![]() |
#1921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
A ja niestety dużo biorę do siebie
![]() ![]() ![]() O dzięki za podrzucenie pomysłu z sympatią ![]() ![]()
#1922 |
Wtajemniczenie
|
karolinka86 - ja na naszym pierwszym spotkaniu praktycznie wcale sie nie otworzylam. mielismy duuuzo momentow ciszy, ale jednak wszystko sie ulozylo. Wystarczy uwierzyc w siebie ;] chociaz troche
|
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
Nie ma co się poddawać, keidyś znajdzie się tego swojego Tż
![]() Ja na sympatii byłam/jestem/nie zaglądam bo tam są te płatne konta. Wolę ilove; )
#1924 |
Raczkowanie
|
Hmm. A moja krótka znajomość chyba dobiega końca. Bezczelnie mnie uwiódł, historia jak z filmu... Nie chcę szczegułów ujawniać, ale moje życie jak stwierdziła koleżanka toczy się dziko i szalenie. I chyba tak jest. Teraz tylko muszę wydostać się z sideł fatalnego zauroczenia
![]() I tylko zanucić: "na dnie serca pozozostanie zawsze ślad, zachowam go..." ![]()
![]() |
#1925 |
Rozeznanie
|
mój związek z internetowym znajomym też się kończy. "związek" był na odległość i trwał 3-4 tygodnie. Po 3 tyg. dla faceta naturalne było (widzieliśmy się jako para przez 3 weekendy), ze pójdę z Nim do łóżka i powiedział, że wkurzyło Go, że na to nie pozwoliłam (!). Następnego dnia nie dostrzegał problemu ("przecież ja nic złego nie powiedziałem). Po moim ryczeniu
![]() aż wczoraj wchodzę na facebooka (facet się cały dzionek nie odzywał) i co znajduję? Że mój wspaniały chłopak wysłał mi do zrobienia quiz pt. "rzeczy związane z seksem jakich próbowałaś". W odpowiedziach np. seks oralny analny z 2 facetami naraz z kobietą itp. jeśli to nie jest brak taktu to ja nie wiem co to jest. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Przyczajenie
|
Ja kiedyś "poznałam" chłopaka na gadu-gadu byliśmy ze sobą prawie 3 lata w realu liczę oczywiście więc myślę, że warto się spotkać. Jednak 3 inne moje znajomości internetowe to porażka 1 randka i na tym koniec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez jestem na sympatii ![]() Jak sie zarejestrujesz to mi powiedz ![]() Ja zarejestrowalam sie wczoraj a oczek i odwiedzi, maili, ze hohoho ![]()
![]() |
#1929 |
Raczkowanie
|
W kwietniu 2007 mój obecny facet zobaczył moją buźkę na czacie i podobno nogi się pod Nim ugięły :0) <tzn nogi w krześle na którym siedział>. Żadne z nas nie szukało wielkiego uczucia-to ono nas znalazło.Klikaliśmy ze sobą po kilka godzin dziennie, aż pewnego październikowego wieczoru umówiliśmy się na kawę. Potem na następną. Az pewnego dnia stwierdziliśmy że już nie tylko kawy nie możemy bez siebie pić . 29.08.2009 bierzemy ślub
![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() z tymi finami może być ciężko bo zostanę tu penwie na stałe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Są jeszcze na tym świecie wartościowi faceci ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 |
Raczkowanie
|
Moja internetowa znajomość trwała prawie cały rok 2008. Z nudów weszłam na czat, rozmawialam z innymi itp. a z XX rozmawiało mi sie rewelacyjnie. Miałam wrażenie, ze znamy się całe zycie. Przenieśliśmy nasza rozmowe na gg. Z początku traktowałam tę znajomość z ogromnym dystansem. Codziennie rozmawialismy, zaczelismy sie zaprzyjaźniać, było super!
![]() ![]() Potem było juz tylko gorzej. w momencie, gdy ja zaczełam sie angażować na powaznie w ta znajomość, on urywał kontakt, olewał mnie, ignorował. Nie mozna bylo sie tez do niego dodzwonić. NIe podobało mi się to, bo wczesniej zapewniał mnie, ze przeciez nie ma niekogo oprócz mnie... taaa. Pewnego dnia, napisał mi, ze nie moze juz mnie okłamywać (jaki kochany ;> )i ze jest z inną ( a dokładniej, z tą od której wczesniej dostal tamtego smsa). Nie mogłam w to uwierzyć. Od tej pory strasznie zawiodłam sie na facetach. Zaczełam ich traktować niemalże przedmiotowo. Bez wiekszych uczuć. Mam nadzieje, ze kiedys znajdzie sie ten, który mnie nie skrzywdzi. Oby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Przyczajenie
|
Mhmmm, ja poznałam swojego chłopaka w podobny sposób jak internet. Z perspektywy czasu stwierdzam, że to było nieodpowiedzialne. Jestesmy ze soba juz rok i nie żałuję tego. Nie każdy musi byc jakims....
Edytowane przez anulek9316 Czas edycji: 2009-02-25 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Raczkowanie
|
I obyście byli ze sobą jak najdłużej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Wtajemniczenie
|
Moja znajomość z chłopakiem, którego poznałam w internecie także dobiegła końca.
To była moja pierwsza taka wirtualna znajomość, mimo iż zawsze broniłam się przed poznawaniem facetów przez internet! Było fajnie, choć facet mimo iż go uwielbiałam, okazał się zwykłym dupkiem. Żyjemy dalej, ja wzbogacona w doświadczenie i otwarta na nową znajomość. ![]()
#1936 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Rozeznanie
|
ach dziewczyny
![]() ![]() a wczoraj wysłał mi smsa by spytać jak mi poszła rozmowa kwalifikacyjna w Helsinkach więc od razu zaczęłam Go rozgrzeszać w myślach... ale teraz znowu myślę że jednak to ja mam rację a On się zachował po prostu paskudnie |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam nadzieje, że istnieja faceci, którym to nie przeszkadza... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
Taka sobie ja - chyba nie doczytałam (bądź nie pisałaś) dlaczego się rozstaliście ...
U mnie zastój, totalny zastój!
#1940 |
Zakorzenienie
|
a u mnie już ponad 2 tygodnie trwa bajka.. spotykamy się codziennie więc tempo znajomosci jest zaskakujące, ale wiecie co... dobrze mi z tym i każdej z Was czegoś takiego życzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy natomiast spytałam Go, ile mógłby czekać z seksem zamiast odpowiedzieć że tyle ile potrzebujemy/potrzebujesz czasu, powiedział: no nie wiem, powiedzmy że 3-6 miesięcy byłoby ciężko ![]() Nie rozstaliśmy się jeszcze. I nie wiem czy powinniśmy. Ponoć tu w Finlandii jest wielu takich nagrzanych chłopów (w ogóle w krajach wyżej rozwiniętych chyba podchodzi się lżej do tematyki seksu), ale z 2. strony... moje poglądy na ten temat budzą zdziwienie także w Polsce, a poza tym wczoraj przyjaciel Fin usłyszawszy to wszystko spytał mnie: i co, myślisz że On jest z Tobą na poważnie? - i powiedział że raczej nie, skoro tak szybko chciał łóżka.. Zresztą cholera nie można stwierdzić po 1 Finie że 5 mln tak się zachowuje... nie? sama nie wiem co robić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Rozeznanie
|
i co o tym sądzicie? bo ja mam dylematy. Wczoraj zagadał po 2-3 dniach milczenia (no ok. wysłał mi 1 smsa 3 dni temu, wiec 2 dniach :P) ale po kilku zdaniach zamilkliśmy na jakies 20 parę minut (przez neta pisaliśmy do siebie), po czym On powiedział że idzie na miasto. Fajna wymiana zdań nie ma co...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
Hmmm ..... ja również byłabym zła, czułabym że chce być ze mną tylko dlatego aby przespać się.
Ja rozumiem, że seks jest ważny, no ale halo, najpierw należy się poznać i dwie osoby muszą to chcieć.
#1944 |
Wtajemniczenie
|
jest cos czego bardzo nie lubie w takich 'internetowych znajomosciach'.
My jestesmy po pierwszym spotkaniu. Niedlugo szykuje sie drugie. Ale kiedy weszlam na jedna ze stron spolecznosciowych zauwazylam, ze jedna dziewczyna ma folder zatytuowany 'dla XXXXXX(i tutaj jego imie)'. Wiem, ze jego byla dziewczyna miala tak samo na imie. Oni maja sie a liscie znajomych, wiec podejrzewam ze to jest wlasnie ta 'byla'. Nie moge powstrzymac zazdrosci... Macie jakies pomysly? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Raczkowanie
|
A u mnie raczej w porzadku....ciesze sie bo ostatnio zadzwonil do mnie (czesto dzwoni zeby mi zyczyc milego dnia i spytac co u mnie) i zaczal...DELIKATNIE FLIRTOWAC....ale ja sie speszylam
![]() ![]() ![]() ![]()
#1946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ech, moja bratnia dusza.... mialam nadzieje, ze sie ułozy, a tu klops ![]()
![]() |
#1947 |
Rozeznanie
|
No to ja opowiem jak przebiegło moje spotkanie z moja internetowa znajomościa. Przyjechał na weekend, zatrzymał sie u znajomych na nocleg. Pierwsze chwile nie powiem były krępujace, czesto brakowało nam tematów do rozmowy, ale z czasem oboje coraz bardziej sie otwieraliśmy. Było bardzo miło, obiad, knajpki na koniec kino. Myśle że jest świetnym facetem, czułym, opiekuńczym, zabawnym. Drugiego dnia zaprowadziłam go do parku (dokładnie powiedziałam że go porywam, a on jako uprawadzony był z tego powodu wzniebowzięty
![]() Taka byłam niepewna przed tym spotkaniem, ale okazało sie że spotkałam cudowego człowieka. Spotkanie było jak najbardziej udane. Tylko te moje watpliwości, które nie dają mi spokoju. Mam takie myśli, żeby przestawić sie teraz na tryb "niedostępna" żeby nie myślał że ma mnie całkiem w garści...
![]() |
#1948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nigdy nic nie wiadomo. Ona - polka, niebieskie oczy, bardzo chuda (cialo modelki). On - Azjata, w dodatku bardzo ladny i dosc.. bogaty. Troche jest dla mnie 'podejrzany' od samego poczatku ![]() ![]() Edytowane przez xxSHINeexx Czas edycji: 2009-03-02 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Rozeznanie
|
rozstałam się z moim internetowym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Raczkowanie
|
taka_sobie_ja
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.