Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-26, 07:48   #1861
LaylaDamment
BAN stały

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Ewentualnie pokój w hotelu,na jedną noc
My rozważaliśmy taką opcję,ale w koncu trafiła się inna okazja-wracaliśmy z koncertu na Muchowcu(lotnisko w Katowicach),późno w nocy,więc zadzwoniłam do rodziców i spytałam,czy mogę zostać na noc u TŻ,bo jego mama nas zaprasza().Po długich konsultacjach mojego taty z jego mamą,otrzymałam pozwolenie
LaylaDamment jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 10:05   #1862
Annabelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
no my tez nie mamy gdzie tzn.u mnie nie da rady a u niego moze i tak ale ja bym sie nie czula u niego swobodnie zeby to robić
no i bylabym niespokojna ze ktos wejdzie itd.
a wyjazd teraz w wakacje odpada....hmmm
; d
W domu swojego ukochanego nie czułabyś się swobodnie - rozumiem Ale wydaje mi się, że w hotelu tym bardziej nie czułabyś się swobodnie - w końcu to zupełnie obce miejsce, no i wkoło obcy ludzie No nie wiem.

Annabelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 10:18   #1863
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annabelle Pokaż wiadomość
W domu swojego ukochanego nie czułabyś się swobodnie - rozumiem Ale wydaje mi się, że w hotelu tym bardziej nie czułabyś się swobodnie - w końcu to zupełnie obce miejsce, no i wkoło obcy ludzie No nie wiem.
nie no czułabym sie swobodniej bo wiedziała bym ze nikt nam nie przeszkodzi a tak to nie mam pewnosci
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 13:43   #1864
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Też sądzę ze już lepiej w hotelu albo w domku gdzieś...

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2009-10-13 o 14:47
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 16:39   #1865
zagubiona89r
Zakorzenienie

Ja w hotelu spędziłam z Tż sylwestra. Nie uprawialiśmy seksu, ale działo się i było bardzo komfortowo. Muzyczka wygodnie, dużo czasu bez rodzicó gdzieś w domu itd. Niby nikt nie wchodzi do mojego pokoju jak jest Tż, ale dyskomfort pozostaje. Dlatego jeśli już to wolałabym kilka gorących sesji w hotelu

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 20:13   #1866
bulbasek
Przyczajenie

;]

Edytowane przez bulbasek
Czas edycji: 2009-07-29 o 17:18
bulbasek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 20:27   #1867
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bulbasek Pokaż wiadomość
a co z owłosieniem ;] ?
moim zdaniem depilacja jest oczywista
chociaz szukam jakiegoś sposobu z którego byłabym zadowolona
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 20:30   #1868
LaylaDamment
BAN stały

Cóż,jakoś nie wyobrażam sobie mieć tam na dole buszu-to przecież niewygodne,niehigieniczne i nieetetyczne

Nawet gdy jeszcze byłam dziewicą,zawsze się tam depilowałam do zera,dla własnej wygody.Ale co kto lubi
Stary 2009-07-26, 20:51   #1869
zagubiona89r
Zakorzenienie

Mnie zastanawia tylko jedna rzecz. Czy dziewczyna, któa pyta o owłosienie ma faceta? Bo jeśli tak (a ostatnio widziała to pytanie w wersji, że ma) to odradzam narazie seks. Dlaczego?

Ano cóż... przez ostatni rok ze swoim Tż poznawaliśmy siebie nawzajem przez petting, dzięki temu czuje się z nim w łóżku swobodnie i bezpiecznie. Wiem, że go pociągam, wiem czego mogę się spodziewać, nie myślę czy mogę to i tamto tylko to robię. Nie mam dylematów ogolić nie ogolić bo mamy początki za sobą. Nawet jak ostatnio zalatana po pracy miałam tam 3 dniowy zarost to mu to nie przeszkadzało i ja tez się tym nie martwiłąm.

