M jak Miłość:) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-05-30, 19:52   #1861
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB
Dot.: M jak Miłość:)

Cytat:
Napisane przez Kobieta21
A co z Teresą, bo nie wiem. Mam straszne zaległości bo miałam teraz prace i omineło mnie pare odcinków. Może ktoś mi wytłumaczy?
Najkrócej mówiąc, Teresa cierpi na Syndrom Niskiego Poczucia Własnej Wartości W kółko tylko jęczy, że Marek zatrudnił ją z litości, że tak naprawdę nie potrafi gotować, że cieszy się że jest z Pawłem, ale przerażają ją te zmiany. Co się odezwie to jest jej źle, nie potrafi się z niczego cieszyć. Do tego słodka Agniesia daje jej popalić i wcale nie pomaga w zaadaptowaniu się do nowej sytuacji.
Moim zdaniem akcja w tym wątku zmierza ku temu samemu co wtedy, gdy Paweł z Teresą mieszkali w Warszawie. Z jednej strony Paweł, który cieszy się, że są razem a z drugiej słodkie dziecko, które chce matki na wyłączność. Tylko że teraz słodkie dziecko jest starsze a poza tym, nauczone doświadczeniem, mogło wiedzieć co będzie, gdy Teresa i Paweł się zejdą. Więc po co dzwoniło
To tyle ode mnie tytułem refleksji

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-30, 20:28   #1862
kate1991
Wtajemniczenie

ale dawno mnie tutaj nie było.
denerwuje mnie ten watek z gośka. nic głupszego i bardziej nierealnego nie mogli juz chyba wymyslic. ktora normalna kobieta zamieszkałaby u bylego partnera swojego byłego meza? pewnie jeszcze okaze sie ze grzegorz jest bi a nie homo i bedzie z gośka....

fajnie ze pokazuja czesto te mała anie, słodka jest

watek janeczki jak zwykle nudny.

edit: a podejrzenia kingi, madzi i piotrka wobec kuby to juz w ogole beznadzieja
kate1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-30, 20:57   #1863
kasiunia`18
Zadomowienie

GG do kasiunia`18

dzis mi sie nie chcialo ogladac

Majusia 19.01.2012r **
kasiunia`18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-30, 21:00   #1864
lilithin
Wtajemniczenie

buahahaha, te przerazone spjrzenia na wiesc o broni kuby, ta panika - smiechu warte
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-30, 21:02   #1865
bb-m
Rozeznanie

Dziś był super odcinek, ale się uśmiałam.
Najbardziej mi się podobało, jak Paweł bił się w pubie i na końcu jakaś blondynka podbiegła i trzepneła jednego tacą w głowe. Tylko nie wiem kto to, ta blondynka??
I jeszcze strasznie podobała mi się mina Kingi jak Piotrek powiedział, ze Kuba jest policjantem.
bb-m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-30, 21:03   #1866
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

heh czy mi sie wydaje czy w polowie odcinka madzi grzywa sie skrocila?

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-30, 21:19   #1867
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Sceny, w których studenci przeżywali sprawę Kuby były tak straszne, że aż śmieszne
Te przerażone oczy, podniesiony głos, zdenerwowanie Myślałam, że zlecę z kanapy
I mina Kingi, kiedy wszystko się wyjaśniło. To zdecydowanie była mina odcinka
A ogólnie to odcinek powinien chyba mieć tytuł "Kompleksy" bo co chwile ktoś miał problemy. Brakowało tylko pijącej Janeczki i jej narzekań w stylu wczorajszego odcinka.
A te dziewczyny w pubie już kiedyś występowały w MjM. Nie jestem tylko pewna, czy czasem nie było ich w Oazie. Nie kojarzycie może?

Z tą Gośką i Grześkiem to się zgodzę. Nie sądzę, żeby kobieta w jej sytuacji zaprzyjaźniła się z gościem, który rozwalił jej małżeństwo. No chyba że byłaby to Gośka

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-30, 21:32   #1868
Kobieta21
Raczkowanie

GG do Kobieta21
Talking Dot.: M jak Miłość:)

Cytat:
Napisane przez bb-m
Dziś był super odcinek, ale się uśmiałam.
Najbardziej mi się podobało, jak Paweł bił się w pubie i na końcu jakaś blondynka podbiegła i trzepneła jednego tacą w głowe. Tylko nie wiem kto to, ta blondynka??
I jeszcze strasznie podobała mi się mina Kingi jak Piotrek powiedział, ze Kuba jest policjantem.
Haha mnie też sie podobało, mina najlepsza
:P
Kobieta21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-30, 21:38   #1869
sylwusiaaniolek
Wtajemniczenie

GG do sylwusiaaniolek

a ja nie ogladalam... moze ktos opisze tak mniej wiecej co sie dzialo?? troszke juz wiem po tym co przeczytalam.. dzialo sie cos jeszcze??????
sylwusiaaniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-30, 22:54   #1870
ka_ma
Zakorzenienie

myslalam ze bedzie kuba a tu zrobil tylko jajecznice i tyle go widzialam kicha
ka_ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-30, 23:17   #1871
gonka23
Zakorzenienie

chyba się starzeję, bo nie mogę znieść studenciaków. piotrek i madzia (której, jak zauważyła już grin_ajz, grzywka się w połowie odcinka do połowy skróciła) doprowadzali mnie dziś do szału. podobnie paweł i teresa. . ja nie wiem albo ja przed okresem jestem jakaś drażliwa albo ten serial się jakby zepsuł. aaaa i jeszcze problem, że Hania na studia idzie. luuuuuuuuuuuudzie. i po książki pojechała, zamiast obiad gotować. ależ mnie dzisiaj zirytowali .
Stary 2006-05-30, 23:56   #1872
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gonka23
chyba się starzeję, bo nie mogę znieść studenciaków. piotrek i madzia (której, jak zauważyła już grin_ajz, grzywka się w połowie odcinka do połowy skróciła) doprowadzali mnie dziś do szału. podobnie paweł i teresa. . ja nie wiem albo ja przed okresem jestem jakaś drażliwa albo ten serial się jakby zepsuł. aaaa i jeszcze problem, że Hania na studia idzie. luuuuuuuuuuuudzie. i po książki pojechała, zamiast obiad gotować. ależ mnie dzisiaj zirytowali .
jakbym czytala swoja recenzjehehehe
mnie to wogole irytuje ta cala hanka niedosc ze sztucznie gra to jesczze mi cisnienie podnosi.wogole ten scenarzysta chyba nie wie jak naprawde wyglada zycie na wsita wiecznie odpicowana w tym domu (nie to co ja w dresikach)zero zajecia sie wlasnymi dziecmi tylko dyrektorem jej w glowie i szkoda mi tego marka bo naprawde uwazam ze ma czesciowo a nawet w wiekszosci racje.a te dzieci to sa chyba wychowywane przez babcie wspaniala kobitke
no ale ciekawa jestem jak oni sobie daja rade finansowo skoro maja dwojke dzieci ona nie pracuje studiuje zaocznie(a to kosztuje)chociaz z drugiej strony maja rodzicow ktorzy napewno im pomagaja bo nie wierze zeby taki pub przynosil az tak wielkie zyski(chociaz te tlumy w dzisiejszym odcinku rowniez obalaja moja teorie)
podsumowujac jak widze hanke to mi sie wlosy na glowie jeza
to tyle

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-31, 07:31   #1873
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

połowa osób w tym filmie zaczyna mnie irytować...a może trzy czwarte...
Napiszmy petycje żeby zdjęli z anteny Teresę, bo przysięgam że jak ta panienka tacą tak ja patelnią następnym razem potraktuję swój telewizor. Nie moge przetrawić Teresy. jedyne co robi to chodzi i jęczy. Powinni jej dać rolę jakiejś świętej męczennicy w przedstawieniu w kościele a nie rolę w najpopularniejszym serialu w Polsce.
wrrrr
i Janina. Ta też przyprawia mnie o mdłości. Boże, nastolatka się tak nie zakochuje jak ta pani w średnim wieku. Aż mdło normalnie.
Ewunia jest jak z koszmaru. Wiecznie naburmuszona.
Marek i Hanka siebie warci. Ona skacze z podniecenia ze dyrektor ma książki (o boże! a co to średniowiecze ze ksiazki są czymś nizewykłym?) a on wyżywa się na wszystkich bo ma kompleks.
Bliźniaka nie lubię od kiedy udawał miłość żeby wygrać Taniec z gwiazdami, a ten drugi jest daremny od zawsze. Jak widzialam to podniecenie studentów i krzyczącą Madzię że mają członka mafii w domu, to normalnie przeskakiwałam po nakałach, żeby sobie adrenaliny nie podnosić.
Marysi nigdy nei lubialam, bo nie bardzo rozumiem dlaczego kreują ja na sexbombę, wszyscy się w niej po kolei kochają. Ok, jest fajną postacią, ale bez przesady że każdy facet uważa ja za boginię :O (nooo..poza Teodorem )
dobra, to sobie pojechałam, bo na prawdę wczorajszy odcinek mnie zdenerwował :P Niedługo moja ulubioną postacią stanie się Agnieszka
Stary 2006-05-31, 08:16   #1874
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grin_ajz
heh czy mi sie wydaje czy w polowie odcinka madzi grzywa sie skrocila?
Tez zauwazylam Wyglada tragicznie
Stary 2006-05-31, 08:24   #1875
magdzia33
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *majka*
Tez zauwazylam Wyglada tragicznie
tez to widzialam, cos za krotka miala nagle

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-31, 10:15   #1876
sylwusiaaniolek
Wtajemniczenie

GG do sylwusiaaniolek

a ja mysle ze dzisiaj zobacze na powtorce
sylwusiaaniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-31, 10:37   #1877
natalii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasikB
Sceny, w których studenci przeżywali sprawę Kuby były tak straszne, że aż śmieszne
A ogólnie to odcinek powinien chyba mieć tytuł "Kompleksy" bo co chwile ktoś miał problemy. Brakowało tylko pijącej Janeczki i jej narzekań w stylu wczorajszego odcinka.
A te dziewczyny w pubie już kiedyś występowały w MjM. Nie jestem tylko pewna, czy czasem nie było ich w Oazie. Nie kojarzycie może?

Z tą Gośką i Grześkiem to się zgodzę. Nie sądzę, żeby kobieta w jej sytuacji zaprzyjaźniła się z gościem, który rozwalił jej małżeństwo. No chyba że byłaby to Gośka
zgadzam się w 100% tylko szkoda, że tal mało Kuby było
natalii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-31, 10:37   #1878
natalii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasikB

zgadzam się w 100% tylko szkoda, że tak mało Kuby było
Stary 2006-05-31, 10:40   #1879
lilithin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez side85
połowa osób w tym filmie zaczyna mnie irytować...a może trzy czwarte...
Napiszmy petycje żeby zdjęli z anteny Teresę, bo przysięgam że jak ta panienka tacą tak ja patelnią następnym razem potraktuję swój telewizor. Nie moge przetrawić Teresy. jedyne co robi to chodzi i jęczy. Powinni jej dać rolę jakiejś świętej męczennicy w przedstawieniu w kościele a nie rolę w najpopularniejszym serialu w Polsce.
pozwolilam sobie podkreslic slowa, ktore sprawily, ze o malo nie spadlam z krzesla
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-31, 11:43   #1880
AaniaA
Zakorzenienie

mnie bardzo zdenerwowal watek teresy i pawla z pubie, z ta bojka . jak zwykle pawel bedzie mial klopoty - i to przez kogo - przez tereska, ktora tylko mu marudzi i jeczy . jak on daje rade, zeby wytrzymac z taka kobieta ?!

watku studentow to nie widzialam od poczatku, bo zaczelam ogladac serial gdzies tak od polowy .

watek marysi mi nie przeszkadza .

teodos wkroczyl do akcji .

watek hanki i jej studiow - rany, scenarzysci nie robcie tragedii z tego, ze dziewczyna chce studiowac!!! a to, ze niby maz staje sie taki zakompleksiony przez te hankowe studia, to juz wielka przesada !!! a, i slowa basi - jak zwykle nie chce sie wtracac, ale swoje trzy grosze dorzuci .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-31, 12:01   #1881
ka_ma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AaniaA
mnie bardzo zdenerwowal watek teresy i pawla z pubie, z ta bojka . jak zwykle pawel bedzie mial klopoty - i to przez kogo - przez tereska, ktora tylko mu marudzi i jeczy . jak on daje rade, zeby wytrzymac z taka kobieta ?!

.
przyznam ze do tej pory postac teresy byla mi raczej obojetna, ale po wczorajszym odcinku mam identyczne odczucia, to taka ciapa a nie kobieta
ka_ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-31, 12:04   #1882
natalii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ka_ma
przyznam ze do tej pory postac teresy byla mi raczej obojetna, ale po wczorajszym odcinku mam identyczne odczucia, to taka ciapa a nie kobieta

zgadzam się!!!
Stary 2006-05-31, 12:33   #1883
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ka_ma
a wiecie co, ze jak wczoraj byla ta scena bojki w pubie to ja w pierwszej chwili myslalam, ze ta taca tego goscia to uderzyla tereska i pomyslalam sobie "o cholera" , ale potem zobaczylam, ze teresa stala z boku .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-31, 15:02   #1884
magdzia33
Zakorzenienie

ta wczorajsza bojka byla beznadziejna... w ogole ta teresa to jest.... brak slow... wiecznie tylko narzeka, mekoli, labidzi, zawsze jej zle, co za wstretny babsztyl! wywalic ja z serialu!!!!!!!!!!!!!

Jestem żoną

Maleństwo
Stary 2006-05-31, 15:05   #1885
tak-po-prostu
Zadomowienie

ale mnie zestresowal wczorajszy odcinek...
wszyscy sie na siebie darli
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-31, 15:22   #1886
Atram
xxyy

bedzie dzis m jak milosc?
Stary 2006-05-31, 15:54   #1887
magdzia33
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atram
nie ma o 20 jest tylko powtorka

Jestem żoną

Maleństwo
Stary 2006-05-31, 15:58   #1888
Kattie7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atram
nie będzie
serial będzie leciał tylko 2 razy w tygodniu bo łepkowska ponoć nie nadąża ze scenariuszem
kurcze, może jej pomożemy i napiszemy po swojemu scenariusz??
Kattie7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-31, 16:31   #1889
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Tak, bójka w pubie była strasznie sztuczna. Miałam wrażenie, że jakby w zwolnionym tempie. Wyglądało to jak sceny z "za kulisami teledysku x".

No i fajnie to wyglądało, jak Teresa wepchała sie między te dziewuchy, które flirtowały z Pawłem i miała pięknie pomalowane usta, potem kamera pokazała Pawła, a potem znowu ją i już tej szminki nie było

A Kuba to mniam mniam Tak fajnie wyglądał, jak Magda zwiała przestaszona z kuchni. Zrobiło mu się przykro, biedaczek

I przyznać trzeba, że ostatnia scena, w której na wieść, że Kuba jest gliną, Kinga zrobiła świetną minę "faaaajnie" Sie pośmiałam
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-31, 17:07   #1890
Kraczitka
Raczkowanie

Ojj jak mnie tu daaawno nie było..aż wstyd ... mój wątek itd a tu nic hehe do rzeczy:
Wymiekam jak patrze na Kube On jest taki sexy że idzie sie skichać Wsumie brak mi troszki Kamilka ale cóż.
Coś mi sie zdaje że Madzia bedzie z nim A tego jerzego rzuci w pierony hehe
Kraczitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości