|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 | |
Konto usunięte
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() Dodałam coś o prawach człowieka jak narazie. Później wezmę się za inne strony, ale narazie nie mam już sił :/ A emotki fajne, fajne. ![]() Mam jeszcze takie zboczone, ale lepiej nie będę tutaj wklejac, no chyba, że chcesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już widziałam pierwszy artykuł ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super,podoba mi się z tą niebieską skórką i ten arytkuł fajnie dałaś na środku pierwszej strony ,i linki . KWA KWA-ale muszę to powiedzieć-profesjonalna robota . Napisałam komentarz ![]() A czy jest możliwość wstawienia linka do podpisu ![]() ![]() Niom,a emotki dawaj wszystkie,jakie masz ![]() Chociaż popatrzę sobie,bo nie mam gg. ![]()
![]() |
![]() |
#1894 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Noo, pierwszy i chyba najwazniejszy ![]() To kiedy dostanę tego lizaka? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Noo, wreszcie udało mi się dojść co z tymi kategoriami, bo chyba jakaś zakręcona bylam wtedy, (zeby nie powiedzieć, ze 'tępa' ![]() Cytat:
![]() Wiem, wiem, że masz tam niezły bajzer-pisałas kiedyś o tym, ale naprawdę rozśmieszyłaś mnie tym zdaniem, bo mi próbujesz niezłą wkrętę zrobić ![]() A jak Ci powiem, że możesz sobie zrobić foldery z rózną tematyką w ulubionych? ![]() ![]() ![]() Słuchajcie wszystkie drogie klubowiczki, jeszcze wrzucę jutro na bloga ze dwa artykuły i możecie sobie zamieścić ten link w podpisie ok?Umowa? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dużo się powtarza na wizazu, więc wiele nie wkleje. Mogą się też powtarzać ![]() beksa.gif buja_w_oblokach.gif bukiet.gif dostal.gif dresiarz.gif I na deser ![]() ![]() sex.GIF |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem za wstawieniem linka o blogu.Teraz juz nie ma przeszkód. Ten ostatni emotik jest zajechany. Idę spać z moim J może po tym emotiku coś będzie?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1896 | |
Konto usunięte
|
To było boskie Hejasz
![]() Cytat:
![]() Koniecznie daj znać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! wstawać, wstawać!!!!!
![]() U mnie mrozno i chyba spadnie snieg. Tak przynajmniej spece od pogody przepowiadają. Czekamy. Z sankami w dłoniach... ![]() Jak zdrówko? To było pytanie do wszystkiech obolałych ![]() ![]() Silva, kiedy wstawiamy linki do podpisu? ![]() Rambo, Ty mysli, mysl co mi chciałas powiedziec. Jak to było cos miłego, to ja to chce usłyszeć! ![]() Freso, ja sie tak zastanawiam, czy ty tam u siebie to masz kiedys zimę? Dobra, spaaaaadammmm ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego dnia Luba. Gardło mnie zaczęło bolec, a dzis juz ide do pracy. U nas też jest mrozik,a snieg to wyglądał jakby ktoś sie wyży...ł tyle go.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Raczkowanie
|
O, to jednak jest ta zima chyba. Mnie zastanowił dzisiaj 1 stopień na termometrze.
![]() |
#1900 |
Zakorzenienie
|
U mnie pada snieg i to fest. Juz nie jest jakby ktoś naży...ł. Jest biało, zimno i chyba się cieszę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1901 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nazbierało mi się tych ulubionych pomimo,że nie tak dawno sporo usnęłam ![]() Silvuś,no pewnie-czekamy na oficjalne powiadomienie,że już można wstawiać ![]() Ekstra są te emotki,a deserowa wymiata ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I jak,spadł ten śnieg ,czy tylko apetytu narobił i na mrozie sie skończyło? A z tą zimą u mnie to różnie bywa.W mojej wsi ![]() ![]() Natomiast-zima zaatakowała północną część kraju do tego stopnia,że musieli w nocy zamknąć ruch dla ciężarówek na niektórych odcinkach. A 40 km od mojej wsi są góry i wczoraj padał tam śnieg ![]() Aaaaa i najważniejsze -piaskarki czekają gotowe do odśnieżania mojej wsi ,ale wątpię,żeby tu spadł śnieg-chociaż jest mroźne powietrze i niebo takie jakieś rano było pochmurne. Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1902 |
Zakorzenienie
|
Fresa nie wiedziałam,że w Hiszpanii pada śnieg. Acha, faktycznie cos mówili w zeszłym roku w TV. Faktycznie cos o ciężarówkach.
A u nas bielutko coraz bielej. Mały ryczał, b o musi siedzieć w domu. A mówiłam mu nos papcie, to teraz ma. Szalika też nie lubi. To teraz musi polubić siedenie w domciu jak pada jego ulubiony śnieg.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1904 |
Konto usunięte
|
W Belgii?? Tak blisko Polski a taki inny klimat. ja tam chcee!!!!!!!!!!!!!!!!!! w sumie chyba nic trudnego bo ponoc 50% Siemiatycz w Brukseli siedzi ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1905 | |
Konto usunięte
|
Widze, że dzisiaj w bardzo dobrym nastroju
![]() ![]() Mozna dodatkowe pakiety ściagnąć z większą ilością deserowych emot ![]() Cytat:
![]() ![]() To kiedy nas zapraszasz? ![]() Ps. Emoty coś nie weszły przez 'attach' nie wiem czemu:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Zakorzenienie
|
Silva fajnie, że Ci odpisali.
A u mnie w pon. padał grad, a teraz nie ma śniegu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Zakorzenienie
|
Dziś mam konsultację u neurochirurga. Nie trzymajcie kciuków (nie lubię i nie wierze w ich działanie), ale ciepło o mnie pomyslcie. Cieszę się, bo mam nadzieje,że sie wyjasni coś. Najgorsze jest czekanie i niewiedza.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1908 |
Zakorzenienie
|
No nareszcie się na wizaż dostałam
![]() Śniegu jest zdecydowanie za dużo ![]() Przeraża mnie już myśl o tym, że to się kiedyś stopi ![]() Hejasz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1909 |
Zakorzenienie
|
Oto lizakowy post przeznaczony dla Silvy
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1910 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pięęękne i wyglądają na takie smakowite ![]() ![]() W dodatku to trzecie też dostałam ![]() Dziękuję Rambuś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1911 |
Zakorzenienie
|
Ale mordęga wczoraj dostanie sie na internet graniczyło z cudem, a dostanie sie na forum było niemożliwe wogóle.
A u mnie nadal pada śnieg, a właściwie to wali. Szymek tylko patrzy przez okno. Nie wiem czy wyjść z nim na spacer.Wczoraj poszliśmy.Obiecał,że nie będzie się przewracał w śnieg, ale ten działa na niego jak magnez na metal. Dzis od rana zaczął okropnie kaszleć.Sama nie wiem.Nie chciałabym,żeby wszystko wróciło. Rambodzięki, a te lizaki robiłaś sama? Wyglądają smakowicie. Silva dziękuję.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Konto usunięte
|
Dostałam następną odpowiedź, ale tym razem jest trochę trudniej-to nie jest tak piękne jakby się mogło wydawać dziewczyny
![]() Najpierw muszę napisac jaki konkretnie artykuł chcę, później napisać go w skrócie,potem wysłać go do nich i czekać na zgodę redakcji. Tak ogólnie z treści wynikało, że średnio chętnie pozwalają umieszczać chociaż fragmenty ich artykułów nawet z ich linkiem, co dla mnie jest z jedej strony zrozumiałe, ale z drugiej nie - w końcu zajmują się pomaganiem innym. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1913 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz oczywiście komunikacja miejska zawodzi. Wszędzie jest ślisko, nieprzyjemnie i zimno. ![]() Lubię zimę, ale przez okno... ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak znajdę jedno zdjęcie to może dostaniesz jeszcze jednego lizaka. Cytat:
![]() U Silvy na blogu też ![]() Lizaki to obrazek znaleziony w necie. Szukałam odpowiedniego i... znalazłam ![]() Cytat:
Pomoc to pomoc. Przecież w sumie mają z tego korzyści. Więcej osób to nich trafi przez linka od Ciebie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1914 |
Raczkowanie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3522375]W Belgii?? Tak blisko Polski a taki inny klimat. ja tam chcee!!!!!!!!!!!!!!!!!! w sumie chyba nic trudnego bo ponoc 50% Siemiatycz w Brukseli siedzi ;p[/quote]
No w sumie jak jest w Walonii to nie wiem, bo ja we Flandrii akurat mieszkam. Polaków w każdym razie w Belgii od groma, a 80% z nich jest właśnie z tamtych stron. I zaciungajo straaasznie ![]() ![]()
![]() |
#1915 | |
Konto usunięte
|
Chce, chcę
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Achh te śniegi. oczy.gifNo, ale ładnie i biało na dworze ![]() Chociaż to. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę. Nie mam nic więcej do dodania. ![]() A tak w ogóle to : Nienawidzę zimy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mogę to powtarzać w nieskończoność. Właśnie wróciłam do domu. Trochę ponad godzinę mnie nie było. Z czego pół czekałam na tramwaj. Odmroziłam sobie palce u stóp. Teraz mam nogi na termoforze owinięte kocem. I piję mleko z masłem. Nienawidzę zimy. (no, wyżyłam się - lepiej mi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1917 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Myślę, ze dałaś porządny upust swojej złości ![]() Współczuję Ci Rambo, kurcze teraz tramwaje będą tak jeździły :/ Weż jakieś tabletki może, żebyś się nie rozchorowała ![]() ![]() A termofor dobrze rzecz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi ciepło, mleko wypite, oczy mi się kleją, chociaż dopiero 21 ![]() Poważnie rozważam czy przypadkiem nie pójść spać, ale czekam na ważną wiadomość na gg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Konto usunięte
|
Ja chyba też pójdę dziś wcześniej spać(ostatnio o 4 :/).
![]() Coś dziewczyn dzisiaj nie ma tutaj-pustki ![]() Nic mi się nie chce-kompletnie nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak mi się skojarzyło - zupełnie jak Ewka (a teraz już wiesz kto to Ewka ![]() No własnie pusto tutaj coś. Chyba tu kilka klubowiczek lanie dostanie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.