Podsumowując, gdybyśmy nawet pół roku temu przeszli do seksu to byłby to niewypał, z wieloma naprawdę niepotrzebnymi wątpliwościami odbierającymi przyjemność z bliskości.

Jak ktos ma dylemat: ogolić się czy nie, to wnioskuję, że nigdy z partnerem jeszcze blisko nie był, wtedy radzę zacząć od pettingu, poza tym, ze dobrze "przygotowuje" do seksu to pozwala nam zaufać partnerowi i pozbyć się tych wielu niepotrzebnych wątpliwości, które burzą tylko radość z bliskości z drugą osobą.

P.s Ja dalej testuje gumki Durex extra safe miały za dużą średnicę. Wypróbuję classic. Powiedzcie mi czy przy pieszczeniu ręką w prezerwatywie powinnam mieć tą rękę mokrą od jakiegoś lubrykantu np? Czy taka sucha może powodować zsuwanie, czy też jej nawilżenie nie ma większego znaczenia??

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
Stary 2009-07-26, 20:59   #1870
Annabelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość

Podsumowując, gdybyśmy nawet pół roku temu przeszli do seksu to byłby to niewypał, z wieloma naprawdę niepotrzebnymi wątpliwościami odbierającymi przyjemność z bliskości.

To współczuję ;P

Stary 2009-07-26, 21:06   #1871
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
To współczuję ;P
Nie rozumiem. Po prostu oboje jestesmy początkujący i potrzebowaliśmy tyle czasu. Nie mówię, że każdy ma tyle czekać. Jeden potrzebuje miesiąca inny roku. Jednak jak ktoś ma wątpliwości: depilować się czy nie, ubrać taka bieliznę czy inną itd. to radzę zacząć od pettingu. Poznanie partnera gwarantuje komfort w łóżku i wolność od takich niepotrzebnych wątpliwości i dylematów.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 21:12   #1872
LaylaDamment
BAN stały

Cytat:
P.s Ja dalej testuje gumki Durex extra safe miały za dużą średnicę. Wypróbuję classic. Powiedzcie mi czy przy pieszczeniu ręką w prezerwatywie powinnam mieć tą rękę mokrą od jakiegoś lubrykantu np? Czy taka sucha może powodować zsuwanie, czy też jej nawilżenie nie ma większego znaczenia??
Zależy czy gumki są nawilżane,czy nie.Ale myślę,że lepiej spróbować z jakimś małym 'poślizgiem'.Zresztą w ogóle chyba pieszczenie ręką penisa w gumce to trochę niewygodny pomysł.Tak mi się wydaje,my prezerwatywy stosujemy tylko do samego stosunku Rzecz gustu.
Stary 2009-07-26, 21:16   #1873
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaylaDamment Pokaż wiadomość
Zależy czy gumki są nawilżane,czy nie.Ale myślę,że lepiej spróbować z jakimś małym 'poślizgiem'.Zresztą w ogóle chyba pieszczenie ręką penisa w gumce to trochę niewygodny pomysł.Tak mi się wydaje,my prezerwatywy stosujemy tylko do samego stosunku Rzecz gustu.
Pomysł przejściowy że tak powiem. Po prostu testujemy gumki. Myślę że classic powinny być ok i że na jeszcze jednym razie sie skonczy

Stary 2009-07-26, 23:41   #1874
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Jednak jak ktoś ma wątpliwości: depilować się czy nie, ubrać taka bieliznę czy inną itd. to radzę zacząć od pettingu. Poznanie partnera gwarantuje komfort w łóżku i wolność od takich niepotrzebnych wątpliwości i dylematów.
Może po prostu dziewczyna chce żeby było jak najidealniej? Przynajmniej w tych aspektach, na które ma się wpływ Ja bym chciała. Planuję też zakup jakiejs seksownej bielizny, czemu nie? A wy?
bulbasek, Myślę, że jeśli uprawiałaś już petting lub choćby rozmawiałaś z tżem na temat owłosienia, to nie jest to problem. Powinnaś wiedzieć. Ja bym radziła całkiem ogolić lub zostawić paseczek. Jak planujecie pieszczoty oralne to lepiej na zero.
Stary 2009-07-27, 09:13   #1875
Annabelle
Zadomowienie

