|
|
#1861 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Cytat:
Moim zdaniem akcja w tym wątku zmierza ku temu samemu co wtedy, gdy Paweł z Teresą mieszkali w Warszawie. Z jednej strony Paweł, który cieszy się, że są razem a z drugiej słodkie dziecko, które chce matki na wyłączność. Tylko że teraz słodkie dziecko jest starsze a poza tym, nauczone doświadczeniem, mogło wiedzieć co będzie, gdy Teresa i Paweł się zejdą. Więc po co dzwoniło To tyle ode mnie tytułem refleksji
|
|
#1862 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dawno mnie tutaj nie było.
denerwuje mnie ten watek z gośka. nic głupszego i bardziej nierealnego nie mogli juz chyba wymyslic. ktora normalna kobieta zamieszkałaby u bylego partnera swojego byłego meza? pewnie jeszcze okaze sie ze grzegorz jest bi a nie homo i bedzie z gośka.... fajnie ze pokazuja czesto te mała anie, słodka jest watek janeczki jak zwykle nudny. edit: a podejrzenia kingi, madzi i piotrka wobec kuby to juz w ogole beznadzieja
|
|
|
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
dzis mi sie nie chcialo ogladac
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
buahahaha, te przerazone spjrzenia na wiesc o broni kuby, ta panika - smiechu warte
|
|
|
|
#1865 |
|
Rozeznanie
|
Dziś był super odcinek, ale się uśmiałam.
Najbardziej mi się podobało, jak Paweł bił się w pubie i na końcu jakaś blondynka podbiegła i trzepneła jednego tacą w głowe. Tylko nie wiem kto to, ta blondynka?? I jeszcze strasznie podobała mi się mina Kingi jak Piotrek powiedział, ze Kuba jest policjantem.
|
|
#1866 |
|
Wtajemniczenie
|
heh czy mi sie wydaje czy w polowie odcinka madzi grzywa sie skrocila?
|
#1867 |
|
Rozeznanie
|
Sceny, w których studenci przeżywali sprawę Kuby były tak straszne, że aż śmieszne
Te przerażone oczy, podniesiony głos, zdenerwowanie Myślałam, że zlecę z kanapy I mina Kingi, kiedy wszystko się wyjaśniło. To zdecydowanie była mina odcinka A ogólnie to odcinek powinien chyba mieć tytuł "Kompleksy" bo co chwile ktoś miał problemy. Brakowało tylko pijącej Janeczki i jej narzekań w stylu wczorajszego odcinka. A te dziewczyny w pubie już kiedyś występowały w MjM. Nie jestem tylko pewna, czy czasem nie było ich w Oazie. Nie kojarzycie może? Z tą Gośką i Grześkiem to się zgodzę. Nie sądzę, żeby kobieta w jej sytuacji zaprzyjaźniła się z gościem, który rozwalił jej małżeństwo. No chyba że byłaby to Gośka
|
#1868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:P |
|
|
|
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie ogladalam... moze ktos opisze tak mniej wiecej co sie dzialo?? troszke juz wiem po tym co przeczytalam.. dzialo sie cos jeszcze??????
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
myslalam ze bedzie kuba a tu zrobil tylko jajecznice i tyle go widzialam
kicha
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
chyba się starzeję, bo nie mogę znieść studenciaków. piotrek i madzia (której, jak zauważyła już grin_ajz, grzywka się w połowie odcinka do połowy skróciła) doprowadzali mnie dziś do szału. podobnie paweł i teresa.
.
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehehemnie to wogole irytuje ta cala hanka niedosc ze sztucznie gra to jesczze mi cisnienie podnosi.wogole ten scenarzysta chyba nie wie jak naprawde wyglada zycie na wsi ta wiecznie odpicowana w tym domu (nie to co ja w dresikach )zero zajecia sie wlasnymi dziecmi tylko dyrektorem jej w glowie![]() no ale ciekawa jestem jak oni sobie daja rade finansowo skoro maja dwojke dzieci ona nie pracuje studiuje zaocznie(a to kosztuje)chociaz z drugiej strony maja rodzicow ktorzy napewno im pomagaja bo nie wierze zeby taki pub przynosil az tak wielkie zyski(chociaz te tlumy w dzisiejszym odcinku rowniez obalaja moja teorie) podsumowujac jak widze hanke to mi sie wlosy na glowie jeza ![]() ![]() to tyle![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
połowa osób w tym filmie zaczyna mnie irytować...a może trzy czwarte...
Napiszmy petycje żeby zdjęli z anteny Teresę, bo przysięgam że jak ta panienka tacą tak ja patelnią następnym razem potraktuję swój telewizor. Nie moge przetrawić Teresy. jedyne co robi to chodzi i jęczy. Powinni jej dać rolę jakiejś świętej męczennicy w przedstawieniu w kościele a nie rolę w najpopularniejszym serialu w Polsce. wrrrr i Janina. Ta też przyprawia mnie o mdłości. Boże, nastolatka się tak nie zakochuje jak ta pani w średnim wieku. Aż mdło normalnie. Ewunia jest jak z koszmaru. Wiecznie naburmuszona. Marek i Hanka siebie warci. Ona skacze z podniecenia ze dyrektor ma książki (o boże! a co to średniowiecze ze ksiazki są czymś nizewykłym? ) a on wyżywa się na wszystkich bo ma kompleks.Bliźniaka nie lubię od kiedy udawał miłość żeby wygrać Taniec z gwiazdami, a ten drugi jest daremny od zawsze. Jak widzialam to podniecenie studentów i krzyczącą Madzię że mają członka mafii w domu, to normalnie przeskakiwałam po nakałach, żeby sobie adrenaliny nie podnosić. Marysi nigdy nei lubialam, bo nie bardzo rozumiem dlaczego kreują ja na sexbombę, wszyscy się w niej po kolei kochają. Ok, jest fajną postacią, ale bez przesady że każdy facet uważa ja za boginię :O (nooo..poza Teodorem )dobra, to sobie pojechałam, bo na prawdę wczorajszy odcinek mnie zdenerwował :P Niedługo moja ulubioną postacią stanie się Agnieszka
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1876 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mysle ze dzisiaj zobacze
![]() na powtorce
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozwolilam sobie podkreslic slowa, ktore sprawily, ze o malo nie spadlam z krzesla
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
mnie bardzo zdenerwowal watek teresy i pawla z pubie, z ta bojka
. jak zwykle pawel bedzie mial klopoty - i to przez kogo - przez tereska, ktora tylko mu marudzi i jeczy . jak on daje rade, zeby wytrzymac z taka kobieta ?!watku studentow to nie widzialam od poczatku, bo zaczelam ogladac serial gdzies tak od polowy .watek marysi mi nie przeszkadza . teodos wkroczyl do akcji .watek hanki i jej studiow - rany, scenarzysci nie robcie tragedii z tego, ze dziewczyna chce studiowac!!! a to, ze niby maz staje sie taki zakompleksiony przez te hankowe studia, to juz wielka przesada !!! a, i slowa basi - jak zwykle nie chce sie wtracac, ale swoje trzy grosze dorzuci .
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się!!! |
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale potem zobaczylam, ze teresa stala z boku .
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
ta wczorajsza bojka byla beznadziejna... w ogole ta teresa to jest.... brak slow... wiecznie tylko narzeka, mekoli, labidzi, zawsze jej zle, co za wstretny babsztyl! wywalic ja z serialu!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
ale mnie zestresowal wczorajszy odcinek...
wszyscy sie na siebie darli
|
|
|
|
#1886 |
|
xxyy
|
bedzie dzis m jak milosc?
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest tylko powtorka
|
|
|
|
|
#1888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
serial będzie leciał tylko 2 razy w tygodniu bo łepkowska ponoć nie nadąża ze scenariuszem kurcze, może jej pomożemy i napiszemy po swojemu scenariusz??
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bójka w pubie była strasznie sztuczna. Miałam wrażenie, że jakby w zwolnionym tempie. Wyglądało to jak sceny z "za kulisami teledysku x".
No i fajnie to wyglądało, jak Teresa wepchała sie między te dziewuchy, które flirtowały z Pawłem i miała pięknie pomalowane usta, potem kamera pokazała Pawła, a potem znowu ją i już tej szminki nie było A Kuba to mniam mniam Tak fajnie wyglądał, jak Magda zwiała przestaszona z kuchni. Zrobiło mu się przykro, biedaczek I przyznać trzeba, że ostatnia scena, w której na wieść, że Kuba jest gliną, Kinga zrobiła świetną minę "faaaajnie" Sie pośmiałam |
|
|
|
#1890 |
|
Raczkowanie
|
Ojj jak mnie tu daaawno nie było..aż wstyd ... mój wątek itd a tu nic
do rzeczy:Wymiekam jak patrze na Kube ![]() On jest taki sexy że idzie sie skichać ![]() Coś mi sie zdaje że Madzia bedzie z nim A tego jerzego rzuci w pierony ![]() hehe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

dziecko, które chce matki na wyłączność. Tylko że teraz słodkie dziecko jest starsze a poza tym, nauczone doświadczeniem, mogło wiedzieć co będzie, gdy Teresa i Paweł się zejdą. Więc po co dzwoniło

pewnie jeszcze okaze sie ze grzegorz jest bi a nie homo i bedzie z gośka....
**
Myślałam, że zlecę z kanapy

ta wiecznie odpicowana w tym domu (nie to co ja w dresikach

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)