|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Dziękuje wszystkim za pomoc w wybraniu kulek
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) a z jakiej strony zamawiasz?Dobra, napisalam tżtowi zeby mi kupil monster munchy i paprykowe prosto z pieca :p wszystko przez was :p od siebie dolozylam zachcianke na puszke pepsi :p w ogole z puszki jakos mi najbardziej ostatnio smakuje :p ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Myslalam,ze tylko ja taka miekka
|
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
http://cottonovelove.pl/ To znajoma mi na urodziny zamawia, tylko dostanę je dopiero jak wróci z Polski po świętach, ale grzecznie poczekam. Ja chciałam, żeby były na kabel nie na baterie i one są zawsze trochę droższe więc się cieszę , że sama za nie nie płacę
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis chcialam zadzwonic do meza i mu powiedziec tak spontanicznie, ze go kocham i ze tesknie i w ogole ze ciesze sie, ze go mam. w momencie jak wzielam tel do reki, to on do mnie zadzwonil. ofc ja w placz, ten zdenerwowany, co sie dzieje...musialam najpierw sie uspokoic a potem wydukalam, ze nic sie nie dzieje, tzlko mnie wzruszyl, ze do mnie zadzwonil. pewnie teraz mysli, ze jestem wariatka
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna sytuacja, ciekawe co sobie pomyślał
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Rozeznanie
|
Nebula jaki mały brzuch ! Szok
tez mam 33 tydzień. Dziś robiłam zdjęcie bo zawsze robie pierwszego każdego miesiąca i ja miesiąc temu miałam większy ![]() Ruda śliczny brzuszek ! Lune też fajny brzusio. I wydaje się nisko. Niepozorna piękna figurka. ! Bardzo zgrabny masz ten brzuszek ! Ja dziś byłam w szpitalu gdzie chce rodzić spytać co potrzeba. To trzeba zabrać tylko koszule, klapki ,bieliznę ,kosmetyki dla siebie. Dla dziecka wszystko zapewniają. Nawet pampersy , kremy ,chusteczki , ciuszki tylko na wyjście. Super. Spakuje się w małą torbę. ![]() Kupiłam dziś wanienke w hurtowni dziecięcej. Zwykłą , białą z żyrafkami , tę mniejszą za 21 zł. Bratowa mi mówiła że z tej małej korzystała ponad rok. Było jej wygodnie ją samej nosić jak tę większą. My mamy małą łazienkę wiec też Wzięłam małą. Zobaczymy.... Kupiłam też te pampersy w selgrosie w promocji. Wzięłam 3 paczki. Został tylko krem na mróz i laktator. Wózek powinien być do odbioru na dniach i zostanie tylko czekać i cieszyć się świętami ![]() Chwile odpoczęłam , zjadłam obiad i jadę dalej na shopping. Jakieś prezenty kupić. Nie mam pomysłu dla mamy. ... :/ tacie Kupiłam koszule i sweterek w reserved bo było u nas -40% na wszystko. A mamie nic .. ehhh najgorzej nie mieć pomysłu. |
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
i oliwkę Bambino
![]() Nebula - pomyślał to co mój "bosze.. co ja z nią mam" |
|
|
|
#1872 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
Bo moze tez sie skusze ![]() I tez bym wolala na prad ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja musze oprocz ubranek nawet pampki miec i chusteczki nawilzane ![]() Ja tez wzielam mniejsza wanienke
Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-12-01 o 15:34 |
|||
|
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
A ja wam powiem ze juz w sumie wszystko mam. Pozostało jeszcze klapki dla mnie do szpitala, jedna koszula i takie tam
![]() Zauważyłam ze jak chce coś zamowic dla dziecka (często zbędne) to mąż kręci nosem że po co, że wymyślam już z nudów i pewnie wizaża sie naoglądałam że wy coś macie W ogóle ta wyprawka nas mało kosztowała, dużo używanych rzeczy, jak wózek, łóżeczko, nosidełko, ubranka sh. A jak ja mówiłam mężowi że może bym chciała suszarke taką nową z ruchomą szczotka żeby mieć po tym piękne włosy (180zł) to mi na drugi dzień zamówił. Na pocieszenie prostownice mi kupił przeciez niedawno Woli dla mnie kupować niż dla dziecka ![]() Może poprostu nie dociera do niego za bardzo że będzie ojcem. A mi się chce podlizać bo widzi jak się mecze z brzucholem cały dzien sama w domu i nie chce żebym narzekała hehehe |
|
|
|
#1874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
matko, przypomniałaś mi o klapkach do szpitala! i kosmetykach do szpitala! |
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Na 20 kul, tylko te na prąd są tak jakby na kablu podwójnym, na baterie są na pojedynczym czyli wychodzą dłuższe. O na prąd są takie http://cottonovelove.pl/news/n/54/POMOC-INFO
Ja przeglądałam allegro i nie wiele było na prąd, oni mieli największy wybór kolorów i można swój stworzyć. Weszłam na ich stronę i patrzę, że dziś darmowa wysyłka to napisałam, znajomej że na warto z allegro bo szkoda płacić za wysyłkę zawsze to 15 zł zaoszczędzone. |
