|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() Mnie to jakoś ani ziębi ani grzeje ![]() Cytat:
![]() a miałaś krem czy emulsję? Znalazłam na all aukcję z miniaturkami tego LRP AC, byłoby fajnie gdyby się udało wylicytować to w rozsądnej cenie ![]() Chcem na imprezem dziś a jeszcze nie ma propozycji
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzałam kawałek ślubu, suknia mi się nie podobała
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoja drogą - bardzo staro wyglada (z twarzy).
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1896 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi się sukienka podobała - sama bym takiej nie chciała, ale jak na rodzinę królewską jest bardzo skromna
Tylko że ja nie oglądam relacji, zobaczyłam tylko kilka zdjęć w internecie![]() Ależ mi się już chce iść do domu i po chorować spokojnie w łóżku... W dodatku czeka mnie jeszcze rozmowa, której się strasznie boję ![]() A, dziewczyny warszawianki, ta strona, z której zamawiam lakiery to transdesign.com jest zrobiona fatalnie, wiem. Z lewej strony klika się Polishes i tam potem na górze firmę: najpierw pokazuje najnowsze kolekcje, a żeby zobaczyć wszystkie lakiery firmy trzeba wybrać np. OPI Polishes A - Z. Karolina, napisałam do nich rano, niestety nikt na razie nie odpisał, poszukam później jeszcze innego maila. Jak się odezwą to od razu dam Ci znać
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Może? Ja patrzyłam na transmisję na kompie, więc może to wina ekranu
Wydawało mi się, że ma brązowy cień i kreski.
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jasny? raczej nie ![]() suknia mi się podoba, skromna, ale elegancka, z klasą - nie spodziewałabym się odważniejszej propozycji jak na taką okazję i to dla przyszłej księżnej, no i piękna tiara ![]() Iza, zdrowiej szybko
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mój gust miała delikatny makijaż, do tego taki, jaki ma na co dzień.
|
|
#1900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za kciuki dziękuję Przydały się Rozmawiałam z prezesem, zatrudnią mnie na stałe
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie mogłam za bardzo dojrzeć ani makijażu ani co to za kwiatki miała, bo obraz na lapku w pracy był strasznie ciemny. Próbowałam oglądać transmisję na BBC online, ale obraz się zacinał. Na TVP z kolei strasznie był pikselowaty, ale byłam niestety na niego zdana
![]() Wróciłam niedawno do domu i mam 4 dni wolnego Oby jednak pogoda była ładna a nie deszczowa tak jak zapowiadają ![]() kochanie gratulacje
|
|
#1902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kochanie gratuluję a konwalie są boskie, jak mogłaś ![]() A ja od rana nie zrobiłam dosłownie nic prócz zmycia mani i pedi ![]() I nadal brak opcji na wieczór
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Izunia gratuluję z całego serca, ściskam mocno
![]() Suknia Kate baaaaaardzo mi się podobała, taka w moim stylu, zdjęłabym tylko koronki, ale jej nie wypadało ![]() Makijaż Kate w zbliżeniu
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście troszkę ją postarza, ja bym bardziej rozjaśniła i rozświetliła.
Yyy ![]() Estell- będzie szansa wygrania biletów?
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
te krakowskie niestety organizuje teraz inna agencja
nic nie wiem o patronacie, a kiedy są te targi?
|
|
#1907 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() ![]() Mi też się podobają, ale bardziej lubię szafirki tylko, że ich nie będzie z maju - myślałam o połączeniu konwalii z jakimiś innymi kwaitami, pierwszy raz widziałam taki ładny bukiet chyba z samych konwalii![]() Nie chciałam wcześniej mówić, żeby nie zapeszyć, a tu proszę, udało się Co prawda podpiszemy umowę jak wrócę z Rodos, ale w sumie to nawet lepiej, będę mogła brać jakieś wolne dni przed ślubem na przykład żeby coś jeszcze załatwić![]() W dodatku źle policzyłam sobie pensję i dostałam prawie dwa razy więcej niż się spodziewałam
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny :/ Wylazły mi przebarwienia! Fakt, że dawno z filtrem się nie widziałam..może z rok? Ale nie używałam też kwasów w tym roku zbytnio.
I nie wiem czy to przez to 1 słońce, czy przez fakt, że zaczęłam palić.. W sumie zauważyłam pogorszenie stanu cery. No i jem dużo słodyczy i niedobrych rzeczy ;> Kurde. Chyba się przeproszę z filtrem i kupię serum z vit c
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
piegi czy jakieś większe plamki?
wszelkie zabiegi rozjaśniające ja bym jednak zostawiła na jesień, bo tak to skóra się jeszcze bardziej uwrażliwi na słońce i można sobie zrobić większą krzywdę ![]() jedzenie to tu chyba nie za wiele mogło zepsuć, palenie predzej. a tabletki "anty" jesz?
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jem.
|
|
|
#1911 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli miałaś je w czwartek, to się nie martw - nie widać ich
![]() Jak się je tabletki to jest dużo większe niebezpieczeństwo przebarwień, trzeba wtedy używać filtrów - moja mama ma plamę na policzku o średnicy 1.5 cm, bo jej lekarz o tym nie powiedział A z małymi przebarwieniami można zawalczyć jesienią
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wróciłam ok 4, masakra. a wstałam o 6;30, żeby się spakować, bo koleżanki miały być po mnie ok pół h temu. I sru do Zakopanego ![]() I gratuluje kochanie
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak będziesz jeszcze potrzebować kciuków, to mów żartuję oczywiście, bo jak mogliby Cię nie chcieć zatrzymać gratuluję tabletki niestety fotouczulają skórę, czasem przebarwienia wychodzą dopiero po odstawieniu ![]() udanego wyjazdu
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
bosiak odstaw papierochy wstretne, szkoda się truć
Baw się dobrze w Zakopcu. Piękna pogoda od rana, oby się nic nie zmieniło
|
#1915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się spodobały, nawet wczoraj pytałam o nie w kilku drogeriach ale w żadnej nawet o tej serii nie słyszeli. Zdecydowałam się więc na coś niby miętowego z high life Vipery.
Cytat:
Co do jasnego ecru to sądze, że nie powinno się zakładać. Do przyjęcia jest za to beż. Cytat:
od świąt zdecydowanie odstawiłam czekoladę itp i widzę, że nic nowego nie wyskakuje a twarz się powoli goi.Mnie w nocy i o swicie obudził mocny deszcz. Trochę się przeraziłam bo mam dziś wesele i już miałam wizję moich włosów po tej wilgoci Teraz za to świeci słońce. Sama się wczoraj zaskoczyłam; kupiłam 3 szminki. Maluję się szminkami przewaznie raz na dwa miesiące... to teraz zwiększę częstotliwość ![]() Zobaczyłam też nową naturalną serię AA Eco http://www.aaeco.pl/eco-twarz.html i skusiłam się na krem odżywczy.
|
|
#1916 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
Udanego wyjazdu! Ja jadę tylko na działkę i to dopiero jutro wieczorem, ale może chociaż ominiemy korki...Cytat:
![]() A ta seria wygląda fajnie, muszę obejrzeć skład tego kremu wzmacniającego, bo po 8 słoiczkach YR (kolejny czeka w lodówce) zaczynam się zastanawiać, że trzeba szukać zamiennika, jakby mi wycofali ten krem Najgorsze, że jak tylko raz nie użyję tego kremu, to trochę wyższa temperatura powoduje na moje twarzy buraka Aaaale się spłukałam Kupiłam buty do ślubu - na Jana Pawła chyba 54 w Pasażu Muranów jest sklep La Marka - mają ogromny wybór butów ślubnych, kiedyś byli na Chmielnej (podobno 25 lat!). Sklep prowadzi małżeństwo, są bardzo mili no i ten ogromny wybór W dodatku mieli buty z takiego samego materiału jak moja sukienka - tzn całe skórzane w środku, a na zewnątrz obite muślinem. Strasznie się cieszę![]() No i z tej radości pojechałam do Arkadii.... w Douglasie kupiłam pachnący lakier Revlon Bubble Gum i 3 cienie Inglota![]() a potem... ![]() poszłam do maca... no i kupiłam w końcu podkład prolongwear, blota i jeden cień ten cień to tylko po to, żeby dostać zaproszenie na makijaż, bo akurat mi się przyda do zdjęć w plenerze jak to wyliczyłam to wygląda jeszcze gorzej Ale teraz - odwyk, nie kupuję już nic! (oprócz sukni ślubnej, która pochłonie całą moją pensję
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy mają Bubble Gum tylko ja nie
![]() Znów zapomniałam wczoraj wejść do D. Iza gratuluję umowy Pokażesz?A propo butów zbieram się do Landu wreszcie, mam nadzieję dziś tam dotrzeć ![]() Aa i Watermelon jest taki soczysto-wakacyjny ![]() Dziewczyny jak mnie nastraszyłyście tymi przebarwieniami po anty Straszny ze mnie ignorant, bo ja filtrów nie tykam a na dodatek planowałam iść kilka razy na solarium przed tym weselem czerwcowym, bo blada jestem jak ściana a sukienkę chcę jakąś w soczystym kolorze...Ech i nie wiem czy ryzykować...Inaczej się nie opalę a znowu wszelkie balsamy brązujące, które testowałam były takie nienaturalne;/
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-04-30 o 13:10 |
|
|
|
#1918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Buty pokażę... tylko w czwartek, dobrze? Bo będę wtedy mierzyć sukienkę, to razem od razu wrzucę zdjęcia ![]() Wiem, że dotarłaś do Landu ![]() Też jestem blada jak ściana i zaczynam się tym martwić... do solarium nie pójdę i to nie ze względu na przebarwienia, tylko naczytałam się kiedyś o skutkach uva i boję się prawie panicznie... Wszyscy mnie oczywiście namawiają, więc muszę stawiać opór no nic, idę poleżeć na balkonie, może w ten sposób choć troszeczkę zmienię kolor przez 3 tygodnie
|
|
#1919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faaajnie, udanego wyjazdu! Ja zostaję w mieście, rodzice pojechali po babcię i będzie u nas mieszkać miesiąc lub dwa- ze względu na stan zdrowia, bo u siebie jest sama. Tata przed chwilą wpadł na genialny pomysł pojechania do Wrocławia na pon/wt... Ja wcale nie mam ochoty, siostry też, a poza tym to już to widzę jak znajdzie jakiś pokój w tym czasie ![]() Cytat:
![]() Gratuluję zakupu butowego, oby były wygodne ![]() A my z siostrami zrobiłyśmy mały rajdzik po marketach w poszukiwaniu opiekacza do chleba/tostów ale takiego w formie grilla z podłużnymi rowkami a nie kwadratami/trójkątami. był tylko 1 model ale za drogi i tak i nie kupiłyśmy. Za to każda jest bogatsza o parę butów (ja o koralowe trampkowe balerinki z tesco ) i w Douglasie dokupiłam jeszcze 2 toppery Essence- confetti i holo , a w aptece wyłudziłam próbkę filtra Cleanance Ja dalej twardo obstaję przy ascezie w maju, aczkolwiek martwią mnie troche te targi nieszczęsne ![]() Ja też nie mam jeśli Cię to pocieszy ![]() Cytat:
Na pewno tak wystarcz, mnie słońce lekko podkolorowało w Londynie, potem trochę w Święta u babci i na rowerze na mieście i przynajmniej łapy już nie straszą świnkowatością ![]() Kurczę, coś się chmurać zaczyna
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W KWC Dax ma dobre opinie, tak samo Lirene - ten drugi testowałam, ale jak dla mnie był zbyt gęsty. Iza pokażesz buty?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

sama zaczęłam mieć na niego ochotę
a ten Twój drugi Essie jaką ma nazwę?

Przydały się

a konwalie są boskie, jak mogłaś 
nic nie wiem o patronacie, a kiedy są te targi?

Teraz za to świeci słońce.
Kupiłam buty do ślubu