Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-29, 15:58   #1921
almondfairy
seriously? no.

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

dziewczyny co myślicie... kalendarz będzie dobry jako prezent na mikołajki? własnorecznie zrobic nie mogę za bardzo bo jesteśmy jeszcze za krótko i za wiele wspólnych zdjęć nie mamy grudzień to masakra bo muszę wymyśleć trzy prezenty i na mikołajki brakuje mi juz pomysłów

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 16:24   #1922
arrachnee
Zakorzenienie

Dot.: prezent ;]

jak dobrze, że jest forum prezentowe KLIK

PUSTAK BLOG
różne wersje lakierów essie
Rossmannowe -40% - zakupy 1 2

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

arrachnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 17:04   #1923
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Ja mam kilka pomysłów na prezenty na Mikołajki i Gwiazdkę dla mojego TŻ, ale nie umiem się zdecydować
Mam nadzieję, że coś mi poradzicie
Myślałam o tym, żeby kupić mu m.in:
  • świąteczne bokserki z Mikołajem i pozytywką jak się 'tam' naciśnie - wydaje mi się, że to jednocześnie zabawny i miły prezent ze świątecznym akcentem.
  • film na DVD, który bardzo lubi
  • kalendarz
  • coś z jadalnych kosmetyków
Zainteresował mnie też wspomniany powyżej niezbędnik prawdziwego mężczyzny- doradźcie mi proszę, co mogło by się w nim znaleźć, bo rozważam też taką możliwość

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 17:42   #1924
agatka13121988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
dziewczyny co myślicie... kalendarz będzie dobry jako prezent na mikołajki? własnorecznie zrobic nie mogę za bardzo bo jesteśmy jeszcze za krótko i za wiele wspólnych zdjęć nie mamy grudzień to masakra bo muszę wymyśleć trzy prezenty i na mikołajki brakuje mi juz pomysłów
ja zrobilam na mikolajki mojemu TŻ kalendarz w formacie a1 wyszedl bajecznie
Stary 2008-11-29, 18:56   #1925
mischievous
Zakorzenienie

ja na rocznice, ale skoro na swieta tez dobrze znalazlam na allegro ladne obraczki z grawerka

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 22:05   #1926
śnieżka_
Zakorzenienie

Kurcze, a ja mam problem.
Poznałam chłopaka 2 tygodnie temu, widzieliśmy się, rozmawiamy, chce sie ze mna widywać i mam dziwne wrażenie że planuje jakiś prezent dla mnie na Mikołajki..
A ja nie mam zielonego pojęcia co mogłabym mu kupić. Perfumy odpadają bo nie znam jego gustów, a preferencje cenowe wydają sie być dosyć spore więc w razie nie trafienia szkoda kasy. Z ubrań i bielizny tez nie bardzo bo nie znam rozmiaru, kalendarz ani tyle bo zadnych wspolnych zdjec póki co nie ma nie mam też jeszcze wiedzy o zainteresowaniach więc nic do hobby tez nie bardzo.. I co tu począć ?
Proooszę pomóżcie
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 22:10   #1927
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Zainteresował mnie też wspomniany powyżej niezbędnik prawdziwego mężczyzny- doradźcie mi proszę, co mogło by się w nim znaleźć, bo rozważam też taką możliwość

• cygaro
  • śmieszne bokserki
  • ocieplacz na klejnoty
  • wishky
  • ckm
  • pilot do sterowania kobieta
  • rysorak

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-29, 22:43   #1928
soko88
Rozeznanie

Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia

Cytat:
Napisane przez Agusia_pa2 Pokaż wiadomość
Ehhh a co kupić czy wymyślić facetowi z którym się jest 8 lat po ślubie, 2 dzieci...prawie żadnych zainteresowań ehh jedynie jest serwisantem komputerowym ale prezenty do kompa odpadaja bo ma prawie wszystko...i zreszta jak by miał jeszcze w domu siedzieć przed kompem przy jakiejś grze to bym chyba zwariowała...hehehe
Wogóle nie mam pomysłu a chciałabym sama od siebie coś mu dać bo tak zawsze coś podpowiadał co chce..
Myślałam jeszcze o czymś do samochodu...ale co?? ehh
mi przyszły na myśl rakiety do tenisa...trochę ruchu nie zaszkodzi szczególnie, że większość czasu spędza przy biurku
soko88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 23:32   #1929
piceofmee
Raczkowanie

ja mam z moim tż takie serducho fajna rzecz do póki się nie zgubi,porwie czy coś ;p w moim przypadku z obrączkami bym się nie śpieszyła, a swoja droga ciekawe jakby zareagował na taki pomysł tz ;D musze obadac ;p
Stary 2008-11-30, 00:24   #1930
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Wielu facetów nie lubi nosić pierścionków, ani łańcuszków. Prędzej noszą branzolety. Ja osobiście uważam pseudo obrączki za dziecinne. Łańcuszek już lepiej, ale według mnie najlepsza byłaby dla faceta branzoleta, np. taka: http://www.yes.pl/dla_niego/dlaniego...00-KAU-ABFE001
Taką właśnie chcę sprawić mojemu TŻtowi, ale nie chcę w zamian nic. Kupię mu ją na urodziny, które ma dopiero 18 marca. Mierzył ją i świetnie wyglądała na ręce Gdy mu pokazałam ją w necie to od razu mu przypadła do gustu Mamy taki sam gust
Jeżeli Wy chcecie oboje sobie kupić coś to kupcie sobie branzoletki Dla faceta mi się ta podoba, a damską to sama sobie wybierzesz według Twojego gustu
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 06:00   #1931
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A forum prezentowe miało być antidotum...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-30, 06:28   #1932
zaaaabcia
Zakorzenienie

witajcie dziewczyny !!
musze przyznac ze swiety temat
ja jestem ze swoim TZ juz prawie 4 lata i tez wyczerpaly mi sie pomysly na prezenty dla Niego

to rzeczy ktore juz dostal odemnie

- poduszke z moim zdjeciem
- kubek z naszym zdjeciem
- ramki z wspolnymi zdjeciami
- nasze zdjecie wygrawerowane w szkle
- perfumy
- portfel
- koszulki , bluzy
- maszynke do golenia
- bielizna
- slodycze
- dress Polski ( reprezentacji siatkarzy )
- kamere
- Play Station
- kolumny do kina domowego

wiecej nie pamietam troche sie tego uzbieralo przez 4 lata

kurcze swieta coraz blizej a ja nie mam bladego pojecia co mu kupic
myslalam o GPS albo o radiu do auta ehh nic mi na mysl nie przychodzi

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2008-11-30 o 06:31
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 07:50   #1933
Słodkaaa
Zakorzenienie

To trudne, jesli jest sie ze soba juz jakis czas, a pomysły na prezent powoli sie wyczerpują... No chyba, że ktoś ma kupe kasy i na wszystko go stać

Ja kiedy jestem z TŻtem bardzo zwracam uwage na to co mówi... bo z między słów można wychwyciś jego pragnienie...

a w tym roku Kochany mój dostanie:

* toaletowy przybornik biuroy
* szalik
* perfumy
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 08:20   #1934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
To trudne, jesli jest sie ze soba juz jakis czas, a pomysły na prezent powoli sie wyczerpują... No chyba, że ktoś ma kupe kasy i na wszystko go stać

Ja kiedy jestem z TŻtem bardzo zwracam uwage na to co mówi... bo z między słów można wychwyciś jego pragnienie...

Zawsze myślałam, że im dłużej kogoś się zna, tym więcej pomysłów Pojawiają się wspólne tematy, zainteresowania i już pole do popisu ogromne. Jak poznałam lubego, to nie chodził po górach, zaczęłam go ciągać na szlaki no i teraz wsio, co potrzebne, mogę kupować A ilość i ceny przeróżne, więc... Kijki do trekkingu czekają, zakamuflowane u mamy, żeby nie znalazł wcześniej

Ale tak, jak piszesz - często wystarczy uważnie słuchać, patrzeć.

