![]() |
#1861 |
BAN stały
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Ewentualnie pokój w hotelu,na jedną noc
![]() My rozważaliśmy taką opcję,ale w koncu trafiła się inna okazja-wracaliśmy z koncertu na Muchowcu(lotnisko w Katowicach),późno w nocy,więc zadzwoniłam do rodziców i spytałam,czy mogę zostać na noc u TŻ,bo jego mama nas zaprasza( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1864 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Też sądzę ze już lepiej w hotelu albo w domku gdzieś...
Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2009-10-13 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Ja w hotelu spędziłam z Tż sylwestra. Nie uprawialiśmy seksu, ale działo się i było bardzo komfortowo. Muzyczka wygodnie, dużo czasu bez rodzicó gdzieś w domu itd. Niby nikt nie wchodzi do mojego pokoju jak jest Tż, ale dyskomfort pozostaje. Dlatego jeśli już to wolałabym kilka gorących sesji w hotelu
![]()
#1866 |
Przyczajenie
|
;]
Edytowane przez bulbasek Czas edycji: 2009-07-29 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem depilacja jest oczywista
![]() chociaz szukam jakiegoś sposobu z którego byłabym zadowolona ![]()
#1868 |
BAN stały
|
Cóż,jakoś nie wyobrażam sobie mieć tam na dole buszu-to przecież niewygodne,niehigieniczne i nieetetyczne
![]() Nawet gdy jeszcze byłam dziewicą,zawsze się tam depilowałam do zera,dla własnej wygody.Ale co kto lubi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Mnie zastanawia tylko jedna rzecz. Czy dziewczyna, któa pyta o owłosienie ma faceta? Bo jeśli tak (a ostatnio widziała to pytanie w wersji, że ma) to odradzam narazie seks. Dlaczego?
Ano cóż... przez ostatni rok ze swoim Tż poznawaliśmy siebie nawzajem przez petting, dzięki temu czuje się z nim w łóżku swobodnie i bezpiecznie. Wiem, że go pociągam, wiem czego mogę się spodziewać, nie myślę czy mogę to i tamto tylko to robię. Nie mam dylematów ogolić nie ogolić bo mamy początki za sobą. Nawet jak ostatnio zalatana po pracy miałam tam 3 dniowy zarost to mu to nie przeszkadzało i ja tez się tym nie martwiłąm. Podsumowując, gdybyśmy nawet pół roku temu przeszli do seksu to byłby to niewypał, z wieloma naprawdę niepotrzebnymi wątpliwościami odbierającymi przyjemność z bliskości. Jak ktos ma dylemat: ogolić się czy nie, to wnioskuję, że nigdy z partnerem jeszcze blisko nie był, wtedy radzę zacząć od pettingu, poza tym, ze dobrze "przygotowuje" do seksu to pozwala nam zaufać partnerowi i pozbyć się tych wielu niepotrzebnych wątpliwości, które burzą tylko radość z bliskości z drugą osobą. P.s Ja dalej testuje gumki ![]()
#1870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To współczuję ;P
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem. Po prostu oboje jestesmy początkujący i potrzebowaliśmy tyle czasu. Nie mówię, że każdy ma tyle czekać. Jeden potrzebuje miesiąca inny roku. Jednak jak ktoś ma wątpliwości: depilować się czy nie, ubrać taka bieliznę czy inną itd. to radzę zacząć od pettingu. Poznanie partnera gwarantuje komfort w łóżku i wolność od takich niepotrzebnych wątpliwości i dylematów.
