|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 |
seriously? no.
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
dziewczyny co myślicie... kalendarz będzie dobry jako prezent na mikołajki? własnorecznie zrobic nie mogę za bardzo bo jesteśmy jeszcze za krótko i za wiele wspólnych zdjęć nie mamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Ja mam kilka pomysłów na prezenty na Mikołajki i Gwiazdkę dla mojego TŻ, ale nie umiem się zdecydować
![]() Mam nadzieję, że coś mi poradzicie ![]() Myślałam o tym, żeby kupić mu m.in:
![]()
#1924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent ;]
ja na rocznice, ale skoro na swieta tez dobrze znalazlam na allegro ladne obraczki z grawerka
![]()
#1926 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, a ja mam problem.
Poznałam chłopaka 2 tygodnie temu, widzieliśmy się, rozmawiamy, chce sie ze mna widywać i mam dziwne wrażenie że planuje jakiś prezent dla mnie na Mikołajki.. ![]() A ja nie mam zielonego pojęcia co mogłabym mu kupić. Perfumy odpadają bo nie znam jego gustów, a preferencje cenowe wydają sie być dosyć spore więc w razie nie trafienia szkoda kasy. Z ubrań i bielizny tez nie bardzo bo nie znam rozmiaru, kalendarz ani tyle bo zadnych wspolnych zdjec póki co nie ma ![]() Proooszę pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1928 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Raczkowanie
|
ja mam z moim tż takie serducho
![]() ![]()
#1930 |
Wtajemniczenie
|
Wielu facetów nie lubi nosić pierścionków, ani łańcuszków. Prędzej noszą branzolety. Ja osobiście uważam pseudo obrączki za dziecinne. Łańcuszek już lepiej, ale według mnie najlepsza byłaby dla faceta branzoleta, np. taka: http://www.yes.pl/dla_niego/dlaniego...00-KAU-ABFE001
Taką właśnie chcę sprawić mojemu TŻtowi, ale nie chcę w zamian nic. Kupię mu ją na urodziny, które ma dopiero 18 marca. Mierzył ją i świetnie wyglądała na ręce ![]() ![]() ![]() Jeżeli Wy chcecie oboje sobie kupić coś to kupcie sobie branzoletki ![]() ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Konto usunięte
|
A forum prezentowe miało być antidotum...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczyny !!
musze przyznac ze swiety temat ![]() ja jestem ze swoim TZ juz prawie 4 lata i tez wyczerpaly mi sie pomysly na prezenty dla Niego ![]() to rzeczy ktore juz dostal odemnie - poduszke z moim zdjeciem - kubek z naszym zdjeciem - ramki z wspolnymi zdjeciami - nasze zdjecie wygrawerowane w szkle - perfumy - portfel - koszulki , bluzy - maszynke do golenia - bielizna - slodycze - dress Polski ( reprezentacji siatkarzy ) - kamere - Play Station - kolumny do kina domowego wiecej nie pamietam ![]() ![]() kurcze swieta coraz blizej a ja nie mam bladego pojecia co mu kupic ![]() myslalam o GPS albo o radiu do auta ehh nic mi na mysl nie przychodzi ![]() Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2008-11-30 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Zakorzenienie
|
To trudne, jesli jest sie ze soba juz jakis czas, a pomysły na prezent powoli sie wyczerpują... No chyba, że ktoś ma kupe kasy i na wszystko go stać
![]() Ja kiedy jestem z TŻtem bardzo zwracam uwage na to co mówi... bo z między słów można wychwyciś jego pragnienie... a w tym roku Kochany mój dostanie: * toaletowy przybornik biuroy ![]() * szalik * perfumy |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale tak, jak piszesz - często wystarczy uważnie słuchać, patrzeć. Osobiście jestem przeciwniczką prezentów typu koszulka z moim zdjęciem kubeczek, podusia itd. Dziewczyna może i cieszy sie z tego, ale faceci są konkretni, zdecydowanie mniej uczuciowi i jakoś tak... nie, nie pasuje mi taki prezent do mężczyzny dorosłego. Zwróciłam też uwagę na jeszcze jedną rzecz - piszecie często, że "płytę to już dostał, książkę też, boxerki już były...". No i co z tego? Jest jakiś zakaz powtarzania prezentów? Jak lubię książki, to mogę dostawać je na każdą okazję, jak facet jest fanem muzyki - z płyty (oczywiście trafionej w gust) ucieszy się zawsze. I tak dalej. Na Mikołajki TŻ dostanie pachnidło, chociaż już kiedyś wodę jakąś ode mnie dostał. Ale mu się kończy aktualnie, a ja lubię go wąchać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Zakorzenienie
|
E, gdzie jest powiedziane, że nie można obdarować prezentem takim samym, jaki się już kiedyś podarowało. Abstrahuję tu od nieśmiertelnych : krawatów, kapci, pidżam czy też chusteczek do nosa. Ale wody toaletowe lub po goleniu, porfele ... Dlaczegóżby nie ?! Z tymi ostatnimi to - mój TŻ - ma wieczny problem : bardzo szybko się niszczą, a upolowanie portfela w rozmiarze odpowiadajacym rozmiarowi dokumentów {paszport} - graniczy wręcz z cudem. Producenci uparli się na szycie porfeli męskich wielkości damskich portmonetek. Podczas prawie każdej mojej zakupowej wyprawy odwiedzam sklepy z wyrobami ze skóry. Ostatni pasujący porfel upolowałam prawie dwa lata temu. Teraz nowy byłby idealnym prezentem. Niestety - nie ma.
alphala - fajny link do portfeli. Tylko jak chcę szczegółów, mój komputer natychmiast blokuje mi cała akcję. Będę musiała TŻ-ta o pomoc prosić ![]() ![]() Te wyśmiewane jako prezent skarpety. Mój TŻ nosi cały rok tylko i wyłącznie ze 100% wełny - ot, tak Mu pasuje. Spróbujcie kupić w Polsce wełniane skarpety w rozmiarze 47/48 ... Jeśliby dostał ode mnie parę par na gwiazdkę - cieszyłby sie jak dziecko. W tym roku na 6-go grudnia mam już prezent : czteroczęściowy komplet zapachowy Jego ubóstwwianego Davidoff'a : Cool Water. I nie szkodzi, że po raz ...enty z kolei to dostanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
nie uwazam ze obraczki sa dziecinne bo jednak cos symbolizuja, sa srebrne i na 1 rocznie,na 1rok. Akurat moj tz i wielu innych nigdy nie nosilo "piersconkow" ale z obraczki cieszyl sie jak nigdy, jak inni u ktorych widzialam czy slyszalam. Kazdy ma swoj gust wiec nie ma co krytykowac innych.
#1938 |
Przyczajenie
|
![]()
Wiadomo, że teraz są przynajmniej dwie okazję ...
Bo Mikołaj i coś pod choinkę ![]() Mi jak wielu z was też nakłada się kolejna okazja do kupowania prezentów ukochanemu ... Jego urodziny 16 grudnia :P Moje pomysły na prezenty to: *Jakaś oryginalna koszulka; *Perfumy, które podobają się nie tylko jemu, ale i też Tobie, bo to Ty się przytulasz do niego i czujesz jego zapach ... Ja akurat nie mam z tym problemu, bo kiedyś miał śliczne perfumy które podobały się i mi i jemu i to bardzo ... I wzięłam tą buteleczką ukradkiem od niego, tak żeby nie widział i kupie mu takie same, a jeżeli ich nie dostanę to bardzo podobne ![]() *Duży kubek ... Są w "Kukardce" po około 40 złoty, więc mały wydatek *Jakieś śliczne bokserki ... Każdy wzór dozwolony, bo widzisz je tylko Ty i oczywiście Twój wybranek ... ![]() ![]() *Ramkę ze wspólnym zdjęciem ![]() *Kajdanki z futerkiem to bardzo dobry pomysł ![]() *Może jeszcze jakaś wielka kartka ![]() ![]() Ja na przykład zrobię tak, że na Mikołaja dam mu oryginalną koszulkę do tego perfumy i ramkę z naszym wydrukowanym zdjęciem ![]() A pod choinkę Duży kubek z wyznaniem, w którym będzią bokserki i kajdanki z futerkiem, a w drugiej ręce będę trzymała wielką kartkę, a będzie uroczo to z tą kardką wyglądałao, bo mam zaledwie 160cm. ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Rozeznanie
|
tego bym nie kupowala, moja kolezanka kupila swojemu i juz mu wreczyla na mikolajki zrobil takie o_O oczy zasmial sie sztucznie i wlozyl do szuflady. prezent bawi nieiwele osob i watpie zeby ktokolwiek to zalozyl(ciekawe jak sie czuja jak cos ich ogranicza..swoja droga do stanika szlo sie przyzwyczaic
![]() ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Rozeznanie
|
a jak wy kupowalyscie obraczki facetom ktorzy nie nosza sygnetow itd? pod reke i do sklepu?
![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Przyczajenie
|
![]()
Mówisz o ocieplaczu?
Ja bym też nie kupowała :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cwirko ale watek o prezentach juz jest od dawna
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102022
![]() |
#1944 |
Wtajemniczenie
|
Ja mojemu na Mikołaja wręczę perfum i portfel (razem 160zł). Mam nadzieję, że mu się spodoba.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Przyczajenie
|
A jaki portfel był bo odpowiedni ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Raczkowanie
|
dubel
#1947 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pilnie potrzebuję pomocy.
Mojemu TŻ będę kupowała pendrive`a bo swojego zgubił i bardzo rozpacza ![]() I w związku z tym - czy któras z Was zna miejsce gdzie na pendrivie można wygrawerować czy zrobić jakiś napis?? Chciałabym umieścić tam jego imie i logo klubu... Wiem że na ipodach mozna coś takiego zamowic (przynajmniej w Stanach...) - czy u nas zna któraś takie miejsce??
#1948 |
Rozeznanie
|
szajajaba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Rozeznanie
|
kijki trekingowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez soko88 Czas edycji: 2008-11-30 o 12:24 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.