|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Uniwersytet Łódzki część II
Dziewczyny mam problem, dostałam się na dziennikarstwo międzynarodowe z językiem niemieckim, francuskim i dziennikarstwo z językiem i kulturą francuską, nie wiem na co się zdecydować, nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opinii o tych kierunkach, może ktoś, coś wie lub może podesłać jakieś linki? Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje
![]()
#1892 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Uff ostro wertowałem stronę z akademikami i upatrzyłem sobię 2,3,10, i w ostateczności 13 bodajże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() Ja również stałam się studentką UŁ ![]() Wybiera się może ktoś na psychologię? ![]()
#1896 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Raczkowanie
|
Odp: Uniwersytet Łódzki część II
.
Uniwersytet Mikołaja Kopernika. doradca finansowy Edytowane przez idontknow13 Czas edycji: 2014-09-04 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
No to troszkę więcej ode mnie.
Mam nadzieję, że jakieś pokoje dostaniemy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Raczkowanie
|
W poniedziałek zacznę załatwiać dokumenty do socjalnego i akademika. Jest ich tak dużo, a ja nawet nie wiem od czego zacząć. Mogliby bardziej po ludzku pisać te komunikaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
Raczkowanie
|
Mama mi mówiła, że najpierw trzeba iść do urzędu skarbowego.
studentka UŁ - przyszła informatyczka ![]() Ćwiczę z P90X i inne: Biegam - 4 razy w tygodniu Jeżdżę na rowerze - 3 razy w tygodniu Hula hop z masażem - klika razy w tygodniu przez 30 min. plat.wib. - codziennie przez 20 min. |
![]() ![]() |
![]() |
#1902 |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Oprócz tego wykazu dochodów i wniosku coś jeszcze potrzebujemy?
Aktualnie szukam adresu gdzie zawieść te dokumenty ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1903 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
11-czyli łazienka w segmencie na dwa pokoje 13-łazienka na 4 pokoje 14-głównie dla Erasmusów ale nie tylko; łazienka na 2 pokoje Cytat:
Adres: Centrum Obsługi Studenta Sprawy Bytowe Studentów ul. Lumumby 1/3 90-927 Łódź łatwo znaleźć na pewno będzie stała przed nim spora kolejka ![]() Info o legitymacji przyjdzie wam prawdopodobnie razem z decyzją o przyjęciu na studia (przynajmniej u mnie tak było). A indeksy na wielu wydziałach już po prostu nie obowiązują. Edytowane przez Kinag Czas edycji: 2013-07-13 o 10:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez idontknow13 Czas edycji: 2014-09-04 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=5e39f43c776cd63a5691dbe eeb4c12a7b21f7a21_63e1948 2c3766;41757871] Nie chciałam wprowadzać nikogo w błąd. Wiem, że w 2011 roku na WZ deklarowało się lektorat przy składaniu dokumentów. Ale Ty masz świeższe dane ![]() No ja miałam tak rok temu, język deklarowaliśmy po pierwszym egzaminie w sesji zimowej. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
studentka UŁ - przyszła informatyczka ![]() Ćwiczę z P90X i inne: Biegam - 4 razy w tygodniu Jeżdżę na rowerze - 3 razy w tygodniu Hula hop z masażem - klika razy w tygodniu przez 30 min. plat.wib. - codziennie przez 20 min. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dostałam się na fir i też zamierzam starać się o akademik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Raczkowanie
|
A jak będą wyglądały zajęcia, wykłady, ćwiczenia itp na fir bo przyjęli prawie 600 osób a limit był 180?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do Was w sprawie przeprowadzki do akademików. Czytałam na stronie uczelni, że studenci mają prawo zamieszkać od 1 października. Ale sama nie wiem, czy mogę przyjechać do akademika pod koniec września. Przecież wiadomo, że dużo rzeczy bierzemy ze sobą i trzeba rozpakować.
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Nie wiesz? Będą rozdzielać kilka grup. Przecież duża liczba osób nie zmieszczą w sali.
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Raczkowanie
|
ok. 600 zakwalifikowali, ale dużo osób jest na kilku listach nie tylko na Uł, nie wiadomo, który kierunek, uczelnie wybiorą, choć w piątek na fir dużo osób przyszło, a dopiero było koło 10 jak wychodziłam z wydziału
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Zadomowienie
|
Grupy ćwiczeniowe mają około 25-30 osób. Nie wiem, jak jest z wykładami.
![]() |
#1913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A wiesz może jak z tymi łazienkami jest w akademikach 5,7,8,9? Wnioskuję, że starałaś się o akademik, więc może wiesz czy sama mogę wyciągnąć informacje o dochodach z urzędu skarbowego, czy muszą jechać rodzice? ![]() Wz indeksów nie ma, a jak jest na eksocu tego nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1914 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Raczkowanie
|
Czy był juz ktos z dokumentami na wydz eko-soc i moze powiedziec jak to wszystko wyglada; kolejki, przyjmowanie dok itp ?
Czy dokumenty odbieraja w tym Centrum Informatyczno-ekonometrycznym czy w głównym budynku wydziału ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Raczkowanie
|
Jeśli będziesz załatwiała pierwszy raz to powinnaś jechać z rodzicami, oni wiedzą jak. Moja siostra jak poszła na studia prawnicze na Kulu, gdy była na pierwszym roku to moja mama musiała jej pomóc załatwiać w urzędzie skarbowego.
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 |
Raczkowanie
|
Kurcze, pomoże mi ktoś w sprawie załatwiania akdemika?
![]() Wiem, że potrzeba podanie i oświadczenie a oprócz tego udokomentowanie sytuacji finansowej tylko jakie dokumenty do tego wykorzystaći gdzie je można załatwić. Na stronie uł podana jest lista takich dokumentów, ale kończy się dopiero na podpunkcie "z" i nie wyobrażam sobie szukania tylu dokumentów... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
http://cos.uni.lodz.pl/archives/2339 Komunikat trochę rozjaśnia w głowie. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Zadomowienie
|
Dla mnie to chore , że nie możesz mieszkać bez tego papierka od proboszcza albo z urzędu stanu cywilnego z osobą z , którą jesteś kilka lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.