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Lune - może dlatego że dzidziusia jeszcze nie ma i może Cię porozpieszczać bez wyrzutów sumienia że nie będzie na pampersy później
Mi mój też mówi - chcesz to bierz, ale to ja mam wyrzuty sumienia i zamiast dla siebie to idę na dział dziecięcy i tak to się kończy
|
|
|
|
#1877 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie, że ta darmowa wysyłka to super sprawa skorzystałam z niej w sumie pierwszy raz w tym roku i nie żałuję, bo mega dużo na wysyłce przyoszczędziłam![]() o cotton balls pomyślę może już nie dziś, bo nie chce przegiąc z kasą Cytat:
|
||
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to, przez chodzenie na basen urodziła przed terminem???
|
#1880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja muszę mu coś ładnego na świeta kupić, chciałam zamówic na allegro ale zaraz spojrzy na konto i się wyda więc powiedział że wypłace kase i mnie zawiezie do sklepu. Mam w planach mu kupic szczoteczkę elektryczną bo mu się zepsuła a widziałam jak ostatnio w Auchanie na nią patrzył bo była promocja, chyba chciał wziąć ale go szybko zagadałam
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Rozeznanie
|
Lune myślę że prawidłowo że tak o ciebie dba. Dzidzisiowi nic nie zabraknie , większość to i tak nasze zachciewajki zakupowe niż faktycznie potrzeba
.U nas na odwrót. Na wszystko dla siebie mi szkoda. Powiedziałam żeby w tym roku on szalał z zakupami dla siebie. Kupił sobie kurtkę jesienną , zimową i buty takie jak zawsze chciał. ( Timberland ) ja sie zarzeklam że nową kurtkę , kozaki i pożądną torebkę kupie w przyszłym roku. A ubrać się na raz plus dziecko będzie nam ciężko wiec niech korzysta ![]() Pokaże wam swój brzuszek. Musiałam przerobić foty bo robie je z myślą o foto książce niż wizażu wiec musiałam obciąć głowę ; P25tc /29 tc / i dziś 33tc. . |
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
lune w sumie u nas jest podobnie, wyprawka nie wyszła bardzo drogo, choć i tak przez zachcianki typu chusta, bujaczek, Szumiś itp. itd. trochę się uzbieralo. Mi np. nie zależało jakoś mega na nowym wózku, ale powiedziałam TZ, że bez dwóch zdań nosidełko będzie nowe i on to przyjął normalnie. Zaauważyłam, że własnie często boi się, że ja za bardzo wymyslam bo się internetów naczytałam, a jak usłyszy potwierdzenie u gina, położnej, rodziców itd. to w te pędy mi racje przyznaje
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie szok, pierwszy raz w życiu mi sam z siebie powiedział coś takiego, bo ja nigdy do oszczędnych osób nie należałam i zakupy to moja miłość, więc raczej zawsze musiał mnie hamować a tu proszę Ale w sumie nie powiedział tego dlatego, że nie chce nic dla dziecka kupować tylko raczej dlatego, że faktycznie dla Młodego ciuszków już na razie mam dość. No ale jak się powstrzymać jak to wszystko takie piękne i słodkie? |
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie kupowałam szymusiów, chust itp. Po porodzie sie zmieni, bedziemy raczej maluszkom kupować ![]() Ewula ładnie rośniecie
|
|
|
|
|
#1885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak jak z ta koszulą do karmienia z esotiq, gdyby nie tż to bym jej w życiu nie kupiła ciągle mam wyrzuty sumienia ![]() ale co zrobić kiedy większą radochę sprawia mi teraz zamówienie czegoś dla dziecka niż dla siebie?
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Bartek.. Bartuś.. Bartosz..
Wpadł mi do głowy dzisiaj popołudniem
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
ewula super rośniecie, z każdym zdjęciem brzuszek coraz większy
![]() Też robisz fotoksiążkę, a powiedź robisz taką tylko z brzuszkiem czy już i później z dzidziusiem? ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Mi się Bartuś bardzo podoba, ale męża brat ma tak na imię i dla tego będzie Szymon. |
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w sumie Bartków znam wszystkich bardzo w porządku no i nie wiem. Tż ma też imię na B.. hmmm.. Ładniejsze od Mateusza |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

21.06.2014r.

chociaż ja sama na smoka chętna byłam do 7-8 rż
tez mam 33 tydzień. Dziś robiłam zdjęcie bo zawsze robie pierwszego każdego miesiąca i ja miesiąc temu miałam większy 

więc powiedział że wypłace kase i mnie zawiezie do sklepu. Mam w planach mu kupic szczoteczkę elektryczną bo mu się zepsuła a widziałam jak ostatnio w Auchanie na nią patrzył bo była promocja, chyba chciał wziąć ale go szybko zagadałam
Wpadł mi do głowy dzisiaj popołudniem