Wink Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Nie rozumiem. Po prostu oboje jestesmy początkujący i potrzebowaliśmy tyle czasu. Nie mówię, że każdy ma tyle czekać. Jeden potrzebuje miesiąca inny roku. Jednak jak ktoś ma wątpliwości: depilować się czy nie, ubrać taka bieliznę czy inną itd. to radzę zacząć od pettingu. Poznanie partnera gwarantuje komfort w łóżku i wolność od takich niepotrzebnych wątpliwości i dylematów.
A, to racja
U mnie to na przykład było tak, że najpierw petting, potem oral, a teraz przechodzimy do seksu.
Oczywiście też nie wyobrażam sobie, że mogłabym być włochata - nawet, jeżeli nie byłoby pieszczot "ustnych"
A co do bielizny to tak, coś tam sexi sobie kupię - choć za długo się pewnie tego nie nanoszę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-27, 20:07   #1876
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Może po prostu dziewczyna chce żeby było jak najidealniej? Przynajmniej w tych aspektach, na które ma się wpływ Ja bym chciała. Planuję też zakup jakiejs seksownej bielizny, czemu nie? A wy?
bulbasek, Myślę, że jeśli uprawiałaś już petting lub choćby rozmawiałaś z tżem na temat owłosienia, to nie jest to problem. Powinnaś wiedzieć. Ja bym radziła całkiem ogolić lub zostawić paseczek. Jak planujecie pieszczoty oralne to lepiej na zero.

Każda chce by było wyjątkowo. Seksowną bieliznę rozumię, świeczki jak ktoś lubi klimat muzykę, ale kwestia depilacji... jak się jest z partnerem blisko to już dawno się wie czy preferuje na zero czy paseczek czy troche zarostu... A bez takiej wstępnej bliskości jaką jest petting z dylematami i wątpliwościami ciężko będzie o relaks spokój i poczucie radości z tego, że jest się razem tak cieleśnie blisko. Dlatego taki mój komentarz a nie inny.

Ja nieoficjalnie wiem, że w sobote idziemy na kolacje W dodatku jesteśmy na wakacjach pracujących (łądne miejsce plus praca).... wrócimy w sobote i mam niecne zamiary co do Tż, szczególnie, że wiem, że teraz zaczynają mi sie dni niepłodne (mam regularne cykle i po obserwacji organizmu wiem)... lepszego momentu nie bedzie trzymajcie kciuki

P.s te dni niepłodne jako gratis dla gumki i globulki a nie głowne zabezpieczenie;P

Edytowane przez zagubiona89r
Czas edycji: 2009-07-27 o 20:08
Stary 2009-07-27, 20:54   #1877
bulbasek
Przyczajenie

nie bo mnie zawsze zastanawiaja takie 'spotaniczne ' razy chodzi o to ze jak wiadomo iz bedzie ten numerek ,to wiadomo wszystko przygotowane itp ;p aaa tak ?
Stary 2009-07-27, 21:32   #1878
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bulbasek Pokaż wiadomość
nie bo mnie zawsze zastanawiaja takie 'spotaniczne ' razy chodzi o to ze jak wiadomo iz bedzie ten numerek ,to wiadomo wszystko przygotowane itp ;p aaa tak ?
Jedni lubią spontanicznie w samochodzie w dyskotece na prywatce z rodzicami za ścianą czy pod namiotem. Inni wolą wyznaczyć sobie kilka terminów tak jakby i próbować próbować do skutku. Próby wszak są dość przyjemne I ja i mój Tż chcemy by był to wyjątkowy wieczór (wieczory) z muzyką i świecami sam na sam, w miejscu gdzie potem możemy wziąć prysznic. Czy nasza wizja jest lepsza?? Nie wiem. Jest nasza. Każdy oczekuje czegoś innego ja cieszę się, że z Tż mamy podobne podejście.

