Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III - Strona 65 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Piel璕nacja w這s闚

Notka

Piel璕nacja w這s闚 W tym miejscu rozmawiamy o piel璕nacji w這s闚. Je郵i twoje w這sy s suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na popraw sytuacji. Do陰cz do nas.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2009-05-14, 12:46   #1921
201607111632
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 9 280
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III

Cytat:
Napisane przez cfaniaras Poka wiadomo嗆
a gdzie mo積a kupic ten jedwab z waxa ? w aptekach , drogeriach czy tylko poprzez internet ?

/aa musz si pochwali 瞠 od czasu wielkanocy w koncu dorwa豉m rze簑che i czeka na zasianie
U mnie mo積a go znale潭 w aptekach

201607111632 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-14, 13:33   #1922
Tiili
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 144

hmm rozumiem. a ja w豉snie nie mam zniszczonych ani suchych konc闚ek. chcia豉bym je po prostu codziennie zabezpieczyc, takze moga to byc oleje badz wlasnie sera?
Tiili jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-14, 13:47   #1923
Gosia19011983
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 640

Cytat:
Napisane przez Tiili Poka wiadomo嗆
hmm rozumiem. a ja w豉snie nie mam zniszczonych ani suchych konc闚ek. chcia豉bym je po prostu codziennie zabezpieczyc, takze moga to byc oleje badz wlasnie sera?
Ja te nie mam zniszczonych ko鎍闚ek. Chce mie zdrowe, bo jak mi si rozdwoj to b璠 musia豉 podci望, a chc tego unikn望. Zapuszczam w這sy i nie ma mowy o ich 軼inaniu. No篡czki precz.
Gosia19011983 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-14, 14:07   #1924
cfaniaras
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 205
GG do cfaniaras

dzi瘯uj amelsss
a czy on obci捫a w這sy ?

DIET DIABLI WZIELI !

cfaniaras jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-14, 17:51   #1925
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 8 975

Cytat:
Zdcydowanie pomog nawet badziej sera ni oleje bo oleje raczej nawil瘸j ni zabezpieczj
Stary 2009-05-14, 22:27   #1926
Tiili
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka wiadomo嗆
Zdcydowanie pomog nawet badziej sera ni oleje bo oleje raczej nawil瘸j ni zabezpieczj
a jedwab (oczywiscie bez denat.) i np. odzywka z ziai plantica moga byc?
Stary 2009-05-15, 08:30   #1927
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
a jedwab (oczywiscie bez denat.) i np. odzywka z ziai plantica moga byc?
no jasne, czemu nie

Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 13:02   #1928
ImmortalLover
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 14 384

Chcia豉m sobie kupi wax'a i wyruszy豉m z kole瘸nk na poszukiwania po szkole. W dw鏂h aptekach nie by這 :/ grrr...

Zawarto嗆 torebki dzieli si na cz窷ci: "powinnam" , "mam" i "a sk康 si to wzi窸o?".

ImmortalLover jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-15, 13:07   #1929
Tiili
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Poka wiadomo嗆
Chcia豉m sobie kupi wax'a i wyruszy豉m z kole瘸nk na poszukiwania po szkole. W dw鏂h aptekach nie by這 :/ grrr...
ja go juz prawie w kazdym sklepie widuje. w ma造ch prywatnych, w zielarskich i aptekach
Stary 2009-05-15, 13:32   #1930
ImmortalLover
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 14 384

u nas ani w drogerii ani w dw鏂h aptekach ;/
Jeszcze musz u siebie w miescie sprawdzi...

Zawarto嗆 torebki dzieli si na cz窷ci: "powinnam" , "mam" i "a sk康 si to wzi窸o?".

ImmortalLover jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-15, 20:35   #1931
201607111632
Konto usuni皻e

Cytat:
Napisane przez cfaniaras Poka wiadomo嗆
dzi瘯uj amelsss
a czy on obci捫a w這sy ?
Ja nak豉dam go tylko na jakie ostanie 15-10 cm moich do嗆 d逝gich w這s闚, zabezpieczam ko鎍闚ki

Czasem zdarzy這 mi si przejecha r瘯 pokropion jedwabiem po ca造ch w這sach i by mega b造sk

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 21:31   #1932
guniaaa
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 309

O...jeeej...przeczytanie trzech cz窷ci w徠ku zaj窸o mi...3 dni... Ale pragne sie do Was przy陰czy Mam taki m皻lik w g這wie,瞠 mam wra瞠nie,瞠 mam j za ma陰 na pomieszczenie,a co gorsza na u這瞠nie sobie tego wszystkiego w niej... Widz,瞠 przede wszystkim wax-o tak! Stosowa豉m i zgadzam si. Jestem zadowolona po niej jedynie z g瘰to軼i moich w這s闚(stosowa豉m j po ci捫y,wiadomo z jakich powod闚),bo na d逝go嗆. Po drugie-Seboradin(po kilku latach farbowa i dwukrotnej trwa貫j moje w這sy sta造 sie megasuche,wi璚 u篡walam tego regeneruj帷ego)-o tak! Wlosy dosta造 kopa i zacz窸y sie 豉dnie uklada,ale...butelka starcza豉 mi na max 2 tygodnie... W sumie cho i tak robi豉m inaczej ni zalecano na stronie www,ze 4 dni stooswania i zdaje si 3 dni przerwy itd...Ale musia豉bym co miesi帷 inwestowa w niego,a tani to on nie jest patrz帷 na jego wydajno嗆,a megaprzyspieszenia a tak nie by這,ale zawsze co tam.... Ale jest super!Popieram go! Zastanawiam sie nad p逝kankami zio這wymi,ale czy takie co w ogole co daje Przecie to tylko chlust i juz ...kiedy ma to zadzia豉,ale pewnie sie myl. My郵a豉m intensywnie o przed逝瘸niu w這sk闚,ale cena mnie odstraszy豉,ale i dobrze,bo po tym jak zobaczy豉m,jak niszcz si po tym w這sy,stwierdzi豉m,瞠 zainwestuj w piel璕nacj naturalnych swoich,cho nie ukrywam,瞠 jestem bardzo niecierpliwa i dlatego pomys z przed逝瞠niem...Ale podsune造軼ie mi pomys z szamponem i odzywk Nisim-patrz帷 na cene zn闚 szok,ale zobaczy豉m ich wielko嗆,to stwierdzi豉m,瞠 mi to starczy spokojnie na 2-3 mce(chyba),a efekty opisane przez Was s bardziej niz cena zaskakuj帷eS podzielone zdania na temat olejku rycynowego i szkoda,瞠 nikt jednoznacznie nie mo瞠 mi da odp...raz po nim mialam szokuj帷o t逝ste w這sy...Ale da豉m go na sk鏎e g這wy-dobrze to? Na pewno 鈍ietnie dzia豉 na moje suche ko鎍闚ki-o taaaa W mej g這wie jednak Nisim...czy w ka盥ym przypadku co zadzia豉? Czy mo瞠 by tak,瞠 absolutnie nic nie zadzia豉? A! I jeszcze jedno-niekt鏎e z Was mierzy造 sobie odrost po farbowaniu i na jego podstawie ocenia造軼ie ile Wam uros造 w這sy. To prawid這we? Bo mnie sie zdaje,瞠 przy sk鏎ze w這sy z farby szybciej sie sp逝kuj,a niekoniecznie gdy wyrosna wy瞠j ponad powierzchnie skory g這wy...Ale namiesza豉m,a jak sie rozpisa豉m Ale to tak na pierwszy raz-wybaczcie
guniaaa jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-15, 23:30   #1933
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 648

Ja te nie mog dosta tego jedwabiu waxa. By豉m dzisiaj w 3 aptekach. Nigdzie nie mieli, przy czym pani w tej ostatniej powiedzia豉, 瞠 nie ma go w hurtowniach
Stary 2009-05-16, 07:36   #1934
guniaaa
Wtajemniczenie

ja nawet nie sadzilam,ze wax ma w swojej ofercie jedwab do tej pory po prostu uzywalam serum na konc闚ki z avon...Ale dziwnie na oniec dnia mia豉m suche ko鎍闚kiFajnie jest po prostu olejkiem rycynowym przeslizgnac reka po wlosach. Dziolchy-jak ten olejek ze skory g這wy dokladnie zmyc?? Jakis konkretny szmapon,technika?
Stary 2009-05-16, 08:07   #1935
Gosia19011983
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 640

Cytat:
Napisane przez guniaaa Poka wiadomo嗆
ja nawet nie sadzilam,ze wax ma w swojej ofercie jedwab do tej pory po prostu uzywalam serum na konc闚ki z avon...Ale dziwnie na oniec dnia mia豉m suche ko鎍闚kiFajnie jest po prostu olejkiem rycynowym przeslizgnac reka po wlosach. Dziolchy-jak ten olejek ze skory g這wy dokladnie zmyc?? Jakis konkretny szmapon,technika?
guniaaa, ja te u篡wam serum na zniszczone ko鎍闚ki i tak niedawno dowiedzia豉m si, 瞠 on zawiera alkohol i dlatego ko鎍e s suche, bo jak zapewne wiadomo alkohol wysusza. Ja serum z avonu zast徙i豉m olejkiem rycynowym cena jest niska ni przy serum.
Mo瞠sz olejek zmy ka盥ym szamponem ale dopiero po 2 lub 3 umyciach zejdzie, zale篡 jak du穎 nak豉d豉 olejku, czym wiecej olejku tym trudniej zmy go z g這wy. Ja bez problemu zmywa豉m szamponem vichy, radical i revalid, 豉dnie schodzi這 wszystko ju po 2 umyciu.
Gosia19011983 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-16, 09:37   #1936
guniaaa
Wtajemniczenie

No ,no co mi sie kojarzy,瞠 by這 napisane przez kt鏎捷 forumowiczk,瞠 jest tam alkohol. Ale alkohol pozwala na lepsze "wnikni璚ie" preparatu z kolei. W czasach,jak pr鏏owa豉m walczy z olejkiem,to u篡walam innego szmponu,teraz mam Pantene Resoratives-program odnowy. I tu taka moja ocena,瞠 jest poprostu boski na moje niesamowicie suche po dwukrotnej trwa貫j w這sy,ale na takich sie sprawdza,bo kiedy mia豉m przet逝szczaj帷e si i za bardzo mi je obci捫a,ale zawsze efekt jest ten sam,czyli super mieciutkie,b造szcz帷e i w og鏊e ekstra w這sy.
Tak wi璚 teraz sprobuje tym szamponem-mo瞠 b璠zie lepiej-nie chc,by moje w這sy po umyciu wygl康a造 na t逝ste,jakby z rok niemyte;/
Czytalam tak瞠,瞠 olejek wspomaga porost w這s闚(zobaczymy) i powoduje ich mniejsze wypadanieHmm,ciekawe
Marz mi sie w這ski b造szcz帷e,d逝gie i zakr璚onae jak w avatarze...mrauuu...Takie do zapiecia stanika...Brakuje mi z jakich 12 cm...Jakby ten Nisim dzia豉 na mnie tak,jak na kole瘸nki(3cm wzrostu na mc),to za 4 m-ce mam swoje wymarzone...mrauuu...Ale je郵i jest napisane do 45%,to znaczy,瞠 jesli moje maj 1cm na m-c wzrostu,to powinny przyspieszyc do ok 1,5cm Zawsze to szybciej

Edytowane przez guniaaa
Czas edycji: 2009-05-16 o 09:44
Stary 2009-05-16, 09:43   #1937
belluci2
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 676

Cytat:
No ,no co mi sie kojarzy,瞠 by這 napisane przez kt鏎捷 forumowiczk,瞠 jest tam alkohol. Ale alkohol pozwala na lepsze "wnikni璚ie" preparatu z kolei. W czasach,jak pr鏏owa豉m walczy z olejkiem,to u篡walam innego szmponu,teraz mam Pantene Resoratives-program odnowy. I tu taka moja ocena,瞠 jest poprostu boski na moje niesamowicie suche po dwukrotnej trwa貫j w這sy,ale na takich sie sprawdza,bo kiedy mia豉m przet逝szczaj帷e si i za bardzo mi je obci捫a,ale zawsze efekt jest ten sam,czyli super mieciutkie,b造szcz帷e i w og鏊e ekstra w這sy.
Tak wi璚 teraz sprobuje tym szamponem-mo瞠 b璠zie lepiej-nie chc,by moje w這sy po umyciu wygl康a造 na t逝ste,jakby z rok niemyte;/
Czytalam tak瞠,瞠 olejek wspomaga porost w這s闚(zobaczymy) i powoduje ich mniejsze wypadanieHmm,ciekawe
m闚isz o rycynowym?

zosta這 80 ...70...60 dni intensywnej pracy

belluci2 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-16, 10:12   #1938
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
No ,no co mi sie kojarzy,瞠 by這 napisane przez kt鏎捷 forumowiczk,瞠 jest tam alkohol. Ale alkohol pozwala na lepsze "wnikni璚ie" preparatu z kolei.
To generalnie prawda, tylko ze w stym serum z Avonu to same silikony s wiec nie ma za bardzo co wnika pozatym co do wnikania to raczej chodzi這 o alkohol we wcierkach do skalpu, bo w這sy - poza nilicznymi wyj徠kami-raczej wysuszy ni co pomo瞠
Stary 2009-05-16, 10:21   #1939
201607111632
Konto usuni皻e

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Poka wiadomo嗆
Ja te nie mog dosta tego jedwabiu waxa. By豉m dzisiaj w 3 aptekach. Nigdzie nie mieli, przy czym pani w tej ostatniej powiedzia豉, 瞠 nie ma go w hurtowniach
W DOZie jest klik
Stary 2009-05-16, 11:41   #1940
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez belluci2 Poka wiadomo嗆
m闚isz o rycynowym?
Tiak,rycynowy

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka wiadomo嗆
To generalnie prawda, tylko ze w stym serum z Avonu to same silikony s wiec nie ma za bardzo co wnika pozatym co do wnikania to raczej chodzi這 o alkohol we wcierkach do skalpu, bo w這sy - poza nilicznymi wyj徠kami-raczej wysuszy ni co pomo瞠
aaaa...no ty prawda,nie pomy郵a豉m

A tak poza tym sie zastanawiam czy u篡wanie seboradinu,kt鏎y wszak zawiera rzep,nie powoduje,瞠 moje wlosy tak szybko wyblak造 z farby...Cos mnie si tak wydaje,bo kt鏎a pisa豉,瞠 rzepa "zmywa" kolorek. Bo chc go u篡wac,ale nie mam zamiaru zaraz z wyblak造m 豚em 豉zi... A te ampu趾i te zapewne tak dzia豉j! A Nisim nie wyp逝kuje farby?

Edytowane przez guniaaa
Czas edycji: 2009-05-16 o 12:31
Stary 2009-05-16, 12:56   #1941
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 814

nie znalaz豉m jedwabiu WAXa ale za to na allegro jest takli zestaw: maska, serum i czepek i to wszystko za 13,50....chyba si skusz
dzisiaj kupi豉m lotion Seboradinu z czarn rzodkwi kosztowa 15,50 i jedzie od niego niemi這siernie ale zobaczymy czy faktycznie co podzia豉 i "da kopa" moim w這som bo ju nie mam si...ostatnio nie widz w og鏊e 瞠by mi ros造. Wczoraj sama do siebie w szkole siedz帷 w 豉wec na lekcji powiedzia豉m:"kurcze kiedy ja biedna zapuszcz te kud造?" a moja kole瘸nka z 豉wki to usy連za豉 i m闚i:"to ty zapuszczasz w這sy? fajnie. od kiedy?" muuur. A JA PRZECIE ZAPUSZCZAM OD STYCZNIA! buuuuuuu
Aniaaa PlayMate jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-16, 13:03   #1942
gooniek
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 10 716

u篡wa豉m ju chyba wszystkiego na te w這sy i nic

studiuj kosmetologi ju ostatni rok
kocham swojego ukochanego!

8 grudnia 2008

www.goniaroniaa.blogspot. com
gooniek jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-16, 13:55   #1943
cfaniaras
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 205
GG do cfaniaras

czyta豉m i czyta豉m wi璚 :

amelsss danke b璠 musia豉 si po niego wybra

Co do szamponu Seboradin (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10352) czy on nie wysusza sk鏎y w這s闚 ? bo by這 kilka takich komentarzy na kwc ;x a Wy piszecie ze w這sy szybciej rosn i wog鏊e 鈍ietny i bym chcia豉 sie na niego skusic , ale jak wysusza skore glowy to nie bedzie dla mje dobry ;x wi璚 jak to jest ;>

przypomnia造軼ie mi o rycynowym uzyj go dzis wieczorkiem

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

[quote=Aniaaa PlayMate;12326724]nie znalaz豉m jedwabiu WAXa ale za to na allegro jest takli zestaw: maska, serum i czepek i to wszystko za 13,50....chyba si skusz

chodzi Ci o to ;> http://allegro.pl/item629457710_wax_...ch_jedwab.html
tylko ten jedwab ma chyba 1,5ml ;D wi璚 si nie zdziw

DIET DIABLI WZIELI !

cfaniaras jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-16, 16:12   #1944
guniaaa
Wtajemniczenie

No w豉郾ie...skoro nieca貫 14z,to musi byc ma造 zestaw...
Stary 2009-05-16, 16:26   #1945
201607111632
Konto usuni皻e

Cytat:
No w豉郾ie...skoro nieca貫 14z,to musi byc ma造 zestaw...
Ja mie takie cu w swoich zasobach

To tylko pr鏏ka jedwabiu
Stary 2009-05-16, 17:24   #1946
Chatul
ma zielone poj璚ie

Wiadomo軼i: 40 401

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka wiadomo嗆
Wczoraj sama do siebie w szkole siedz帷 w 豉wec na lekcji powiedzia豉m:"kurcze kiedy ja biedna zapuszcz te kud造?" a moja kole瘸nka z 豉wki to usy連za豉 i m闚i:"to ty zapuszczasz w這sy? fajnie. od kiedy?" muuur. A JA PRZECIE ZAPUSZCZAM OD STYCZNIA! buuuuuuu
Nie mia豉 pewnie niczego z貫go na my郵i. Po prostu z ciekawo軼i zapyta豉 ile ju zapuszczasz. Zdziwi豉bym si raczej gdyby powiedzia豉: "No tak, od stycznia. Zauwa篡豉m, 瞠 od tego czasu nie 軼inasz wlos闚" :P
Zawsze mo瞠sz jej pokaza zdj璚ia ze stycznia
Stary 2009-05-16, 18:02   #1947
guniaaa
Wtajemniczenie

No wiesz...czasem te 6 cm trudno u kogos zauwazy,skoro si widzicie niemal codziennie! Musia豉by Ci nie widzie przez ten czas. Ja zapuszczam ponad dwa lata i dopiero teraz mowia,"Ale Ci w這sy uros造!"A Mia豉m na d逝go嗆 5 cm na pocz徠ku...
Stary 2009-05-16, 18:05   #1948
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 018

Cytat:
No wiesz...czasem te 6 cm trudno u kogos zauwazy,skoro si widzicie niemal codziennie! Musia豉by Ci nie widzie przez ten czas. Ja zapuszczam ponad dwa lata i dopiero teraz mowia,"Ale Ci w這sy uros造!"A Mia豉m na d逝go嗆 5 cm na pocz徠ku...
A mog wiedzie ile Ci uros造 przez te 2 lata? Bo ja zapuszczam prawie rok od d逝go軼i 1,5 cm...

ja85gusiek jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-05-16, 18:57   #1949
guniaaa
Wtajemniczenie

yyy...dok豉dnie powiem,瞠 dwa lata i 7 m-cy,przepraszam. Troszke wi璚ej wi璚,ale to nic. Ile mi uros造? Z 5 do...hmm...no w豉snie...to trudne pytanie,bo wielokrotnie je podcina豉m 2-3 cm,ale gdybym nie 軼ina豉 to by by造 do zapi璚ia stanika,czyli ok.50cm,a tak mam ze 40cm. Czyli tak za ramiona tu przed 這patki Ale pomiesza豉m...Ale marz mi sie te 50cm...Ale licz帷 bez 瘸dnej filozofii wychodzi 1 cm na m-c. Oko這 rzecz jasna Gdyby mi tak rosly jak niekt鏎ym kole瘸nkom za 4 m-ce mia豉bym wymarzon d逝go嗆...
Kombinuj,czytam Wasze posty,jest tyle porad,ale jak wybra t,kt鏎a ma sens,瞠by nie by這 za duzo ani za ma這...Tyle co ja napr鏏owa豉m,nakupi豉m,a ile wyrzuci豉m...fiu,fiu...a wraz z nimi oczywi軼ie pieni康ze;/

Edytowane przez guniaaa
Czas edycji: 2009-05-16 o 18:58
Stary 2009-05-16, 19:08   #1950
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 018

Ja zapuszczam od czerwca, z tym, 瞠 w豉郾ie te podcina豉m, w這sy s wycieniowane, ale maj co oko這 15 cm te najd逝窺ze.Tylko strasznie mi wypdaj

ja85gusiek jest offline Zg這 do moderatora  
Zamknij w徠ek

Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.