Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-16, 15:21   #1861
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
U nas z chlebem podobnie. Wszędzie prawie z mrożonek :/
u nas tez albo ten tostowy blleeeeee chyba zaczne sama piec..moja mama kilkanascie lat temu piekla chceb na zakwasie ..mmmniam
Stary 2015-12-16, 15:28   #1862
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
To wlasnie Batiste mam. Nie polubilismy sie o nieeee.

A piętka do mamlania dla glutenu zeby się z manna nie bawić, wersja dla leniwych
Mój brat jak był mały uwielbiał pietki.
Właśnie, u nas raz w tygodniu jest targ i przyjeżdża facet z chlebem. Spróbuję dać małemu piętkę. Odkąd dostał marchew i brokuła w kawałkach wszystko chce gryźć i papki nie wchodzą mu jak dawniej.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
u nas tez albo ten tostowy blleeeeee chyba zaczne sama piec..moja mama kilkanascie lat temu piekla chceb na zakwasie ..mmmniam
Ojjj rewelacja. Kolega z pracy piekł kiedyś i przyniósł ummmm

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

My jeszcze nie mamy choinki. Tz ma się tym zająć, więc nie wiadomo kiedy się pojawi. Obiecał w weekend, ale jak go znam to w wigilię będzie szukał... zobaczymy już znalazłam plastikowe bombki, oby nie wykupili.
Stary 2015-12-16, 15:31   #1863
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
wezcie mi doradzcie..szukam jakiegos dobrego kremu na dzien i na noc dla suchej skory.. jakies propozycje?
Nie pomoge bo nie uzywam

Cytat:
W yakim wypadku to tez bym sie nauczyla piec wlasny bo po takim pieczywie z dodatkami boli mnie brzuch
Moja mama piecze czasem taki domowy, o jezu, jakie to dobre. Musze isc chyba do niej na nauki
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 15:40   #1864
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Moja mama ma.maszynę do pieczenia chleba ale.nie mam jej kuźwa gdzie trzymać.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

sylwusiacheveline ma fajna serię z hialuronem. Bardzo lekki i mocno nawilżający zel-krem.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

O taki http://kosmetyki.stylistka.pl/img/ko...ne_27741_4.jpg

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 15:45   #1865
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Moja mama ma.maszynę do pieczenia chleba ale.nie mam jej kuźwa gdzie trzymać.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

sylwusiacheveline ma fajna serię z hialuronem. Bardzo lekki i mocno nawilżający zel-krem.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

O taki http://kosmetyki.stylistka.pl/img/ko...ne_27741_4.jpg
dzieki
Stary 2015-12-16, 15:59   #1866
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Sylwusia problem w tym, ze dostał ale co go to obchodzi

Marei, juz pytałam czy mi któraś sie nie dorzuci bo mi keszu zabrakło

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Łyżeczki mam z hippa, jedna fioletowa a druga różowa ale jakieś szerokie mi sie wydają? Bo te ze skip Hopa tez dostalismy ale to metalowe jest i od 12 m

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

A te Twoje sa wąskie?

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Zrobiłam obiad za 2 zeta... Rosół na kurzych dupach... 1,69 kosztowały + marchewki dwie, jedna pietruszka (pora i selera nie moge) i przyprawy.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

A i muszę sie pochwalić, od poniedziałku codziennie wychodzę na spacer z małym, jestem z siebie dumna! Postanowiłam, ze jeśli ktos sie zapyta "co mu jest" to odpowiem, ze gowno i odtąd nikt nie pyta

Brawo za spacery

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Ja ogarniam 😉 tzn aktualnie się pozbywam ale specjalizuje się już ósmy rok w nich😉

Współczuję kiepskich nocek... U nas nie ma problemu jak na razie.

Zębów u franka też nie widać jeszcze...

Byłam u fryzjera 😃

co robiłaś? Jakiś szal

ciał? Na lyso?

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Ja moim storczykom robię kąpiel raz w tygodniu. Nalewam trochę wody plus czasem odżywka do miski i wkladam tam storczyki na godzinę. Nie patrzę na kolor korzeni. I to im wystarcza. Kwitną ciągle. Jak płatki więdną to robią się wątłe właśnie, zwijają się do środka, usychają i odpadają.

Ej ale jak kąpiel? Jak są same korzenie czy jak są jeszcze w ziemi?