![]() |
#1872 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1874 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() bulbasek, Myślę, że jeśli uprawiałaś już petting lub choćby rozmawiałaś z tżem na temat owłosienia, to nie jest to problem. Powinnaś wiedzieć. Ja bym radziła całkiem ogolić lub zostawić paseczek. Jak planujecie pieszczoty oralne to lepiej na zero. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() U mnie to na przykład było tak, że najpierw petting, potem oral, a teraz przechodzimy do seksu. Oczywiście też nie wyobrażam sobie, że mogłabym być włochata - nawet, jeżeli nie byłoby pieszczot "ustnych" ![]() A co do bielizny to tak, coś tam sexi sobie kupię - choć za długo się pewnie tego nie nanoszę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda chce by było wyjątkowo. Seksowną bieliznę rozumię, świeczki jak ktoś lubi klimat muzykę, ale kwestia depilacji... jak się jest z partnerem blisko to już dawno się wie czy preferuje na zero czy paseczek czy troche zarostu... A bez takiej wstępnej bliskości jaką jest petting z dylematami i wątpliwościami ciężko będzie o relaks spokój i poczucie radości z tego, że jest się razem tak cieleśnie blisko. Dlatego taki mój komentarz a nie inny. Ja nieoficjalnie wiem, że w sobote idziemy na kolacje ![]() ![]() ![]() ![]() P.s te dni niepłodne jako gratis dla gumki i globulki a nie głowne zabezpieczenie;P
... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ... Edytowane przez zagubiona89r Czas edycji: 2009-07-27 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Przyczajenie
|
nie bo mnie zawsze zastanawiaja takie 'spotaniczne ' razy
![]()
![]() |
#1878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1879 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja używam NuvaRing od 2 tyg, mam plamienia, więc na razie chyba nic z tego. Cytat:
Mój Tż ma dom i własny pokój, ale jakoś mu się nie spieszy by mnie tam zaprosić (a jesteśmy razem już pół roku). Mam domek nad jeziorem, ale nie ma tam prysznica. Ogólnie to czasami wkurza mnie podejście tżta. Ostatnio mi mówi, że to zależy ode mnie kiedy pojedziemy sami pod domek. No dobra, ale od niego zależy to kiedy zawitam u niego (nawet jego mama się pytała kiedy mnie pozna, a on powiedział jej, że pokazywał przecież moje zdjęcia, haha, żeby nie było to on zna spory kawałek mojej rodziny). Tak szczerze mówiąc to niebardzo chce tam pod domkiem, jak ja się umyję? Pod wężem na dworze, w jeziorze? Nie wiem co z tym fantem... Ja tam się nie śmiejęz tej edukacji, mój trochę czasu temu powiedział mi, że rozpoczniemy współżycie po mojej edukacji... pytanie której? liceum już skończyłam, a mu chodizło o studia... Jak ostatnio byliśmy nad jeziorem (z moimi rodzicami i bratem) to się zapędził i chciał wejść we mnie, ale mu przerwałam ze względu na te nadprogramowe osoby. Szczerze to nie wiem co w niego wstąpiło, potem przepraszał mnie. Ja chcę by to było coś godne zapamiętania, a nie jakiś akt żeby tylko było. Jakbym takimi kategoriami myślała to już dawno temu miałabym chłopaka, a nie czekała na tego jedynego. Hehe, dokładnie przyjrzałam się mojej błonce, dziwna jest, jakaś niedokończona bo z góry wisi taki mały języczek i na dole gruba skórka, ale bardzo rozciągliwa. Mam nadzieję, że problemu nie będzię. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- xblackxshadowx,kurczę, Twój TZ to ma naprawdę dziwne podejście. Po Twoim poście to nie wiem czy on chce czy nie. Bardziej chyba Ty. Przynajmniej chcesz, żeby to był jakiś wyjątkowy wieczór, a on to tak jakoś... Albo o tej edukacji, że dopiero jak skończysz studia. Jeszcze czegoś takiego od chłopaka nie słyszałam. Ile on ma lat? Mi akurat chodziło o liceum, bo jakby co, to głupio byłoby mi chodzić z brzuchem przy ludziach, których już tyle znam, w tym wieku, oczywiście. Te spojrzenia, komentarze za plecami. Wolałam poczekać. A najdziwniejsze jest to, że jeszcze Cię do domu nie zaprosił. Nie wiem co o tym myśleć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1882 |
Ekspert od Dupy Strony
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z resztą, mój brzuch, moja sprawa. I nie wiem co miał oznaczać komentarz "No Ty może nie" ;P
Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć Edytowane przez Annabelle Czas edycji: 2009-07-28 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tym po studiach było tak, że on niezbyt się orientował w antykoncepcji hormonalnej (gumkom nie ufa), więc musiałam mu wszystko wytłumaczyć i zmienił zdanie, chociaż bardziej mu chodziło też o to, że jak będę chciała wcześniej to będzie, to powiedziałam, że chcę, bo po studiach chcę już mieć co najmniej jedno dziecko. 25 ma, dziwne myślenie jak na taki wiek ^^' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Przyczajenie
|
A co zrobić, aby złągodzic ból przy pierwszym razie?
Probowaliśmy już parę razy, ja naprawdę tego chcę, ale przy wchodzeniu nie mogę wytrzymać z bólu, choć bardzo się staram... Jesteśmy razem już rok, nie mamy po 13 lat, wiec czas najwyższy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trudno ocenić, czy to coś pomagało. mimo wszystko ten ból był do zniesienia. przekształcał się w rozkosz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Przyczajenie
|
ach, zazdroszczę. może jestem za bardzo spięta, no ale nic, dziękuję za rady, wypróbuję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Przyczajenie
|
moj pierwszy raz zdarzyl sie calkiem niedawno
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam ponownie
![]() Dawno mnie tu nie było ale niedługo jadę z moim Tż na wakacje co prawda bedą tam tez jego rodzice ale pokój hotelowy mamy we dwoje osobno od jego starszych ![]() ![]() Trzymajcie kciuki dziewczyny ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.