa Wola
Czy możecie polecić dobrego ginekologa ze Stalowej Woli POMIJAJĄC dr Marka Sarzyńskiego? Nie mam do niego żadnych uprzedzeń, jednakże jest on ojcem mojej koleżanki, byłaby to dość niezręczna sytuacja, zwłaszcza, że byłam parę razy u niego w domu. Edytowane przez patryssska Czas edycji: 2008-12-13 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
Hej drogie kobietki czy możecie polecić mi ginekologa z Poznania ale kobietę i żeby przyjmowała na nfz
szukałam we wątku ale nic nie znalazłam sami faceci a będzie to moja pierwsza wizyta u ginekologa i wolałabym iść do kobiety mniejszy stres szukam takiej żebym mogła zrobić usg piersi i zwykłe ginekologiczne badanie a może będziecie umiały określić co może mi dolegać od jakiegoś czasu czuje dziwne pieczenie-swędzenie w okolicach intymnych w wydzielinie z pochwy są grudki i przy odbycie jak sie podcieram na papierze widze kropelki krwi będę bardzo wdzięczna za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Raczkowanie
|
darietta niestety z ginekologiem w Poznaniu nie pomogeę ale co do twoich dolegliwości objawy wskazują na grzybicę. Dopóki nie pójdziesz do lekarza kup sobie clotrimazolum (3zł bez recepty)
tutaj wiecej info: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=35245 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Przyczajenie
|
Lublin/Nałęczów
mój ulubiony to dr.Jacek Tomaszewski pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Przyczajenie
|
hej a mozesz mi powiedziec jak jest na pierwszej na wizycie u gin?? planuje sie wybrac w zwiazku ze stala antykoncepcja, jakie sa koszty wizyty? jakie badania nalezy zrobic i ile kosztuja? i jak to jest gsy skoncza sie tabletki ? trzeba co mies chodzic po recepte ?
z gory dzieki za odp pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. użyj wyszukiwarki, bo jest obszerny watek o pierwszej wizycie u ginekologa.
![]() |
#1880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam jak najbardziej tą ginekolog.
![]() |
#1881 |
Przyczajenie
|
mam pytanie dot.gabinetu gin.na ul.klopotowskiego.jak sie idzie panstwowo do p.hoffman to jak to wyglada?czy mam oddzielne miejsce na przebranie,jakis fartuszek itp?czy na miejscu robi oprocz bad.ginekol.rowniez usg dopochw.i np.piersi?czy musze sie oddzielnie zapisywac na jedno i drugie?no i co z badaniami laborator.czy bad.hormon.sa peloplatne czy nie?dzieki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zadomowienie
|
A możecie polecić jakąs dobrą Panią Ginekolog w Krakowie, która za wizytę bierze mniej niż 50zł?Jeestem studentką i chciaam pierwszy raz dobrać tabletki..więc rozumiecie,ze to dla mnie wazne
![]() Moge byc nie kumata a chcialam zeby mi to ladnie ktos wytluamczyl ![]() Wiem,ze juz duzo osob pisalo o Krk,ale w koncu zwariowalam... Zna ktoś może dr Springwald?
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
a jak stosować tą maść clotrimazolum i można ją tak bez zaleceń doktora
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze jedno pytanie..
A ginekolog z Krakowa z NFZ? Bo po podliczeniu badan wizyt i recepty wyszło mi ponad 250zł:/ Błagam niech to będzie kobieta... A chce badania,nie chce tabsów na oko:/ tym bardziej,ze dopiero zaczynam moje zycie erotyczne.Prezerwatywom nie ufam ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Konto usunięte
|
TORUŃ
dr Jacek Gbiorczyk Naprawdę bardzo sympatyczny, wyluzowany, ale i fachowy. Przy badaniu dokładnie opisuje co właśnie robi, jest wyrozumiały ('lekki' stres przy mojej pierwszej wizycie ;-)). Polecam naprawdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Przyczajenie
|
polecam doktor Michalską z Poznania. Jest bardzo konkretna, a przy tym życzliwa. Przyjmuj u siebie w gabinecie, na nfz też.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zadomowienie
|
tak, można, jest bez recepty, ja mam ją zawsze w apteczce.
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Przyczajenie
|
mogę dać Ci nr domowy, 061-8629552, przyjmuje u siebie prywatnie i na os. Chrobrego chyba na nfz. musiałabyś zadzwonić i się zapytać. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Przyczajenie
|
Kraków
Dr Bogdan Czekajski ul. Kobierzyńska 98, tel. (0 12) 264-25-91 Przez przypadek trafiłam do tego lekarza, ale jestem bardzo zadowolony. Doktor kompetentny, zainteresowany historią pacjentki, badanie USG wykonywane przez niego w gabinecie (dla mnie to jest naprawdę ważne). Badania wykonuje delikatnie, ma ciepłe ręce, tłumaczy co robi, na bieżąco informuje o jakichkolwiek zmianach i co one oznaczają, odpowiada na każde pytania. dla pacjentek jest zawsze dostępny, zlecając pacjentce badania np krwi, każe dzwonić do siebie na telefon prywatny i nie zdarzyło mi się żeby nie odebrał, czy był wtedy opryskliwy. Wizyta jest nietania - z USG płacę 100 zł, ale dla własnego komfortu warto je wydać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.