|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
ja już od kilku godzin czekam aż się jakiś nowy pojawi bo sporo mi się w koszyku nazbierało... ostatnio coś nie mogę trafić
żaden mi nie działa niestety
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<><><><><><><><><><><><>< ><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><> Już raz o to pytałam ale nikt mi nie odpowiedział,;nie wiecie może co to za buty ? Ciągle sie pojawiają w stylizacjach ale w dziale shoes ich nie widzę, moze kiedyś był do kupienia ale ja zazwyczaj nie patrze na ichniejsze obuwie Albo może widział ktoś podobne ?
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
Spróbujcie te:
10ADEF5FCF29 INCORRECTF21SWS F370D27F4417 |
|
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
niestety nie działają
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Warto zalozyc nowe konto i sprobowac kodu jeszcze raz
|
#1896 |
|
Rozeznanie
|
ehhh założyłam na męża ale i tak nie idzie.... zabije mnie jak się obudzi i się dowie
|
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
mi też nie działa żaden kod a przydałby się taki -20%
|
|
#1898 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkch
![]() Jesem tu nowa ,postanowilam zapytac Was poniewaz moje przygoda z asos dopiero sie zaczyna ![]() Spodobała mi sie ramoneska skorzana z firmy asos ksztowaly normalne 700zł ale w okresie zimowym była promocja i i kosztowały około 400zł.kilka dni temu jedna znalazłam na aukcji po 400zł postanowilam zamowic ale Pani poinformwałą mnie ze jest to seria petite czyli dla osob niskich.Normalnie nosze rozm 38/40 czyli około 12 angielska w tym wypadku jednak musialam zamowic rozmXl i mam pewne obawy.Mierze około 168cm ale mam dlugie rece boje sie ze beda za krotkie.Prosze o porade czy miałyscie doswiadczenie z seria petite i czy trzeba zamawiac wtedy rozmiar wiecej jesli nie jest sie szczegolnie niskim? Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie![]() |
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się zgłosić do zamówienia, ale już sobie sama poradziłam, bo doczytałam, że przesyłka zwykła jest za darmo
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2011-02-27 o 11:00 |
|
|
|
#1900 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Probuje napisac pos ale jakos nie porafie sie tu odnalezc pisze posty ale ich nie ma ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Mam do Was wielka prosbe Spodobała mi sie kurteczka skorzana z Asos sa po 700zł na allegro,znalazłam jedna okazje cenowa 400zł jednak Pani u ktorej chcialam zamowic poinformowała mnie ze jest to wersja Petite czyl idla niskich Czy macie moze jakes doswiadczenie z seria petite? nie jestem niskie bo mierze 168cm wiec sredni wzros ,postanowilam zamowic rozmiar wiekrza niz nosze a nosze europejska 38/40 L angielska 12.Zamowiłam xl czyli wiekrza i nie wiem czy dobrze zrobiłamProsze bardzo o Wasze wrazenia i doswiadczenia.Pozdrawiam Serdecznie Edytowane przez olala74 Czas edycji: 2011-02-27 o 10:39 |
|
|
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
czy ktos ma moze doswiadczenie z zegrkami z asos? kusi mnie http://www.asos.com/Asos/Asos-Leathe...t=-1&clr=Camel albo http://www.asos.com/Asos/Asos-Chrono...=-1&clr=Silver jesli ktos cos wie na ich temat to bede wdzieczna za info
|
|
|
|
#1902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki, wezmę moje uk6 w takim razie tak mi się podobają, a jeszcze mi przecenili! a alberty tez są boskie ;D
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
no to do dzisiaj ta darmowa wysyłka czy nie
Na stronie nic nie piszą więc może nie
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
ciężko było ... ale ... tada :
http://www.asos.com/Asos/Asos-Halle-...spx?iid=918766 czy to te?? Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2011-02-27 o 16:55 |
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda że wcześniej sie nimi nie zainteresowałam, -jakoś w ogóle nie ogladałam nawet butów na asosie- ale trudno będę sie się czaić na ebay'u a jak znam nazwe to zawsze łatwiej
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, mam pytanie do tych, które płacą za pomoca paypola. otóz dzisiaj jak się logowałam na pp wyskoczył mi komunikat ze przekroczyłam jakąś kwotę i dlatego potrzebują moich dodatkowych danych (łącznie z skanem dowodu i potwiedzonym adresem zamieszkania)
któraś z was tak miała? |
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2011-02-27 o 19:13 |
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może do nich napisz do nich meila
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
na pewno do nich napisze, ale jeszcze wkleje dokładnie co mam na stronie głównej w paypalu... (tym bardziej że data też jest podejzana...
"Firma PayPal nieustannie pracuje nad zapewnieniem bezpieczeństwa, regularnie monitorując konta w swoim systemie. Sprawdziliśmy ostatnio Twoje konto i potrzebujemy dodatkowych informacji, które umożliwią nam świadczenie bezpiecznych usług. Zależy nam na jak najszybszym przywróceniu normalnego statusu konta. Przepraszamy za niedogodności. 26 lutego 2011: Na Twoje konto PayPal wpłynęły w tym roku kalendarzowym płatności w łącznej kwocie przekraczającej 1500 euro. Przepisy Unii Europejskiej dotyczące zapobiegania praniu brudnych pieniędzy wymagają od nas gromadzenia pewnych informacji o klientach otrzymujących w roku kalendarzowym płatności w łącznej kwocie przekraczającej 2500 euro. Więcej informacji na temat wymaganych czynności można znaleźć w Centrum rozstrzygania. Wymagane informacje należy dostarczyć do dnia 01-01-1970. Prosimy o szybką reakcję. Jeśli termin nie zostanie dotrzymany, firma PayPal jest prawnie zobowiązana ograniczyć dostęp do Twojego konta. Po nałożeniu przez serwis PayPal ograniczeń konta środki mogą zostać zablokowane, dopóki nie potwierdzimy tożsamości użytkownika, zgodnie z warunkami Umowy z użytkownikiem. (Identyfikator sprawy dla tej przyczyny to PP-001-230-087-021). Jak przywrócić normalny status konta? Rozwiązywanie problemów tego typu zwykle jest łatwe. W większości przypadków wystarczy podać kilka dodatkowych informacji o koncie lub ostatnich transakcjach. Aby pomóc w rozwiązaniu problemu, przejdź do Centrum rozstrzygania. Zapoznamy się z przekazanymi przez Ciebie informacjami i wyślemy Ci wiadomość e-mail, jeśli będziemy potrzebować więcej danych. Po uzupełnieniu wszystkich pozycji na liście kontrolnej sprawa zostanie zbadana przez jednego z naszych specjalistów ds. kont. Wyniki kontroli zostaną przesłane pocztą e-mail." |
|
|
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie wiem co robić ;(
pod koniec stycznia złożyłam zamówienie z asosa, pieniądze z konta pobrane były nastepnego dnia, a tu już prawie marzec a paczki nie ma! już raz nawet pytałam was to mówiłyście żeby czekać, bo czasami dłużej to trwa, ale tymczasem niektóre z was dostały zamówienia złożone dużo później ode mnie... wysłałam do asosa maila jakies 2tyg temu ale nie dostałam żadnej odpowiedzi. co robić? |
|
|
|
#1912 |
|
Rozeznanie
|
ja ostatnio (tak chyba ok. 13go lutego) do nich napisałam o zamówienie z 21go stycznia, poprosili żebym poczekala jeszcze parę dni więc po kilku dniach znowu napisałam... po trzech mailach oddali kasę za zaginioną sukienkę... szkoda bo na nią polowałam ale co zrobić, dobrze że chociaż kasę oddali
![]() kodu dalej nie ma.... ja to mam pecha, pełny koszyk a ja już dobę czekam na kod
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myśle że coś źle do nich napisałaś... nie odpowiedni formularz, albo nie zrozumieli bo twój angielski był niezrozumiały. Na moje maile zawsze odpisują. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
A tak na marginesie... nei wiecie do kiedy jest ta przecena Asosowych butów, torebek itd tylko w ten weekend???Hmmm... bo nie wiem czy zamawiać dziś czy moze jutro, jak sie może trafi jakiś kod ??
|
||
|
|
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze piszę na care@asos.com podaję numer zamówienia w tytule oraz .... przyczynę np missing items albo return and refund itp 1) meil z automatu odpisuje 2) coś odpisują zawsze na 2 dzień ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
nie wiemy---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- tę treść którą podałaś to znalazłam na internecie - jest więcej takich przypadków link |
||
|
|
|
#1916 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuję pilnie kodu
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma chyba narazie żadnego
ale wysyłka nadal za free, wiec tyle dobrego
|
#1918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, czy któraś ma może ten płaszcz? jak wypada rozmiarówka? noszę zazwyczaj 12 ale mam spory biust i nie wiem jaki wziąć rozmiar ;|
![]() http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1148935 |
|
|
|
#1920 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie do was, dostałam dzisiaj moje zamówienie z ASOS niestety dostałam inną rzecz niż zamawiałam
. Chciałabym im ją zwrócić i chciałabym żeby wysłali mi tą sukinekę którą zamówiłam, czy na formularzu zwrotu mam zaznaczyć exchange i jako powód incorrect item? Będę wdzięczna za odpowiedź.
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

żaden mi nie działa niestety

mam pytanie - marzy mi się maxi dress - czy macie jakąś z asos? W sumie przy moim niskim wzroście pasują mi raczej krótkie sukienki ale jednak chciałabym zamówić .. 

Na stronie nic nie piszą więc może nie
Może do nich napisz do nich meila

. Chciałabym im ją zwrócić i chciałabym żeby wysłali mi tą sukinekę którą zamówiłam, czy na formularzu zwrotu mam zaznaczyć exchange i jako powód incorrect item? Będę wdzięczna za odpowiedź.