|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Hello Śpiochy
![]() Ale miałyście przyjemny wieczór na wizażu ![]() Zazdroszczę. Ja do 1 walczyłam o sen z moim dzieckiem. Więc dzisiaj jestem zmęczona,niewyspana i chyba powinnam sobie założyć kaganiec bo mam ochotę kogoś pogryźć .Trzeba tylko się chamowac co by na tz-cie nie odreagować jak z pracy wróci ![]() Pogoda za oknem paskudna. A wczoraj tak ładnie było...dzisiaj chyba nici z wypadu na spacer...
|
#1892 |
|
Raczkowanie
|
Sorki, że się tak pojawiłam wczoraj i zniknęłam... ciężki wieczór miałam, nie pierwszy i pewnie nie ostatni.....
Miłego dzionka. |
|
|
|
#1893 |
|
BAN stały
|
Czesc,
Kurzi wspolczuje nocki Elcik a cos sie stalo? A tz wczoraj nikomu nic nie powiedzial, tak jak myslalam. Sam sie opatrzyl i pracowal dalej. Nie mam juz do niego sily Zaraz jade z Mila i bratem do rodzicow. Wstalam dzis przed 7. i zaliczylam klotnie z tz.Milenka pije mleczko i oglada bajke na kanale Disney, zaraz bedzie jej ulubiony Kubus Puchatek. Mam sterte garow z wczoraj do zmywania ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Wiecie co za idiotyczna ustawa weszla w Anglii? Ze teraz alkohol i wstep do klubow jest od 25 lat a nie 21 . A moglam isc gdy bylo od 21.![]() ![]() Ide robic sniadanie a potem na autobus z dzieciakami. P.S. Fajnie miec 2 dzieci |
|
|
|
#1894 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Mamy
Padłam wczoraj jak mucha i spałam dzięki Liwi do rana. Chciałam Wam ogromnie podziękować za przemiłe komentarze do mojego albumu. Aga Mili dodałam Cię do przyjaciół Pędzę teraz gotować, sprzątać, prasować, a potem na spacerek z małą. Pogoda całkiem znośna. Wieczorkiem na pewno zawitam, po zrobieniu zakupów % Elcik co się stało?
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale po 1 byłam zapracowana a po drugie jakos nie mam znoau ochoty na nic...dlatego tylko będę Was podczytywać
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
ale wam wczoraj fajnie było ,a ja nie mialam kiedy zagladnącMaldat pisz to moze Ci sie lepij zrobi ![]() Kinga mam nadzieje że dotrzesz do Macieja ![]() Kasiu przykro mi że mialas kiepska nocke może ta bedzie lepsza Gdzie Dudi i Kurza sie zapodziały pisać a nie obijać sie![]() Aguś idz do lekarza z tym Twoim starszym dzieciakie bo moze sie to źle skończyć Dzisiaj fatalna pogoda
|
#1897 |
|
Przyczajenie
|
czesc Wam moje kochane !
dziekuje Wam za mile przyjecie i od razu przepraszam, ze na tak dlugo cisza zapadla z mojej strony ale maly problem z internetem i po sprawie... odlaczona od swiata Ale co do Waszych pytanek termin mam na 20 grudnia czyli czeka mnie milusia niespodzianka na swieta Boje sie przeokropnie komplikacji, bo brzuszysko mam wielkie choc to dopiero poczatek ciazy, zebym tylko wytrzymala ja i moja macica ! trzymajcie kciuki Pozdrawiam Was cieplusienko |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1898 |
|
Zadomowienie
|
Agulka witam po przerwie
![]() Trzyma kciuki napewno bedzie wszystko oki ![]() Babolce a Wy gdzie???????????????????? ???????????????????
|
#1899 |
|
Raczkowanie
|
Moja mysza na szczęście nie obudziła się nawet jak nad ranem masakrycznie walnęło.... jak zaczęło padać to trochę pokwękała i musiałam ją standardowo wybudzać o 6 rano... jak ja tego nie lubię, ale cóż, taka kolej rzeczy.
A jutro idę sobie z kumpelą na ćwiczonka na łóżkach ![]() |
|
|
|
#1900 |
|
Zadomowienie
|
Elcik to super opowiesz jak było
![]() i ile ubyło
|
#1901 |
|
BAN stały
|
A co wy tak avatarki wszystkie zmieniacie?
Tez cos poszukam nowego ![]() Agulka witaj po przerwie. Na pewno z ciaza wszystko bedzie dobrze tylko musisz teraz zmienic tryb zycia na "lagodniejszy"
|
|
|
|
#1902 |
|
Zadomowienie
|
No ja Was dzisiaj zabije
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Kto jest tylko niewidzialny ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- No to pa pa jak nie chcecie dzisiaj ze mną gadać może wieczorkiem lukne choć watpie czuje się olana
|
#1903 |
|
Przyczajenie
|
No ja mysle, ze dobrze bedzie
Ale u mnie nudno dzisiaj nawet moje dziewczyny nie lobuzuja... Az mi dziwnie... o i slonko wyszlo nawet - cud ! ![]() Dobra czas sie zebrac do kupy i ruszyc na wojenke w kuchni, dzis zmagam sie z krokiecikami ... oj a jak mi sie nie chce...
|
|
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
No gdzie Wy jesteście jakiś strajk czy co a ja nic nie wiem
|
#1905 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się na stanowisku!
|
|
|
|
#1907 |
|
Rozeznanie
|
Aguś z tz wszystko ok?Anetko jak wycieczka?Elcik co się dzieje?Może możemy pomóc?W grupie siła!
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- witam starzejącą się mamusię! a o lidze to też mogę coś powiedzieć
|
|
|
|
#1908 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezu umarłam a reraz powoli powracam ...tylko dla Was...bo w Was moja siła
|
|
|
|
#1909 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1910 |
|
BAN stały
|
Zawirusowalam kompa mojego brata dzis niechcacy i jest na mnie wsciekly
. Z tz do dupy znowu, przez tego palca sie na mnie wyzywa, krzyczal wczoraj na mnie bo spalilam obiad i nie chcialam mu zrobic kanepek do pracy, awantura byla niezla bo ja sobie nie dam w kasze dmuchac, pojechalam do rodzicow i z mama sie poklocilam, wrocilam do domu i zapomnialam komorkiMilego wieczoru kochane |
|
|
|
#1911 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
No w końcu coś ruszyło
![]() Ewelin jak urodzinki ![]() Aga to może sie wygadaj czasami ulży Anetka jak wycieczka co tam coś złego ![]() Też podobał mi sie twój avtar ,ładny masz ![]() Izun fajnie ze jesteś
|
#1913 |
|
Rozeznanie
|
Braxa-ze wzajemnością!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1914 |
|
BAN stały
|
Moim najwiekszym szczesciem jest Milunia, taki maly-wielki promyczek. Gdy ja placze to ona podchodzi do mnie, patrzy niepewnie, dotyka twarzy i mnie przytula, jest taka cudowna, taka madra i dla niej chce mi sie zyc bo dla innych to juz mniej
. Tz sie zmienil jakos ostatnio na gorsze i nie wiem jak mam do niego potrzec, juz nawet nie wiem czy chce. Caly dzien sie klocimy, pozniej godzimy a od rana znowu zle. Dzis nie bylo mnie i Mili caly dzien, wrocilysmy przed 20. i w kuchni oczywiscie naczynia niepozmywane z obiadu ktory zostawilam mu gotowy w lodowce. Mam dosc bycia sluzaca. Zadzwonilam do niego oczywiscie z pretensjami to powiedzial ze rano umyje, zebym zostawila. Ehh mam dzis bardzo zly dzien, wszystko mnie denerwuje. Na poprawe humoru kupialam sobie rybaczki dzinsowe, zolta bluzke i 2 koszulki dla Milenki. W sumie nie planowalam zakupow tylko mialam po odpis aktu malzenstwa do Londynu jechac ale siostre spotkalam i razem poszlysmy (Milenka u mojej mamy zostala). No nic ide bo naprawde bez sensu sie rozgaduje, pewnie przesadzam i histeryzuje bo moj tz mowi ze taka wlasnie jestem, no i znowu zaczynam Ide mala polozyc spac. P.S. Dziekuje ze jestescie |
|
|
|
#1915 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
Hejka kobitki
![]() no stuknelo mi 29 wiec do tej strasznej daty mam jeszcze rok ![]() ![]() urodzinki mile obalilam flache wina bylo tak dobre ze wypilam jak sok i /....... usnelam a moje dziecko spalo dzisiaj do 9 i sie tak wyspalam ze normalnie ostatnim razem przed porodem
|
#1917 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguś
|
|
|
|
#1918 |
|
Rozeznanie
|
Ewelinko-po magicznej cyfrze czeka się na kolejna!
!A gdzieś ty bywała,kiedy cię tu nie było?
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ważne ,że zakupy się troche udały i że masz Milenke jak coś to jestem na gadu padu ![]() Ja też się melduje !!! Sorki dziewczyny ,że tak zaniedbałam ,ale codziennie jeszcze na drugi koniec Glajwic do mamci ![]() A w ogóle moj tż szaleje robi dzis na kolacje udka z kuraka Wiecie nie dla mnie tylko sam miał ochotye ,ale przynajmniej też się z Majką załapiemy
|
|
#1920 |
|
Zadomowienie
|
Agus dokladnie faceci nic nie rozumieja i niestety nigdy im sie to nie uda, jak czasem slysze mojego tz jak sie wypowiada na tematy zwiazane z kobieta to normalnie pekam ze smichu bo co on moze wiedziec a jest pewien ze wie najlepiej ale co zrobic taki juz maja mozdzek skonstruowany
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

.

i spałam dzięki Liwi do rana. Chciałam Wam ogromnie podziękować za przemiłe komentarze do mojego albumu. Aga Mili dodałam Cię do przyjaciół
ale wam wczoraj fajnie było ,a ja nie mialam kiedy zagladnąc

. Tz sie zmienil jakos ostatnio na gorsze i nie wiem jak mam do niego potrzec, juz nawet nie wiem czy chce. Caly dzien sie klocimy, pozniej godzimy a od rana znowu zle. Dzis nie bylo mnie i Mili caly dzien, wrocilysmy przed 20. i w kuchni oczywiscie naczynia niepozmywane z obiadu ktory zostawilam mu gotowy w lodowce. Mam dosc bycia sluzaca. Zadzwonilam do niego oczywiscie z pretensjami to powiedzial ze rano umyje, zebym zostawila. Ehh mam dzis bardzo zly dzien, wszystko mnie denerwuje. Na poprawe humoru kupialam sobie rybaczki dzinsowe, zolta bluzke i 2 koszulki dla Milenki. W sumie nie planowalam zakupow tylko mialam po odpis aktu malzenstwa do Londynu jechac ale siostre spotkalam i razem poszlysmy (Milenka u mojej mamy zostala).
i /....... usnelam a moje dziecko spalo dzisiaj do 9