![]() |
#1921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
![]() ![]() Co slychac w wielkim swiecie? Pomidorko ja Ci juz moge powiedziec ze mleczko STRASZNIE przeszkadza w seksie bo kiedy CZASEM(niestety) sie zdarzy ze maz doprowadzi mnie do stanu euforii samo leci i to ciurkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Zakorzenienie
|
Justynko, nie byłam w ciąży ale mogę sobie wyobrazić jak może czuć się ktoś z 16 kg więcej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Zadomowienie
|
..a oto sesja zdjeciowa mojej Malej w dniu Dziadka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Zadomowienie
|
..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Zadomowienie
|
..i nagle wszystkie dziewczynki poznikaly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zadomowienie
|
Justynko Ty to masz tylko 16kg nadwagi ja mialam 22 i tez nie czulam sie z tym najlepiej wiec Cie doskonale rozumiem..tylko uwierz mi..jeszcze zatesknisz za tym ciezarem i brzuszkiem kiedy bedziesz wciaz niewyspana chodzic i nie znajdziesz chwilki by moc troszke zadbac o siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zadomowienie
|
..eh..to zmykam skoro nikogo nie ma..
..zycze Wam dziewczynki slodkich snow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
Agatko, normalnie się zakochałam. Mała jest cudowna i ma boski uśmiech
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
Agaciu niunia jest slodziutka i taka przepiekna, ze moglabym sie w nia wpatrywac non stop
![]() ![]() ja mam cos na wieczor lekkiego dola, kolejna znajoma zrobila dzis tesciora i II kreseczki, w glebi serca sie ciesze, choc jakos dziwnie mi smutno nie wiem co sie dzieje, ale od poczatku tego roku juz 5 kolezanka w ciazy.. ![]() ![]() nie bede nic juz pisac by Was nie zanudzac ![]() milej nocy ![]()
#1930 |
Zakorzenienie
|
gizelcia ja do 22 tez moge dobic jeszcze 1,5 mc... echh ale ciezko na prawde po malu mam dosyc...
nawet musze wywmyslac pozycje jak siadam bo mala mi nogi wsadzi w zebra albo jej nie wygodnie i mnie kopie zebym sie odchylila czy na bok czy cos ... oszalec idzie echhh... musze jakos wytrzymac... te ostatnie miesiace sa najgorsze i teraz rozumiem co znaczylo to jak inne mowily ze sie porodu wyczekuje jak zbawienia hehehe jak dobije do 36 tyg to juz bede tylko czekac na rozwiazanie ![]()
#1931 |
Zadomowienie
|
![]() ..zycze Wam pieknego zimowego dnia ![]() ..i prosze ubrac sie ciepluchno bo sie zimno zrobilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() jeszcze raz dziekuje wszystkim za miel slowa w sprawie sukni ![]() Ray nie dziwie Ci sie, ze Ci ciezko ![]() ![]() Agatko malutka jest sliczna i jakie slodziutkie minki strzela ![]() ![]() Misiu mam nadzieje, ze telefonik bedzie dobrze Ci sluzyl ![]() ![]() Pomidorko trzymam kciukaski, żebys bezbolesnie przetrwala ten ostatni tydzien przed feriami, a pozniej 2 tygodnie lenistwa, wyspisz sie nam nasza niedzwiedzico za wszystkie czasy ![]() ![]() ![]() Kachulko ja od dawna juz na Ciebie trafic nie moge ![]() ![]() Nikitko mam nadzieje, ze niedlugo sie tu pojawisz w srod nas, my caly czas o Tobie myslimy ![]() Asiu mam nadzieje, ze humorek juz lepszy dzis bedzie, ostatnio tak tryskalas energia ![]() ![]() ![]() cos dzis Kasiasiar nic rano nie napisala ![]() Agusieczka nie bylo dawno na wateczku, Agus wywoluje Cie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Zakorzenienie
|
ja juz sie dzis lepiej czuje w konuc nie pada moze dltego tez
![]() zeby sobie zorganizowac czas jem sniadanko ubieram sie i jade kupic sobie biustonosz czas juz zaopatrzyc sie w ciazowy bo moje cycuszki sa juz poobciskane hehe kinia no ja tez juz pocieszam sie ze nieduzo zostalo i bede z mala i mina te dolegliwosci ciazowe pewnie zaczna sie nowe zwiazane z opieka nad mala ale to czlowiek jak widzi takie malenstwo inaczej na to patrzy hihihi moj maz wczoraj obkupil zonke ![]() ![]() hihi
#1935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrze, z ekupujesz biustonosz, bo to nie dobrze, jak cycuszki zgniecione sa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Wiecie jaka zła jestem? Normalnie tak mnie nosi... Tak juz od wczoraj... Czasami rodzice mogli by sie zamknac i nie odzywac pod zadnym pretekstem... Tata teraz oglada od rana polityke, normalnie mam chec wywalic do smieci antene!!! Jeszcze bezsensowna ciotka przyjechala!! Jak ja ja "lubie", na dodatek ma dzis wolne to bedzie dluuuuuuuuuuuuuugo siedziala ![]() ![]() Ray juz malo Ci zostalo, wytrzymasz, jakos ale wytrzymasz ![]() Agatko slicznie wyglada malutka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomidorko to sie "wybyczysz" ![]() ![]()
![]() |
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tam Kinia w pracy?? ![]()
![]() |
#1939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pracy dobrze, najwazniejsze na dzis juz zrobialam, wiec na razie mam chwilke, zeby kawke wypic i poklikac troche ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1940 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja juz kilka razy robial salatke od Pomidorki i zawsze sie nia zajadamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Marcelinko, dobrze, że troszkę spokojniejsza już jesteś. A ciotki nie możesz wyrzucić? ![]() ![]() Kiniu, cieszę się, że sałatka tak ci smakuje ![]() Justynko, ale mąż się popisał, no no ![]() ![]() A japo pracy i przed pracą ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pomidorko zycze spokojnej rady i zebrania i szybkiego powrotu do domku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Gizelciu Oliwka jest śliczna , już z niej sie typowa dziewczynka robi, tak slicznie sie uśmiecha i te oczka ogromne ![]() ![]() Kiniu Nie napisałam bo coś dzisiaj sie grzebałam rano i już mi czasu na wizaż nie starczyło. powoli chyba odwykam od chodzenia do pracy, więc dzisiaj było cieżko po 3 dniach wolnego ![]() Marcelinko a co Ci listonosz przyniósł w paczce ???? ![]() ![]() ![]() Pomidorko to jak bedziesz miała tyle wolnego to mam nadzieję, ze bedzie wiele nowych makijaży na MM ??? Ray a co sobie zamówiłaś u meża??? Ja zawsze też TZ liste robie i pięknie się z tego wywiązuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Zakorzenienie
|
hej ja sobie na chwilke wpadlam bo jestem padnieta... kupilam sobie biustonosz hura heheh
kasia maz mi zakupil clinique puder, korektor i puder brazujacy, revlona dwa podklady, puder prasowany, i covergirl tusz do rzes i tak jeszcze sie zastanwiam co wato by kupic tam ale nie wiem... nie wiem czy np borjois jest tansze ma sprawdzic jeszcze cien tej firmy i tak to chyba bedzie wsio bo ja nie wiem jakie tam sa firmy i co jest godne polecenia z tych lepszych marek... bo nie uzywalam nigdy sugieruje sie raczej opinniami ![]()
#1947 |
Zakorzenienie
|
W usa tanie i bardzo popularne sa własnie revlon, maybelline, i cover girl. popros meża niech poszuka sklepów dolar three mozna tam kupis własnie końcówki serii maybelline czy revlon czu sally hansen i inne dosłownie za dolara
Edit tzn revlon nie jest tani ale tańszy niz u nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
kasia cos ty on tego nie znajdzie on ma tylko troche czasu po pracy wiec po prostu po takoch wielkich galeriach lazi i wiesz jak mu nie podam konkretnej nazwy to on nie wie o co chodzi hehe.... zreszta on daje paniom liste i one mu szukaja hehehe cwaniak
![]() ja np nie wiem co moglabym sobie jeszcze przywiesc... np maybeline to malo uzywalam a covergirl wiem ze tusz ma dobry wiec zamowilam a tak nie wiem co bym jeszcze mogla w zasadzie co mi potrzeba to nie wiem hehehe chcialabym jakis fajny krem pod oczy przeciwzmarszczkowy na pierwsze zmarszczki mimiczne ale nie wiem jaki ![]()
#1949 |
Zakorzenienie
|
polecam clinique daily eye benefits. Niesamowicie skuteczny.miałam troszkę zmarszczek mimicznych od mruzenia oczu ( nie lubiłam nosić okularów przeciwsłonecznych, no i za późno zdecydowałam się pójść do okulisty po okulary korekcyjne) a krem juz po ok miesiącu stosowania rozprawił sie ze zmarsczczkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
Asiu a co to ??? Nic nam dzisiaj nie napiszesz??? Co u Ciebie??? Widzę Cię na dole strony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.