|
|
#1921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Witam się w 1dc
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1923 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja dzisiaj mam termin @ i od rana bardzo dużo śluzu, już kilka razy byłam sprawdzić czy to nie krew.
Dam znać popołudniu co usłyszę na teleporadzie Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1924 |
|
Raczkowanie
|
Frezjan, piona! Mam to samo, ciągle chodzę sprawdzać. Tyle, że u mnie wczoraj test był negatywny, więc czekam na @, termin też na dziś. Trzymam kciuki za teleporadę, może lekarz trochę Cię uspokoi
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1925 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tam liczę że w piątek bd piękny przyrost. Kurcze mnie też brzuch boli :/ jak na @ a do @ tydzień czasu, wkręcania czas start ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety mam tą teleporade o 14 w środku dnia, nawet nie za bardzo mam gdzie w biurze schować żeby swobodnie rozmawiać, chyba wyjdę na zewnątrz budynku... IMG_20200916_180022.jpg Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1927 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taka ilość, że masz wrazenie, że Ci mokro i zaczął się okres . Jak bylam w ciąży (jeszcze zanim się zorientowałam) to też ganiał am co chwile do WC no byłam pewna, że już mi się okres zaczął Koniecznie daj znać co lekarza powie na telewizycie. Cytat:
Cytat:
to co wcześniej opisywalas, no jakbym siebie czytała wytrwałości ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro rano przyrost sprawdzić i mam nadzieję że będzie wszystko super ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1929 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie dziś 20dc i temperatura sobie spokojnie rośnie, dziś 36.74 (w ustach), w pochwie jest sporo wyższa - 37.00, ale nie mam porównania, bo na codzień sprawdzam tylko w buzi. |
|
|
|
|
#1930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko nie daj się spuścić na drzewo. On sobie może spisywać na straty co chce, Tobie niech przepisze luteine. Wyjdź na spokojnie na zewnatrz. Żebyś mogła swobodnie porozmawiać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- [1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88143274]Trzymam mocno kciuki, dobrze, że dzisiaj masz tę teleporadę u mnie dziś 20dc i temperatura sobie spokojnie rośnie, dziś 36.74 (w ustach), w pochwie jest sporo wyższa - 37.00, ale nie mam porównania, bo na codzień sprawdzam tylko w buzi.[/QUOTE]Temperatura obiecująca ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1931 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeżeli mogę zapytać - dlaczego u Ciebie lekarz od początku nie wprowadził metforminy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1934 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88143303]Ajj byłoby super... jeśli w ogóle była owulacja to już naprawdę sukces..
[/QUOTE]Trzymam w takim razie mocno kciuki Cytat:
. Niestety tak mam, nauczona doświadczeniem, że zanim coś zacznę brać na stałe to próbuje zadzialac hmm powiedzmy naturalnie. A w tym konkretnym przypadku nie chciałam od razu leków bo łudziłam się, że organizm potrzebuje czasu po ciąży, żeby dojść do siebie i chciałam dać sobie czas, żeby powalczyć dieta 🤷☠♀️. Pisz koniecznie jak się będziesz na lekach czuła . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale zauważyłam kiedyś w cyklu ze 2 miesiace wstecz ze zrobienie testu i jedna kreska, studzi to nakrecanie sie, moze sikne zeby biel wizira mnie opamiętała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1936 | |
|
...
|
Frezjan jak robienie nowych testów ma Cię uspokoić to rób ciągle taki sam. Jak robisz raz 10, raz 25 i za każdym razem innej firmy to nie są miarodajne. W każdym razie skoro wyszedł cień na 25 to rośnie.
Cytat:
co jest nierealne, bo mam raczej skąpe
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ćwicz cierpliwość i wytrwałość Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
nawet nie mam za bardzo czasu, dlatego na szybko przejzalam co tu się działo od wtorku Frezjan! Mi też się wydaje, że wszystko ok. Może była dużo później owu do tego późno się zagnieździło i masz. I też uważam, ze lepiej robić cały czas testy tej samej czułości a nawet firmy. Powiem Wam, że wczoraj byłam na rowerze w racy, wróciłam zjadłam, spacer z psem a rano 2 kilo mniej masakra z tym moim brzuchem. I nadal mam problem. Jak zawsze codziennie rano jak w zegarku, tak od wtorku nic. Ehhh. Dzisiaj autkiem (tylek tak mnie boli, że masakra nie dałam rady wsiąść n siodełko), i po pracy mogę jechać na zakupy, to oprócz tony jabłek zacznę znowu jeść na śniadanie owsianki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1939 |
|
...
|
Ech, zrobiłam test. Oczywiście negatyw. W sumie już nawet nie czekam na @. Co mi z tego. To byłby tylko początek kolejnego nieudanego cyklu
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1940 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
Nie myśl tak, w końcu się uda Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
załamka totalna. Z drugiej strony, patrz jak dziewczyny sypia ciążowym pyłem! W końcu nas tez dopadnie, wszystkie po kolei ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1942 |
|
Raczkowanie
|
Moszka88, jasne, w pełni rozumiem takie podejście
Na leki zawsze będzie czas, najpierw można powalczyć bez. Też myślałam, że organizm dochodzi do siebie po porodzie, tylko ja nawet nie robiłam wcześniej badań ![]() ![]() Gdyby nie chęć zajścia w drugą ciążę, pewnie też na początku starałabym się poprawić wyniki zmianą stylu życia. Ale jeśli metformina ma również pomagać i tym zakresie, to czemu nie... ![]() Cichazabka, ja dzisiaj już nawet nie testowałam, brzuch boli mnie typowo okresowo, więc wiem czego się spodziewać. Nie myśl o kolejnym cyklu w ten sposób Może warto pomyśleć o jakimś medycznym wsparciu, stymulacji itp.? Nie poddawaj się!! W końcu musi się udać, zwłaszcza że kiedyś pisałaś, że Wasze wyniki wychodziły ok![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez AnielkaMamusiax2 Czas edycji: 2020-09-17 o 11:10 |
|
|
|
|
#1944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1945 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#1946 | |
|
...
|
Cytat:
|
|
|
|
#1947 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Mam już w domu małego labradora i nie mam nawet czasu zaglądać na forum ![]() Praca, piesek, ogarnąć mieszkanie bo czas leci... Gratuluję wszystkim dwóch kresek i cały czas trzymam kciuki za nas wszystkie No w końcu musi się udać i nie ma bata. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sikała wszędzie, kupkała też, gryzła tymi swoimi igiełkami i była taka słodka. Teraz to już duża dystyngowana pannica, która w domu w życiu nie narobi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1949 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jestem już po 'teleporadzie'. Dno i dwa metry mułu, nie dowiedziałam się niczego. Baba recytowała jak mantrę że na podstawie danych przekazanych przeze mnie bez badania ginekologicznego ona nie jest w stanie nic stwierdzić.
Mam powtórzyć betę po 96h (tak stwierdziła) i zgłosić się jak najszybciej do lekarza bo to może nawet być ciąża pozamaciczna (??!!! byłam pewna że na tym etapie nawet jak pozamaciczna to nic lekarz nie zobaczy na USG a ona uparcie że bez badania to ona nic nie jest w stanie powiedzieć) Dopiero jak ja przycisnelam czy może mi w razie czego wypisać receptę to z łaską i na moją własną odpowiedzialność przepisała mi duphason 20tabl - nawet nie wiem czy mam to faktycznie wykupić i brać... Na pewno tak czy siak jutro powtórzę betę i zobaczę jak rośnie. W poniedziałek wyjeżdżamy więc najszybciej dopiero 29.09 mogłabym gdzieś pójść do gina Ja naprawdę rozumiem że na tym etapie to nic tylko spokój i czekanie mnie uratuje, naprawdę. Ale byłabym nawet zadowolona z tej rozmowy gdyby baba wykazała choćby cień empatii i lepszego podejścia do drugiego człowieka. Na wynik progesteronu powiedziała znów tylko że bez obrazu USG nie jest w stanie stwierdzić czy to jest wystarczająco żeby utrzymać ciążę. A na mój wynik TSH też powiedziała że nie będzie decydować za leki przepisane od endokrynologa.. Już jej miałam rzucić to po chuj ja do niej dzwonię i po chuj te teleporady skoro ona nic nie jest w stanie mi powiedzieć... No tragedia, podejście do człowieka jak do problemu ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powtórz jutro będę jak będzie ładnie rosło to zadzwoń się umówić do swojego giń na wizytę on już wybierze kiedy najlepiej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

taka ilość, że masz wrazenie, że Ci mokro i zaczął się okres 

Tylko nie daj się spuścić na drzewo. On sobie może spisywać na straty co chce, Tobie niech przepisze luteine. 

masakra z tym moim brzuchem. I nadal mam problem. Jak zawsze codziennie rano jak w zegarku, tak od wtorku nic. Ehhh. Dzisiaj autkiem (tylek tak mnie boli, że masakra
nie dałam rady wsiąść n siodełko), i po pracy mogę jechać na zakupy, to oprócz tony jabłek zacznę znowu jeść na śniadanie owsianki. 

załamka totalna. Z drugiej strony, patrz jak dziewczyny sypia ciążowym pyłem! W końcu nas tez dopadnie, wszystkie po kolei 

oby tak dalej staraczki!
Sikała wszędzie, kupkała też, gryzła tymi swoimi igiełkami i była taka słodka. Teraz to już duża dystyngowana pannica, która w domu w życiu nie narobi.