Stary 2009-07-27, 22:49   #1879
xblackxshadowx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
nie potraktuj źle mojej wypowiedzi, ale konsultowalas rozmiar z ginekologiem? spotkalam sie z opinią, że kobiety, które nie rodziły nie powinny używać tamponów ponad rozmiar "normal". nie znam się tak dobrze, ale jesteś dodatkowo dziewicą i wciskasz w siebie coś tak dużego
Czy ja wiem, czy mam się z ginem na ten temat konsultować... uzywam tamponów od prawie 5 lat, a super są dla mnie najwygodniejsze bo nie muszę lecieć do godzinę wymieniać. Nawet nie mam problemów z ich wkładaniem i wyjmowaniem.

Cytat:
Ja ma takie pytanie: czy są tu dziewczyny które przy swoim pierwszym razie zabezpieczały się tylko tabletką?Ja tak właśnie bym chciała, ale troszkę się boję zaufać tabletkom... Może jakoś możecie mi pomóc, przekonacie, najlepiej na własnych przykładach. Poza tym na opakowaniu jest napisane że jestem zabezpieczona już od 1 tabletki a jakoś ciężko mi uwierzyć Lepiej trochę poczekać? Jeśli tak, to ile? Gdzieś czytałam że najlepiej po 2 opakowaniu...
Mój Tż się pytał czy jak będę używała środek anty to będzie mógł kończyć we mnie i tak bez gumki będzie bezpiecznie. Pośmiałam się (mam dziwne podejście staram się trochę to wszystko obrócić w żart) i powiedziałam, że będzie mógł. A jak zajdę w ciążę to najwyraźniej mielibyśmy pecha i znaleźliśmy się w tej maleńkiej liczbie kobiet, które mimo zabezpieczenia zostały zapłodnione.
Ja używam NuvaRing od 2 tyg, mam plamienia, więc na razie chyba nic z tego.
Cytat:
"W końcu seks to dopełnienie miłości,nie wyobrażam sobie,jak mogłabym robić to z kimś,kogo nie kocham."
Też sobie nie wyobrażam. No ale ja niestety ciąży się obawiam, nie tak bardzo jak rok temu ale jednak. Chcę się jeszcze przekonać do tabletek.
Teraz bardziej mam problem z tym gdzie...
U mnie(możecie się śmiać) decyzja o rozpoczęciu współżycia miała duży związek z tym, na jakim etapie edukacji jestem, he he...
Już kiedyś pisałam, że też mam podobny problem. Mam małe mieszkanko i kiszę się z bratem w jednym pokoju.
Mój Tż ma dom i własny pokój, ale jakoś mu się nie spieszy by mnie tam zaprosić (a jesteśmy razem już pół roku).
Mam domek nad jeziorem, ale nie ma tam prysznica.
Ogólnie to czasami wkurza mnie podejście tżta. Ostatnio mi mówi, że to zależy ode mnie kiedy pojedziemy sami pod domek. No dobra, ale od niego zależy to kiedy zawitam u niego (nawet jego mama się pytała kiedy mnie pozna, a on powiedział jej, że pokazywał przecież moje zdjęcia, haha, żeby nie było to on zna spory kawałek mojej rodziny). Tak szczerze mówiąc to niebardzo chce tam pod domkiem, jak ja się umyję? Pod wężem na dworze, w jeziorze? Nie wiem co z tym fantem...
Ja tam się nie śmiejęz tej edukacji, mój trochę czasu temu powiedział mi, że rozpoczniemy współżycie po mojej edukacji... pytanie której? liceum już skończyłam, a mu chodizło o studia...
Jak ostatnio byliśmy nad jeziorem (z moimi rodzicami i bratem) to się zapędził i chciał wejść we mnie, ale mu przerwałam ze względu na te nadprogramowe osoby. Szczerze to nie wiem co w niego wstąpiło, potem przepraszał mnie.
Ja chcę by to było coś godne zapamiętania, a nie jakiś akt żeby tylko było. Jakbym takimi kategoriami myślała to już dawno temu miałabym chłopaka, a nie czekała na tego jedynego.

