![]() |
#1921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zapomniałam, ale obawiałam się ze temat w międzyczasie upadł, dopóki w Barze się znowu nie zaczęły aluzje a propos soboty pojawiać ![]() Cytat:
![]() Nad środkiem transportu się jeszcze zastanowię w takim razie ![]() w sumie to pewnie nic ciekawego ![]() ![]() ![]() ja na pewno nie znam 3/4 z Twojej kolekcji ![]() ![]() dziękuję za odpowiedź na moje liczne i trudne pytania ![]() ![]() Cytat:
![]() przejrzałam właśnie dokładniej watek i już sie nie mogę doczekać ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-10-14 o 23:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
Co prawda dawnoście o mła zapomnieli :P (dzięki Madzik za cynk), ale informuję grzecznie, że ja się nie stawię zapewne...
Pogoda jest do D, chłop mój chory, więc mnie nie przywiezie, a do autobusu to ja się aktualnie nie nadaję (do zapachów zresztą też nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1924 | |||
Rozeznanie
|
Sabbath, a czy mogłabyś przydźwigać raz kolejny Elixir Penhaligon's? Tak mnie to porwało ostatnio, chciałabym sobie przypomnieć, nie wiem, czy mi nie przeminęło... z jesiennym wiatrem
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1925 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też chyba coś tam przytacham w formie próbkowej ![]() Ach, przypomniało mi się: jeśli ktoś miałby ochotę przygarnąć Cocon'a YR (pół flachy 50ml bez kilku łyczków), Sequoię CdG (ok. 25ml/100ml), bądź Gustawa ph (25/30ml), to z chęcią się pozbędę ![]() ![]() No co Ty?! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2009-10-15 o 08:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
Powitany
![]() To ja sie wypowiem w kwestii kiedy ja juz bede w Katowicach no wiec przyjerzdzam pociagiem z Wroclawia o 13:43 wiec nie mam pojecia co bede sam robic ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1927 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
U mnie cudów nie ma, ale wklejam w załącznik ile z pamięci spisałam. W różnej postaci, flaszek, odlewek, próbek.... Cytat:
![]() ![]() Tezo, ja również sporo wcześniej dotrę pewnie. Może nawet wcześniej od Ciebie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ................. Wie ktoś może co z Agnyską? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z Agnyską w poniedziałek - wtedy powiedziała, że raczej się nie zjawi niestety
![]() ![]() ![]() ![]() Betty - a Desnudę masz w próbce, flakonie? Obwąchałbym, ale też nie chciałabym, żebyś taragała jakiegoś wielkiego flachona ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-15 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
Przyniosę na zyczenie Midnight Charm diora i WANTED jako nowosc, moge jeszcze Parfum sacre.
Chciałabym sobie przypomniec meską opnkę Bvlgari ![]() Spóxnię sie nieskandalicznie ![]()
![]() |
#1931 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1933 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja niestety nie mogę zaofiarować swojej osoby bo na piątek planuję imprezowania wiec nie wiem o której w sobotę będę czynna ![]() Cytat:
![]() ![]() oczywiście po kropelce wystarczy ![]() Cytat:
![]() i8 ja się takowo postaram ![]() Tutaj post z moimi zbiorami (bez próbek - ale próbki przejrzę i jak jakieś ciekawe znajdę to po prostu przyniosę ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4132 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1934 | |||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A co do samego powożenia - zdziwisz się, ale potrafię powozić zaprzęgiem konnym. ![]() ![]() Cytat:
Poproszę o: Botrytis, Cuir Mauresque, Esprit du Tigre, Let Them Eat Cake do niuchnięcia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyniosę, oczywiście. Cytat:
![]() Przyniesiesz do kontrolnego niuchnięcia? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja oponka przeszła na mojego koszmarnego brata. ![]()
![]() |
![]() |
#1935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też sie mówi bryka, ale na mojego mówie wóz - ![]() To są przydatne umięjętności, może tylko nie na co dzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1936 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja przyniosę "nowości" od czasu ostatniego spotkania - Tendre Poison i klasyk, Organzę harvest Jasmin 2005(?), Obsession, próbki i odlewki. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Z targaniem torby (nie tylko szkła) to mam praktykę po Piterze. A Piter to miasto spacerów, zwłaszcza w białe noce. Pół takiej nocy łaziłam z bagażem w ręce (nie podręcznym ![]() Poddałam się gdy wyjeżdżaliśmy, już mi było wszystko jedno... ![]()
![]() |
![]() |
#1938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (Cuir będzie tylko na mini niuchniecie bo wisi mi aktualnie na All, ale nie zaszkodzi mu mała wycieczka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
O to moja lista co moge przytaszczyc na zlot
![]() Prosilbym jakas mila duszyczke o przyniesienie:Obssesion,K enzo Jungle Tygrys,Shalimara oraz Meteoryty ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
Pozwolę sobie napisać tutaj, że mam wziąć dla Sabbath Rose Praline. Taka publiczna notatka, żebym nie zapomniała
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
Teziaku to ja bym prosiła ładnie (
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Black Bvlgari chętnie bym sobie przypomniała ![]() Może Ambre Fetiche warte poznania ![]() Ewusiu czy mogłabym poprosic o przyniesienie : La Perla Dark Extacy Padparadsche, Tentations albo Chance eau Fraiche chce ktoś ?
![]() |
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
Rozterko - mogę prosić o przyniesienie Tentations?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja bym Padparadscha chętnie niuchnęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1948 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chętnie wąchnę otwór Świeżej Szansie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze mam pytanie czy ktos posiada Pawiogennego Karla albo Majciochy Montany
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
Agnieszki jednak nie będzie
![]() Przekaże mi odlewki dla Rozterki i Asiuli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.