Cytat:
Marei, ja robilam ryzowa. Mam jeszcze orkiszowa i jaglano-kukurydziana. A manne daje do warzyw na razie

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Dalabym jak Indu pietke ale mam w okolicy samo pieczywo marketowe.
Zreszta w Wawie nie ma piekarni żadnej. Tak jak w Krk jest Buczek czy Awitex to tu nic nie ma

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Ja tez nie.
Ja też bym nie odpuściła

Cytat:
U uwielbiam na zskwasie. Moja mama robi z czarnuszka.jakie to dobre

Elvis dalej nie chce nic jeść. Tylko butla i butla. Na razie zwalam to na chorobę ale zaczynam się trochę stresować ze nie będzie później jadła:/

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 16:04   #1867
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
To wlasnie Batiste mam. Nie polubilismy sie o nieeee.

A piętka do mamlania dla glutenu zeby się z manna nie bawić, wersja dla leniwych

Ooo no ja lubię, kiedys miałam Syoss i on był tragiczny

Cytat:
Miałam zwykły suchy szampon jakiejś firny z california w nazwie i wyglądałam, jakbym się zakurzyła :/ później z wielką nadzieją kupiłam Batiste do brązowych włosów i do dupy :/ jeszcze gorszy od tamtego. Kolor lepszy, bo go tak nie widać, ale ciężko go było wyczesać i ciągle się osypywał. Koszmar! Brązowy pył na białej bluzce. Dobrze, że się sprało. Od tego czasu omijam suche szampony. I myję co dwa dni wlosy :/

Miałam ten do brązowych i on faktycznie jest tragiczny zostawiał mi na czole taki brązowy pył i wyglądałam jakbym była niedomyta teraz kupuje cherry i jest ok porządnie to wcieram we włosy i daje radę

A co do kremu ja używam Ziaji oliwkowej tej 30 lat + i fajnie nawilża, nakładam go pod podkład z inglota bo on na suchej buzi wyglada tragicznie wiec musi byc cos konkretniejszego pod

Na dzien czasem tez walne Biodermy krem nawilżający do cery trądzikowej jest leciutki i nie zapycha ale nawilża słabiej niż ta ziaja moim zdaniem

Moge jeszcze polecić taki różowy krem Olay Active hydrating tez fajnie nawilża, ja akurat miałam w wersji emulsji do cery tłustej ale podejrzewam ze krem podobnie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-16, 16:06   #1868
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Kupilam suchy szampon. Dzizas, trzy razy mniej czasu zajmuje umycie włosów niz umycie lustra i podlogi po tym szamponie. Co za szit

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

U mnie tez dramatu z usypianiem ciag dalszy. Ja właściwie pol dnia usypiam.
Ja tam lubię z Batist

Cytat:
Blanka bedzie aniolkiem??

wrocilysmy ze spaceru fajna pogoda, 11 stopni

dzis nie gotuje, tylko ogarniam troche.Wieczorem bede piekla kurczaka w piekarniku

dziewczyny? ubralyscie choinke?

U mnie 15 stopni ale tak kropki cały dzien i nie poszłyśmy na spacer. Teraz nadciągnęła angielska mgła
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Ja z suchych szamponów ubóstwiam Batiste nieraz mi dupę uratował jak nie miałam czasu na mycie : ehem:

Dla nas ja kupuje pieczywo u Lubaszki uwielbiamy żytnie, a co to za szał na dawanie piętki?

Ja tez lubię ten szampon
Cytat:

Kiedyś piekłam a potem zaszłam w ciąże i jyz mi sie nie chciało.

Łazienka ogarnięta, błyszczy jak psu jajca idę robić ciasto na pizzę bo juz na nic innego nie mam czasu.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 16:22   #1869
industria
Zakorzenienie

Sprzatalam kuchnie i poszlam za ciosem i trzasnelam tez lazienke. A co tym sposobem mam juz wszystko zrobione

Dlatego jutro czas ktory mialam przeznaczony na sprzatanie lazienki wykorzystam i pojade se do fryzjera

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
princemówię ci ze w chlebie tym z Tesco nic takiego nie ma. Mówię o tym robionym. Mój tz robi to wiem możesz też tam brać chleb kukurydziany... Też dobry

Kupiłam siatki do tego gryzaka do owoców a ta psita nie chce jeść

O tak potwierdzam, chlebek kukurydziany bardzo dobry

U nas z pieczywem na szczescie ok. Mamy kilka malych piekarni i chleb jest bardzo dobry. Ale i tak czeato kupuje pieczywo w Tesco bo mi sie nie chce jezdzic

Cytat:
Ja z suchych szamponów ubóstwiam Batiste nieraz mi dupę uratował jak nie miałam czasu na mycie : ehem:

Ooo tak. Batiste jest super
Dzieki niemu jak mi sie nie ch e to moge myc wlosy 2 razy w tygodniu

Cytat:
Oooooo przepraszam. Ja mam gluten juz dawno wprowadzony. Najpierw dodawalam po miarce manny do kaszki ryzowej

Ja to traktuje jako nauke jedzenia reka i trafiania do buzi jedzeniem.
Gryzakow G nie uznaje na wszystko robi łe i sie krzywi wiec nie ma jak sie nauczyc wkładać do buzi jedzenie
Mala ma z tego frajde i jej smakuje wiec super
Stary 2015-12-16, 16:27   #1870
sylwusiach
Zakorzenienie

moja mala tak sie rozkrzyczala jak wyszlam do kuchni.. matkooo

dalam mleko i spi
Stary 2015-12-16, 16:41   #1871
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo no ja lubię, kiedys miałam Syoss i on był tragiczny

Miałam ten do brązowych i on faktycznie jest tragiczny zostawiał mi na czole taki brązowy pył i wyglądałam jakbym była niedomyta teraz kupuje cherry i jest ok porządnie to wcieram we włosy i daje radę

A co do kremu ja używam Ziaji oliwkowej tej 30 lat + i fajnie nawilża, nakładam go pod podkład z inglota bo on na suchej buzi wyglada tragicznie wiec musi byc cos konkretniejszego pod

Na dzien czasem tez walne Biodermy krem nawilżający do cery trądzikowej jest leciutki i nie zapycha ale nawilża słabiej niż ta ziaja moim zdaniem

Moge jeszcze polecić taki różowy krem Olay Active hydrating tez fajnie nawilża, ja akurat miałam w wersji emulsji do cery tłustej ale podejrzewam ze krem podobnie

Cherry ma jakis kolor?

Mialam krem ziaja 25+ i był rewelacyjny, tylko ja mam cerę mieszaną.

Skończył mi się cukier kokosowy i pomyślałam, że po ci będę płacić miliony monet w sklepie, jak mogę na ebay zamówić. I zamówiłam. Masakra. Smakuje jakby ktoś tam dodał spalony chleb :/ a ten ze sklepu miał taką delikatną orzechowa nute.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Ja tam lubię z Batist

U mnie 15 stopni ale tak kropki cały dzien i nie poszłyśmy na spacer. Teraz nadciągnęła angielska mgła

Ja tez lubię ten szampon

Kiedyś piekłam a potem zaszłam w ciąże i jyz mi sie nie chciało.

Łazienka ogarnięta, błyszczy jak psu jajca idę robić ciasto na pizzę bo juz na nic innego nie mam czasu.
U nas od jesieni do wiosny też jest angielska pogoda. Lato jest słoneczne i burzowe.
Mgła pojawia się z nikąd, jak w horrorach

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
Sprzatalam kuchnie i poszlam za ciosem i trzasnelam tez lazienke. A co tym sposobem mam juz wszystko zrobione

Dlatego jutro czas ktory mialam przeznaczony na sprzatanie lazienki wykorzystam i pojade se do fryzjera

O tak potwierdzam, chlebek kukurydziany bardzo dobry

U nas z pieczywem na szczescie ok. Mamy kilka malych piekarni i chleb jest bardzo dobry. Ale i tak czeato kupuje pieczywo w Tesco bo mi sie nie chce jezdzic

Ooo tak. Batiste jest super
Dzieki niemu jak mi sie nie ch e to moge myc wlosy 2 razy w tygodniu

Oooooo przepraszam. Ja mam gluten juz dawno wprowadzony. Najpierw dodawalam po miarce manny do kaszki ryzowej

Ja to traktuje jako nauke jedzenia reka i trafiania do buzi jedzeniem.
Gryzakow G nie uznaje na wszystko robi łe i sie krzywi wiec nie ma jak sie nauczyc wkładać do buzi jedzenie
Mala ma z tego frajde i jej smakuje wiec super
Kupiłam batiste właśnie z waszego polecenia. Może coś źle robię? Możesz napisać jak się go używa tak krok po kroku?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-16, 16:57   #1872
201710041131
Konto usunięte

Ja mam syoss i jest ok tylko śmierdzi strasznie i rzadko używam

Dzięki dziewczyny ale ja juz serio nie mam siły się kłócić ciągle o to samo bo potem to ja jestem ta najgorsza

Do k wejde wieczorem
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 17:09   #1873
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ja karmie pierdyliard razy na dobe. Lena je mało i często.

Gotuje rosół ze swojskiej kury, brat odebrał mi Blanke.,ale będę musiała jechać do sklepu po skrzydła anioła na jaselka
Jakub tez musi skrzydla aniola miec na nastwpny tydzien. Skad ja je wezme?

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 17:16   #1874
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Ja w pepco kupiłam

Lena ma 38 st..
Marudzi i śpi tylko na rękąch jak STOJĘ! Kręgosłup mi strzeli zaraz..

I auto mi się roz☠☠☠☠☠☠☠ilo!! Na środku ronda!!!!! ☠☠☠☠a mac! I oczywiście nikt nie pomógł, prócz jakiejś kobiety, ale wtedy i kumple podjechali i zepchali i brat mnie zawiózł na chatę. Teraz tz pojechał sprawdzić co to.. ☠☠☠☠a jak będzie uszczelka to chuj strzelił moje wyprzedaze !!

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 17:20   #1875
mehja
Zakorzenienie

Masija jak ci jadla juz ladnie to nie zapomni i bedzie znowu jadla

Szuu brawo za spacery. Super. I dobre podejscie, niech sie tylko ktos odezwie
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 17:24   #1876
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cherry ma jakis kolor?

Mialam krem ziaja 25+ i był rewelacyjny, tylko ja mam cerę mieszaną.

Skończył mi się cukier kokosowy i pomyślałam, że po ci będę płacić miliony monet w sklepie, jak mogę na ebay zamówić. I zamówiłam. Masakra. Smakuje jakby ktoś tam dodał spalony chleb :/ a ten ze sklepu miał taką delikatną orzechowa nute.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

U nas od jesieni do wiosny też jest angielska pogoda. Lato jest słoneczne i burzowe.
Mgła pojawia się z nikąd, jak w horrorach

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Kupiłam batiste właśnie z waszego polecenia. Może coś źle robię? Możesz napisać jak się go używa tak krok po kroku?

Nie ma, to znaczy on biały jest.
Ja to robię tak ze psikam nim u nasady włosów tak je przegarniając palcami potem tak wcieram rekami mocno trę i na koniec przejeżdzam szczotka i ju

Cytat:
Ja w pepco kupiłam

Lena ma 38 st..

I auto mi się rozilo!! Na środku ronda!!!!! a mac! I oczywiście nikt nie pomógł, prócz jakiejś kobiety, ale wtedy i kumple podjechali i zepchali i brat mnie zawiózł na chatę. Teraz tz pojechał sprawdzić co to.. a jak będzie uszczelka to chuj strzelił moje wyprzedaze !!

Oz kurna jak sie cos ☠☠☠ie to wszystko ba raz, współczuje...

pierogowamama.com
Stary 2015-12-16, 17:26   #1877
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

pamietam jak z mama robilysmy na jaselka.. zapytaj moze w szkole u mlodego? nauczyciele powinni wiedziec skoro organizuja jakies przedsatwienie?

Cytat:
Ja w pepco kupiłam

Lena ma 38 st..

I auto mi się roz☠☠☠☠☠☠☠ilo!! Na środku ronda!!!!! ☠☠☠☠a mac! I oczywiście nikt nie pomógł, prócz jakiejś kobiety, ale wtedy i kumple podjechali i zepchali i brat mnie zawiózł na chatę. Teraz tz pojechał sprawdzić co to.. ☠☠☠☠a jak będzie uszczelka to chuj strzelił moje wyprzedaze !!
zdrowka dla Leninka
i oby z samochodem to nie byla jednak uszczelka

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Masija jak ci jadla juz ladnie to nie zapomni i bedzie znowu jadla

Szuu brawo za spacery. Super. I dobre podejscie, niech sie tylko ktos odezwie
dokladnie, w ogole nie wiem co ludzie maja z ta troskliwoscia? wszystko ich interesuje, niech patrza wlasnej dupy a nie
Stary 2015-12-16, 17:28   #1878
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w pepco kupiłam

Lena ma 38 st..

Nie chce nic mówić, ale to alfa...
Żartuje
I współczuję jednocześnie. Zawsze się boję tego, że rozwali mi się w mieście i zablokuje ruch.

A ja właśnie wyszłam na zakupy. Tz siedzi z Małym i idę wyjątkowo spacerowym krokiem.
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 17:30   #1879
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Żartuje
I współczuję jednocześnie. Zawsze się boję tego, że rozwali mi się w mieście i zablokuje ruch.

A ja właśnie wyszłam na zakupy. Tz siedzi z Małym i idę wyjątkowo spacerowym krokiem.
super!!! i jak Wojtek sie zachowywal w ciagu dnia? byl grzeczny?
Stary 2015-12-16, 17:31   #1880
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
super!!! i jak Wojtek sie zachowywal w ciagu dnia? byl grzeczny?
Nieeeeeeee, dostawał jakiegoś ☠☠☠☠☠☠☠ca dzisiaj
22.06.2015
Stary 2015-12-16, 17:32   #1881
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Nieeeeeeee, dostawał jakiegoś ☠☠☠☠☠☠☠ca dzisiaj
skok jeszcze?
to tym bardziej idz na zakupy
Stary 2015-12-16, 17:38   #1882
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
skok jeszcze?
to tym bardziej idz na zakupy
Chyba
Oczywiście zakupy spożywcze bo matka polka na inne nie ma czasu
22.06.2015
Stary 2015-12-16, 17:40   #1883
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba
Oczywiście zakupy spożywcze bo matka polka na inne nie ma czasu
a juz myslalam ze na jakis kosmetyczne/ciuchowe zakupy idziesz:P ale spozywcze tez moga byc, przynajmniej sama idziesz:P tyle dobrego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-16, 17:56   #1884
Marei
Zakorzenienie

Nie no biały to znowu będzie widać, to nie.
Stary 2015-12-16, 17:58   #1885
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no biały to znowu będzie widać, to nie.

Z tego co mi wiadomo to one wszystkie białe :/

pierogowamama.com
Stary 2015-12-16, 17:59   #1886
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co mi wiadomo to one wszystkie białe :/

To poszukam może z innej firmy. Albo w ogóle, bo już dwa stoją. Zobaczę, ale białego na pewno nie.
Stary 2015-12-16, 18:03   #1887
masija
Zakorzenienie

kaja o rany, ona też?

mehja
serio? Myślisz, że nie będzie problemu później?

kejti brawo Ty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-16, 18:09   #1888
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Żartuje

Do tej pory smigala dobrze ;p

Ale całe szczęście to jakiś wężyk pękł od ropy, który kosztuje 20zł.

Batiste jest i do brązowych włosów i ponoć nie robi białych smug?

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Mam pytanie.. Potrzebne są kropelki sab simplex.ma któraś na sprzedaż?

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
kaja o rany, ona też?

mehja
serio? Myślisz, że nie będzie problemu później?

kejti brawo Ty
Noo.. I woda z nosa znów

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Dałam jej czopka i już guga... Próbuje ja uśpić a ta ghii ghii..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 18:12   #1889
barbaritka84
Rozeznanie

Moja przyjaciółka właśnie rodzi...oj oj
Idę nadrabiac
barbaritka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 18:15   #1890
masija
Zakorzenienie

Cytat:

Do tej pory smigala dobrze ;p

Ale całe szczęście to jakiś wężyk pękł od ropy, który kosztuje 20zł.

Batiste jest i do brązowych włosów i ponoć nie robi białych smug?

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Mam pytanie.. Potrzebne są kropelki sab simplex.ma któraś na sprzedaż?

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Noo.. I woda z nosa znów

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Dałam jej czopka i już guga... Próbuje ja uśpić a ta ghii ghii..
Kurde:/ a nie myślisz o lekarzu?

Kaja ja chyba mam nie otwierane. Zobaczę później i dam Ci znać ok?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości