Byłe tableciary plotkary II - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-22, 21:47   #1921
gizelcia
Zadomowienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

dziewczynki

Co slychac w wielkim swiecie?

Pomidorko ja Ci juz moge powiedziec ze mleczko STRASZNIE przeszkadza w seksie bo kiedy CZASEM(niestety) sie zdarzy ze maz doprowadzi mnie do stanu euforii samo leci i to ciurkiem
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 21:58   #1922
Pomidora
Zakorzenienie

Justynko, nie byłam w ciąży ale mogę sobie wyobrazić jak może czuć się ktoś z 16 kg więcej Więc mam nadzieję, że to przetrwasz w miarę bezboleśnie i szybko będziesz miała swoje maleństwo przy sobie

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 22:04   #1923
gizelcia
Zadomowienie

..a oto sesja zdjeciowa mojej Malej w dniu Dziadka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01040zm.JPG (34,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01041zm.JPG (33,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01045zm.JPG (34,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01048zm.JPG (34,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01049zm.JPG (33,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01052zm.JPG (29,3 KB, 4 załadowań)
Stary 2008-01-22, 22:06   #1924
gizelcia
Zadomowienie

..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01053zm.JPG (27,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01054zm.JPG (26,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01056zm.JPG (27,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01059zm.JPG (28,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01064zm.JPG (29,5 KB, 3 załadowań)
Stary 2008-01-22, 22:08   #1925
gizelcia
Zadomowienie

..i nagle wszystkie dziewczynki poznikaly
Stary 2008-01-22, 22:14   #1926
gizelcia
Zadomowienie

Justynko Ty to masz tylko 16kg nadwagi ja mialam 22 i tez nie czulam sie z tym najlepiej wiec Cie doskonale rozumiem..tylko uwierz mi..jeszcze zatesknisz za tym ciezarem i brzuszkiem kiedy bedziesz wciaz niewyspana chodzic i nie znajdziesz chwilki by moc troszke zadbac o siebie
Stary 2008-01-22, 22:18   #1927
gizelcia
Zadomowienie

..eh..to zmykam skoro nikogo nie ma..

..zycze Wam dziewczynki slodkich snow

Stary 2008-01-22, 22:22   #1928
Pomidora
Zakorzenienie

Agatko, normalnie się zakochałam. Mała jest cudowna i ma boski uśmiech Ja też chcę taką słodką dzidzię!!! Prześliczna nasza wizażowa księżniczka

28.09.2014

Stary 2008-01-22, 22:30   #1929
mezatka07
Zakorzenienie

Agaciu niunia jest slodziutka i taka przepiekna, ze moglabym sie w nia wpatrywac non stop
ja mam cos na wieczor lekkiego dola, kolejna znajoma zrobila dzis tesciora i II kreseczki, w glebi serca sie ciesze, choc jakos dziwnie mi smutno
nie wiem co sie dzieje, ale od poczatku tego roku juz 5 kolezanka w ciazy.. fajnie
nie bede nic juz pisac by Was nie zanudzac
milej nocy
Stary 2008-01-22, 22:47   #1930
Ray
Zakorzenienie

gizelcia ja do 22 tez moge dobic jeszcze 1,5 mc... echh ale ciezko na prawde po malu mam dosyc...

nawet musze wywmyslac pozycje jak siadam bo mala mi nogi wsadzi w zebra albo jej nie wygodnie i mnie kopie zebym sie odchylila czy na bok czy cos ... oszalec idzie echhh...

musze jakos wytrzymac... te ostatnie miesiace sa najgorsze i teraz rozumiem co znaczylo to jak inne mowily ze sie porodu wyczekuje jak zbawienia hehehe

jak dobije do 36 tyg to juz bede tylko czekac na rozwiazanie
Stary 2008-01-23, 07:38   #1931
gizelcia
Zadomowienie

dziewczynki..

..zycze Wam pieknego zimowego dnia

..i prosze ubrac sie ciepluchno bo sie zimno zrobilo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-23, 07:41   #1932
kina2807
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

jeszcze raz dziekuje wszystkim za miel slowa w sprawie sukni

Ray nie dziwie Ci sie, ze Ci ciezko, ale pomysl sobie, z eto juz niedlugo i bedziesz miala mala przy sobie
Agatko malutka jest sliczna i jakie slodziutkie minki strzela, dzieki za odpowiedz o cycuszkach i mleku, bo mnie tez to ostatnio zaintrygowalo
Misiu mam nadzieje, ze telefonik bedzie dobrze Ci sluzyl, a TZ mam nadzieje sie wkrotce opamieta
Pomidorko trzymam kciukaski, żebys bezbolesnie przetrwala ten ostatni tydzien przed feriami, a pozniej 2 tygodnie lenistwa, wyspisz sie nam nasza niedzwiedzico za wszystkie czasy; jesli chodzi o fasolke, to na pewno wszystko Wam sie ulozy, a jesli potrzebny bedzie jednak lekarz, to coz, widocznie tak mialo byc, a pozniej do roboty
Kachulko ja od dawna juz na Ciebie trafic nie moge, pokaz no nam sie tutaj i poopowiadaj co u Ciebie
Nikitko mam nadzieje, ze niedlugo sie tu pojawisz w srod nas, my caly czas o Tobie myslimy
Asiu mam nadzieje, ze humorek juz lepszy dzis bedzie, ostatnio tak tryskalas energia, prosze sie usmiechnac, zobaczysz, ze i Ty ujzysz dwie krechy
cos dzis Kasiasiar nic rano nie napisala Kasiu co u Ciebie?

Agusieczka nie bylo dawno na wateczku, Agus wywoluje Cie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-23, 07:42   #1933
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
dziewczynki..

..zycze Wam pieknego zimowego dnia

..i prosze ubrac sie ciepluchno bo sie zimno zrobilo
o Agatka, jak milo Cie widziec z rana, to fakt zimno dzisiaj, a u mnie podobno jeszcze deszczyk ma padac, brrrrr, juz czekam na wiosne

Mąż i żona...
Stary 2008-01-23, 09:21   #1934
Ray
Zakorzenienie

ja juz sie dzis lepiej czuje w konuc nie pada moze dltego tez

zeby sobie zorganizowac czas jem sniadanko ubieram sie i jade kupic sobie biustonosz czas juz zaopatrzyc sie w ciazowy bo moje cycuszki sa juz poobciskane hehe

kinia no ja tez juz pocieszam sie ze nieduzo zostalo i bede z mala i mina te dolegliwosci ciazowe pewnie zaczna sie nowe zwiazane z opieka nad mala ale to czlowiek jak widzi takie malenstwo inaczej na to patrzy hihihi

moj maz wczoraj obkupil zonke mam wszystkie swoje kosmetyki jakie chcialam az zdziwiona jestem ze je wszystkie znalazl...lazil kupe czasu od sklepu do sklepu i ich szukal bo go ciagle gdzies odsylali heheh ale poswiecenie

hihi
Stary 2008-01-23, 10:07   #1935
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ja juz sie dzis lepiej czuje w konuc nie pada moze dltego tez

zeby sobie zorganizowac czas jem sniadanko ubieram sie i jade kupic sobie biustonosz czas juz zaopatrzyc sie w ciazowy bo moje cycuszki sa juz poobciskane hehe

kinia no ja tez juz pocieszam sie ze nieduzo zostalo i bede z mala i mina te dolegliwosci ciazowe pewnie zaczna sie nowe zwiazane z opieka nad mala ale to czlowiek jak widzi takie malenstwo inaczej na to patrzy hihihi

moj maz wczoraj obkupil zonke mam wszystkie swoje kosmetyki jakie chcialam az zdziwiona jestem ze je wszystkie znalazl...lazil kupe czasu od sklepu do sklepu i ich szukal bo go ciagle gdzies odsylali heheh ale poswiecenie

hihi
Ray to swietnie, ze maz tak sie postaral z tymi kosmetykami, dla faceta to na prawed poswiecenie tak lazic po sklepach i szukac kosmetykow dla zony, a tu prosze
dobrze, z ekupujesz biustonosz, bo to nie dobrze, jak cycuszki zgniecione sa

Mąż i żona...
Stary 2008-01-23, 10:20   #1936
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Wiecie jaka zła jestem? Normalnie tak mnie nosi... Tak juz od wczoraj... Czasami rodzice mogli by sie zamknac i nie odzywac pod zadnym pretekstem... Tata teraz oglada od rana polityke, normalnie mam chec wywalic do smieci antene!!! Jeszcze bezsensowna ciotka przyjechala!! Jak ja ja "lubie", na dodatek ma dzis wolne to bedzie dluuuuuuuuuuuuuugo siedziala Jeszcze głowa mnie rozbolala Strasznie rozdrazniona jestem....

Ray juz malo Ci zostalo, wytrzymasz, jakos ale wytrzymasz
Agatko slicznie wyglada malutka tylko jak przytulac i nie wypuszczac Fajnei napisalas "...CZASEM(niestety) sie zdarzy ze maz doprowadzi mnie do stanu euforii..." rozumiem, ze zdecydowanie za rzadko??
Pomidorko to sie "wybyczysz" w końcu nie bedziecie sie mijac z mezem

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-23, 11:38   #1937
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Wiecie jaka zła jestem? Normalnie tak mnie nosi... Tak juz od wczoraj... Czasami rodzice mogli by sie zamknac i nie odzywac pod zadnym pretekstem... Tata teraz oglada od rana polityke, normalnie mam chec wywalic do smieci antene!!! Jeszcze bezsensowna ciotka przyjechala!! Jak ja ja "lubie", na dodatek ma dzis wolne to bedzie dluuuuuuuuuuuuuugo siedziala Jeszcze głowa mnie rozbolala Strasznie rozdrazniona jestem....

Ray juz malo Ci zostalo, wytrzymasz, jakos ale wytrzymasz
Agatko slicznie wyglada malutka tylko jak przytulac i nie wypuszczac Fajnei napisalas "...CZASEM(niestety) sie zdarzy ze maz doprowadzi mnie do stanu euforii..." rozumiem, ze zdecydowanie za rzadko??
Pomidorko to sie "wybyczysz" w końcu nie bedziecie sie mijac z mezem
Marcelko biedactwo, mam nadzieje, ze humorek sie poprawi, oj wiem, ze nieraz rodzinka potrafi nerwy zepsuc

Mąż i żona...
Stary 2008-01-23, 12:22   #1938
zgadnij_MS
Zakorzenienie

juz lepiej bo paczke mi Pan przywiozl w koncu aaaa ciotka jak siedziala, tak siedzi nadal

Jak tam Kinia w pracy??

Stary 2008-01-23, 12:25   #1939
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
juz lepiej bo paczke mi Pan przywiozl w koncu aaaa ciotka jak siedziala, tak siedzi nadal

Jak tam Kinia w pracy??
te ciotki to wlasnie tak potrafia siedziec i sie naprzykrzac, ach...

w pracy dobrze, najwazniejsze na dzis juz zrobialam, wiec na razie mam chwilke, zeby kawke wypic i poklikac troche

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-23, 12:30   #1940
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
te ciotki to wlasnie tak potrafia siedziec i sie naprzykrzac, ach...

w pracy dobrze, najwazniejsze na dzis juz zrobialam, wiec na razie mam chwilke, zeby kawke wypic i poklikac troche
To tak jak ja wszystko co mialam zrobic zrobilam rano teraz czekam az ciotka sie wyniesie i bede mogla spokojnie sie pouczyc... Probuje sie zabrac za przepisy od Pomidorki, ale jakos nie mam kiedy i chyba zostawie je i przygotuje po sesji, jak juz J. przyjedzie 5 lutego ma przyjechac i bedziemy wszytsko powoli ogranizowac

Stary 2008-01-23, 12:33   #1941
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak ja wszystko co mialam zrobic zrobilam rano teraz czekam az ciotka sie wyniesie i bede mogla spokojnie sie pouczyc... Probuje sie zabrac za przepisy od Pomidorki, ale jakos nie mam kiedy i chyba zostawie je i przygotuje po sesji, jak juz J. przyjedzie 5 lutego ma przyjechac i bedziemy wszytsko powoli ogranizowac
no to juz niedlugo Marcelko, a wtedy juz na pewno usmiech zagosci na Twojej twarzy, skoro bedziesz miala ukochanego przy sobie
a ja juz kilka razy robial salatke od Pomidorki i zawsze sie nia zajadamy

Mąż i żona...
Stary 2008-01-23, 13:10   #1942
Pomidora
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Marcelinko, dobrze, że troszkę spokojniejsza już jesteś. A ciotki nie możesz wyrzucić? No to jak ze swoim się dopadniecie będzie się działo

Kiniu, cieszę się, że sałatka tak ci smakuje

Justynko, ale mąż się popisał, no no Bardzo musi cię kochać, ze tak szukał kosmetyków dla żonki

A japo pracy i przed pracą Tzn. po lekcjach, ale o 15.30 zaczynam radę pędagogiczną, a o 17 mam zebranie rodziców i aż mi się żołądek kurczy z nerwów nie chcę wyjść na mało kompetentną osobę i zawsze to mnie najbardziej stresuje. Ale powtarzam sobie, że po dzisiejszym dniu już z górki i następna taka ważna rada i zebranie będzie dopiero w czerwcu
Miłego dnia kobietki

28.09.2014

Stary 2008-01-23, 13:13   #1943
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Marcelinko, dobrze, że troszkę spokojniejsza już jesteś. A ciotki nie możesz wyrzucić? No to jak ze swoim się dopadniecie będzie się działo

Kiniu, cieszę się, że sałatka tak ci smakuje

Justynko, ale mąż się popisał, no no Bardzo musi cię kochać, ze tak szukał kosmetyków dla żonki

A japo pracy i przed pracą Tzn. po lekcjach, ale o 15.30 zaczynam radę pędagogiczną, a o 17 mam zebranie rodziców i aż mi się żołądek kurczy z nerwów nie chcę wyjść na mało kompetentną osobę i zawsze to mnie najbardziej stresuje. Ale powtarzam sobie, że po dzisiejszym dniu już z górki i następna taka ważna rada i zebranie będzie dopiero w czerwcu
Miłego dnia kobietki
Pomidorko ta salatka jest tak pyszna, ze jemy ja tak dlugo dopoki dna nie zobaczymy w misce, takie z nas lakomczuhy, ale jak tu sie opanowac skoro to taka pychota

Pomidorko zycze spokojnej rady i zebrania i szybkiego powrotu do domku

Mąż i żona...
Stary 2008-01-23, 13:28   #1944
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Pomidorko ta salatka jest tak pyszna, ze jemy ja tak dlugo dopoki dna nie zobaczymy w misce, takie z nas lakomczuhy, ale jak tu sie opanowac skoro to taka pychota

Pomidorko zycze spokojnej rady i zebrania i szybkiego powrotu do domku
Strasznie miło mi to słyszeć, bo ja uwielbiam jak komuś smakują moje przepisy Dziękuję Kiniu, mam nadzieję, że dziś szybko pójdzie

28.09.2014

Stary 2008-01-23, 15:51   #1945
kasiasiar
Zakorzenienie

Cześć kobietki
Gizelciu Oliwka jest śliczna , już z niej sie typowa dziewczynka robi, tak slicznie sie uśmiecha i te oczka ogromne Az chce sie przytulić takiego szkraba małego

Kiniu Nie napisałam bo coś dzisiaj sie grzebałam rano i już mi czasu na wizaż nie starczyło. powoli chyba odwykam od chodzenia do pracy, więc dzisiaj było cieżko po 3 dniach wolnego

Marcelinko
a co Ci listonosz przyniósł w paczce ???? Ależ ze mnie ciekawski typ

Pomidorko to jak bedziesz miała tyle wolnego to mam nadzieję, ze bedzie wiele nowych makijaży na MM ???

Ray a co sobie zamówiłaś u meża???

Ja zawsze też TZ liste robie i pięknie się z tego wywiązuje Aż jestem z niego dumna no i zawsze przyniesie tez coś od siebie np wszystkie perfumy jakie mam dostałam od TZ, zawsze on wybierał jako prezent i zawsze trafia w 10-tkę. Cz esto mi tez szminkę czy błyszczyk sam na wolnocłówce kupi, sam wybiera marke i odcień. Na prawdę pod tym względem nie narzekam. Wie co mi sprawia przyjemność i mimo, że mam duuużo kosmetyków nigdy nie narzekał, że za dużo czy , że za duzo pieniędzy wydaję.
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-23, 16:51   #1946
Ray
Zakorzenienie

hej ja sobie na chwilke wpadlam bo jestem padnieta... kupilam sobie biustonosz hura heheh

kasia maz mi zakupil clinique puder, korektor i puder brazujacy, revlona dwa podklady, puder prasowany, i covergirl tusz do rzes

i tak jeszcze sie zastanwiam co wato by kupic tam ale nie wiem... nie wiem czy np borjois jest tansze ma sprawdzic jeszcze cien tej firmy i tak to chyba bedzie wsio bo ja nie wiem jakie tam sa firmy i co jest godne polecenia z tych lepszych marek... bo nie uzywalam nigdy sugieruje sie raczej opinniami
Stary 2008-01-23, 16:58   #1947
kasiasiar
Zakorzenienie

W usa tanie i bardzo popularne sa własnie revlon, maybelline, i cover girl. popros meża niech poszuka sklepów dolar three mozna tam kupis własnie końcówki serii maybelline czy revlon czu sally hansen i inne dosłownie za dolara

Edit tzn revlon nie jest tani ale tańszy niz u nas
Stary 2008-01-23, 17:22   #1948
Ray
Zakorzenienie

kasia cos ty on tego nie znajdzie on ma tylko troche czasu po pracy wiec po prostu po takoch wielkich galeriach lazi i wiesz jak mu nie podam konkretnej nazwy to on nie wie o co chodzi hehe.... zreszta on daje paniom liste i one mu szukaja hehehe cwaniak

ja np nie wiem co moglabym sobie jeszcze przywiesc... np maybeline to malo uzywalam a covergirl wiem ze tusz ma dobry wiec zamowilam a tak nie wiem co bym jeszcze mogla w zasadzie co mi potrzeba to nie wiem hehehe

chcialabym jakis fajny krem pod oczy przeciwzmarszczkowy na pierwsze zmarszczki mimiczne ale nie wiem jaki
Stary 2008-01-23, 17:26   #1949
kasiasiar
Zakorzenienie

polecam clinique daily eye benefits. Niesamowicie skuteczny.miałam troszkę zmarszczek mimicznych od mruzenia oczu ( nie lubiłam nosić okularów przeciwsłonecznych, no i za późno zdecydowałam się pójść do okulisty po okulary korekcyjne) a krem juz po ok miesiącu stosowania rozprawił sie ze zmarsczczkami
Stary 2008-01-23, 17:27   #1950
kasiasiar
Zakorzenienie

Asiu a co to ??? Nic nam dzisiaj nie napiszesz??? Co u Ciebie??? Widzę Cię na dole strony
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości