|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
madzia-wyciskarka do cytrusów
mam od jakiegoś czasu i korzystam zwłaszcza że pomarańcze i grejfruty tanie z 5 pomarańczy wychodzi mi 2 pełne szklanki soku pyszny soczek![]() beatka-co do moczenia w wannie-wiesz że niebezpiecznie jak się ma @? i wiesz że takie moczenie zwiększa celulit? chociaż tobie pewnie to nie grozi bo ty biegasz bardzo dużo...ja codzień piję jakiś soczek robiony albo kupny dla mnie takie urządzonko super sprawa![]() łeb mnie ćmi na mróz...teraz jest -5 ale w nocy było ponoć -17 jak wstałam przed 9 to było -11 -zimnica
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Sok pomarańczowy kocham . Ale jestem często zbyt leniwa sama wyciskać . Mechanicznie :p
A czemu niebezpieczne ? Zawsze sie wspaniale czuje po takiej kąpieli. To z tym cellulitem wiem niestety. No i oczywiście mam
|
|
|
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
Melduję zaliczony rowerek - 65 minut.
Aga u nas też zimno, ale ładnie. Po południu bylismy na długim spacerku w lesie
Edytowane przez ania8628 Czas edycji: 2016-01-19 o 21:58 |
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka, kapiel podczas @ sama w sobie nie jest niebezpieczna, nie wolno jednak kapac sie wtedy w bardzo goracej wodzie
w takiej pol na pol raczej spoko ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Ania86, bardzo ladna dziewczyna z Ciebie Widac, ze jestescie szczesliwi
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
beacia-właśnie sysa wytłumaczyła
wiesz gorąca woda-można dostać krwotoku![]() masz celulit?? przecież ty taka wysportowana i chuda laska jesteś ![]() andzia86-takie zdjęcie to w klubie wstawiaj ale śliczną masz buźkę i oboje w okularach jak my![]() zrobiłam smoothie-z braku czegokolwiek w lodówce kombinowałam mrożone truskawki, 2 łyżki wiśni z dżemu swojej roboty, troszkę cukru waniliowego, miód, mleko i wiórki kokosowe ale pycha-wiadro bym takiego wypiła![]() choć ciekawią mnie warzywne...
|
#1866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
/andzia86-takie zdjęcie to w klubie wstawiaj ale śliczną masz buźkę i oboje w okularach jak my [/QUOTE]Ok. To stąd usunę . Tak oboje mamy okularu- ja minusy a moj plusy, i prawdopodobnie synek będzie musiał tez miec plusy. Ale narobilas smaku... ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- przenioslam do klubu zdjecia
Edytowane przez ania8628 Czas edycji: 2016-01-19 o 21:59 |
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
andzia86-ja też dodałam swoje żebyś wiedziała jak wyglądam
z listopada z wycieczki z moim i naszym ,,dzieckiem" i swoje w okularach noszę jakoś od końca listopada ale uwielbiam ludzi w okularach zawsze mi sie podobali
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Ania bardzo fajnie razem wyglądzie
sympatycznie ![]() Aga ale extra smoothie Beatka ja mam wyciskarke wolnoobrotowa - polecam bardzo super sprawa, ja teraz prawie codziennie pije soczek i uważaj z ta goraca kapiela w @ Lecę do wyreczka długi aczkolwiek przyjemny dzien mialam, jutro znowu rano trzeba wstac dobranoc
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
daga-ja na jutro planuję banan i jarmuż-pierwszy raz go spróbuję
![]() ja tez uciekam
|
#1870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to jestem nocny Marek, a rano ciężko dupsko podniesc...
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam was ale nie mam głowy do tego, żeby coś odpisać.
Nie wyspałam się bo córa chora, muszę dzisiaj z nią do lekarza jechać. Dobrze, że chociaż synek zdrowy i może iść do przedszkola, żeby tylko się nie zaraził ![]() Dzisiaj będę mieć trochę czasu to poćwiczę, bo na kurs i tak nie mogę iść. ---------- Dopisano o 05:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:08 ---------- No i 9 dni bez słodyczy poszło w |
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
hejo.
jestem w pracy, od 6, zdycham, byle do 14. Madzia, 6 ciastek, nie jest zle Ania86, ja z kolei uwielbiam wczesnie chodzic spac, Aga wie ![]() Aga, jarmuż? tez nie probowalam ![]() bajo
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Ja juz po sniadanku porzadnym ![]() Aga ciekawa jestem, czy Ci posmakuje ja bardzo lubie jako dodatek do soku czy koktajlu a jest meeeeegaaa zdrowy ![]() Ania ja zazwyczaj chetnie posiedze do pozna - 12, 1, ale teraz w sesji staram sie jak najwiecej mozliwie poswiecac na sen Madzia zdrowka dla córy 6 ciastek to jeszcze nie koniec świata, dzisiaj pocwiczysz, duzo wody wypijesz i po problemie ![]() Sysa milego dnia w pracy juz prawie 2h za Tobą:p
|
|
|
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Madzia- ja zaczynam od dzisiaj walkę ze słodyczami. Miłego dnia dziewczęta!
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
SyskaCzuję po sobie, że mi się troche wody zatrzymało i na wadze też mi to pokazało, ale już spadła
Za to właśnie zeżarłam donata ![]() Daga A dzisiejszego donata też mi wybaczycie ? ![]() Ania86 Ja chyba od jutra, bo dzisiaj już mam dzień spalony ![]() Dzisiaj poćwiczyłam 45min rowerka (21km) i 30min stepperka. A teraz mnie ssie Pojechałam dzisiaj z córą do lekarza, grype ma, cały tydzień nie będzie w szkole Ta lekarka jest polką, ale że dzisiaj musiała razem ze swoją pomocnicą każdego przyjmowac, bo było pełno osób to mówiła do mnie tylko po niemiecku, a ja bez problemu wszystko rozumiałam i z nią rozmawiałam w tym języku Cieszę się
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() sysa -słonko jakbym wstawała tak jak ty o 4 rano to bym o 8 już chrapała a tak to buszuję do północy![]() madzia-tobie to się należy pożądne lańsko za te słodkości i płakanie nad sobą:P zdrówka dla mojej koleżanki po imieniu ![]() ![]() daga-właśnie kupiłam pakę jarmużu do koktaili dzis z bananem spróbuję![]() ania86-ja stwierdziłam że i tak nie wygram więc tylko ograniczam słodkie ale powodzenia![]() zuzka -a ty kupiłaś stepper czy sie rozmyśliłaś?? ania89-zapraszamy częściej do klubu-ciekawe rzeczy tam się dzieją:P ale mnie dziś plecy okropnie bolą...2 dni brzuszków z mel b i po mnie...tak myślałam że nie powinnam ich robić bo ten odcinek kręgosłupa nadwyrężam...no i dziś sie ledwo ruszam-nawet tabletka nie pomogła. Jutro idę do lekarza po zapas tabletek na cholesterol to wezmę też zapas na tabsy na plecy ![]() mój zaraz na popołudniówkę zmyka a ja mam w planie koleżanke na kawke wieczorkiem i musze obszyć firanki bo kupiłam...i winko zlać z butli bo się zrobiło zajęcie mam
|
#1877 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
A ja dzisiaj mam taki zapieprz w pracy, że szkoda gadać ![]() Idę dzisiaj na siłownię się wyżyć, żeby nie odreagowywać na TŻ :P Madzia jak córcia?
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Córa dalej kaszle dość mocno, jak do piątku jej się nie polepszy to mamy przyjść jeszcze raz po antybiotyk Ja całą prawie noc nie spałam, a od 4 w nocy to już wcale, jestem taka wyczerpana, chciałam się zdrzemnąć, no ale przy synku się nie da Możecie mnie prać bo od tego zmęczenia zeżarłam 2/3 całej czekolady |
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie jesycye godzina i jade do domu- od razu posprzatam i spakuje sie na silownie.. padam na ryjka. musze jeszcze jakies zakupy zrobic i ugotowac sobie na dwa dni do pracy.. jeju! i kwiatka chce na paraper kupic - polecicie cos co jest ladne i nie potrzebuje duzo wody ?
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka kaktus
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
beatka-piękna jest orchidea
ale trzeba o nia ciut zadbać-nie lubi słonka, nie lubi zimna, nie lubi przeciągów nie lubi za dużo wody kup cokolwiek-może takie sezonowe teraz pełno prymulek-tanie i ładnie kwitną a jak przekwitną można do ogródka wkopać![]() madzia-co wchodzę na forum to piszesz ze coś słodkiego zeżarłaś...baciory jak nic... ja właśnie popijam koktail z banana cytryny jarmużu i mleka moja słodka zdrowa przekąska plecy bolą jak cholera
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
O To moze poczekam do wiosny z tymi kwiatami. Bo u mnie w pokoju albo za zimno albo za gorąco. Albo sobie w pracy tego kwiatka postawie
Wpadłam do domu - robie szybki porządek, pakuje sie na silke i jadę na zakupy i od razu na siłownie a potem d |
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
beacia -kup sobie prymulke na zime
będziesz miała ładne kwitnące
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
[BBeatka[/B], co do kwiatkow to nie doradze bo u mnie w pokoju wszystko szybko gnije
![]() Madzia, za czekolade baty, duzo batow Sanda, jak emocje, lepiej?
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tylko storczyki same...które w zeszłym roku mi muchy zżarły
ja polecam prymulki zawsze na zimę kupuje na stół w doniczce-kosztują od 2,50...mają kolorowe kwiatki a potem wsadzam na działkę i tam mi kwitną cały rok prawie
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Dobrze jutro kupie
![]() Za mna trening - barki, brzuch i cardio. Myślałam ze umrę, 30 min szybkiego marszu pod max gore... Miałam mroczki przed oczami i zapomniałam iPhone stamtąd. Ale jakis człowiek o dobrym sercu przyniósł mi go Ide gotować i jeść ! Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-01-20 o 20:55 |
|
|
|
#1887 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
dzisiaj już niestety w pracy 9-18, ale jakoś zleciało ![]() choć jakieś dziwnie ciśnienie się tam robi, kierownik jakoś dziwnie się zachowuje,nie wiem o co do końca chodzi no zobaczymy jak dalej będzie.Jutro idę na 12h a potem już weekend 4-dniowy Cytat:
![]() w końcu trzeba spiąć także z ćwiczeniami już ok, wciągnęłam się na nowo. Z jedzeniem różnie, ale staram sięCytat:
![]() faaajnie z tym urządzenie do smoothie fajny gadżet. Choć ja tego typu rzeczy robię sobie blenderem![]() ![]() Cytat:
Teraz chwilowa przerwa w sokach bo nawet nie ma teraz jak, ale jak tylko będziemy mieć w końcu już meble w kuchni to wracam do regularnych soczków! ![]() ja robiłam sobie chipsy z jarmużu ![]() Cytat:
nieładnie![]() za ćwiczenia. I super, że u lekarza wszystko ładnie po niemiecki rozumiałaś-zdolniacha! wiem wiem, ale zazwyczaj wchodzę na forum z telefonu, a przez tą aplikację nie mam dostępu do klubu także klub nadrabiam tylko z kompa, a w sumie nie często go ostatnio włączam bo jakoś czasu brak![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
andzia89-ja mam działeczkę z drzewami owocowymi
nie nadążam z jabłkami jak jest sezon sok za sokiem super są takie rzeczy blendera nie zabierzesz ze sobą a to urządzonko jest jak bidon super bajer![]() dobre chipsy z jarmużu? ja kupiłam pocięty na kawałki... ja mam po ćwiczeniach-zdycham z plecami po 2 dniach melki...modlę sie żeby przeszło do przyszłego tygodnia bo narty przede mną... zaglądaj mysza na klub zdjęcia są...![]() ciekawe co u ciebie w robocie...a dostałaś juz umowę na stałe? ![]() beatka-grzeczna dziewczynka ![]() oo to zdarzają sie jeszcze uczciwi ludzie ![]() nie przesadzaj mała z tym wysiłkiem jak masz @...dbaj o siebie ![]() ja dziś pobleblałam z koleżankami-obgadałam sąsiadów i znajomych fajnie było
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalnie fajny gadżet,sama bym sobie kupiła, no ale inne wydatki teraz mamy może kiedyś![]() dobre ![]() cały czas jestem na okresie próbnym póki co ![]() 7miesięcy próbnego, do końca maja co dalej-na ile umowa to nie mam pojęcia, o ile w ogóle będzie
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
andzia89-ja bym sobie nie kupiła-dlatego zrobiłam ładne oczy do męża a on wyskoczył ze swoich prywatnych:P
![]() muszę kiedyś spróbowac...robiłam chipsy z warzyw ale niedobre wyszly...albo niedopieczone albo zjarane... męczą cię strasznie na tym okresie próbnym...
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

mam od jakiegoś czasu i korzystam zwłaszcza że pomarańcze i grejfruty tanie

wiesz gorąca woda-można dostać krwotoku

no zobaczymy jak dalej będzie.
także z ćwiczeniami już ok, wciągnęłam się na nowo. Z jedzeniem różnie, ale staram się
nieładnie
co dalej-na ile umowa to nie mam pojęcia, o ile w ogóle będzie