Hehe, dokładnie przyjrzałam się mojej błonce, dziwna jest, jakaś niedokończona bo z góry wisi taki mały języczek i na dole gruba skórka, ale bardzo rozciągliwa. Mam nadzieję, że problemu nie będzię.
xblackxshadowx jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 09:02   #1880
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
I ja i mój Tż chcemy by był to wyjątkowy wieczór (wieczory) z muzyką i świecami sam na sam, w miejscu gdzie potem możemy wziąć prysznic.
Mam całkiem podobną wizję Ale prób raczej nie będziemy robić, tylko od razu na całość A mogę zapytać gdzie to zamierzacie zrobić? Domek, hotel?

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

xblackxshadowx,kurczę, Twój TZ to ma naprawdę dziwne podejście. Po Twoim poście to nie wiem czy on chce czy nie. Bardziej chyba Ty. Przynajmniej chcesz, żeby to był jakiś wyjątkowy wieczór, a on to tak jakoś... Albo o tej edukacji, że dopiero jak skończysz studia. Jeszcze czegoś takiego od chłopaka nie słyszałam. Ile on ma lat? Mi akurat chodziło o liceum, bo jakby co, to głupio byłoby mi chodzić z brzuchem przy ludziach, których już tyle znam, w tym wieku, oczywiście. Te spojrzenia, komentarze za plecami. Wolałam poczekać. A najdziwniejsze jest to, że jeszcze Cię do domu nie zaprosił. Nie wiem co o tym myśleć.
Stary 2009-07-28, 09:28   #1881
Annabelle
Zadomowienie

Wink Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:

xblackxshadowx,kurczę, Twój TZ to ma naprawdę dziwne podejście. Po Twoim poście to nie wiem czy on chce czy nie. Bardziej chyba Ty. Przynajmniej chcesz, żeby to był jakiś wyjątkowy wieczór, a on to tak jakoś... Albo o tej edukacji, że dopiero jak skończysz studia. Jeszcze czegoś takiego od chłopaka nie słyszałam. Ile on ma lat? Mi akurat chodziło o liceum, bo jakby co, to głupio byłoby mi chodzić z brzuchem przy ludziach, których już tyle znam, w tym wieku, oczywiście. Te spojrzenia, komentarze za plecami. Wolałam poczekać. A najdziwniejsze jest to, że jeszcze Cię do domu nie zaprosił. Nie wiem co o tym myśleć.
A ja bym się tym kompletnie nie przejmowała

Stary 2009-07-28, 09:37   #1882
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
A ja bym się tym kompletnie nie przejmowała
Tymi spojrzeniami innych ludzi? No, Ty może nie...
Plus jeszcze to co by powiedzieli rodzice, którzy mieli co do mnie TAKIE plany Dobrze, że jakoś jednak skończyłam te lo.
Stary 2009-07-28, 10:02   #1883
Annabelle
Zadomowienie

Cytat:
Tymi spojrzeniami innych ludzi? No, Ty może nie...
Plus jeszcze to co by powiedzieli rodzice, którzy mieli co do mnie TAKIE plany Dobrze, że jakoś jednak skończyłam te lo.
Nie o spojrzenia mi chodziło. A o zachowanie chłopaka

Z resztą, mój brzuch, moja sprawa. I nie wiem co miał oznaczać komentarz "No Ty może nie" ;P

Edytowane przez Annabelle
Czas edycji: 2009-07-28 o 10:03
Stary 2009-07-28, 10:34   #1884
xblackxshadowx
Rozeznanie

Cytat:

Chcę by było wyjątkowo, bym mogła to pamietać przez długie lata. Nie chcę by to było takie "bach bach i po sprawie".
Z tym po studiach było tak, że on niezbyt się orientował w antykoncepcji hormonalnej (gumkom nie ufa), więc musiałam mu wszystko wytłumaczyć i zmienił zdanie, chociaż bardziej mu chodziło też o to, że jak będę chciała wcześniej to będzie, to powiedziałam, że chcę, bo po studiach chcę już mieć co najmniej jedno dziecko.
25 ma, dziwne myślenie jak na taki wiek ^^'
xblackxshadowx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 10:36   #1885
hardkoria
Przyczajenie

A co zrobić, aby złągodzic ból przy pierwszym razie?
Probowaliśmy już parę razy, ja naprawdę tego chcę, ale przy wchodzeniu nie mogę wytrzymać z bólu, choć bardzo się staram... Jesteśmy razem już rok, nie mamy po 13 lat, wiec czas najwyższy.
hardkoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 13:12   #1886
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardkoria Pokaż wiadomość
A co zrobić, aby złągodzic ból przy pierwszym razie?
Probowaliśmy już parę razy, ja naprawdę tego chcę, ale przy wchodzeniu nie mogę wytrzymać z bólu, choć bardzo się staram... Jesteśmy razem już rok, nie mamy po 13 lat, wiec czas najwyższy.
przy pierwszym razie nie odczuwałam bólu, chyba przez stres. za to towarzyszył mi on przy kolejnych podejściach czytałam wiele o sposobach na jego złagodzenie, a sama stosowałam: poduszka pod pupą - przez co biodra są wyżej, mięśnie się rozluźniają; wino - wiadomo; no-spa - rozkurczowo; + głeboki oddech
trudno ocenić, czy to coś pomagało. mimo wszystko ten ból był do zniesienia. przekształcał się w rozkosz
Stary 2009-07-28, 16:27   #1887
hardkoria
Przyczajenie

ach, zazdroszczę. może jestem za bardzo spięta, no ale nic, dziękuję za rady, wypróbuję.
hardkoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 19:06   #1888
narep
Przyczajenie

moj pierwszy raz zdarzyl sie calkiem niedawno 14.07.09 bolalo mnie troche i w sumie nic nie poczulam bo zbyt szybko sie skonczylo moj chlopak tez nie mial zadnego doswiadczenia ale liczy sie uczucie a nie to jakim jest sie w łóżku jestesmy ze soba prawie 5 miesiecy
narep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 23:12   #1889
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Nie o spojrzenia mi chodziło. A o zachowanie chłopaka

Z resztą, mój brzuch, moja sprawa. I nie wiem co miał oznaczać komentarz "No Ty może nie" ;P
No cóż, dla mnie jest ono co najmniej dziwne. Komentarz oznaczał ze nie ma w tym nic dziwnego, że ktoś by się przejmował, ale nie ma też nic dziwnego w tym ze by się nie przejmował
Stary 2009-07-29, 19:24   #1890
to tylko malutka ja
Przyczajenie

Red face Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Witam ponownie
Dawno mnie tu nie było ale niedługo jadę z moim Tż na wakacje
co prawda bedą tam tez jego rodzice ale pokój hotelowy mamy we dwoje osobno od jego starszych ja jeszcze nie mam za soba pierwszego razu a on juz ma jakieś doswiadczenie. jesteśmy razem prawie 9 miesięcy ale on cały czas na mnie czekai powtarza ze nigdzie nam sie nie spieszy ale teraz czuje ze tego chce. mam nadzieje ze wszystko bedzie w porządku i ze nei spanikuje. nie mam zadnych wygórowanych oczekiwań ale zawsze jakies tam wyobrazenie jest w głowie. Tabletek nie biore bo przez ostani rok bralam tabletki antykoncepcyjne na inne dolegliwosci a teraz pani doktor mi odradzila i mam przerwe w braniu. Myśle że gumki wystarcza
Trzymajcie kciuki dziewczyny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości