Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-23, 14:47   #1891
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Jak patrzę za okno, to wydaje mi się, że jest listopad.

Idę się pouczyć zanim zacznę stroszyć piórka na wieczór.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2009-01-23 o 14:50
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 15:02   #1892
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
jestem w wielkim, co ja gadam, ogromnym szoku po obejrzeniu tych fotek http://img144.imageshack.us/img144/4...wnanie1jr8.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/3...wnanie2rv8.jpg

nasze najjaśniejsze podkłady i najjaśniejsze EDM kolosalna różnica
Miód na moje serce
Ostatnio oglądałam podkłady MF i pudry też i byłam w szoku, bo one jakieś pomarańczowe były

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Magjuś, ice
A ja nie wiem co mi kurczę dolega - gorączki nie mam(a wręcz przeciwnie, bo mam 36,1 stopni ), kaszlu niet, kataru też nie mam a za to bolą mnie węzły chłonne, kości jakbym reumatyzm miała i kręci mi się w głowie okropnie, więc chodzę jak pijana
Leżeć mi się nie chce, bo wiercę się na łóżku i tyle z tego chorowania
Tak jak Ice mówi to przemęczenie i osłabienie, dlatego Ci temperatura spadła Trochę poleniuchyj z notatkami na jutro, odpoczywaj.

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
No!Ty nie fikej ,jak Jelonek powiedziala :"Dawej fote!" to masz dawac
Jelonku a jak ona nie da to ja zbanuj czy cos ,ona mi zawsze mowi ze mnei zbanuje jak jestem niegrzeczna

Gajenko takich ludzi ja też nie trawię i jak ktoś mi wywinie taki numer, to potem nie daję notatek trzeba szanować czyjąś pracę, a jak nie to chodzić sobie samemu na zajęcia i pisać, a nie zajmować się pierdołami.

Byłam dzisiaj po kilka rzeczy kosmetycznych i stwierdzam, że stan zakatarzenia i bólu gardła jest najlepszy na zakupy
Wszystko mi śmierdzi, jest mi niepotrzebne, a ten sklep taaaaki wielki, że ja już pójdę do kasy
Stary 2009-01-23, 15:10   #1893
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
No!Ty nie fikej ,jak Jelonek powiedziala :"Dawej fote!" to masz dawac
Jelonku a jak ona nie da to ja zbanuj czy cos ,ona mi zawsze mowi ze mnei zbanuje jak jestem niegrzeczna
No tak zrobię
Co Ty mi się tutaj próbujesz wymigać powykręcanymi kosmykami dziewczynko
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja odstawiłam, bo za lekki na tę porę roku, nawet w duecie z olejem z owoców leśnych. Czeka na cieplejsze czasy, chociaż może dzisiaj wymaziam się nim pod krem na imprezę.
Cytat:

Hosenuś dawaj fotkę bez gadania
Ja spróbuję się umówić do fryzjerki na przyszłą sobotę, ale nadal nie wiem do końca co chcę na tym łebie mieć Pewnie w ostatnim momencie zdecyduję: ciąć czy nie ciąć(oto jest pytanie ).

Jelonku ja nadal jestem zachwycona żelem hialu.(kończę powoli 2. buteleczkę i właśnie myślę nad kolejnym zamówieniem z BU i żelik na pewno znów wezmę ).
Zgadzam się z ice, że na chłodną pogodę jest za lekki, ale w sumie już coraz bliżej do wiosny, więc warto go kupić.
Ja nie taki suchelec jak Ice, normalną cerę mam, więc powinien być ok
Zresztą i tak ostatnio to kosmetyczna asceza (w sensie robienie zapasów, zużywam co mam, a trochę tego jest ), odbijam sobie za to ubraniowo
Chociaż też czuję głód zakupów, bo w sklepach już nie ma niczego, co by mi się podobało i czego bym już nie miała
Tylko ta ramoneska skórzana mi się zamarzyła
Głupi babol, jak nie ma już co kupić, to zawsze sobie coś wymyśli
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 16:08   #1894
isa666
Zakorzenienie

ice ja też mam takie odczucie co do tej pogody - listopadowa plucha, bleee

aante Poleżałam chwilę, ale już mam dość.

Wiecie co, ja chyba też zaczynam czuć zakupowy głód Od tygodnia się zbierałam do Natury(btw. chyba jest nowa gazetka, dostałam info na maila, ale zapomniałam looknać ) i nie dotarłam a kilka moich niezbędników mi się kończy(m.in. spray Gliss kur a bez niego włosów nie mogę rozczesać po umyciu).
Stary 2009-01-23, 16:15   #1895
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
wlasnie dzwonil do drzwi pan od licznikow. ja nie wiem, ale czy oni nie wiedza, ze o godzinie 9:00 ludzie moga byc w pracy/szkole badz po prostu w pizamie? i ze o takich porach nie powinno sie chodzic po domach obcych ludzi? nie otworzylam mu, bo wygladam jak mala, zanied
bana czarownica, tylko kurzajki na brodzie mi brakuje
moge pozyczyć Ci moją ;>

Cytat:
A najgorsze jest to ze mnie zawsze ludzie tak traktuja ja sie staram ,kombinuje ,biegam po kserach,nosze notatki a oni mnie maja gdzies
ale bym opierdzieliła, że by się ustawili. ja nie pozyczam notatek do domu osobom, które wiem, ze nie oddaja. jak ktos chce to daje niech odda do ksero oni skserują i na nastepnych zajeciach do zwrotu. i tyle.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 16:19   #1896
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie co, ja chyba też zaczynam czuć zakupowy głód Od tygodnia się zbierałam do Natury(btw. chyba jest nowa gazetka, dostałam info na maila, ale zapomniałam looknać ) i nie dotarłam a kilka moich niezbędników mi się kończy(m.in. spray Gliss kur a bez niego włosów nie mogę rozczesać po umyciu).
dobrze że przypomniałaś idę pooglądać

edit: nic mnie nie skusiło, tylko męskie Kenzo dla TŻ

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-01-23 o 16:23
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 16:45   #1897
iceflower
Przyjaciółka KWC

Nie mogę się skupić na nauce.

Zrobiłam porządek w biurku i znalazłam tony przeterminowanych lub podejrzanych kosmetyków gdzieniegdzie poupychanych, zrobiłam porządek ze swoimi aukcjami, zjadlam obiad, poplotkowałam na gg, teraz mam ochotę na gorącą czekoladę i gorący prysznic. I potwornie nie chce mi się myć włosów... Czemu nie umiem się jakoś ładnie uczesać.

Usłyszałam wczoraj, że jak przytyję 7 kg to będę wyglądać jak prawdziwy ideał kobiety. Ciekawa metoda motywacyjna.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2009-01-23 o 16:47
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 16:54   #1898
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
dobrze że przypomniałaś idę pooglądać

edit: nic mnie nie skusiło, tylko męskie Kenzo dla TŻ
Mnie w sumie też nic w oko nie wpadło, ale...pewnie jakbym poszła do Natury to bym coś tam wynalazła dla siebie

ice mogę Ci dać od siebie 7 kg A może i więcej nawet, bo właśnie się obżeram prażynkami, więc kolejne zapasy tłuszczu się tworzą
Stary 2009-01-23, 17:17   #1899
lizzie
Zadomowienie

Cześć dziewczyny Wreszcie weekend, czekałam na niego jak na zbawienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Zazdroszczę , mi się z pielęgnacji póki co nic nie kończy Ale tak jak sobie obiecałam - do wiosny chce powykańczać wszelkie zapasy, żeby zrobić miejsce na nowe
Też mam taki plan, stwierdziłam że bez sensu jest gromadzić więcej niż po 2 rzeczy jednego rodzaju i mam zamiar wykończyć wszystko co mam i dopiero kompletować zbiór od nowa Ehhh, ale coś czuję że ciężko będzie Dziś przyszło masło malinowe TBS i tak jak Nosek mówiła, pachnie prawdziwymi malinkami, takimi soczystymi, mam ochotę wziąć łyżeczkę i go spróbować

Cytat:
Hej dziewczyny Nie mam siły Was nadrobić, więc napiszę tylko krótko, że jestem od wczoraj chora i właśnie wróciłam od lekarza. Mam L4 na cały jeden dzień - na dzisiaj A jutro mam kolosa, na którego nic nie umiem i indeks do odebrania w dziekanacie
Idę leżeć, może zajrzę wieczorem jak się lepiej poczuję.
Isa Grypa się zbliża do Polski, trzeba się mieć na baczności. Choć ja też jeżdżę komunikacją miejską i wiem, że niewiele trzeba żeby ktoś nas zaraził.

Gayenka, koleżanka jest naprawdę nie fair, ja też nie lubię jak ktoś mi łaskę robi że odda mi moją własność. Trzeba więc być stanowczym i umieć walczyć o swoje, powiedz jej co o tym myślisz i że to ona ma się dostosować do ciebie, a nie ty do niej.
Stary 2009-01-23, 17:52   #1900
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość

Też mam taki plan, stwierdziłam że bez sensu jest gromadzić więcej niż po 2 rzeczy jednego rodzaju i mam zamiar wykończyć wszystko co mam i dopiero kompletować zbiór od nowa Ehhh, ale coś czuję że ciężko będzie Dziś przyszło masło malinowe TBS i tak jak Nosek mówiła, pachnie prawdziwymi malinkami, takimi soczystymi, mam ochotę wziąć łyżeczkę i go spróbować
Lizzie Ja też wiem, że będzie mi ciężko, choć naprawdę nie jest źle z tymi zapasami Na pewno zrobiłam postępy, ale znam siebie i wiem , że na wiosnę zawsze mi "odbija" kosmetycznie i obkupuję się jak najęta Myślę, że jeszcze z miesiąc-dwa nie kupowania i osiągnę cel Chce powykańczać też miniatury i próbki, mam ich naprawdę sporo i trzymam nie wiem po co, tak jakbym wyjeżdżała nie wiem jak często

Dziś zmieszałam róż EDM z bezbarwnym błyszczykiem, efekt powalający !

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 18:11   #1901
isa666
Zakorzenienie

Lizzie
Ja tak sobie myślę, że moje dzisiejsze zawroty głowy i osłabienie(oprócz tego, że jestem lekko przeziębiona) mogą wiązać się z nerwami, bo stres związany z sesją zawsze się odbija negatywnie na moim zdrowiu(jutro mam kolosa z trudnego przedmiotu) + do tego dochodzi dziwne mrowienie i nieraz drętwienie palców(takie dziwne uczucie jakbym nie mogła do końca zacisnąć dłoni w pięść) oraz kłujące bóle w karku Ja jestem straszny kłębek nerwów a im bardziej się denerwuję tym bardziej cierpi mój organizm i w końcu zaczyna się buntować tak jak dziś, bo potrzebuje wyluzowania się i odpoczynku.

-------------
Idę się trochę porolniczyć i do spania, bo jutro ciężki dzień na uczelni przede mną. Miłego wieczorku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 18:34   #1902
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Magda dziewczyny z watku EDMowego to tak robily ale sie wywiedzialy, ze tych rozy nie mozna nakladac na usta
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-01-23 o 18:48
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 18:39   #1903
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Lizzie Ja też wiem, że będzie mi ciężko, choć naprawdę nie jest źle z tymi zapasami Na pewno zrobiłam postępy, ale znam siebie i wiem , że na wiosnę zawsze mi "odbija" kosmetycznie i obkupuję się jak najęta Myślę, że jeszcze z miesiąc-dwa nie kupowania i osiągnę cel Chce powykańczać też miniatury i próbki, mam ich naprawdę sporo i trzymam nie wiem po co, tak jakbym wyjeżdżała nie wiem jak często

No ja tez zrobiłam postępy porównując mój zbiór z takim z przed 2-3 lat (wtedy to miałam tego tyle jakby co najmniej jakiś armageddon miał nadejść czy coś...). Ale fajnie odchudzać swój zbiór razem z kimś, zawsze to większa mobilizacja A próbek też mam sporo, też trzymam je na jakieś wyjazdy bo na co dzień nie lubię bawić się saszetkami.
A za kuszenie EDM to należą ci się Nawet nie wchodzę na tamten wątek bo wiem że źle by się to skończyło

Cytat:
Lizzie
Ja tak sobie myślę, że moje dzisiejsze zawroty głowy i osłabienie(oprócz tego, że jestem lekko przeziębiona) mogą wiązać się z nerwami, bo stres związany z sesją zawsze się odbija negatywnie na moim zdrowiu(jutro mam kolosa z trudnego przedmiotu) + do tego dochodzi dziwne mrowienie i nieraz drętwienie palców(takie dziwne uczucie jakbym nie mogła do końca zacisnąć dłoni w pięść) oraz kłujące bóle w karku Ja jestem straszny kłębek nerwów a im bardziej się denerwuję tym bardziej cierpi mój organizm i w końcu zaczyna się buntować tak jak dziś, bo potrzebuje wyluzowania się i odpoczynku.

-------------
Idę się trochę porolniczyć i do spania, bo jutro ciężki dzień na uczelni przede mną. Miłego wieczorku
U mnie tez stres zawsze wychodził jakimiś problemami zdrowotnymi, teraz na przykład walczę z anemią, boję się pomyśleć co będzie dalej, im bliżej do obrony tym więcej problemów Ciągle nie dosypiam i często chodzę potem nieprzytomna. Trzeba więc odpoczywać jak często się da
Stary 2009-01-23, 18:50   #1904
MagJa
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak trochę nie w temacie kosmetycznym ale nie widziała któraś z Was kurtki skórzanej Ramoneski? Może być z jakiejś sieciówki, byle była w rozmiarze xs/s.
Wymyśliłam sobie taką na motor A zwykłą pilotkę już mam
Jelonku, jeździsz na motorze? Masz swój własny? Jeśli tak, to podziwiam i zazdorszczę. Też bym chciała, choć trochę i chciałabym i boję się. Ale mam nadzieję, że niedługo TŻ kupi sobie motor, to będzie niejedna okazja, żeby popróbować swych sił. W końcu jak moja młodsza siostra ma prawko na motor, to ja nie mogę być gorsza, nie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Miód na moje serce
Ostatnio oglądałam podkłady MF i pudry też i byłam w szoku, bo one jakieś pomarańczowe były
Ja dziś lekkiego szoku doznałam, bo ciapnięciu mojego nowego mineralka z Rimmella na twarz. Odcień najjaśniejszy, 100 Ivory, a ja wyglądam jakbym na solarce była A ten tyciuni pędzelek, który dają, to tylko mi pomarańczową plamę na policzku zrobił Jakoś to zakamuflowałam, jakoś zniwelowałam tę pomarańczowatość dając na Rimmellka przyjasnego GloMinerals, ale chyba się z nim pożegnam, bo i tak źle się czuję z takimi kolorami na twarzy. W lecie bym się nie obraziła za taką opaleniznę, bo ładnie wygląda przy moim kolorze włosów, ale teraz kategorycznie odpada. No i kurka, Rimmelka trza się pozbyć i chyba czym prędzej zamówić miniaturki z EDM, żeby mieć co na twarz położyć.

Cytat:
Usłyszałam wczoraj, że jak przytyję 7 kg to będę wyglądać jak prawdziwy ideał kobiety. Ciekawa metoda motywacyjna.
Ciekawa czy nie, ważne, żeby skuteczna była.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 18:52   #1905
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Magda dziewczyny z watku EDMowego to tak robily ale sie wywiedzialy, ze tych rozy nie mozna nakladac na usta
Dziękuję Zosiu za ostrzeżenie Ale na szczęście moich nie ma na liście niebezpiecznych, tu wchodzą w grę tylko niektóre odcienie które zawierają jakiś tam składnik

Cytat:
No ja tez zrobiłam postępy porównując mój zbiór z takim z przed 2-3 lat (wtedy to miałam tego tyle jakby co najmniej jakiś armageddon miał nadejść czy coś...). Ale fajnie odchudzać swój zbiór razem z kimś, zawsze to większa mobilizacja A próbek też mam sporo, też trzymam je na jakieś wyjazdy bo na co dzień nie lubię bawić się saszetkami.
A za kuszenie EDM to należą ci się Nawet nie wchodzę na tamten wątek bo wiem że źle by się to skończyło
Tak, razem łatwiej będzie minimalizować

A co do EDM, to myślałam, że może chciałabyś odsypkę różu na spróbowanie, no ale skoro nie ...

Stary 2009-01-23, 18:53   #1906
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
rzyrafko, wszystko ok z kosmetykami?
a co ma być nie tak wszystko ok, aha sprawdź ile ten pan co był wczoraj zużył Twojego tuszu
Cytat:
Idę leżeć, może zajrzę wieczorem jak się lepiej poczuję.
zdróweczka
Cytat:
ps.Jest mi przykro.Pozyczylam kolezance notatki na ksero,oddala polowe,jak zadzwonilam gdzie reszta to najpierw mi mowila ze to wszystko co dostalaa potem mi oddzwonila ze jednak dostala i ze :"No przeciez ci nie ukradlam tych notatek!"
Chamstwo. o moje notatki na szczęście nikt nie prosi bo prowadzę je szczątkowo
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Buteleczki fajowe, nazwa też, ale jakoś nie mogę wyłapać nut. Podali je tam w ogóle?
Nie wiem, nei szukałam, dl amnei niemiecki to jak chiński
Cytat:
Ja też czuję głód kolorówkowy. Ale ja bym chciała cienie do powiek nowe. Jakieś ładne, zgrabne czwóreczki... Chanelki albo Guerlain. Albo piątki Diora.
Nie mów o Guerlain, ze wszystkich paletek wysokopółkowych wg mnie oni mają najlepiej skomponowane kolorystycznie
Cytat:
Mnie w sumie też nic w oko nie wpadło,
uff, mi też nie
Cytat:
znacz na ustach czy policzkach?

Jutro impreza, niby maskowa ale ja wkładam moją koszulkę z matrioszką, maluję oczy i paznokci ena czarno policzki na czerwono i usta na rozowo i będzie git

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-01-23 o 18:56
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 18:57   #1907
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć
Wyrolniczyłam się dzisiaj
I ufarbowałam włosy na brąz, no ... można to nazwać ciemnym blondem
Jutro jadę do Katowic
Już doczekać się nie mogę

I z Gajusią się spotkam

Ja też wykańczam zaległości, dziś poszedł szampon do włosów, żel effaclar, w masce IR Loreala widać dno i starczy na jedno użycie, w peelingu enzymatycznym Ziaji też widać resztki - jeszcze jedno użycie i pozbędę się go
Coraz lepiej mi idzie :
)
Stary 2009-01-23, 19:03   #1908
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

Ależ się cieszę, że już weekend Wprawdzie mam okres i nic oprócz leżenia z laptopem pod kołdrą nie dam rady robić, ale i tak jest ok, wolę tak jak jest teraz niż znów wylądować w szpitalu

Isa powodzenia na jutrzejszym kolosie i 3maj się Mam nadzieję, że to osłabienie szybko Ci przejdzie

Gajuś dobrze Cię znów czytać A co do koleżanki...Cóż poradzić, niektórzy ludzie tacy już są...Następnym razem będziesz bardziej asertywna Choć koleżanka pewnie nazwała by to inaczej Ale inaczej nie nauczysz

Jelonku ja bardzo sobie chwalę żel hialuronowy Właśnie będę zamawiać 2 butelkę, bo używam go praktycznie codziennie na noc, nie umiem się już bez niego obejść.

Ice 7 kg mówisz...W moim przypadku wydaje mi się to awykonalne Gdybym przytyła tak z 5 kg to już bym była szczęśliwa

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:04   #1909
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Zosiu za ostrzeżenie Ale na szczęście moich nie ma na liście niebezpiecznych, tu wchodzą w grę tylko niektóre odcienie które zawierają jakiś tam składnik
no to dobrze

dostalam dofinansowanie z okazji dnia babci i dziadka i mysle, jakby tu te pieniadze spozytkowac chyba kupie sobie jakies pachnidlo
Stary 2009-01-23, 19:07   #1910
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Rzyrafko, na ustach oczywiście Robię sobie z niego błyszczyk Na policzki używam tradycyjnie

Stary 2009-01-23, 19:07   #1911
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

A co do EDM, to myślałam, że może chciałabyś odsypkę różu na spróbowanie, no ale skoro nie ...
Heh, pewnie że bym chciała ale myślę że jakby mi się jeszcze nie daj Boże spodobał to by była katastrofa Bo róży mam sporo a ubytku na nich nie widać A ty byś chciała tylko odlewkę tego kremu tonującego czy może cosik jeszcze?

I dziękuję za zaproszenie
Stary 2009-01-23, 19:15   #1912
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Lizzie, na razie tylko Maca Gdyby mi się coś jeszcze spodobało to pozwolę sobie do Ciebie w tej sprawie napisać

Stary 2009-01-23, 19:16   #1913
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko, na ustach oczywiście Robię sobie z niego błyszczyk Na policzki używam tradycyjnie
No może i głupie było to pytanie ale różne dziwne zastosowania kosmetyków się spotyka
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:18   #1914
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Jelonku, jeździsz na motorze? Masz swój własny? Jeśli tak, to podziwiam i zazdorszczę. Też bym chciała, choć trochę i chciałabym i boję się. Ale mam nadzieję, że niedługo TŻ kupi sobie motor, to będzie niejedna okazja, żeby popróbować swych sił. W końcu jak moja młodsza siostra ma prawko na motor, to ja nie mogę być gorsza, nie
Jeżdżę jako pasażer A taka ramoneska to na koncerty by mi się przydała przecież dodatkowo
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Jelonku ja bardzo sobie chwalę żel hialuronowy Właśnie będę zamawiać 2 butelkę, bo używam go praktycznie codziennie na noc, nie umiem się już bez niego obejść.

Ice 7 kg mówisz...W moim przypadku wydaje mi się to awykonalne Gdybym przytyła tak z 5 kg to już bym była szczęśliwa
Paczka nie doszła jeszcze, ech PP
Też ze zdumieniem patrzę na swoje znikające w oczach ciało. Stresy się na mnie fatalnie odbijają. Chudsza niż teraz już być nie mogę, nie dość, że problemy z ubraniami (bo jak mały rozmiar, to wszystkie krótkie) to jeszcze nieładnie to wygląda.
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:22   #1915
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Lizzie, na razie tylko Maca Gdyby mi się coś jeszcze spodobało to pozwolę sobie do Ciebie w tej sprawie napisać
Ok, jakby coś to pisz śmiało.
A używałaś może kiedyś minerałów Rhea? Bo mam taki jasny różyk tej firmy (chyba cień do powiek, ale używam jako róż) i sprawuje się bardzo dobrze. Myślisz że minerały EDM są lepsze? Bo moooże bym się skusiła na zestaw sampli
Stary 2009-01-23, 19:24   #1916
zizou
Zakorzenienie

http://www.cosmoty.de/news/2812/
estee odgapia od lancome no ale tak, jedna firma cos wypusci, reszta malpuje
Stary 2009-01-23, 19:27   #1917
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
No może i głupie było to pytanie ale różne dziwne zastosowania kosmetyków się spotyka
Nie uważam , że głupie, może nawet kiedyś spróbuje zmieszać róż z kremem bo z błyszczykiem to boję się, że mnie zapcha
Cytat:
Ok, jakby coś to pisz śmiało.
A używałaś może kiedyś minerałów Rhea? Bo mam taki jasny różyk tej firmy (chyba cień do powiek, ale używam jako róż) i sprawuje się bardzo dobrze. Myślisz że minerały EDM są lepsze? Bo moooże bym się skusiła na zestaw sampli
Nie, to są moje pierwsze minerały. A zestaw Sampli to tylko 4,60$, wiec nawet jak Ci nie podejdzie to na pewno znajdą się chętni na wymianę

Stary 2009-01-23, 21:02   #1918
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Zawsze ktoś nas przypilnuje I masz rację, ja też kiedyś musiałąm mieć ten błyszczyk czy żel, bo jak nie to grób i depresja

Ja już poległam, EDM do mnie leci

Cytat:
Ja dziś lekkiego szoku doznałam, bo ciapnięciu mojego nowego mineralka z Rimmella na twarz. Odcień najjaśniejszy, 100 Ivory, a ja wyglądam jakbym na solarce była A ten tyciuni pędzelek, który dają, to tylko mi pomarańczową plamę na policzku zrobił Jakoś to zakamuflowałam, jakoś zniwelowałam tę pomarańczowatość dając na Rimmellka przyjasnego GloMinerals, ale chyba się z nim pożegnam, bo i tak źle się czuję z takimi kolorami na twarzy. W lecie bym się nie obraziła za taką opaleniznę, bo ładnie wygląda przy moim kolorze włosów, ale teraz kategorycznie odpada. No i kurka, Rimmelka trza się pozbyć i chyba czym prędzej zamówić miniaturki z EDM, żeby mieć co na twarz położyć.
Właśnie o to chodzi A EDM ma życiowe te kolory, przyjemnie blade...

Cytat:
Teraz trzeba czekać na efekty. Ja już się nie mogę doczekać kiedy coś mi się skończy
Stary 2009-01-23, 21:10   #1919
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Właśnie o to chodzi A EDM ma życiowe te kolory, przyjemnie blade...

mi się nie podobają kolory cieni jakieś takie.. dziwne są

ja kupiłam dziś kremowy żel pod prysznic Sephora (miau miau miau - już użyty ) i płyn Bain douche - oba o zapachu monoi tiare kocham ten zapach
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 21:15   #1920
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Nina, uwielbiam zapach Monoi Masz może porównanie do YR?
I w jakiej cenie to to ?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości