![]() |
#1861 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Tak czytałam i sobie pomyslałam co by było gdyby poproszono ludzi z naszej ulicy o posprzątanie kosciola... ![]() Ale wiem, ze w innym kościele i u nas sie kiedys to praktykowało ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
Super kolorek ![]()
![]() |
#1862 |
Zadomowienie
|
U nas sprzątają po 2 kobiety i ksiądz co tydzień w niedzielę czyta z imienia i nazwiska. To już nie da się nie iść.
Tż tez wybrał szary wózek, musimy iść zamówić do sklepu ale to bliżej lipca aby gwarancja nie przepadała teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zadomowienie
|
Beaciorq, wozek super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Rozeznanie
|
Czuje jakbym sie rozpadala , ledwo chodze ledwo dycham .. jak ja dam rade tak jeszcze dwa miesiace ?;(
#1865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow! Serio?! A co z osobami, ktore do kosciola nie chodzą ?! ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
Mi tez brakuje torby :P Za każdym razem jak przejeżdzam obok tego sklepu to mowie "następnym razem" :P ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
Tez ostatnio tak miałam ![]() Julia mi sie tak ułożyła chyba, ze naciskało na wszystko co możliwe, schylic sie nie szło... Tragedia! Co nie zmienia faktu, ze coraz cześciej tak bedzie :P ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Ślinotok ![]()
![]() |
#1867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Ja dzis sie kladlam i jakies dziwne cos mi wyszlo na brzuchu, wiec siadlam i sie odchylilam do tylu ja patrze, macam a to kregoslup malucha :-D ja dzis poodkurzalam i tak mnie brzuch rozbolal ze sie polozylam i co wstane to to samo... Ciezko mi jakos, obolala jestem... Tez czasami mysle jak ja dam rade jeszcze tyle czasu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jacie ale abstrakcja ![]() Serio, u nas by cała ulice poprosili o sprzątanie to watpię, ze ktoś by sie zjawił... ![]()
![]() |
#1869 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
To pomysl co ja czułam jak mi lekarz kazał bezwzględnie leżeć... Bo bolało (i w sumie dalej mnie boli) cholernie... A bezuch mi sie spina przy przejściu z salonu do łazienki... No spa, luteina, magnez... A tu poprawy jak nie było tak nie ma. Jeszcze co mi sie w ciazy nasiliło to okropny bol w jajnikach, kiedys zabolało tak strasznie, ze nie szło sie wyprostować czy wstac z lozka raz na jakis czas a teraz praktycznie co chwile sie to dzieje... (Dziewczyny po CC beda wiedziec co to za bol, porównywalny z bólem po operacji jak sie z lozka podnieść nie da). Niestety, uroki ciazy kochana, damy rade ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-05-23 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zadomowienie
|
Ja beczałam wlasnie podczas mycia podłóg... bo zabawki musialam pozbierać a tż siedzi i patrzy. Jaki on jest czasem głupi to aż w głowie się nie mieści. Rano trzepał ubrania robocze do kabiny i ten piach zostawił. Jak wypomniałam mu ze ciężko mi było to sprzątać to powiedział, że po co to ruszałam. Tesciowie moi bardzo dbają o porządek a tż ze szwagrem to jak podmienieni.
Już dawno nie miałam tak beznadziejnego dnia |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | ||
Zadomowienie
|
Wzielam kolor taki jak byl na wystawie no jakos balam sie tak w ciemno zamawiać ja jestem zawsze nie zdecydowana i potem tygodniami przezywam taki zakup haha
Cytat:
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
no smakowicie wygląda
![]() ![]() ![]() Dziewczyny ja też czuję się jak kaleka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jedynie narzekam na ból w dole brzucha, promieniujący na krocze przy zmianach pozycji w łóżku, a w ciągu dnia tego nie mam, tylko jak leże i chce się obrócić.
![]() |
#1877 |
Zadomowienie
|
Ja mam taki podly humor dzisiaj, ze nawet Wam tu nie chcialam marudzic, caly dzien jakas placzka mnie opetala i do tego denerwuje mnie doslownie wszystko.
Beaciorqu wozek sliczny, tez chcemy szary, tylko wlasnie ja bym chciala zapinany kosz, bo nie raz widzialam jak jakas mamusia wracala z zakupami i jej sie wysypywaly z kosza. Co do znieczulicy to masakra, ja codziennie jezdIlam do i z pracy autobusem miejskim, i wlasciwie w ostatnim miesiacu gdzie brzuch juz znacznie widoczny byl tylko dwa razy ktos mi ustąpił miejsca, a tak to kazdy odwracal glowe w druga stronę ![]() Poza tym niech ten dzien sie juz konczy, pliss.
#1878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do ostatniej Twojej prośby,to już niedługo się skończy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Ta pogoda chyba na nas tak wpływa bo ja tez dzisiaj jestem "wypluta" ...
Kapiel i pod koc zmykam z ciepła herbata... Dobrej nocki kochane ![]()
![]() |
#1880 |
Zadomowienie
|
O to widzę, że jakaś epidemia podłego humoru. Ja chodziłam dziś i płakałam. O wszystko się czepiam. Aż mówię do TŻ chodź pojedziemy gdzieś bo mnie nosi i wszystko wk... Pojeździliśmy trochę po okolicy, wpadliśmy po kaktusy i humor trochę lepszy.
No ja też jak kaleka. Plecy bolą, w kroku też tak jakoś, no i brzuch w nocy. Żeby zmienić pozycję w nocy to się TŻ przytrzymuje... Całe szczęście mi pomaga w domu i to bardzo i jakiś dobry obaidek na jutro planuje. Ja zmykam oglądać eurowizję. Śpijcie dobrze i jutro z lepszym nastrojem żebyśmy się obudziły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1882 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja placzke mialam wczoraj a dzis czulam sie jakas wypompowana zmeczona a nic nie robila., przelezalam caly dzien z krotkimi drzemkami. Wlasnie dzwonila mama, zawiozla swoja najmlodsza siostre na porodowke... 10dni przed terminem... A mi az ciarki przeszly...
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Ide spac, padam na twarz... Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zadomowienie
|
![]() U mnie pochmurno ale ciepło. Sniadanko zjedzone, tż młodego ogarnął a ja zabieram się za naukę. Mój w domu malo pomaga, ale na podwórku jest też sporo pracy i ja mam tylko ogródek. No i jak mnie nie wkurzy to będzie dobry dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ja jeszcze leżę w łóżku, nie wiem co dziś będziemy robić :/
#1886 |
Rozeznanie
|
Witam sie niedzielnie
![]() ![]() ![]()
#1887 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Chyba przez tą pogodę mamy taki humor nie bardzo, bo mnie wczoraj od samego rana wszystko wkurzało:/ nawet TŻ przez tel już słyszał, że jest coś nie tak, ale początkowo się wystraszył, że źle się czuję, cos mnie boli, ale w końcu stwierdził, że humor nie dopisuje nie jest, aż tak źle ![]() Mój mąż na szczęście i ugotować potrafi i posprzątać ![]() ![]() Aaa uwielbiam jak się weźmie w którąś wolną sobotę za sprzątanie ![]() ![]() ![]() Teraz zobaczymy jakim będzie tatą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zadomowienie
|
Witam sie z rana
![]() ![]() ![]() Dziewczyny jestem pewnw ze nasi tż beda wspanialymi tatusiami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Jesli chodzi o TZ to mi tezbsie trafil bardzo dobry egzemplarz, sprząta, gotuje i dobry facet z niego. Mysle ze tatusiem tez bedzie super, ale to zobaczymy, bo to nasze pierwsze dziecko ![]() Dalej mam sredni humor, cos w powietrzu fruwa ze mam ochote ciagle ryczec ;/ pozniej wyjde z pieskiem na spacer bo mnie to relaksuje, a na razie mysle o sniadaniu ![]()
#1890 |
Zakorzenienie
|
Hej
Widzę na nastała jakaś "cisza wyborcza" na wątku, ale dobrze, bo nie ma nadrabiana zbyt dużo ![]() Niespodziewajka, Lula, natalia dobrych macie mężów, że tak wszystko robią ![]() Ja też dołączam do tych co mają duże wahania nastrojów i są jakieś takie do du...y ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.