![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Beata, fajna ta sukienka, też mi wpadła w oko. Tylko że ja lubię z rękawkiem... No i dekoltu ni maaaa... Tż skrytykuje na 100% he, he...
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Koszulki typu basic, jeśli są dobrej jakości - na wagę złota. Pasują do wielu rzeczy, lubię styl sportowy. Mam też ogromną kolekcję szali, apaszek itp, więc w tshirtach chodzę ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Czy na tej liście KWC 2016 są wasi ulubieńcy? https://wizaz.pl/akcje/kwc-laureaci-2016/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Konto usunięte
|
Caffe, ja bez rekawów rzeczy w ogóle nie noszę. Żadnych. Więc sukienki tak czy siak bym nie kupila, bo potem ile razy ubiorę, raz, dwa?!? Ale podoba mi się. Jak wiele innych rzeczy, których za nic bym nie założyla
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
Mam kilka rzeczy z tej listy, ale UltraDoux, Pantene? Nawet nie przyszłoby mi do głowy żeby te marki kupić bo zapomniałam o ich istnieniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Z tej listy miałam/mam:
-https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,80304,rexona-women-maximum-protection.html bardzo dobry kosmetyk, -https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,77984,luksja-care-pro-revive-shower-milk.html polecałyśmy sobie ten żel, b.dobry, POLSKI !, i tyle w testowaniu. W związku z córki przyjazdem dostałam od niej kosmetyki anastasia. Fajne, ale tyłka to nie urywa. Wolę make up for ever aqua brow, zdecydowanie. Dostałam również kosmetyki do ust nyx. Bardzo dobre, polecam. Ilana przepraszam w imieniu córki, ale Thirst Relief Vitamin Serum przywiezie następnym razem. Zapomniała. Deszczowo dziś u mnie. Wczoraj miałam ciężki dzień. Przeszło, więc pomimo deszczu mam fajny dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Anyż, co dostałaś Anastasii, mnie się BARDZO podobają właśnie za dyskretny efekt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
Caffe to co Tobie się podoba, mnie właśnie rozczarowało. Ten dyskretny efekt. Jestem przyzwyczajona do mocno napigmentowanej pomady, której potrzeba mi odrobinę. I z tą odrobiną trzeba uważać bardzo.
Mam między innymi to: http://www.anastasiabeverlyhills.com...-brow-gel.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
Anyż, może masz za jasny kolor? Te wszystkie rzeczy do brwi są o wiele jaśniejsze po nałożeniu niż sugerowałby kolor produktu.
Mam taupe i zastanawiam się czy nie za jasny jest, a moje włosy ciemne nie są... ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Dziś miałyśmy z córką prawdziwy "babski" dzień ![]() Ciastko w kafejce, zakupy, tylko "dorosłe" sprawy kobiet ![]() Zakupy sprowadzały się do tego, że co 15 sekund słyszałam "ja chcę już wyjść i pojeździć na hulajnoooodzeee". W końcu się poddałam, bo dzieci są mądrzejsze - po co siedzieć w sklepie skoro piękne słońce i można coś fajnego porobić? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Popłynełam z kasą..
Och ja .. ![]() Kolorówka i zniżka 20% w Douglasie.. Uklika,Ilana - kupiłam min Pupę(fluid) ![]() Caffe mam np szminkę z KCW.Lubię ![]() Anyżku to Aqua lepsza powiadasz,bo się przymierzałam..Jakiego koloru uzywasz? Permanentny trza zrobic i po kłopocie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zadomowienie
|
Trochę więcej znam/lubię kosmetyków z KWC: obie pomadki, są świetne, ziemia egipska co prawda kultowa, ale teraz wolę mineralny puder z Golden Rose, za to ich lakiery do paznokci u mnie nie zrobiły furory.
Effaclar duo znają pewnie wszystkie osoby, które miały/mają kłopot z trądzikiem. To coś, co działa. Do podobnych zastosowań - pasta Ziai Liście Manuka, córka używa, porządny kosmetyk. Płyn micelarny L'oreala całkiem przyjemny, podobny do Biodermy. Serum Bielendy używam aktualnie na noc - zamiast retinolu "złuszczam" się (bez złuszczania ![]() Cetaphilu - nie lubię. Pozostałych - nie znam, nie próbowałam, choć wierzę, że balsam z masłem Shea to porządny produkt. Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2016-06-28 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Gang Iren
|
Lubię kilka rzeczy z kwc: liście manuka, mezo serum. Co tam jeszcze było?
Balsam do ciała. Szampon. Płyn do hig int.
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2016-06-28 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zadomowienie
|
Miszka, ja mam 040, ale dla mnie troche za jasny na lato, jak bede w PL, kupie 050.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Raczkowanie
|
Caffeine, z listy KWC lubię matową pomadkę Golden Rose, lakiery Golden Rose, płyn Oral B, pomadkę Bebe. Miałam peeling Joanny i szampon Dove, ale to nie są moi ulubieńcy.
Miszka, pochwal się co zamówiłaś w Douglasie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Miszka ja mam pupy 040. Z tego co pamiętam będzie to kolor dla Ciebie za ciemny.
Permanentny makijaż- zastanawiałam się i zastanawiam. Nie jestem do końca zdecydowana. Kilka moich koleżanek zajmuje się tym zawodowo i widziałam jak czasami pięknie brwi się utleniają, i wpadają w granat, rudy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Naliczyłam 8 produktów z listy, które lubię i do których powracam. Pomadka rouge velvet, liście manuka, mezo serum, pomadka bebeyoung, szmpon dave i pantene, krem na skórki z avonu, cetaphil i coś tam jeszcze
![]() Deszczowy poranek, ale potem ma wyjść słońce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
Nikt nie wspomniał o balsamie Neutrogeny? Dla mnie Neutrogen to jednak z tych marek, która nigdy nie zawodzi, kupuje od czasów nastoletnich niemalże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Gang Iren
|
Caffe, ja wspomniałam. Bardzo lubię ten balsam
![]()
#1877 |
Zakorzenienie
|
Gosia, tak rzeczywiście - już widzę. A ten specyfik na skórki Avon? Może to coś dla Ciebie? Po tym co ostatnio pisałaś nagle stwierdziłam że... może powinnam wypróbować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Na chwilę zajrzałam, więc postanowiłam coś napisać ale częściej podczytuję ![]() Mnie ostatnio zauroczyło to: http://www.alinarose.pl/2014/05/must-have-kessa.html zakupiłam, stosuję od dwóch tygodni, efekty są ![]() i jeszcze to (nie znalazłam na KWC): http://www.urodapolska.eu/pl/offer/0...;0;0;M/melisa/ nie wszystkiego użyłam, ale na pewno kremy, tonik i balsam są dla mnie rewelacyjne, akurat lekkie na lato ![]() te z kolei http://www.celia.pl/pl/catalog/3/pie...celia-kolagen/ dla mnie za mocne, ale mojej mamie (60+) bardzo odpowiadają, wiem, że nie ma wśród Was takich leciwych kobietek, ale produkty naprawdę fajne dla naszych mam ![]() pozdrawiam ![]()
#1879 |
Konto usunięte
|
Melisę i celię kupuję do demakijazu, bardzo dobre produkty, ale ja nie mam nadmiernych wymagań, mają czyścić i już, i za dużo nie kosztować...No i nie podrażniac,a one nie podrażniają...
Kremy celii kupuje tez na szyję i dekolt bardzo czesto, pasują mi w zasadzie wszyskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Tylko dlaczego na stronie producenta Melisy nie ma składu INCI? Czy to ja jestem ślepa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Zaciekawiło mnie to mydło do rąk Melisa, które dostało nagrodę. Masz je może?
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Dziewczyny, macie konto na feelunique? Jest 5 funtów OFF za polecenie każdego ze znajomych i 15% zniżki dla poleconego. Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2016-06-29 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 |
Gang Iren
|
Kupiłam tusz z oriflame, który kiedyś polecałyście.
I takie serum z olay. Miałyście może? ![]() ![]()
#1885 |
Zakorzenienie
|
Tusz mam. Od lat używam, starszy "model" był lepszy, ale w tej cenie dla mnie jest bezkonkurencyjny nadal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
Muszę zapamiętać ten tusz.
...chyba kupię to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ght-cream.html ![]() Ta marka robi furorę, na zagranicznych blogach i przeróżnych forach ma fantastyczne recenzje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry po krótkiej przerwie
![]() Ciężko mi coś ostatnio dotrzeć przed komputer. No chyba że wejść na konto, sprawdzić pocztę lub ewentualnie poczynić jakieś zakupy. Trochę ostatnio pojeździliśmy po znajomych, później znajomi byli u nas i czas nie wiadomo kiedy minął. W międzyczasie byłam też na kwasie migdałowym u kosmetyczki i odświeżyłam stan facjaty. Wczoraj zamówiłam sobie spodenki: https://www.zalando.pl/ivy-park-szor...1s005-q11.html I do noszenia zabawek dla dziecka na podwórko: https://www.zalando.pl/brooklyn-s-ow...2ha02-q11.html Teraz muszę zająć się poszukiwaniami kosza rowerowego ![]()
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
Wonder, witaj - brakowało Cię!
![]() Fajne gatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zadomowienie
|
![]() |
#1890 |
Zadomowienie
|
Jeśli któraś z Was ma ochotę sprawdzić jakość albo coś dokupić z marki The Balm - to informuję, że w Douglas i wysyłkowo, i stacjonarnie do 4.07 jest 20% rabatu na tę markę (również na markę Pupa).
W piekarniku pachnie mi ciastem z owocami lata (porzeczki, agrest, maliny, borówka) i przygotowałam przepyszny napój agrestowy na upały, sama jestem zdziwiona tym intensywnym smakiem: http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...a/przepis.html U mnie na razie jest "koncentrat", bez imbiru i pewnie bardziej rozcieńczę, żeby nie było zbyt słodkie. Pychotka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.