|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po szkole
Czwartek zrobię sobie wolny ![]()
|
|
#1894 |
|
BAN stały
|
cześć
![]() co za niesprawiedliwość, jutro mam dwa niemieckie dostałam marynarki dziś NARESZCIE . ze strony sprzedającego wszystko ok - po 2 tygodniach ona złożyła reklamacje, a mi wysłała kurierem nowe marynarki. hmmm, fajne . szczególnie granatowa mi się podoba. koral myślałam, że będzie nieco...spokojniejszy
|
|
|
|
#1895 |
|
Konto usunięte
|
IZA251 - ja tez mam jutro imprezke firmowa i chyba zaloze pod luzniejsza bawelniana marynarke zwykla bokserke o taka http://stylistki.pl/beppe--nowa-jedn...erka-i8251.png do tego tez rurki i balerinki
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
no podobno wysłali dzisiaj z powrotem :/
właściwie to nie była reklamacja tylko odsyłałam torebki do zwrotu, wysłałam im 29 dni po zakupie, oni dostali torebki 13-go maja, ale odpisali dzisiaj dopiero po moim mailu z ponagleniem i zapytaniem czemu nie mam odpowiedzi... dzisiaj minęło 35 dni od zakupu ![]() pytanie kto ma rację i czy nie powinna liczyć się data nadania :/ cóż, może jak w ciągu 15 miesięcy kupiłam u nich prawie 30 sztuk torebek, to może niepotrzebnie oczekiwałam przychylnego rozpatrzenia zwrotu, a może chcą dać mi do zrozumienia, że przesadzam i mam już nie kupować więcej....
|
#1898 |
|
BAN stały
|
lol, wiecie co, ta etorebka mnie rozwala
![]() wysokie ceny, nieodpisywanie na e-maile, beznadziejne jakościowo torby, odejmowanie rabatów, problemy z reklamacją... to brzmi jak kiepski żart
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za ~!@#$%^&*(). ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- ankhax1, widzę w katalogu że miałaś Sissi przez moment. Zapatruję się na białą. Powiedz mi coś o niej. Jak było z wykonaniem?maggie82, jak tam się nosi Twoja kopertówka Sigrid? Zastanawiam się nad tą jasną, ale nie ma żadnych zdjęć jej :/ Boję się że będzie mega ciemna w rzeczywistości...
|
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe co będzie jak nie odbiorę tej przesyłki jutro ![]() wiesz... chwilowo trudno mi dobre słowo powiedzieć o etorebkach :P żartuję wykonanie wydawało się ok, to ten chemiczny zielony kolor wywoływał u mnie torsje :/ ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
cóż może swoją bezgraniczną miłość do torebek i moje PLNy przeniosę do innego sklepu torebkowego
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, myślicie że taki zestaw na wesele byłby ok?
![]() sukienka w rzeczywistości jest ciemniejsza. to taki brudny jasny beż ;p buty zaś w świetle dziennym wyglądają tak: klik a może jednak jakaś lżejsza torebka do tego?
|
#1902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale torebke dalabym inna jednak, jakos mi ta sigrid nie pasuje. |
|
|
|
|
#1903 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(naszyjnik w Reserved, bluzeczkę z kokardkami w H&M, szaliczek z H&M w paseczki czerwono-granatowe i troszkę kosmetyków )Cytat:
Ja za 30 zł też bym wzięła kurteczki ![]() A New Yorkera baaaaardzo lubię - ile ja tam ślicznych rzeczy na wyprzedaży kupiłam Cytat:
nie wiedziałam, że Made in Spain Cytat:
jesteś monotematyczna Martinko Oj ja akurat bardzo lubię zielony lakier ![]() Cytat:
słów brak |
|||||
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie miałam jej ani razu, na ślub poszłam z Zarową czerwoną torebką - bo na szczęście do granatu pasowała Co do Sigrid - jest ze ślicznej skórki, dobrze wykonana, ale ma ogromne wady jak dla mnie o telefonie nie wspomnę. Po drugie denerwujące ma to zapięcie - strasznie ![]() Po prostu jest NIEPRAKTYCZNA
|
|
|
|
|
#1905 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie wymieniam się z nimi mailami, w których oni upierają sie, że nie dotrzymałam terminu zwrotu, załączyłam im screena z systemu poczty z datami nadania i doręczenia paczki i na razie nie odpowiedzieli, iiii zastanawiam się czy w ogóle odbierać tę paczkę jutro ![]()
|
|
#1907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to ma być... 30 dni to 30 dni... Cytat:
tak myślałam właśnie że wcisnąć w nią coś to będzie problem... a ja zawsze muszę mieć szminkę, portfel i chusteczki.nie wiem, może jak bedę w Krk to ich nawiedzę i sama ją obczaję ;D Cytat:
nie chce takiej typowo ecru weselnej, błyszczącej czy coś... nie lubię takich torebek na raz jak nic nie znajdę to może kupię taką zwykłą torebkę jasną która też się przyda na lato...
|
|
#1908 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobrrry wieczór!
Cytat:
to musi być jakieś czadowe miejsce!!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() taką pudełeczkową może? iza, diablica a jakie torebki z Wami idą ?
|
|||||
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wieczór
Iza ja chciałabym mieć łazienkę Kalinko 3 torebka jest fajowa ![]() Rybeńko kochana super że sie udało ![]() Reniu a te zdjęcia kuchni z białymi frontami jest rewelacyjna Nudi a ty to masz naprawde ciekawe wycieczki szkolne ![]() Nika te kafelki są fajne ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cholera to już jakiś szczyt ![]() czy oni juz naprawdę są nie poważni
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.reserved.com/2011/#/pl/collection/product/36 nr 33 czy ja pisałam,że mój szwagier jest kierownikiem w Reserved
D&A Edytowane przez iza251 Czas edycji: 2011-05-17 o 20:45 |
|
|
|
|
#1911 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0231 kurde nie wiem czemu pomyslalam o weselu ![]() Edytowane przez 201612291251 Czas edycji: 2011-05-17 o 21:13 |
|
|
|
|
#1912 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo pomocna. Nasi też mają ciemne może dlatego boję się tych białych...ale co tam, lubię sprzątać kuchnię to może tragedii nie będzie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skąd te buty? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja już chyba nie kupię nic z etorebki
|
|
#1913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
/ja bym na Waszym miejscu poszła w lekkiej skórzanej kurteczce i sukience cienkiej w kwiatki takiej przed kolano ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() Boska, jakże Falbaniasta maxi na ramiączkach Do tej pory był nie najgorszy ![]() ![]() Cytat:
Staram się nie Musisz zajrzeć tam
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dobry wieczór!! dziękuję wszystkim ![]() ehhh jaka ja padnięta jestem dzisiaj ale po kolei śniło mi się dzisiaj że byłam w ikeii i chciałam kupić sobie hot doga za 1 zł no i poszłam do tego automatu wrzucam kasę i nic i tak kilka razy i czułam przez ten sen tą chęć na tego hot doga......no i wrzucałam te pieniądze i nic a wokół ludzie zajadali się tymi hot dogami...każdy jakiegoś wcinał... normalnie koszmar ![]() popołudniu pojechałam do ikeii ale nie na hot dogi ale na wstępny rozrachunek przed przeprowadzką![]() Rania widzę że przeprowadzka pełną parą Nika jaki fajny motyw na tych kafelkach ;] pieknie będziesz mieć
|
#1917 | ||||
|
BAN stały
|
Bry wieczór
![]() jenny znów- nadal? na stronie. Misiek, siem cieszem ![]() dawaj, dawaj Dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
), nie wiesz nigdy- jak długo będzie do nich leciała torebka... W ogóle tego nie odbieraj!Cytat:
Szukają jelenia. Ty nie odbierzesz i wywalczysz swoje, parę innych osób zrobią w konia... Ja już dziękuję też etorebce... dzięki![]() Gdzieś Ty była tyle czasu ?---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Rybsonek ![]() Ale sen Dziękuję ![]() Te kafelki dlatego, że mamy białą i czarną kotkę w domu ![]() To taki hołd dla moich mruczoli
|
||||
|
|
|
#1918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i jak tam ten rachunek- dacie radę? czy jest gorzej niż myślałaś- bo to zwykle tak się kończy? i torebkę kup jakaś na nowe mieszkanie!!!!! ![]() Cytat:
nie ma roxi ![]() daga zanikła
|
||
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1920 | |
|
BAN stały
|
Monia
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

Jak było z wykonaniem?

ona będzie inspiracją na dzień dzisiejszy oczywiście. 
słów brak 
tak myślałam właśnie że wcisnąć w nią coś to będzie problem... a ja zawsze muszę mieć szminkę, portfel i chusteczki.
bardzo pomocna.