Osobiście jestem przeciwniczką prezentów typu koszulka z moim zdjęciem kubeczek, podusia itd. Dziewczyna może i cieszy sie z tego, ale faceci są konkretni, zdecydowanie mniej uczuciowi i jakoś tak... nie, nie pasuje mi taki prezent do mężczyzny dorosłego.

Zwróciłam też uwagę na jeszcze jedną rzecz - piszecie często, że "płytę to już dostał, książkę też, boxerki już były...". No i co z tego? Jest jakiś zakaz powtarzania prezentów? Jak lubię książki, to mogę dostawać je na każdą okazję, jak facet jest fanem muzyki - z płyty (oczywiście trafionej w gust) ucieszy się zawsze. I tak dalej.

Na Mikołajki TŻ dostanie pachnidło, chociaż już kiedyś wodę jakąś ode mnie dostał. Ale mu się kończy aktualnie, a ja lubię go wąchać
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 08:51   #1935
Heroldin
Zakorzenienie

E, gdzie jest powiedziane, że nie można obdarować prezentem takim samym, jaki się już kiedyś podarowało. Abstrahuję tu od nieśmiertelnych : krawatów, kapci, pidżam czy też chusteczek do nosa. Ale wody toaletowe lub po goleniu, porfele ... Dlaczegóżby nie ?! Z tymi ostatnimi to - mój TŻ - ma wieczny problem : bardzo szybko się niszczą, a upolowanie portfela w rozmiarze odpowiadajacym rozmiarowi dokumentów {paszport} - graniczy wręcz z cudem. Producenci uparli się na szycie porfeli męskich wielkości damskich portmonetek. Podczas prawie każdej mojej zakupowej wyprawy odwiedzam sklepy z wyrobami ze skóry. Ostatni pasujący porfel upolowałam prawie dwa lata temu. Teraz nowy byłby idealnym prezentem. Niestety - nie ma.
alphala - fajny link do portfeli. Tylko jak chcę szczegółów, mój komputer natychmiast blokuje mi cała akcję. Będę musiała TŻ-ta o pomoc prosić : sam sobie prezent wybierze .
Te wyśmiewane jako prezent skarpety. Mój TŻ nosi cały rok tylko i wyłącznie ze 100% wełny - ot, tak Mu pasuje. Spróbujcie kupić w Polsce wełniane skarpety w rozmiarze 47/48 ... Jeśliby dostał ode mnie parę par na gwiazdkę - cieszyłby sie jak dziecko.
W tym roku na 6-go grudnia mam już prezent : czteroczęściowy komplet zapachowy Jego ubóstwwianego Davidoff'a : Cool Water. I nie szkodzi, że po raz ...enty z kolei to dostanie.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 09:09   #1936
mischievous
Zakorzenienie

nie uwazam ze obraczki sa dziecinne bo jednak cos symbolizuja, sa srebrne i na 1 rocznie,na 1rok. Akurat moj tz i wielu innych nigdy nie nosilo "piersconkow" ale z obraczki cieszyl sie jak nigdy, jak inni u ktorych widzialam czy slyszalam. Kazdy ma swoj gust wiec nie ma co krytykowac innych.

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 10:01   #1937
Ćwirka
ćwir ćwir

Łączę z wątkiem o prezentach dla TŻta
Stary 2008-11-30, 10:14   #1938
PatrySia16
Przyczajenie

GG do PatrySia16
Red face Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Wiadomo, że teraz są przynajmniej dwie okazję ...
Bo Mikołaj i coś pod choinkę
Mi jak wielu z was też nakłada się kolejna okazja do kupowania prezentów ukochanemu ...
Jego urodziny 16 grudnia :P

Moje pomysły na prezenty to:

*Jakaś oryginalna koszulka;
*Perfumy, które podobają się nie tylko jemu, ale i też Tobie, bo to Ty się przytulasz do niego i czujesz jego zapach ... Ja akurat nie mam z tym problemu, bo kiedyś miał śliczne perfumy które podobały się i mi i jemu i to bardzo ... I wzięłam tą buteleczką ukradkiem od niego, tak żeby nie widział i kupie mu takie same, a jeżeli ich nie dostanę to bardzo podobne
*Duży kubek ... Są w "Kukardce" po około 40 złoty, więc mały wydatek
*Jakieś śliczne bokserki ... Każdy wzór dozwolony, bo widzisz je tylko Ty i oczywiście Twój wybranek ...
*Ramkę ze wspólnym zdjęciem
*Kajdanki z futerkiem to bardzo dobry pomysł
*Może jeszcze jakaś wielka kartka z życzeniami

Ja na przykład zrobię tak, że na Mikołaja dam mu oryginalną koszulkę do tego perfumy i ramkę z naszym wydrukowanym zdjęciem
A pod choinkę Duży kubek z wyznaniem, w którym będzią bokserki i kajdanki z futerkiem, a w drugiej ręce będę trzymała wielką kartkę, a będzie uroczo to z tą kardką wyglądałao, bo mam zaledwie 160cm. ;D
PatrySia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 10:25   #1939
ona2008
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość

• ocieplacz na klejnoty
tego bym nie kupowala, moja kolezanka kupila swojemu i juz mu wreczyla na mikolajki zrobil takie o_O oczy zasmial sie sztucznie i wlozyl do szuflady. prezent bawi nieiwele osob i watpie zeby ktokolwiek to zalozyl(ciekawe jak sie czuja jak cos ich ogranicza..swoja droga do stanika szlo sie przyzwyczaic),moj tez wysmial jak o tym rozmawialismy

podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/
od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
ona2008 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-30, 10:27   #1940
ona2008
Rozeznanie

a jak wy kupowalyscie obraczki facetom ktorzy nie nosza sygnetow itd? pod reke i do sklepu?ile was tp wyszlo w sumie?no bo jak trafic w rozmiar takiej obraczki...

podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/
od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
ona2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 10:28   #1941
PatrySia16
Przyczajenie

GG do PatrySia16
Talking Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Mówisz o ocieplaczu?
Ja bym też nie kupowała :P
Stary 2008-11-30, 10:32   #1942
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cwirko ale watek o prezentach juz jest od dawna
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102022
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 10:36   #1943
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
Cwirko ale watek o prezentach juz jest od dawna
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102022
Wiem, ale Szefostwo prosiło o założenie nowego.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-30, 10:37   #1944
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Ja mojemu na Mikołaja wręczę perfum i portfel (razem 160zł). Mam nadzieję, że mu się spodoba.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 10:56   #1945
PatrySia16
Przyczajenie

GG do PatrySia16

A jaki portfel był bo odpowiedni ?
Stary 2008-11-30, 11:12   #1946
sara17
Raczkowanie

GG do sara17 Send a message via Skype™ to sara17

dubel

sara17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 11:13   #1947
sara17
Raczkowanie

GG do sara17 Send a message via Skype™ to sara17

Dziewczyny, pilnie potrzebuję pomocy.
Mojemu TŻ będę kupowała pendrive`a bo swojego zgubił i bardzo rozpacza
I w związku z tym - czy któras z Was zna miejsce gdzie na pendrivie można wygrawerować czy zrobić jakiś napis??
Chciałabym umieścić tam jego imie i logo klubu...

Wiem że na ipodach mozna coś takiego zamowic (przynajmniej w Stanach...) - czy u nas zna któraś takie miejsce??

sara17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 11:56   #1948
soko88
Rozeznanie

szajajaba jesteś genialna!!!
Stary 2008-11-30, 12:10   #1949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez soko88 Pokaż wiadomość
szajajaba jesteś genialna!!!

Ehhhh, no tak jakoś wyszło...
Stary 2008-11-30, 12:24   #1950
soko88
Rozeznanie

kijki trekingowe: D

Edytowane przez soko88
Czas edycji: 2008-11-30 o 12:24 Powód: literówka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości