|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
no to sie trochę najeździsz. Ale przynajmniej dziecko oddajesz w dobre ręce.
Kasiaaaaaa - miałam napisać, że jakaś kuriozalna sytuacja Cię spotkała w tym przybytku dziecięcej zabawy! No nie mogę!
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta
może taki powóz ![]() http://www.babyjogger.com/fit_lp.aspx |
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ale mi się dzisiaj gęba drze.. od białego rana ![]() Za to Piter wstał rześki jak skowronek, a potem dostał takiego powera, ze całe mieszkanie zostało przez niego obiegane ![]() Ostatnio podobaja mu sie w samochodach wycieraczki Ma jakąś dzika satysfakcje ogladac je z przodu i z tylu Dobra idę nadrobić
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
Już nie offtopuję
Edytowane przez lutien Czas edycji: 2011-01-19 o 17:17 Powód: Obawa przed banem |
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
lutien spadaj na szczaw
my mamy na kogo głosować, nie puszczamy głosów na obce bobasy hello czas zbierać zwłoki i zmykać na spacer
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-19 o 10:17 |
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze skojarzenie to krowa
![]() Cytat:
żartuję of course ja kocham autentycznie Ja też muszę zebrać zwłoki na spacer, dopiero zjadłam śniadanie i muszę się ubrać, Ola kasztani ![]() Jowiszkowa jeszcze co do joggera to ten pierwszy który licytowałam ale nie wylicytowałam miał nośność do 36 kg więc naprawdę i 5-latka można wsadzić w razie "w", np jakieś górskie wycieczki czy coś.
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Ania
![]() Co do odpieluchowania - ja mam na razie podejście jak Wersta. Nawet nie próbuję. Choć wczoraj przeprowadziłam z córką rozmowę w łazience i umówiłyśmy się na zakup nocnika z Puchatkiem (i sową - ale to jej od razu z głowy wybiłam ) do którego panienka obiecała robić siku Z tym, że ma zaznaczone - jak nie będzie chciała na niego siadać to nocnik "dostanie inna dziewczynka" Zobaczymy.Poza tym... od razu zgadłam, że źwieziątkiem z Sofijkowej zagadki jest biedronka, ja chyba dziecięcej fantazji mam aż za dużo ![]() A malunki i rysunki tematyczne u nas są już od dawna Duch jak mniemam - z bajek, no bo skąd Na szczęście dla niej to po prostu kolejna ot taka postać
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Piotrek zaś rysuje znaki drogowe
Jak mu narysowałam domek, drzewo czy ludzika to zmazał mi to od razu bo on chce znaki, lub literki badz cyferki Cestusia zazdraszczam Matylkowych umiejętności
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Aniaaaa
normalnie KOCHAM CIĘ!!! się posikałam ze śmiechu Ja w domku, myślalam że zrobi mi się lepiej i pójdę dziś do pracy (o ja naiwna powinna już być poprawa.musiałam wyjść z dzieckiem do lidla więc powozem jechałyśmy o masakro tam mi ciężko było, takie kolosy już się nie nadają wnerwiłam się ale nawet nie mogłam wrzasnąć
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zleciałam z krzesła... zaraz się zakrztuszę...
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
aha, Wersta - wg mnie wózek jest ok, fakt - niezbyt urodziwy, no ale nie ma być dla lansu tylko w konkretnym celu
)laski, mam pytanie - możecie polecić jakiś szampon do codziennego mycia włosów??? do tej pory kupowałam na zmiane pantene, gliss kur, nivea (brałam te do włosów zniszczonych albo nabłyszczające). generalnie mam suche włosy ale u nasady mi się przetłuszczają i dlatego muszę myć codziennie, czasem co 2 dzień. potem cała reszta dostaje w d...
|
|
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potem też tej firmy lecz z masłem kakaowym shea
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
szlag mnie trafi dziś
myślałam że sie do endokrynologa umówię na nfz , ale gdzie tam mnóstwo przychodni nie dostało kontraktów , teraz płatne zostały w sprawie szmponowej nie poradzę mialam przetłuszczajace się , co chwila jakis łupież, wiec nizoral ciągle w pogotowiu i śmierdząca czarna rzepa ![]() niemniej ostatnio chyba hormony mi się poprawiły i jakby mniej się przetłuszczają, bo dwa dni wytrzymują dość dobrze
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Aniś - dzięki
aktualnie kończę nivea diamond gloss, starczy mi może na 2 mycia ![]() a odżywki masz też z tej linii? |
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Mała jeśli używasz przy każdym myciu odżywek, to może spróbuj szampon hippa
u mnie bardzo się sprawdza, ale trzeba z odżywką, bo po nim są takie tępe włosy ostatnio kupiłam na spróbowanie kerastase nutri termique i jest boski ![]() fajny ten wóek Anka idę szukać czy są takie u nas PS ja też rechotałam ![]() edit: kategoria 0-15 kg, więc odpada zostaje mi tylko brzydal jeszcze w sob. pojadę tam gdzie kupowaliśmy wózki do tej pory i porozglądam się
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-01-19 o 13:33 |
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Miki zakomarzył ,
będzie znowu wałkonienie się do późnej nocy ja też chętnie podczytam szamponowe przykłady lubie jak włosy po myciu, są własnie super wygładzone, takie mięciutkie ( to słówko specjalnie spieszczam, ) jak włosy małych dzieci żeby nie szarpały się podczas czesania i modelowania
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta, Anka - właśnie o taki efekt mi chodzi
p.s. ja też zazgrzytałam jak zobaczyłam cenę tej odżywki kerastase...ponad 100zł za 200ml
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Judi kiedyś polecała jakąś odzywkę z Joanny chyba.... to z tej tańszej kategorii?
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
dobra wyczaiłam wózek
http://www.bobowozki.com.pl/product_...5&%3CosCsid%3Eciekawe czy tż to przełknie owszem 1szy kilometr może, a później ktoś musi nosić
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze można potem sprzedać, więc to nie problem
![]() moj tż nic mi już nie gada na ten temat no ale ja to raczej niższe przedziały cenowe ![]() takiej ceny to moj tż by nie przełknął podczytaj na forum wózkowym na gazecie opinie o tym powozie Phil&teds polecały dla dwójki bobasów, widziałam taki zestaw u tż w miasteczku, bo jakas dziewczyna z uk przyleciała do babci z bobasami i fajnie wyglądał , ale jak sie prowadzi to nie wiem |
|
|
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten z żurawiną to nia miarę elsev'a tego czerwonego - fajne lekkie włosy sie po nich ma i takie wlasnie sliskie i mile w dotyku ![]() przynajmniej tak dziala na moj czorny łeb ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
bo z reguly te co farbują to maja tłuścioki od nasady a reszta przesuszona ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- tą maseczke mam http://bi.gazeta.pl/im/8/8509/z85096...cena--19zl.jpg szczerze polecam, bo za te cenę ma calkiem fajne dzialanie
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Anka - u mnie też 13-tki nie będzie, więc z mojej "renty" na takie fanaberie nie uskrobię
Wersta - noooo, ten ładniusi Adonis przełknie, nie ma wyboru ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Anisia dzięki heh, ja też mam maski i to 2, ale nie chce mi się ich stosować bo to trzeba potrzymać na łbie z 10 minut...a tak nałożę odżywkę, chwilę pomiziam po głowie i spłukuję |
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
a i zapomniałam napisać, że zagadka Zofii mnie powaliła
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Werstunia obśliniłam się
marzenie nie wózek, dla mnie idealny! Rączka pojedyncza, kosz na zakupy widzę wielgachny, wielkie siedzisko. Chcę być Tobą Jowiszkowa jak tam Womanity? ![]() Ja też się obśliniłam na myśl o odżywce i szamponie Kerastase. Elixir mi się kończy, odżywka to już dawno odeszła w zapomnienie, co to dla mnie takie 200 ml, wychlapane Przesuszone mam końce jak nie wiem co i jutro planuję pójść ściąć
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
czy wy też czasem macie wrażenie, że do Waszych dzieci nie dociera to co mówicie?
Normalnie jak do jamnika: jak chce to nie słyszy... czasem tracę cierpliwość |
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu Womanity podoba mi się ale na mnie jest nietrwałe tzn. po 2h czuję we włosach tylko pieprz,a to za mało ..c.d. na roślinach |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

Z tym, że ma zaznaczone - jak nie będzie chciała na niego siadać to nocnik "dostanie inna dziewczynka" 

powinna już być poprawa.
wnerwiłam się ale nawet nie mogłam wrzasnąć 

zostaje mi tylko brzydal
jeszcze w sob. pojadę tam gdzie kupowaliśmy wózki do tej pory i porozglądam się
będzie znowu wałkonienie się do późnej nocy